anam kacimmi![]()
Kızım ben dileğin çekirgesiyim ispitlerim valla bak olduğun yerde kal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anam kacimmi![]()
Kızım ben dileğin çekirgesiyim ispitlerim valla bak olduğun yerde kal![]()
kızlar ben bu sabah 76'yı gördüm...bgn tam 10 gün oldu sizlerle buluşalı ve 10 günde 2 kilo vermişim
mutluyum hem de çok..bakalım yarın sabah nolcak..
tebrikler canim![]()
kızlar ben bu sabah 76'yı gördüm...bgn tam 10 gün oldu sizlerle buluşalı ve 10 günde 2 kilo vermişim
yapma etme :18:gözünün yagini yiyim![]()
yapma etme :18:gözünün yagini yiyim![]()
hiç sevmem acil gelen misafiriburalardaydım acilen çıktımm
eşimin iki arkadaşı bize yakın dolaşıyorlarmış
aradılar eşim de çağırdı haliyle
tam da yayılmıştık
bi anda kalkıp 5 dkda ortalığı ışık hızıyla toplayıverdimm
bir de bizim tayin çıkarsa bizim evi tutacaklar eve de baktılar
pöff stres oldummmm gitmek istemiyorumm burdannnn![]()
inşallah canım çok sağolzayıfladıktan 1 ay sonra filan vücutta belli oluyor diye duymuştum sanki belki onunla ilgilidir..
vücut toparlanıyor olabilir sen kilo vermesen de
inşallah iyileşir en yakın zamanda kızında.. :26:
bende dün arkadaşa gittim akşam yemeyecektim yedim masayı görünceben gündüz komşuda yedim diye güyaa akşam hiçbişey yemeyecektim dayanamadım saat 20:00 de bir tabak musakkayı işte böyle götürdüm
musakkayı da güzel yapmışım söylemesi ayıp:))
sen nerelere kayboldun yineözledim kızlar sizii
yok canım arkadaş yoklama yazmışbende ayıp olmasın diye katıldım
eğleniyoz işte kendi aramızda
zaten benim niyet zayıflamak değil. maksat muhabbet valla kızlariyiki varsınız burada çok yalnızdım sayenizde bir sürü arkadaşım oldu.
dertlerime ortak sevinçlerime paydaş oldunuz hepinize kucak dolusu sevgileriçimden geldi
![]()
teşekkür ederim canımgünaydın canım,kızına çok geçmiş olsun
benimkinin öksürüğü gece nöbet halinde devam etti,uykusuz bi geceydi yani
tamamen bitkisel yeni bi öksürük şurubu verdi dr,balgamlı öksürüyo ama çıkaramıyo
yutunca da tekrar başlıyo katılarak öksürmeye
insan ben 10 defa hasta olayım ama o 1 defa olmasın diyo valla
bi de her ağlamasında anne diye bağırıyo ya o an içim parçalanıyo
allaha bin şükür öyle kötü bi hastalığı yok,allah kötü hastalıkla uğraşan çocuklara şifa versin
annelerine de yardım etsin,çok zor bişi
:18::18::18::18::18:len dobiçler yarın cumaaaaaa len:124:
Günaydın kocaman yağlı çöreklerim :76:
günaydınHerkese günaydınlarrr,
Cumaya 1 kala, keyifler yerindedir umarım![]()
ben sabitim sanırım ne zormuş yaa 100 gr vermekYAA BEN bu hafta hiç tartılmadım çok merak ediyoruuuumm![]()
dün akşam kızımda baloncuk yaptı çok güldüüümyazik ama banaaa
bende kıramadım 61-62 arası gidip geliyorumçok moralim bozuldu yaaaa
pazartesi,perşembe ,cuma tartılıyorum.pazartesi 62ydim cumaya 61.5 olurum diyordum bugün ne göreyim 62.2:18::18fff 2 haftadır gram vermemiş oldum bu durum da !!
alerjiden hapşurunca boğaz yırtılacakmış gibi oluyor değilmigecen bi hapsurdum :2: kocis aynen söyle
:83: sonra böylesonrada diyoki ne ooluyo yaaa :26:
ay kiyamamsu alerjinin hapsurugu bile farkli :2::2:
inşallah canı sıkkın değildiro degilde :44: dilek nerde kaldi :26:
dileeeeek var hep eksi çıkıyor buaralaryaa moralinizi gereksiz yere bozuyorsunuz her hafta eksi çıkan birini gösterin baana valla 1 hafta sadece müsli yerim o derece![]()
bende merak ediyorum ama ismini bile söylemiyo obalkaymak neden senin hiç foton yok ya. ben seni çok merak ediyorum ama resim yükleseneeeeeeee
RESİM RESİM RESİM![]()
elifimsuziiiii nettin yasaklı bişeymi yidin
geçmişi okuyamadım da bu yazıyı gördüm![]()
hahayGözümün yağından ıspanaklı börek yapsan da söylerim suzzii![]()
insallah :26:
inşallah canı sıkkın değildir
[/COLOR][/FONT]
Ben bu hafta tartıldım, pek iyi değil sonuçYAA BEN bu hafta hiç tartılmadım çok merak ediyoruuuumm![]()
Geçmiş olsun canım.günaydin kizlar :95: :95::2: :95:
nehabersiniz :2:
cumaya bir kaldii:2::2:
ben bu sümükle kesin +2 cikariimEki Görüntüle 405548
:2::2:
ama böylede ise gidilmez kii :2:
iste bende durum buu :2::2::95: :2::95::95:
Aynen ben de öyle durumdayım, ahhh -1 ler nerdesiniz:18:çok moralim bozuldu yaaaa
pazartesi,perşembe ,cuma tartılıyorum.pazartesi 62ydim cumaya 61.5 olurum diyordum bugün ne göreyim 62.2:18::18fff 2 haftadır gram vermemiş oldum bu durum da !!
Canım geçen zaman için hayıflanmak yerine hemen harekete geç, menülerini düzenlemeye bak, olan olmuş. Haftaya sıkı tutarsın, gider, ben de kaçamak yapmadım fazla ama yine de pek iyi değil sonucum, inşallah yarına kadar düzelir.
Günaydıın! Valla benim keyfim hiç yerinde değil,çünkü bu hafta artıların da artısı çıkacağım...
pazar günü bütün gün temizlik yaptım akşam da 1 saat yürüyüş 1 saat pilates yapınca fazla zorladım galiba kendimi...
pazartesi ishal, mide bulantısı, halsizlik...hasta ettim kendimi resmen, bütün gün yattım, yeme düzenim de bozuldu tabi haliyle
salı da eşimin doğum günüydü, sarma yaptım ondan çok kaçtı, ishalden sonra bağırsaklar da tembelleşiyor
dün bari iki öğün müsli yiyim dedim, evde sarma vardı hala, ne yapsam beğenirsiniz kahvaltıda sarma yedim, bari dedim öğlen akşam müsli yiyim, gene sarma, gene sarma...
bu sabah müsli yedim ama bugün çok şişko hissediyorum kendimi...
çok artı çıkıcam çooookkkk!....![]()
Ben de leslie yapam dedim, 15 dk.yaptım eşim geldi, yarım kaldı. Sonra bir bacak ağrısı, öldüm ağrıdan, niyeyse. Geçmiş olsun sana da canım.aman aman tüm annelerime allah kolaylık versin
bugün de 10 derece ama ya. mayısta bir kez kar yağmadan erzuruma yaz gelmez diyorlar doğru galiba
oy kıyamam hastam. bende dün akşam azıcık kırgındım korktum valla gripten ama şuan birşey yok.
bugün görüşmeyelim balım bak çok işim var hasta etme beni al mikroplarını sende kalsınlar
bende akşam uyumuşum yaaaaa. spor yapamadım yine![]()
İşler yoğun olunca pek uğrayamıyorum, ara ara okusam da pek sohbete katılamıyorum. Geçmiş olsun bebişine bu arada. Moralin nasıl oldu, düzeldin mi? Bu hafta ben de pek ümitli değilim, inşallah yarın tartı şaşırtır bizi.
hiç sevmem acil gelen misafiri
alıştıktan sonra yer değişitrmek zor
asker eşi olmanın olumsuz yanı sanırım
hayırlısı olsun tatlım
inşallah canım çok sağol
bende dün arkadaşa gittim akşam yemeyecektim yedim masayı görünce
ama az çorba, salata 3-4 parça tavuk yedim ben fazla kaçmadı
sen nerelere kayboldun yine
özleyen gelir bikereeem
teşekkür ederim canım
benim kızımdada biara olmuştu aynen dediğin gibi
sırtını ve göğsünü yağladım zaytinyağıyla
sonra ter bezlerini ısıtıp koydum 2 tarafada
bıçak gibi kesti
gece olursa çıkarıyordum bezi ılıtıp geri koyuyordum hemen kesiliyordu
bitkisel yapılan hiçbişey fayda etmemişti sadece bu yöntem faydalı oldu öksürüğü ilaçla kesmeyide önermiyorlar yaa
o yüzden söyledim
çok geçmiş olsun
:18::18::18::18::18:
günaydın
sen nerelerdesin
günaydından günaydına geliyorsun
ben sabitim sanırım ne zormuş yaa 100 gr vermek
dün akşam kızımda baloncuk yaptı çok güldüüüm
bende kıramadım 61-62 arası gidip geliyorum
belli bir kilodan sonrası zor oluyor, istisnalar hariç tabii,
benim için zor
alerjiden hapşurunca boğaz yırtılacakmış gibi oluyor değilmi
inşallah canı sıkkın değildir
dileeeeek var hep eksi çıkıyor buaralar
bidee ordu bikısçe vardı yaa nickini hatırlayamadım çok güzel kilolar veriyor
bende merak ediyorum ama ismini bile söylemiyo o
gerçi sende söylemiyosun
beeen hemen paylaştım fotoları, nedense güveniyorum kızlara
günaydın kızlaaaaar
nasılsınız bakalım?
yağmurlu ama sıcak bir günden merhaba
uykum var yaaa bide hava kapalııı
uykusuz her geceeee
yorgun ölesiyeee
zayıflasaydım bideeee
mutlu olurdumböyleeeee
uymadı sanırım :26:
elifimaslinda birsey yapmadim :44: niye flashler geciriyorsam
hahaylafida nasilda ispanakli börege getirdin cekirge
insallah :26:
Kizlarrrr ben geldimmmmNasil yorgunum anlatamammmm....Badana bitmedi daha ama ben banyo yapmaya diye geldim eve çünkü ev müsait değil.....offff valla cok ozlemisim sizi...nasil bitkinim anlatamam çok is yaptım cok.....
Pek bişey yiyemedim son günlerde is yapmaktan cnm da istemedi....bu arada tartilmadim daha mrk ediyor kac kilo oldum...
Yarına eve geliri. Yine insalllah öğleden sonra tekrar gidicem hafta sonuda yeni mobilyalar gelcek cok is var cok....