• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dr dan geldım gusel seyler duydum cok skr kıst erımıs ama ben sısımm gobek fırladıı aksam kına var akrabanın yanında 3 tane ayrı yerde kına var pazar 3 tane dugun hangısıne gıderız allah bılır ugrayıp kacıyorum ben yemek yok daha aksamaa

bu arada sbh
06:30
-1 bardak ıncır+havu suyu

-10:00
-1 dılım cavdr ekmegi
-3catal melemen
-2 catal salatalı
-1 catal peynır
-

12:00
-6 badem
-3 fındık
-1 cevıze yakın cvz ıcı

15:00(dısardydım dr da)
-1 sımıt
-yarm lt su

aksamada tazefusal ye var bıraz ondan yerım

*1st yürüyş
*2lt su
*yesıl cy henuz yok
:53:

basımm cok agrıyorrr dısarda gok gurultulu yagıs varrr..................kayseri.............

selam kızlar nasılsınız kilo bildirimimi yapayım
bu hafta giremedim
özledim sizi yaz gelince malesef böyle uzak kalıyoruz
inşallah herkes istediği gibi kilo vermiştir veremeyen arkadaşlarımda üzülmesin
umarım haftaya daha dikkatli olarak kilo verirler

başlangıç kilom 74
geçen haftaki kilom 61.8
bu haftaki kilom 61.3
giden 500gr
toplam giden 12.7 gr:nazar::nazar::nazar:

herkesi öpüyorummm:16::16::16::16::16:

Bilmem ki. 1 temmuzda tartılcam.
En son resmim bu işte.
Sende görmüşündür zaten.:34:

Eki Görüntüle 449945

Eki Görüntüle 449946

wuuuu fıstığa bakın hele :23::23: :nazar:
canım benim çok iyi görünüyorsun boşver diyeti rahat rahat dur biraz kaganı dinle..
ama buraya da daha sık uğra özlettin kendini :34:

kizlar özledim sizi firar yaptim isyerinden :15:
alindi yaptim biraz kafam iyice karisti geri sildim :25:

oglsiimin dogum günü kutlayan kizcelere coook tesekkür ediyorum :54:

dilek ben seni unuturmuyum hic alintilarimin icinde varsin :48: elbisende cok hos durmus hic de kisa durmuyor :23::12:

son sayfalara hic bakmadim kilo veren herkesi kutluyorum basarilarin devamini dilerim :46::nazar:
veremeyenlerde üzülmesin haftaya daha güzel bir sonuc görürler insallah :29:

annem türkiye gitti isyerinde durumlar karisik gelemiyorum cok stressli geciyor günlerim aksam oglisi yatirtikdan sonra direk benimde uykum geliyor günün yorgunlugundan :25:

öptüm sizi kendinize iyi bakin :54::16:

canııımmm :70::70::70::70::70::70::70:
çok özledim seni :16::16:

kizlar özledim sizi firar yaptim isyerinden :15:
alindi yaptim biraz kafam iyice karisti geri sildim :25:

oglsiimin dogum günü kutlayan kizcelere coook tesekkür ediyorum :54:

dilek ben seni unuturmuyum hic alintilarimin icinde varsin :48: elbisende cok hos durmus hic de kisa durmuyor :23::12:

son sayfalara hic bakmadim kilo veren herkesi kutluyorum basarilarin devamini dilerim :46::nazar:
veremeyenlerde üzülmesin haftaya daha güzel bir sonuc görürler insallah :29:

annem türkiye gitti isyerinde durumlar karisik gelemiyorum cok stressli geciyor günlerim aksam oglisi yatirtikdan sonra direk benimde uykum geliyor günün yorgunlugundan :25:

öptüm sizi kendinize iyi bakin :54::16:
Suzim hosgeldin bebegimmmm:3::3::3:isallah tum problemlerin hayirlisiyla yoluna girer:16::16:

tamam bebek buraya yazayım bari :)) bildirimmmmmmmm

başlangıç kilo: 75kg
geçen hafta: 67.2 kg
bu hafta: 66.1 kg
giden: 1.1 kg
toplamda giden: 8.9 kg
hedef: 59 kg

kilo veren herkesi tebrik ediyorummm:46::46::46::46::46:

ayrıcana kızlar hani ben bir sınava girmiştim ya onun sonucunu öğrendim biraz önce iyi bir puan almışım ama tam hedeflediğim değil ama yinede güzellll:31::106:

tebrik ederim canimm:46::46::46: ne sinavina girmistin tatlimm:26::26::26:

selam kızlar
en son geçen hafta bildirim yapıp kaçmıştım daha da gelemedim:((

bugün de malesef bildirim yapıp kaçcam valiz hazırlamam lazım haftasonu kaçamağı yapcaz;))

dilekim nasılsın özledim laflamayı ama seminerlere gittim bu hafta dönünce anca bebişle ilgilen yemek yap derken akşam oldu gelemedim aranıza:((

suzimm seni de özledim çok oğluşunu ben de kutlarım Aallah uzun ömür versin inşlh..

bildirime gelince yine şiştim deli gibi yine artıdayım:((diyorum ya benim iş 2 ileri 1 geri mehter takımı gibi..

başlangıç kilo:74
geçen hafta:60.4
bu hafta:61
gelen:0.600
toplam giden:13
hedef:57

gerçiii,
bu hafta herkes moralimi bozdu diyeti salladım ben de ucundan.''çok zayıflamışsın,yeter artık,anoriksia oldu sen,55 kg olan bir arkadaşım şuna bakın benden bile zayıf,zarganaya döndün...''gibi gerçekten abartılı yorumlar yaptı ve benim cidden morali
m çoık bozuldu.ben de biraz yavaşlamaya karar verdim bundan sonraki kısmı daha yavaş vermek istiyorum çünkü güzel olmuşlsun diyen yok herkes dur artık diyor.kemiklerim iri benim ağır çekiyor heralde.annem bile uzanırken çok zayıfladın kızım kemiklerin görünüyor dedi:((bilmiyom ya mıoralim bozuluyor benimde .dedim ya artık yavaş yavaş gitsin istiyorum.5 li rakamlarda olmak istiyorum ve de .59 olur 58 olur ama 60 olmak istemiyorum.neyse kızlar pc açık ben toparlanıyorum arada uğrar bakarım inşllh.

kilo veren herkesi kutluyorum iyi haftasonları
canim arkadaslarin cekemez,hic bir anne zayif evlat istemez,hasta olursun ye der:27::27::27:fotolarini paylas bizde gorelim seni anoreksia hatunnn:9::9::9::9:kendini aynada gordugun zaman mutluysan sorun yokkk:34::34::34::34::34::34:

selam kızlar nasılsınız kilo bildirimimi yapayım
bu hafta giremedim
özledim sizi yaz gelince malesef böyle uzak kalıyoruz
inşallah herkes istediği gibi kilo vermiştir veremeyen arkadaşlarımda üzülmesin
umarım haftaya daha dikkatli olarak kilo verirler

başlangıç kilom 74
geçen haftaki kilom 61.8
bu haftaki kilom 61.3
giden 500gr
toplam giden 12.7 gr:nazar::nazar::nazar:

herkesi öpüyorummm:16::16::16::16::16:
tebrik ederim potussss:46::46::46::46:sen de mi tatile ciktin:52::52::52:

bugunku menumu paylasiyimmm:42::42::42::42::42:

sabah
uyaninca 1 bardak su
$22062012176.webp

ara
10 badem
10-15 tane beyaz leblebi
yesilcay

ogle
$22062012177.webp
resimde cok gozukuyo ama 5 kasik:34: zeytinyagli bulgurlu kabak ve 2 kasik yogurt

ara
7-8 badem
yarim avuc beyaz leblebi
yesilcay

aksam
$22062012180.webp$22062012179.webp

soldaki semiz otu salatasi hemi de sarmisakli yogurtlu:56::56::56:
sagdaki yine kabak yemegi,kocis uzerine tavuk doner koymus sadece 1 dilim yedim,kalanini kocise havale ettimm:34::34:
kocis de sutlu filtre kahve yapti:16::16:

Selam kızlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70.6 kg
geçen hafta: 59.5 kg
bu hafta: 61 kg
gelen: 1.5 kg
toplamda giden: 9.6 kg
hedef: 55 kg
Özledim sizi kızlarrr, işyerinde internet yok. Yeni büromuza bugün taşınabildik nihayet, ama her yer her yerde. Felaket yani, bütün işler bizi bekliyor. 1 haftadır toparlanma, önümüzdeki 1 hafta da yerleşme sürer artık. Çoook yorgunum, dolayısıyla siteye de gelemedim.
Sizlerde ne var ne yok, sanırım topikyine sakin. Buradan ayrı olmak hiç iyi olmuyor ama bu bir gerçek. Bu hafta diyet de yalan oldu, haftaya toparlarım inşallah. Kilo veren herkese tebrikler.

Son düzenleme:
Selam kızlar,
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 70.6 kg
geçen hafta: 59.5 kg
bu hafta: 61 kg
gelen: 1.5 kg
toplamda giden: 9.6 kg
hedef: 55 kg

canim ben de gecen hafta tatilde olunca cozutmustum,canini skma eve gelince ogunlerin duzene girer,1 haftada gider fazlaliklar:34::34:

canim ben de gecen hafta tatilde olunca cozutmustum,canini skma eve gelince ogunlerin duzene girer,1 haftada gider fazlaliklar:34::34:

Canım ben pazartesiden beri evdeyim(Antalya'dayım) zaten de, büro taşıma telaşemiz vardı, o yüzden öğünler karıştı. Geçen hafta tatildeydik pazar döndük.İnşallah haftaya düzeltirim.Teşekkür ederim yine de desteğin için.

merhabalar ben geçen sene ramazanda 3 kilo verdim neredeyse sahura mutlaka kalktım iftarda sebze veya protein alarak sahurdada kahvaltı tarzında beslenerek verdim endişelenmeyin sizde eminimki verirsiniz :42:
saolasın canım ramazanda sadece kendimden iftar sonrasından korkuyorum emiim herşeye saldırırım :18:o yüzden 3 kilo veririm inş .ramazanda eğer veririsem valla çok mutlu olurum bennn :23::23::23:

bugunku menumu paylasiyimmm:42::42::42::42::42:

sabah
uyaninca 1 bardak su
Eki Görüntüle 450229

ara
10 badem
10-15 tane beyaz leblebi
yesilcay

ogle
Eki Görüntüle 450234
resimde cok gozukuyo ama 5 kasik:34: zeytinyagli bulgurlu kabak ve 2 kasik yogurt

ara
7-8 badem
yarim avuc beyaz leblebi
yesilcay

aksam
Eki Görüntüle 450247 Eki Görüntüle 450248

soldaki semiz otu salatasi hemi de sarmisakli yogurtlu:56::56::56:
sagdaki yine kabak yemegi,kocis uzerine tavuk doner koymus sadece 1 dilim yedim,kalanini kocise havale ettimm:34::34:
kocis de sutlu filtre kahve yapti:16::16:
kızzz özlemişim senin fotolu menüleri görmeye menülerime fikir oluyor bu bulgurlu kabak yemeği tarifini istiyourm :34:

suzim hoşgeldim canım inş tüm sıkıntıları atlatırsın Allah'ın izni ile

dileğim elbise çok hoş durmuş fıstık gibisin valla da dürüm deyince canım çekmedi desem yalan olur acayip fena oldum şimdi gece gece kocişe dürümcü arattırcen bana :20:

gamzem proteinişe yaramış valla tebirik ederim şeker seni :46:

bütün kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar kilo alanlarda moa bozmak yok tam gaz yola devam

bildirimde yapayım hemen bu hafta liste yapan yok sanırım :26:

istanbul shopping fest reklamlari var her yerde:36::36::36:blazer ceket bakiyorum surekli,,fiyat 79,90 diyor ihh demiyorr:63: fest niyetine indirim olmustur,gidip bakiyim dedimm..fiyati 119,90dan 79,90a dusmus gibi yapmislar etikette:47::47::47::47:bi kafam atti..dedim kendi kendimee en iyisi bakirkoy pazari fest:60::60:

Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:68.5kg
Bu hafta:67.7kg
Giden:800gr
Toplamdan verilen:7,7kg
Hedef:55kg

65-63 gibi rakamlara ulaşmakk istiyorummmmmm biliyorumki o halimlede çok hoştum bencee bunu şişmanlayınca anladım o günlerde beğenmiyordum ama şimdi artık o kiloya geldiğimde kendime üveim daha fazla olucak kesinlikle:31:

alıştım 2 haftadan beri bol bol yemeye bugün zor tutuyorum kendimi yaa

dün akşam hiç uyku yoktu misafirlerimi geçrmek için

sabah 7 de uyuduk kocişle o yüzden buggünkü menüm şöyle

saat; 14:30da uyandım

2 bardak su

15:00 ;bir yumurta tavada,bir dilim ekmek,1kk peynir,domates,salatalık,maydonoz,2 su bardağı çay

18:30 ;bir kase çorba ,4 kaşık nohutlu pilav :18::18: 2 baklava dilim karpuz

21:00 ; 1 tüysüz şeftali

ayy şimdi yine aklımdan yemekler geçio mutfağa atmamak için zor tutuom kendimi yanımda kayısılar vardı 2 kayısı bitti bile biri de ye beni die bakıo hala banaaa:18::18:

kocişin gelmesinede çok varrrrr napçezzz kızlar yaaa:14::14::14:

alıştım 2 haftadan beri bol bol yemeye bugün zor tutuyorum kendimi yaa

dün akşam hiç uyku yoktu misafirlerimi geçrmek için

sabah 7 de uyuduk kocişle o yüzden buggünkü menüm şöyle

saat; 14:30da uyandım

2 bardak su

15:00 ;bir yumurta tavada,bir dilim ekmek,1kk peynir,domates,salatalık,maydonoz,2 su bardağı çay

18:30 ;bir kase çorba ,4 kaşık nohutlu pilav :18::18: 2 baklava dilim karpuz

21:00 ; 1 tüysüz şeftali

ayy şimdi yine aklımdan yemekler geçio mutfağa atmamak için zor tutuom kendimi yanımda kayısılar vardı 2 kayısı bitti bile biri de ye beni die bakıo hala banaaa:18::18:

kocişin gelmesinede çok varrrrr napçezzz kızlar yaaa:14::14::14:

saolasın canım ramazanda sadece kendimden iftar sonrasından korkuyorum emiim herşeye saldırırım :18:o yüzden 3 kilo veririm inş .ramazanda eğer veririsem valla çok mutlu olurum bennn :23::23::23:

kızzz özlemişim senin fotolu menüleri görmeye menülerime fikir oluyor bu bulgurlu kabak yemeği tarifini istiyourm :34:

suzim hoşgeldim canım inş tüm sıkıntıları atlatırsın Allah'ın izni ile

dileğim elbise çok hoş durmuş fıstık gibisin valla da dürüm deyince canım çekmedi desem yalan olur acayip fena oldum şimdi gece gece kocişe dürümcü arattırcen bana :20:

gamzem proteinişe yaramış valla tebirik ederim şeker seni :46:

bütün kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar kilo alanlarda moa bozmak yok tam gaz yola devam

bildirimde yapayım hemen bu hafta liste yapan yok sanırım :26:

hemen paylasiyim tarifi

Malzemeler:4-5 kabak
2 adet orta boy kuru soğan
2 domates
yarim çay bardağı zeytinyağı
Dereotu, maydanoz, taze ya da kuru nane (istersen)
Yarım kahve fincanı bulgur
1 adet küp şeker
1–1,5 su bardağı sıcak su
tuz
Yapılışı:Soğanlar ve domateslerin kabukları soyulur,yemeklik doğranır. Kabaklar soyulur 4e bölünür.
Soğanlar tencereye alınır, yağ, tuz ve şekeri eklenerek pembeleşene kadar kavrulur ve domatesler eklenir. Kabaklar eklenir ve karıştırılır.
Bulgur da eklenerek 2-3 kez daha karıştırılır. Yemeğe sıcak su eklenir kısık ateşte 20-25 dk. pişirilir.Ben en kucuk ocagimda yaklasik 45 dk pisirdim . Taze dereotu, maydanoz, taze ya da kuru nane eklenerek servis yapılır.

bende özledim seni ciici kiz fistik :16:
hic sorma dilegim cok bunaldim iyice annemde gitti babam kardeslerim oglis yoruluyorum e birdee 4 e kadar calisiyorum :25:
isyerinde bizim sekräter büüyük bilgisayar islemciyle konusdu bu hafta ama birsey cikmadi bende cesaret edip geleyim dedim :48:
6sinda fistik geliyorum insallah :16:
coook öptüm seni dilegim :54:

tebrik ederim canim hem kilo verdigin icin hem sinavinin güzel gectigi icin :48::nazar:
saolasın suzişşşşşşşş. bende çok sevindim, ikinci defa bir haftada bu kadar verdim,yoksa hep kablumbağa hızıyla gidiyorummmm:16:

Suzim hosgeldin bebegimmmm:3::3::3:isallah tum problemlerin hayirlisiyla yoluna girer:16::16:

tebrik ederim canimm:46::46::46: ne sinavina girmistin tatlimm:26::26::26:

canım ben IELTS sınavı diyorlar, ingilizce, ingilizler yapıyor ona girdimm:))

Başlangıç kilo:75.4kg
Geçen hafta:68.5kg
Bu hafta:67.7kg
Giden:800gr
Toplamdan verilen:7,7kg
Hedef:55kg

65-63 gibi rakamlara ulaşmakk istiyorummmmmm biliyorumki o halimlede çok hoştum bencee bunu şişmanlayınca anladım o günlerde beğenmiyordum ama şimdi artık o kiloya geldiğimde kendime üveim daha fazla olucak kesinlikle:31:

canım ya hepimiz aynı duygular içindeyiz inan, umarım bir an önce ulaşırsın o kilolara, her pes ettiğinde verdiğin kiloları düşün ve yeniden başlıyormuş gibi kabul et:)) ben öyle başaçıkabildim bu yavaş kilo verme işiyle:)) inan çok değil 2 ay önce ahh bir 65i göreyim sonrası kolay gider diyordum ama hiç olmıcak gibiydi şimdi bugün 66.1 yani 65, görmem an meselesi :)))

hemen paylasiyim tarifi

Malzemeler:4-5 kabak
2 adet orta boy kuru soğan
2 domates
yarim çay bardağı zeytinyağı
Dereotu, maydanoz, taze ya da kuru nane (istersen)
Yarım kahve fincanı bulgur
1 adet küp şeker
1–1,5 su bardağı sıcak su
tuz
Yapılışı:Soğanlar ve domateslerin kabukları soyulur,yemeklik doğranır. Kabaklar soyulur 4e bölünür.
Soğanlar tencereye alınır, yağ, tuz ve şekeri eklenerek pembeleşene kadar kavrulur ve domatesler eklenir. Kabaklar eklenir ve karıştırılır.
Bulgur da eklenerek 2-3 kez daha karıştırılır. Yemeğe sıcak su eklenir kısık ateşte 20-25 dk. pişirilir.Ben en kucuk ocagimda yaklasik 45 dk pisirdim . Taze dereotu, maydanoz, taze ya da kuru nane eklenerek servis yapılır.
kız şimdi kalkıp yapıp bol limonlu olarak yiyesim varrrr :56:

Back
X