70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar cumanız mübarek ola
ben taş düşürüyorum anacım hastanelerdeydim 2 gündür. Uğrayamadım daaa
kilolaları verenleri kutluyorum ben duraklama dönemine girdim heralde al ver al ver :)
noraya bakem bakam naptı kac verdi bu hafta :)

bildirim:
baslangic: 70.8
gecen hafta: 67.5
bu hafta: 67.0
giden: 500 gr :nazar::nazar:
toplamda giden: 3800gr

Canım 500 gr. vermişsin, duraklamaya geçtim diyosun. 500.gr. az mı geliyor kız, onu bulamayanlar var. Tebrik ederim bu arada. Haline şükret, artı da olabilirdin. Geçmiş olsun ayrıca, bol su içmek gerekiyor değil mi, taş oluşmaması için.

Canım 500 gr. vermişsin, duraklamaya geçtim diyosun. 500.gr. az mı geliyor kız, onu bulamayanlar var. Tebrik ederim bu arada. Haline şükret, artı da olabilirdin. Geçmiş olsun ayrıca, bol su içmek gerekiyor değil mi, taş oluşmaması için.

evet canım sundan dedim 4 haftadır bir veriyorum bir alıyorum ondan yoksa 500 gr versem haftalık daha ne isterim.
sağolasın iyi hatırladım gideyim 1-2 bardak daha içeyim

tamazaten rahatsız oldum ama nurgul arkadas patateslı hazırlamıs yedım bende affedın:1:

ay sormaaa bugun doktorum da oyle dedı zayıfladınmı sen dedıcok mutlu oldummmm uzun zamandır gormuyordu benı heheytttt

süpersın fotolu tasdıklıyorsun yanı bırde:)

menumm
sabah 06:50-1 bardak su
07:15-1dılım cavdarekmegı
2 dılım salatalık
2 catal menemen
2 sıyah zeytın
2 catal peynır
sonra hastaneden cıkınca: otobus kullanmadım st 09:00 gibi 30 tempolu yürüyüşfulll terledım
20 dk tranvay molasından sonra 20 dk eve gıtmek ıcın yürüdüm...

yarım lt su
11:30ara:1 küçük kase sütsüzmısır gevregi

yarım lt su daha....

kızalr ogleyın st:13:45 de 1 kaseyogurt corbası(içinde nohut ve yarma var)

yanında:3 kasık kabak(ıcınde azkıyma ve prıncvar)

sımdıde st 14:14:ve yesılcayım ıle pc basındayım canlar.....
inşl.kılolar vucudumuza zarar vereden gıder:)

bu arada hamıs degılmısımmm:(kısmet

kısmet canım inşallah hepimiz bir gün hamiş olucaz :))

bugünkü menüm

sabah: yarım kase nesfit

öğlen: 3 köfte. 5 patates kızartması, salata

ara öğn olarak saat 5 te bir tane elma yiyeceğim

akşama da 1 kepekli ekmek, yoğurt ve kabak yemeği var menümde

İşyerinde bütün gün oturuyorum, oturmaktan basenlerim genişledi, Geçen c.tesi leslie sensone yapmaya başladım, acayip ter attırıyo

h.gcnm arkadaslar oglen ve ozellıklede aksamları ekmek yemeyı tavsıye etmıyorlar haberın olsun....:)ayrıca kepeklı ekmek kansızlık yapıyo dıye okumustum ben cavdar ekmegı kullanıyorumm tavsıye ederım gunde 1 bılemedın 2 dılımde olsa coklezzetlıyawww

h.gcnm arkadaslar oglen ve ozellıklede aksamları ekmek yemeyı tavsıye etmıyorlar haberın olsun....:)ayrıca kepeklı ekmek kansızlık yapıyo dıye okumustum ben cavdar ekmegı kullanıyorumm tavsıye ederım gunde 1 bılemedın 2 dılımde olsa coklezzetlıyawww

sağol canım h.b yalnız herşey güzel ama patates kızartması :/ yağlı olmazmı :)

kızlar 6.haftama gırecegım ve bılancom
6 kılo :nazar:
heheh
kendıme bıraz kıyak yapıp fırına gıdıp kıymalı yaptırıp yıyecegım aksam 5-6 gıbı olurmu bu hedıye baa ykısırmı sızce ekmek olacak ama olsun gece 12-1 gıbı uyuyorum zatennn lutfen olur deyın bır tarafım sıserse sonra karısmam bakın cıkolatalar cekmecede duruyor onları tercıh etmıyorum bakkkkkınnn

tamam mı??????????????????

sağol canım h.b yalnız herşey güzel ama patates kızartması :/ yağlı olmazmı :)

evet oda zararlı kahvaltıda 2-3 adet oluyormus ama ekmek daha onemlı her ogun olmuyor patates haftada bılemedın 1kere yanı kendımden dıyorum en son 3hafta oncemı ne yemıstım:(:(:(

cok ozluyorum onuuu :(

merhaba 2 gündür spor yapamıyorum zaten iştahım kesildi bu gün tartılmayı düşünüyorum ama korkuyorummmmmmmmm:18::18::18::3:

başlarda söylüyordum:52: , devamlı " olum" diyordum ona sinir oluyordu artık yapmıyorum ama arkadaş çevresi aynı ya, ben kızlara "naber lan sıpa" fln diyince tip tip bakıyo :9:
:9::9:

Ankarada yaşıyorum beni böyle kabul etcek :8:
:27::27::27::27::27:
Mineeeeeee :52:

Nikah memuru kabul ediyor musun diyince " kabul ediyorum lan" diyim mi :9::9::9::9::9::9:
ettim lan oğlum etmemmi de sen sonrada öp kocanı alnından :9:
yazarim minecim saat 17de randevu vermisdin pazartesi :31: pazartesi kardesimde asker oluyor :52: o günü izin aldim ay aklima geldi 6 ay sürecekmis askerliyi burda viyana disinda cok özliycem ayni binadayiz :31:bi bosluk olur illa :43:
tamam canım
allah kavuştursun şimdiden 6 ay göremeyeceksin hee
bizde daha uzun askerlik bide terör var burda olsanız daha zor boşver üzülme
Woow süper:46::46::46:
Ahh ahh accık sabır ne güzel şeyler getiriyor.:21:
evet yaa dahada incelmek istiyorum
son 2 fotoda bayaa inceyim ama bide çıbıl çekilsem :37::37:
:nazar:harikasin minem :46::46::
sağol şekerim
teşekkür ettiiiiiiiiimmmm :29::29::29:
umarım faydası olur
tü tü tü maşallah çıtır anne :nazar::nazar::nazar::nazar:
thanks tatlım
selam lokumlarr:80:
kilo veren herkesi tebrik ederim:46:
bildirimim
başlangıç:73
geçen hafta:61
bu hafta:59.5:119::64:
giden:1.500
toplam giden:13.5
hedef:50

pazartesiden bu yana bukadar kilo gitmiş
çok mutlu oldum haftasonu diyet yapmamıştım çünkü:23:
hedefimi de 50ye çektim hemen:27::27:
tebrikler canım
süper gitmiş
gelenden fazlası gitmiş
siz dilekle napıyonuz ne içiyonuz ne yiyonuz yahuu
süpersiniz
slm kızlar kilo veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum :)
ben bildiğiniz gibi 4 gün önce aranıza katıldım ve inanıyorum ki sizlerin sayesinde 65 olcam
kilo bildirimime gelirsek:

Başlangıç kilo:79.8
Bu hafta:79.6
Giden:200
Hedef kilo:65
sabit olmasındansa giden daha iyi
kızlar 6.haftama gırecegım ve bılancom
6 kılo :nazar:
heheh
kendıme bıraz kıyak yapıp fırına gıdıp kıymalı yaptırıp yıyecegım aksam 5-6 gıbı olurmu bu hedıye baa ykısırmı sızce ekmek olacak ama olsun gece 12-1 gıbı uyuyorum zatennn lutfen olur deyın bır tarafım sıserse sonra karısmam bakın cıkolatalar cekmecede duruyor onları tercıh etmıyorum bakkkkkınnn

tamam mı??????????????????
keşke öğlen yeseydin
bilmemki nasıl olur dediğin gibi ekmek sonrasında spor yap bari yediğini yak

nora :3: kizim isyerine de tarti koymusdum deli oldum cikamiyorum diye:52: ama söz verdim söz agzimdan cikti bikere :29:ama haftaya cumaya kadar :52:ondan sonra bidaha 1 hafta tartilmadan duramam :36:

inşallah. :31: link bende açılıyor :26:
isyerinden dolayidir belki tatlim eve gidince bidaha denerim :26:
Merhaba arkadaşlar bende 72 kg arkadaşınızım :(
8 aylık evliyim, evlendikten sonra acayip kilo aldım ve kendimi kötü hissediyorum umarım bu topik sayesinde kurtulurum kilolarımdan, küçük hedefler koydum kendime ilk etapta 68 olsam yeter
hosgeldin canim :3: bende diyorum bazen evlilik bana yaramadi diye :111:
selam kızlar cumanız mübarek ola
ben taş düşürüyorum anacım hastanelerdeydim 2 gündür. Uğrayamadım daaa
kilolaları verenleri kutluyorum ben duraklama dönemine girdim heralde al ver al ver :)
noraya bakem bakam naptı kac verdi bu hafta :)

bildirim:
baslangic: 70.8
gecen hafta: 67.5
bu hafta: 67.0
giden: 500 gr :nazar::nazar:
toplamda giden: 3800gr
tebrikler cnm gecmis olsun :31:

üzülme canim busefer olmadi isallah hem fazlaliklarimiz gider hem hamis kalirsin :29:
merhaba 2 gündür spor yapamıyorum zaten iştahım kesildi bu gün tartılmayı düşünüyorum ama korkuyorummmmmmmmm:18::18::18::3:
canim bugün tartilir ve kilonun yazarsan Puccaaa nin dikkatine diye basliga :40: listenin altina girersin :34:

:27::27::27::27::27:

ettim lan oğlum etmemmi de sen sonrada öp kocanı alnından :9:

tamam canım
allah kavuştursun şimdiden 6 ay göremeyeceksin hee
bizde daha uzun askerlik bide terör var burda olsanız daha zor boşver üzülme
sagol minem :38: öyle canim türkiye ile kiyaslanmaz bile :40:ama iste kardesim canim o benim :16:

kızlar ben kaçtımmm; ama çıkmadan şu karikatürü ekliyorum. görüşürüz sonra. :33:

$komik karikatür.webp

evet oda zararlı kahvaltıda 2-3 adet oluyormus ama ekmek daha onemlı her ogun olmuyor patates haftada bılemedın 1kere yanı kendımden dıyorum en son 3hafta oncemı ne yemıstım:(:(:(

cok ozluyorum onuuu :(

kıyamam :)) ara sıra yene tabii ama ben napıcam hiç bilmiyorum pko hastasıyım 3 aydır adet olmadım 80 kilo oldum :(((

canim bugün tartilir ve kilonun yazarsan Puccaaa nin dikkatine diye basliga :40: listenin altina girersin :34:

tartıldım az önce ben 80 li rakamlar olmuşum zannediyordum ondan korkuyordum
puccaaa nındikkatine 78 kiloyumkaydet canımkara listeye:53:

kızlar ben kaçtımmm; ama çıkmadan şu karikatürü ekliyorum. görüşürüz sonra. :33:

Eki Görüntüle 407010
:9::9::9:
kıyamam :)) ara sıra yene tabii ama ben napıcam hiç bilmiyorum pko hastasıyım 3 aydır adet olmadım 80 kilo oldum :(((

canim ben bu topikde okuyorum hep pko yu ama ne oldugunu bilmiyorum :26: isallah sende verirsin canim :29:bende 4 ay regl olmamisdim kist cikti bende simdi haplarla düstü herhalde :26:haplarla sIkma canini :26:

Back
X