Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence onlar az yemiyo hiiccc yemiyorlarO çıbıklar niye geliyomuş ki spora. az yesinler yeter
Görüşürüz şekerim öptümmm![]()
Mesaj attım yawru.
Yoğurt çorbasııı :111::111:
Yoğurt çorbasııı :111::111:
hosgeldin canimselam kızlar tesadüfen bu formu gördüm ben aslında 2012 mart annelerindeyim yaklaşık 1 senedir 2.5 aylık 1 oğlum var ve evet hepiniz gibi benimde sorunum fazla kg hamile kalmadan önce 59 kg dım ve bu benim için iyiydi ama riskli bir gebelik geçirdim sürekli evde yattım ve totalde 90 kg ile doğuma gittim doğumdan sonra 83 kg düşdüm sonrasında 78.9 kg ve yaklaşık 1 yadır saedece yeme diyeti uygulayabiliyorum malum bebişle spor benim için mümkün değil yanımda ailem yok bırakabileceğim ve şu anda 76 kg sizlerin yazılarını okudum ve bir çoğunuzun güzel kg verdiğini gördüm banada yardımcı olursanız cok sevinirim neler yapıyosunuz ben kısaca yaptıklarımı anlatıyim...
sabah 1 kase konfleks laktozsuz sütle
öylen 1 büyük boy borcamda tonbalıklı bol yeşillikli salata 1 dilim tam buğday ekmeyi
akşamada taze faülye yoğurt ve salatalık domates yemeyi düşünüyorum ve günde 3lt su içiyorum süt olsun diye gece yatmadan öncede ya yeşil çay yada doğadan form içiyorum....
bana da ver aslicim orman gibi oldular
bende pazar kapalıyım sadece
ben yogunumda daha senn kuaförün kadr değil
kaş için yarına randevu verebilirim![]()
ayy ne güzelslm kızlarrrrr
uzun süredir giremedim topiğe nasılsınız
bugün biraz alışveriş yaptım
denemek için m ve s bedenleri aldım small olmayacağından eminimde heves ettip denemek istedim
ve şok oldumm![]()
small olduuuuu
1 kaç gündür dışardan yiyorum yavaş yavaş eski düzene dönmeye çalışıcam![]()
seninkini bilmemde benimki bahar mahar uykusu degil ben herdaim uyuyabilen bünyeye sahipim :84: uyuma rekoru yapsalar guiness kitaplarina bile girebilirim o derece yani :111:çok heycanlııııı
sonunda hasret bitiyor
bizde seninle beraber yaşadık resmen heyecanını
gözün aydın canım şimdiden Allah bi daha ayrılık yaşatmasın
canım bunu bizim hocamız üstüne bastıra bastıra söyledi..
ateş varken kesinlikle soğuk suyla banyo yaptırma..
hızlı ısı değişimleri çok tehlikeli..
normal banyo suyu gibi sıcaklıkta banyo yaptırmak lazımmış.
hatta dedi hoca, çocuklar böyle durumlarda banyodan korkar gerekirse beraber girin uzun uzun kalın suyun altında oynayın onunla filan dedi..
dikkatli ol canım.. calpol filan kullanıyor mu? vermiştir muhtemelen dr dimi??
sağol canım benim
arkadaşlarda bahar uykusu dedi bakalımgeçer inşallah![]()
Kapuska yedim git eve efendi efendi sebzeni ye
Daha çok yolun var bıdık.
ahahhahaha hatun hedefi büyüttü
xxs sorarsın sen bu havaylaa yawrummm.
Sende bi ara albüm yapta bakalım orana burana![]()
yok be dileeek
gecen patlicanla bi sohbet edeyim dediim anaaam icimi karartti
yok patetesle arasinda iliski varmista
bunu duyan domates gitmis brokoliye haber vermisde brokolide onlari ayiricam diye yeminler etmis
ay icimi kararttilar odur budur konusmuyorum
ay sonumuz iyi degil bizimay hic gülecegim yokdu
oyy canimmmm![]()
noldu tatlim :26:selam kızlar menümü paylaşayım
bugün moralim sıfır gibi
canım bişiy yapmak istemiyor
akşama kadar yedim
9.00
2 dilim uno denge
3 parça peynir
3 zeytin
dom,sal
1 tk bal
12.00 4 hurma
14.00
yarım çorba
yarım fasulye
1 unodenge
15.00 çiko 4 kare
16.00 bir avuç leblebi
18.00 2 dilim ekmek tost
bugün kendimi moral bozukluğundan yemeğe vurdum
akşamı bilmiyorum
sanırım nesfitle kapatırım
daha ne yiceksem
bide nesfiti düşünüyom![]()
cok sagol canimgeçmişi okumaktan yazmaya sıra gelmiyo ki![]()
yine ders çalıştım biraz ara vereyim diye buraya geldim
Nora cım; sevgülün msj atmış ne yalan söyleyim ne yazdığını bende merak ediyorum umarım aranız düzelir
suzii geçmiş olsun canım
bi ara topikde paylasmisdim aklima getirdin gerimerhaba... :):):)
minderim sabah kavaltisinda salatalik domates yogurt maydonoz onlari bildimde öbürleri hurmami hurmaya benzettim deselam kiscelerbugunku menumu paylasayimm
sabah ahanda foto
Eki Görüntüle 411454
2 yesilcay ictim,goreve ciktim ara yapamadim
ogle
tavuklu salata (tavuk cok yoktu 1 dilim tavuk gogsunden azdi)
acliktan foto cekemedimmm
ara
10 tane badem,findik
yesilcay
aksam
kizarmis tavuk aldik markettentavugun yarisini esimle bitirdik..yaninda da yesil sogan ve domates bi de zero ohh..mis gibi yedim wallaa..foto yine aklima geldi ama vakit ayiramadim,yemek daha onemli geldiii
![]()
hic sorma bugün bende eve gelir gelmez esimle girdik birbirimizekızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum
ben sağlıklı kilo vermeye başladım başlayalı gerginim
aslında mutluyum böyle az yiyerek ama şu aralar eşimle çok tartışıyorum maalesef ben başlatıyorum
ortada hiçbişey yokken birden alevleniveriyorum sizce kan şekerim filanmı düşüyor acaba
ya da ne biliyim yaa az yemek hormonlarımı mı etkiliyor
nasıl düzeltebilirim,nasıl tahammüllü olabilirim :26:
tek ben degilmissim demek bunalim modunda olan nolcekse offbende aynıyım
bu sıralar çok tartışmaya başladık ve genelde sorunu ben çıkartıyorum
sinir sistemimiz çöktü herhalde
bünye alışkın değil ne yapsın ne kadar yağ kaybediyor
şişmanlar daima daha mutlu bunu unutmamak lazım![]()
bende bakcamkizlar!
haziranda esimin kardesinin dugunu olucak yurtdisinda..agir bir kiyafet giymek istemiyorum..soyle citi piti biseyler giymek istiyorummsimdiye kadar bisiy bulamadim..istanbul avrupa yakasinda olan magazalari biliyosaniz bana soyler misinizz?:26:
bi de ben kilo maceramin fotolarini bi album yaptimmama burda paylasacagimi dusunmemistim..her pazar sabah kalktiktan sonra pijama,zibinla cekilmis fotolarimi album yaptimm:18:cok igrenc gozukuyorum biliyorumm nolur gulmeyinnn
![]()
suzis aaaöglenın ardından
saat 2,5 gibi yeşil cay ıctım
yanındada ara nıytıne(hani kına cerezlerı varya posette onun yarısı)nı yedım
sonra:saat 15:00 de leslie yaptım 20 dk
ve yürüyüş ve pazar turuna cıktım tam 100(gidiş geliş) dk tempolu yürüdüm(bır kenarda salatalık yıkadım yarımını yedım)
aksam:1 büyükkase oglenkı sehrıye corbasından
ve 2 bıber kozlemesi
ve kozlenmış patlıcan ı soganlakarıstırdım (yarımpatlıcana takebuledıyor)
1 küçükdılım cavdar ekmegi ile ve 1 bardak su ıle
sonra 20 dk bısıklet surdum parkta
ve toplam 20 dk leslie
100 dk yürüyüş
20 dk bisiklet
2 lt de su
ve kızlarr canım az salcada tavlanmıs makarna ıcınede keiki ve sarımsak offfffffff yarın oglen yemeginde koca bır tabak yesem olurmuuu izninizi beklıyorum ona gore yıyecegımmm
ne olur olumlu cavp verınız:):):) :111:![]()
Niran Ünsal & Özcan Deniz - Aklım Hep Sende (Düet) | 2009 | [Yepyeni Albümünden] - YouTube
cancazım ıcınnnn canımın canına ohhhhhhhhhhh
aşıkım ben yaaaaaaaaaaa
belkıde duymussunuz dur sesimiziheheytttttttttttttt
ben aşkımı cokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum ulennnnnnnnnnnn:26:
selam canim hosgeldinherkese icten bir merhaba:)
burada yeniyim ve kilo sorunumu buradaki dayanismayla asabilcegimi umuyorum.
kilo verme konusunda bu kadar hevesli kisilere denk geldigim icin mutluyum.
75 kiloyum, boyum 1.67m.
5 gündür diyetteyim. saglikli bir sekilde beslenmeyeve beslenme aliskanliklarimi degistirerek kilo kaybetmeye calisiyorum. yaklasik 1 kilo verdim.
hedefim 3 yil evveline kadar normal kilom olan 50 kiloya kadar düsebilmek. bunu da 5 ay icinde basarmayi hedefliyorum.
bu her ay ortalama 5 kilo gibi bir kilo kaybi demektir ki, bu saglikli bir kilo kaybi gibi görünüyor ama malesef motivasyon sorunu yasiyorum. o motivasyonu da burada bulacagimi umuyorum.
sevgiler
insallah canimarkadaslar,
hepinize tesekkür ediyorum. insallah hep birlikte saglikli bir sekilde kilolarimizi verecegiz:)
regliyken olabilir canim ama insallah arti cikmassinslm kızlarrrr
yumurcakları uyutunca size bi selam vereyim dedim.bi hafta nasıl ve ne zaman geçti anlamadım.tabi leyleği havada görünce.bi anneme,bi ablama derken diyetime tam anlamıyla adapte olamadım malesef.evde yokkende aklım sizde kalıyo valla buraya giripte bi selam veremeyince huzursuz oluyorum.naptınız,nettiniz merak ediyom...
cumaya bi gün kala kendime çeki düzen vermem lazım.inşallah artıda çıkmam bu hafta.regl dönemindeyim bide.kendimi salmak istemiyorum.hedefime daha çok var.tam gaz yola devam etmeliyim.
bacaklarımı uzatıp yatmak istiyom.çok yorgunum.hepinize iyi geceler kızlar![]()
canim internetden mi indirmek istiyorsun pisim :26:esim hep indiriyo :44kızlar videoyu bilgisayara indirmek için bildiğiniz program var mı
insallah canim
regliyken olabilir canim ama insallah arti cikmassin
canim internetden mi indirmek istiyorsun pisim :26:esim hep indiriyo :44na sordumda nerden indirceksiniz diyo youtube dan mi diyo :26:
hallettim sağol canım buldu bir site indirdim.yapcakmış gibi plates indirdim de :)
ben eli şemsiyeli beyazı beğendim.minderimben cok severim elbise secmeyi :111:arkadaslarim hep bana sorarlar iyimi diye kendim giyemiyorum
ama giydirmeyi seviyorum
sana bi kac tane begendim
Eki Görüntüle 411678 Eki Görüntüle 411677 Eki Görüntüle 411676 Eki Görüntüle 411675 Eki Görüntüle 411674 Eki Görüntüle 411673 Eki Görüntüle 411679
kolay gelsin ozaman pisimben bugün gidemedim ayakklarim aciyor dün zorladimmi naptim
ama sen baya spor yapiyon herhalde dimi canim
![]()
kendimi bildim bileli o toto var canım,nası gitcek bilmiyomcanım istanbul hakkında bilgim yok
koyduğun fotolar arasında kırmızı elbiseyi sevdim..
ama daha güzel şeyler de bulabilirsin.. birde alt tarafı geniş, pileli olmasa daha asil durur gibi
fotolara gelince
bölgesel sorununun var canım
kolun omuzların falan ne kadar ince
alt taraf sırıtıyor bi..
ama 66 da durmuyosun spor yaptığın için sanırım fit duruyor vücudun![]()
bence makarnayı cumadan sonra kendine ödül veröglenın ardından
saat 2,5 gibi yeşil cay ıctım
yanındada ara nıytıne(hani kına cerezlerı varya posette onun yarısı)nı yedım
sonra:saat 15:00 de leslie yaptım 20 dk
ve yürüyüş ve pazar turuna cıktım tam 100(gidiş geliş) dk tempolu yürüdüm(bır kenarda salatalık yıkadım yarımını yedım)
aksam:1 büyükkase oglenkı sehrıye corbasından
ve 2 bıber kozlemesi
ve kozlenmış patlıcan ı soganlakarıstırdım (yarımpatlıcana takebuledıyor)
1 küçükdılım cavdar ekmegi ile ve 1 bardak su ıle
sonra 20 dk bısıklet surdum parkta
ve toplam 20 dk leslie
100 dk yürüyüş
20 dk bisiklet
2 lt de su
ve kızlarr canım az salcada tavlanmıs makarna ıcınede keiki ve sarımsak offfffffff yarın oglen yemeginde koca bır tabak yesem olurmuuu izninizi beklıyorum ona gore yıyecegımmm
ne olur olumlu cavp verınız:):):) :111:![]()
kaç yaşında gösteriyom pisimmmindeeeeeeer ben beyazı beğendim:) kız sen kaç yaşındaydın bakim
kız onlar fırında pişmiş sosis,azıcık yanmışlarrminderim sabah kavaltisinda salatalik domates yogurt maydonoz onlari bildimde öbürleri hurmami hurmaya benzettim de![]()
hürrem izliyodum baco,şimdi bittiniye kimse bişi yazmıyooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84:
ay yawrucum çok tatlı bu elbiseler..hele beyazlılara bayıldımmminderimben cok severim elbise secmeyi :111:arkadaslarim hep bana sorarlar iyimi diye kendim giyemiyorum
ama giydirmeyi seviyorum
sana bi kac tane begendim
Eki Görüntüle 411678 Eki Görüntüle 411677 Eki Görüntüle 411676 Eki Görüntüle 411675 Eki Görüntüle 411674 Eki Görüntüle 411673 Eki Görüntüle 411679
afiyet olsun. o tarifini verdiğin kısırı suriyeli bir arkadaşım vardı o yapardı :) ve evet bulgur aslında çok faydalı :)tekrar merhaba:)
madem herkes mönüsünü yaziyor, ben de adeti bozmayayim.
sabah:
sabah uyandigimda bir büyük bardak su ictim. daha sonra üc kuru erik yedikten sonra cok cok az hindistan cevizi tozu (baharat olan hindistan cevizinden bahsediyorum) ile tatlandirilmis sicak süt ictim.
ögleye kadar bir sey yemedim.
ögle yemegi olarak yalanci kisir yaptim:
2 yemek kasigi bulguru 1 tatli kasigi tatli biber salcasi, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve bir tatli kasigi nar eksisi ile birlikte yumusattim. üzerine bol maydanoz, yesil sogan, domates, salatalik, 5 zeytin, yesil biber ve kirmizi biber dogradim. az bulgurlu salata gibi oldu. yanina bir yemek kasigi yogurt ekledim.
ara ögün:
ara ögün olarak salatalik, domates ve 2 kasik yogurt yedim.
aksam yemegi:
zeytinyagli nohutlu pirasa
yatmadan önce:
1 fincan hindistan cevizi tozu ile tatlandirilmis sicak süt.
gün boyunca en az 2 litre saf su ictim. yanina da cesitli bitkisel caylar. zencefil, nane gibi. cay ve kahve ictigimde bunu sividan saymiyorum.
is sonrasi bol yürüyüs yaptim.
bulgurun iyi tarafi olarak sunu kesfettim: pirinc, ekmek gibi zararli degil. cok uzun süren bir tokluk hissi veriyor ayrica psikolojik bir etkisi de var: iki kasik dahi olsa, bulgur yiyince insan kendisini diyet psikolojisine sokmuyor. "tika basa" yemek yiyerek ve gercekten doyarak kilo vermenin zevkini yasiyor.
günde 5 kasik bulgurla yapilmis yalanci kisiri yiyince, kahvalti ve ara ögünlere ihtiyac duymuyorum. tokluk hissi ertesi güne kadar sürüyor. bulgurun glisemik endeksi düsük. pirinc gibi zararli karbonhidrat degil. 5 yemek kasigi bulgurun toplam kalorisi ise 175 kcal olarak okudum.
13kendimi bildim bileli o toto var canım,nası gitcek bilmiyom
bence makarnayı cumadan sonra kendine ödül ver
kaç yaşında gösteriyom pisimmsöle bakiimmm
kız onlar fırında pişmiş sosis,azıcık yanmışlarr
hürrem izliyodum baco,şimdi bitti
ay yawrucum çok tatlı bu elbiseler..hele beyazlılara bayıldımmnerden bulcam onları:26:
menümüde yazayim![]()
sabah: yogurt corbasi
ara: 1 avuc leblebi
öglen: yogurt corbasi
ara: 10 badem
aksam: et sntzel yaninda bolcana salata
disariya ciktim seytana uymadim amamc i gördüm pizza gördüm kekler pastalar bian dalip tikanana kadar yiyeyim dedim ama iyikide yapmamissim yoksa daha da mutsuz olurdum simdi iyiki yapmamissim diyorum belki oan mutlu olacakdim ama kendime bu kötülüyü yapmadim
afferim banasacimioksalayansmile istiyorum dilek
![]()
13
bak bak ben yatıyorum dedim ya döküldü millet topiğe hepiniz hürrem mi izliyodunuz ayol![]()
benimde pek hosuma gitti semsiyeliben eli şemsiyeli beyazı beğendim.
yok kız nerdeeee bir ara iyi yapıyordum da 2 aydır totoyu kaldırdığım yok![]()
canim bulguru bende cok severim ama oda karbonhydrat:44: ve ben 5 kasik bulgurlan doymamtekrar merhaba:)
madem herkes mönüsünü yaziyor, ben de adeti bozmayayim.
sabah:
sabah uyandigimda bir büyük bardak su ictim. daha sonra üc kuru erik yedikten sonra cok cok az hindistan cevizi tozu (baharat olan hindistan cevizinden bahsediyorum) ile tatlandirilmis sicak süt ictim.
ögleye kadar bir sey yemedim.
ögle yemegi olarak yalanci kisir yaptim:
2 yemek kasigi bulguru 1 tatli kasigi tatli biber salcasi, 1 tatli kasigi zeytinyagi ve bir tatli kasigi nar eksisi ile birlikte yumusattim. üzerine bol maydanoz, yesil sogan, domates, salatalik, 5 zeytin, yesil biber ve kirmizi biber dogradim. az bulgurlu salata gibi oldu. yanina bir yemek kasigi yogurt ekledim.
ara ögün:
ara ögün olarak salatalik, domates ve 2 kasik yogurt yedim.
aksam yemegi:
zeytinyagli nohutlu pirasa
yatmadan önce:
1 fincan hindistan cevizi tozu ile tatlandirilmis sicak süt.
gün boyunca en az 2 litre saf su ictim. yanina da cesitli bitkisel caylar. zencefil, nane gibi. cay ve kahve ictigimde bunu sividan saymiyorum.
is sonrasi bol yürüyüs yaptim.
bulgurun iyi tarafi olarak sunu kesfettim: pirinc, ekmek gibi zararli degil. cok uzun süren bir tokluk hissi veriyor ayrica psikolojik bir etkisi de var: iki kasik dahi olsa, bulgur yiyince insan kendisini diyet psikolojisine sokmuyor. "tika basa" yemek yiyerek ve gercekten doyarak kilo vermenin zevkini yasiyor.
günde 5 kasik bulgurla yapilmis yalanci kisiri yiyince, kahvalti ve ara ögünlere ihtiyac duymuyorum. tokluk hissi ertesi güne kadar sürüyor. bulgurun glisemik endeksi düsük. pirinc gibi zararli karbonhidrat degil. 5 yemek kasigi bulgurun toplam kalorisi ise 175 kcal olarak okudum.
yok canim dilekdeki daha farkliTamam canım teşekkürler. Dilek yok ortalıkta ama gelir inşallah
Ben internetten bi tane buldum ama açlıktan ölebilirim bu diyetle...
Sabah: 1 kibrit kutusu beyaz peynir, domates, salatalık
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğle: 2 kibrit kutusu beyaz peynir, bol salata
Akşam: 150 gr. tavuk, bol salata
uzun elbise daha yakisir benceevet canim toto ve basen var
o elbiselerin large bedenine giriyodum,simdi mediuma girdigimi gorunce sevindirik oldummbence de biraz agir kiyafet bakmaliyim..20 gunum kaldi nasi bulcam bilmiyorummm
![]()
:114:hoşgeldiiiiiiiiiiiin
he he tamam kız geliyom yarın bak yoğunum deme cıngar çıkarırım
slmmmmmmmmm baaaaaaaaaaal nassııııııııııııın kız şu avatarını değiştir ne olur baktıkça ağlayasım geliyor zaten ağlak kadının teki oldum bu sıralar
topiğin eşi ile en çok çatışan hatunu olarak cevap vereyim. eşim diyor ki " sen açken hiç çekilmiyorsun" valla öyle açken huysuz gacının teki oluyorum. çözüm mü yemek le mutluluk arasındaki ilişkiyi kesmekte:) tepen atıksa ağzına az kalorili birşeyler at. yada sakız çiğne:=) yemeği düşündükçe insanın sinirleri hopluyor. bir çözümde cevap vermemek yada başka işlerle uğraşıp kafayı dağıtmakta
hoşgeldiiiiiiiiiiin
mindeeeeeeeer resimlerine bakp geliyom hemen bacı![]()
bence onlar az yemiyo hiiccc yemiyorlar
kötü mü dilek gözler iyi diyemi dönüyo yoksa kötü diyemi
he bide cibil mi gitcem dedin
hosgeldin canimay sanki beni anladin
bende hamisken riskli diye bir wcye gidebilirsin yat kalmak demislerdi ve 96 kiloya kadar cikmisdim
bana da ver aslicim orman gibi oldular
ayy ne güzel
seninkini bilmemde benimki bahar mahar uykusu degil ben herdaim uyuyabilen bünyeye sahipim :84: uyuma rekoru yapsalar guiness kitaplarina bile girebilirim o derece yani :111:
dilek bende istiyorum ya söyle herkese kac bedensin degince ben 0 bedenim demek istiyorum :86:
ay bayildim senin patlicanlan sohbetine ballim
benim patlicanlar konusmuyor daha benimle küstüler herhalde bana yemiyorum onlari diye
noldu tatlim :26:
cok sagol canim
bi ara topikde paylasmisdim aklima getirdin gerimerhaba demek benden size zarar gelmez demekmis
merhaba canim
minderim sabah kavaltisinda salatalik domates yogurt maydonoz onlari bildimde öbürleri hurmami hurmaya benzettim de
hic sorma bugün bende eve gelir gelmez esimle girdik birbirimizeciktim disariya nelerle karsilasdim söyle migdem bulanana kadar yiyesim geldi herseyden bu aralar bende cok bunalimdayim sabir sabir diyorum ama iyi degilim bende
dolunay gelecemis herhalde
yada geldi gitti :44:isarkadasi birseyler söylüyordun ama kadin cok konusdugundan tam kulak dinlememisdim
tek ben degilmissim demek bunalim modunda olan nolcekse offsonra gidiyor geri bi an geliyo geri gittiyo terelelilerim
doktorum betülüm bana bi cözüm bul
bende bakcam
suzis aaapersembe günü makarna yenilirmi hic
cuma tartilmamis gerek korkmuyormussun tarti fazla cikar diye :18:
suzis sen evlimiydin yoksa sevdiceyin mi var kime asiksin
selam canim hosgeldin![]()
heeeemillet reklamlarda yazdı farketmedin mi
![]()
bende izliyordum ama bilgisayarda açıktı anlamadım valla neyse ben kaçar hanımlar byeeeeeeeeeee
yaşına 13 dedim ama anlamadın sanırsam![]()