• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ütümü temizliğim bitti cok sukurrrrr:46::46::46::46:
Canım cok tatlı istediiiii ama yemedimmmm,:34:
Bir bardak süt icine bir cay kasığı tarcin koydu. İyi geldi valla....
Yalnız saat 3 gibi bitane yarım muz yedim oda. Oğlum bitiremedi bende attım agzima:18:
Yeşil cayım kalmamışsa su an papatya cayı iciyorummmm:ssz::ssz::ssz::ssz:

canım karbonhidrat diyetinin ayrıntılarını yazar mısın?

cnm googleye karbonhidrat diyeti diye yazınca hemen çıkıyor zaten
yediğimiz besinlerin karbonhidrat değerleri var..
yediklerimi seçerken karbonhidratı en az olan yiyecekleri tercih ediyorum
o kadar..

insallah güzel gecer sözlün canim :16:

canim merak ettim naptin ögretmenlik icin :31:

:43: esim dün kurufasulye pilav yedi ben köfte yedim :ssz: uslu duruyorum :ssz: ama dikkat ettipde veremeyince morelim bozuluyor iste :27:

senimi kircam yirim tabii :1:

dilek huhu :3: dilek ya ayniyim ayniyim yine :43:tarti asagiyi göstermiyooo :25:

tabii yogurtla yersen daha tok tutuyor ama bende sütle daha cok seviyorum :56:

Gittim iste bugün ikametgah bir sürü evrak gerekli onları toplayinca başvurcam kısmete..

qörmedim cnm çünkü aynı anda qeldik :9:
nasılsınn?

evet cnm ben karbonhidrat diyeti yaparak kilo verdim
tavsiye ederim.. :34:

Karbonhidrat diyeti yapmıyorum dikkat ediyorum. Belli bi seviyeyi geçmemeye yani hesaplayarak yiyorum. Günlük 40-50 yi geçmemesi için uğraşıyorum.

elma yiyorum....:17:
affiyet olsun canim :56:
ben acıktım yaaaaaaaaaaaaaa:84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
sus kiz karakedi :4::4::4:ben sürekli acikiyorum ya :52::52: benim icimde kesin kurt var :52::52::52:
he he ben onu çok içerim kız. demek ki her zero ile bir böcük içiyom
:18: amanen bende cok severim yaa :43: ondan mi kilo veremiyorum acep :27:
Gittim iste bugün ikametgah bir sürü evrak gerekli onları toplayinca başvurcam kısmete..
hadi hayirlisi canim :29:

ya kızlar ben bu kılo cetvelını yapamıyorum hepsını ayarladıktan sonra napıcaz:44:

Canım cetvel bittikten sonra sayfada

bb Code yazan kısmında

Img kodları arasında ki kısmı kopyalayacaksın. Img kodlarıyla beraber. Yani şöyle :
kısmını kopyala.

Sonra profiline tıklayacaksın , Çizelge yazan yeri düzenleyeceksin. Kopyaladığın şeyi oraya yapıştıracaksın

Canım cetvel bittikten sonra sayfada

bb Code yazan kısmında

Img kodları arasında ki kısmı kopyalayacaksın. Img kodlarıyla beraber. Yani şöyle :
kısmını kopyala.

Sonra profiline tıklayacaksın , Çizelge yazan yeri düzenleyeceksin. Kopyaladığın şeyi oraya yapıştıracaksın

saol cnm tesk:54:

Kiz ben buralardayim sen yoksun:D
Valla bilmiyorum ne olcak Yarin gorucz ama rgl doneminden arti cikabilirim arti derken 79.5 in ustunde manasinda

bende anlamadim :44:beni de tarti hic az göstermiyor :36:okdar cok kan kaybettim ki dedim kesin 4-5 kilo birden atiyor :27:ama nerde :ssz:

Back
X