varım varım varım zaten haftaya cumartesiye 67 hedefim![]()
kaybedenin cezası ne olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varım varım varım zaten haftaya cumartesiye 67 hedefim![]()
kaybedenin cezası ne olsun![]()
Kısa bi yürüyüş yaptım ve yatıyorum kızlar iyi geceler![]()
kimse yarışmaya yanaşmıyo nası olcak böle kimsenin çıtırlaşmağa hevesi kalmamış :)
Daha sık topikte olacağım kızlar ne spor kaldı, ne diyet kaldı, ne heves kaldı, ne inanç kaldı, dobiçliği kabullenmiş gibiyim kaç gündür, o kadar mutsuzum ki hakkodan da ayrıldım![]()
bende selçuktan![]()
kizlar sanirim sevgililerinizden ayrilmanin moral bozukluguyla kendinizi yemeye vermissinizz:18::18::18: bi kac gun saldiniz madem,simdi toparlanma zamani!!!citi piti kizlar olun da,sizi gorduklerindeLan bi sms yüklesen iyi olcak aslında
yapcak bişi yok gamzem an itibariyle devam en baştan , önümüzde çok güzel günler var o günlere hazır olmamız lazım
Sigarayada başladım tekrarresmen gerileme , hatta mıçma batırma dönemindeyim
Dilooooommm![]()
nora var naz var bebemmkimse yarışmaya yanaşmıyo nası olcak böle kimsenin çıtırlaşmağa hevesi kalmamış :)
yagmur yaginca hava serinledi yaaa,kurbaga gibi hissetmedim bugun kendimiseyyah 1984,ssecemm,özlemmelek,minderbob ve ez burda :) kızlar yaa accık yağmur yağdı geçti nem ve sıcak beni çatlatcak :^^
suzi ugramadi bugun:18:doktor ne dedi acaba:26::26:
gozunden rahatsizdi canimtatlış suzi hastamıydı yoksa diğer meselemi yoktumya iki haftadır merak ettim![]()
:) yemeyin çünkü yarışıyoruz haftaya cumaya kadar iki kg hedef katılanlar bende bende desiiin peynir çavdar yesiiin :)! kazanan ben olcem beeeen :)
gozunden rahatsizdi canim![]()
yok yafrum ben hic 2 kg veremedim 1 haftadaALLAH acil şifalar versin inş... bir ay ara vermişssin yinede değerler güzel şirine yarışa sende varmısın? :)