Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın milletttt bu arada,, benimde bir haftam kaldı suzimmmm bende internet bulup çok sık giremem heralde ama yinede gelmeye çalışıcammmm![]()
türkiyenin neresine gideceksin tatlim senlondon da misin canim sen yoksa ingilterenin baska yerindemi
![]()
canim sen dikkat edince cabuk veriyorsunhoşbuldum kızlar...
çizelgeme bakmayın yaa :26:
en son burayı bıraktığım kilo o :26:
şyanda 66 kilo falanım tatile çıktık ve ben orda kendimi feci kaybettim
70'i qörürüm dönene kadar diodum ama yok qörmedim..
tartılmaya korkuyorum bu sabah qüzelce ve kararlı bir şekilde diyetime tekrar qeri döndüm
az önce 15 dk leslie yptım ve sonra 15 dk müzik açıp kıvırdım oynadım
aldığım kilolar moralimi bozmuyor çünkü hakkını vererek aldım herşeyden tıka basa doyana kadar yedim
ramazanda qelio nasıl besleneceğimi bilmiorum ramazanıda qüzel bir diyetle qeçirmek istiyorum
bende ispartaliyim canim antalyadan inecem yalvac a gideriz birde ankarada dügün var oraya da gidcez bakalimben londraya yakın nottingham şehrindeyim canım, türkiye de bursa, yalova arası mekik dokucam , sen nerdeydin tatlımm , türkiye de nerde olcaksın
Evet ya, 1 haftadan beri ben de giremedim, feci şekilde motivasyonum bozuldu. Burayı kesinlikle bırakmamak lazım. Bırakınca insan hemen eski düzene dönüyor ve alıyor kiloları. Acil toparlanmamız lazım. Ramazanda da geceleri kahvaltı tarzı- akşam da çorba-salata-sebze yemeği gibi geçirmeliyiz. Zaten bol bol susayacağımız için su ile açlığımız bastırılır diye düşünüyorum, umuyorum.hoşbuldum kızlar...
çizelgeme bakmayın yaa :26:
en son burayı bıraktığım kilo o :26:
şyanda 66 kilo falanım tatile çıktık ve ben orda kendimi feci kaybettim
70'i qörürüm dönene kadar diodum ama yok qörmedim..
tartılmaya korkuyorum bu sabah qüzelce ve kararlı bir şekilde diyetime tekrar qeri döndüm
az önce 15 dk leslie yptım ve sonra 15 dk müzik açıp kıvırdım oynadım
aldığım kilolar moralimi bozmuyor çünkü hakkını vererek aldım herşeyden tıka basa doyana kadar yedim
ramazanda qelio nasıl besleneceğimi bilmiorum ramazanıda qüzel bir diyetle qeçirmek istiyorum
canim sen dikkat edince cabuk veriyorsuninsallah cabuk gider
ramazanda da herseyden az az yesek yine veririz sanirsam :26:
bende ispartaliyim canim antalyadan inecem yalvac a gideriz birde ankarada dügün var oraya da gidcez bakalim
genc kizken ingiltereye gelmisdim okullan anam bana araba carpiyordunsagdan gelen soldan geliyor
nottingham de degilmi kraliyet ailesibi prenses olamadim gitti
![]()
geçmiş olsun güzelim yaaa ALLAH ŞİFALAR VERSİN ACİLİNDENinş
sagolasınızzz canlarım benımm i yikivarsınızzsanada iyi geceler tatlımmm
geçmiş olsun şeker acil şifalar inşallah
ediyorum canım ya evde vucudun yağ kas ve su yüzdesini ölçen bir tartı var , bende bu yüzdelerini kontrol ediyorum, en baştan beri sadce yağ yüzdem değişti diğerleri sabit hatta kas kütlem hafiften arttı :)) zumbaya gidiyorsun anladığım kadarıyla nasıl bende gitmek istiyorum eylülden itibaren şimdi türkiyeye geliyoruz çünkü![]()
kola ve alkoll ıyyyyyyyyyy cok sukur kı ıcmıyorum kola fılan cok cnm cekerse fanta yada gazoz yada soda yaaaaa daha neler gorecegızzz bakalımmiyiyim canim gözüm kurumus sadece
cok sagol canim
cok sagol canim benim
bak buna bende katiliyorum ben genc kizken bukadar problemleri yokdun tabiihergün müzik acar dans ederdim bulasiklari bile müzik acmadan yikamazdim istedigimi de yerdim ne karnim vardin ne fazlaligim faydasi gercekden cok cünkü heryerin salaniyor
suzim annene acil sifa diliyorum insallah saglina yakin zamanda kavusur canim benim
hosgeldin canim
sen nasilsin canim
unutkanlik bende de cogaldi hasretcimarada tatil iyidir insan kendine geliyor canim
cok sagol canim
sonunda betülcüm
fesatlikdan demiyordur canim yoksa fark etmisdir
evet ben seni ynemem
sagol minderim bende okudum bugün
hosgeldin tekrar canim![]()
hos gelesın adaşşşşşşşşşşşş senı cok ozluyorum yaff pek karsılasmıyoruz yaaa:):):):)canim sen dikkat edince cabuk veriyorsuninsallah cabuk gider
ramazanda da herseyden az az yesek yine veririz sanirsam :26:
bende ispartaliyim canim antalyadan inecem yalvac a gideriz birde ankarada dügün var oraya da gidcez bakalim
genc kizken ingiltereye gelmisdim okullan anam bana araba carpiyordunsagdan gelen soldan geliyor
nottingham de degilmi kraliyet ailesibi prenses olamadim gitti
![]()
hoşgeldin bebişimmmbenn geldimmm yer açınnnn![]()
off kafamızı dağıtalım
güzel bir şarkı, size armağanım olsun![]()
selam kizlargecmisden gelemedim
dün gittim doktora doktor havalar sicak oldugundan gözü daha cok neme ihtiyaci var dedi damla verdi kurumus gözlerim birde 8 saat isyerinde bilgisayar bakiyoruz sahte gözyaslari diyorlar herhalde ona ondan verdi istedigin kadar sürekli damlat dedi cok sükür büyük bir derdim yokmus hepinize tesekkür ederim beni merak ettiginiz icin
birde dün esimle tartisdik dünden beri konusmuyoruz arasam da kaldirmiyor ben aldtan aldikca yüz verdikce tepeme cikiyor bunaldim yine
sagol seker
güzel vermissin tatlimgerisi de gelir insallah
aman saglikli olsunlarda cocuklar
gerisi birsekilde olur insallah
sagol tatlim önemli degilmis zaten
hooop kizlar koyuvermek yok bende sinir stress son zamanlarda geri 75lere cikdim yeter artik hem mutsuz hem sisko olmak istemiyorum zayiflayip kendime güvenim geri gelsin istiyorum herkes baktimmi bidaha baksin citir olmus desin istiyorum
sizde birakmayin
ne dediki elifimafyondaydin dimi tatlim sen
bak tepemin tasini atirmasinlar agresifim ülen gelirsem saclarini baslarini yolarimm
yok betülcüm gözüm kurumus sagol tatlim
hosgeldin canim
ne diycem iyi fikir aslinda reglin ilk günü ay boyunca canimiz cekeni yiyelim o günü ondan sonra bidahaki regle kadar yemeyelim o günü bekleyelim nasil fikir
zayifladikdan sonra oylelerine inat fazla yiyecem ki yiyom yiyom ayni eskisi gibi ama veriyorum diycem ozaman daha cok kizkanirlar
affiyet olsun cok güzel menün![]()
:128:
sagol minderim beni merak ettigin icinhersey yolunda tatlim
masallah tatlim tebrikler
![]()
evet kızlar gelin artık çok özledik siziBizim eskiden Minemiz, Aslımız vardı, Zerra vardı onlar gelmiyor mu artıkın? Dilek nerelerde? İnşallah kilo alıp dönmezler buralara. Vermesi ne kadar zorsa, alması da o kadar kolay ki, oyyyyy oy.
gel canım gelllmerhabalarrr![]()
bende aranıza katılsammı :86:
merhabalarrr![]()
bende aranıza katılsammı :86:
kızlarr 2 saat önce yarım demet maydanoz yedim.hem iştahımı kesti hemde doyurdu beni.
şimdi öğle yemeğimi yiyemiyorumsizde deneyin şu maydanozu acayip bişe yaaa
![]()
nasıl yaasade maydonoz mu yedin,acımtrak olmuyo mu tek başına:26::26:nasıl yedin kuzum:26:
nasıl yaasade maydonoz mu yedin,acımtrak olmuyo mu tek başına:26::26:nasıl yedin kuzum:26:
kızlarr 2 saat önce yarım demet maydanoz yedim.hem iştahımı kesti hemde doyurdu beni.
şimdi öğle yemeğimi yiyemiyorumsizde deneyin şu maydanozu acayip bişe yaaa
![]()
Oyyy oy, kızlar ben çok kötü bişey yaptım, ne yapcağız bu pis boğazı, dövün beni. 2 dilim baklava yedim![]()