70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın milletttt bu arada,, benimde bir haftam kaldı suzimmmm bende internet bulup çok sık giremem heralde ama yinede gelmeye çalışıcammmm:34:

hoşbuldum kızlar...
çizelgeme bakmayın yaa :26:
en son burayı bıraktığım kilo o :26:
şyanda 66 kilo falanım tatile çıktık ve ben orda kendimi feci kaybettim
70'i qörürüm dönene kadar diodum ama yok qörmedim..
tartılmaya korkuyorum bu sabah qüzelce ve kararlı bir şekilde diyetime tekrar qeri döndüm
az önce 15 dk leslie yptım ve sonra 15 dk müzik açıp kıvırdım oynadım :32:
aldığım kilolar moralimi bozmuyor çünkü hakkını vererek aldım herşeyden tıka basa doyana kadar yedim :9:
ramazanda qelio nasıl besleneceğimi bilmiorum ramazanıda qüzel bir diyetle qeçirmek istiyorum

hoşbuldum kızlar...
tartılmaya korkuyorum bu sabah qüzelce ve kararlı bir şekilde diyetime tekrar qeri döndüm
aldığım kilolar moralimi bozmuyor çünkü hakkını vererek aldım herşeyden tıka basa doyana kadar yedim :9:
ramazanda qelio nasıl besleneceğimi bilmiorum ramazanıda qüzel bir diyetle qeçirmek istiyorum
canim sen dikkat edince cabuk veriyorsun :nazar:insallah cabuk gider :29:
ramazanda da herseyden az az yesek yine veririz sanirsam :26:
ben londraya yakın nottingham şehrindeyim canım, türkiye de bursa, yalova arası mekik dokucam , sen nerdeydin tatlımm , türkiye de nerde olcaksın
bende ispartaliyim canim antalyadan inecem yalvac a gideriz birde ankarada dügün var oraya da gidcez bakalim :16:
genc kizken ingiltereye gelmisdim okullan anam bana araba carpiyordun :30: sagdan gelen soldan geliyor :9:
nottingham de degilmi kraliyet ailesi :1: bi prenses olamadim gitti :37::9:

hoşbuldum kızlar...
Evet ya, 1 haftadan beri ben de giremedim, feci şekilde motivasyonum bozuldu. Burayı kesinlikle bırakmamak lazım. Bırakınca insan hemen eski düzene dönüyor ve alıyor kiloları. Acil toparlanmamız lazım. Ramazanda da geceleri kahvaltı tarzı- akşam da çorba-salata-sebze yemeği gibi geçirmeliyiz. Zaten bol bol susayacağımız için su ile açlığımız bastırılır diye düşünüyorum, umuyorum.

bende ispartaliyim canim antalyadan inecem yalvac a gideriz birde ankarada dügün var oraya da gidcez bakalim :16:
genc kizken ingiltereye gelmisdim okullan anam bana araba carpiyordun :30: sagdan gelen soldan geliyor :9:

Yakınız senle canım, ama Isparta Antalya'ya göre serindir. Şimdiden hayırlı yolculuklar, iyi eğlenceler diliyorum sana.

Öğle yemeğinde ne yediniz kızlar, ben barbunya, bulgur pil.ve cacık yedim. Akşama da çorba-salata-yoğurt düşünüyorum, umarım kaçamak falan olmaz.:21:

Bizim eskiden Minemiz, Aslımız vardı, Zerra vardı onlar gelmiyor mu artıkın? Dilek nerelerde? İnşallah kilo alıp dönmezler buralara. Vermesi ne kadar zorsa, alması da o kadar kolay ki, oyyyyy oy.

geçmiş olsun güzelim yaaa ALLAH ŞİFALAR VERSİN ACİLİNDEN :( inş

sanada iyi geceler tatlımmm

geçmiş olsun şeker acil şifalar inşallah
sagolasınızzz canlarım benımm i yikivarsınızz
ediyorum canım ya evde vucudun yağ kas ve su yüzdesini ölçen bir tartı var , bende bu yüzdelerini kontrol ediyorum, en baştan beri sadce yağ yüzdem değişti diğerleri sabit hatta kas kütlem hafiften arttı :)) zumbaya gidiyorsun anladığım kadarıyla nasıl bende gitmek istiyorum eylülden itibaren şimdi türkiyeye geliyoruz çünkü :34:

zumba eğlenceli tatlım, dans etmeyi seviyorsan harika:21::21::21:
ders bitince deli gibi terliyorum ama dans ettiğim için de çok mutlu hissediyorum,vücudunun her yeri çalışıyo,kesinlikle tavsiye ederim..

çok geçmiş olsun canım,Allah şifasını versin..

hoşgeldin canım:3:

günaydın nazım:3:

günaydın pisim:3:

günaydın kuzumm:3:[/QUOTE] gunaydın sekerrr gec ol ama:))

:16: iyiyim canim gözüm kurumus sadece :37:

cok sagol canim :16:

cok sagol canim benim :16:

bak buna bende katiliyorum ben genc kizken bukadar problemleri yokdun tabii :37: hergün müzik acar dans ederdim bulasiklari bile müzik acmadan yikamazdim istedigimi de yerdim ne karnim vardin ne fazlaligim faydasi gercekden cok cünkü heryerin salaniyor :1:

suzim annene acil sifa diliyorum insallah saglina yakin zamanda kavusur canim benim :16:

hosgeldin canim :3:

sen nasilsin canim :38:

unutkanlik bende de cogaldi hasretcim :25: arada tatil iyidir insan kendine geliyor canim :54:

cok sagol canim :16:

sonunda betülcüm :48::16:

fesatlikdan demiyordur canim yoksa fark etmisdir :19:

evet ben seni ynemem :1:

sagol minderim bende okudum bugün :ssz:

hosgeldin tekrar canim :29:
kola ve alkoll ıyyyyyyyyyy cok sukur kı ıcmıyorum kola fılan cok cnm cekerse fanta yada gazoz yada soda yaaaaa daha neler gorecegızzz bakalımm

hos gelesın adaşşşşşşşşşşşş senı cok ozluyorum yaff pek karsılasmıyoruz yaaa:):):):)

bu arada kg lere karsı cok yavassın heeeee :26::26:ha gayret yaafff eşine gelınce dayana bılersen evet arama bosver o alttan alsın ben dayanamıyrum normalde ınacı bır yapım olmadıgı ıcn sen dayanırsan bosverr kızzzzzzzz:36:

kızlar kg cızelgemıb u gunkı tartıldıgma gore degıstım yaın vaktımolmaz dıye yaa kıme mesaj atacagızz yaa bılen varmısımdıden atım yarın tatıle cıktıgımız ıcınnn 10 gun yokummmmmmmmmmmm

kızlarr 2 saat önce yarım demet maydanoz yedim.hem iştahımı kesti hemde doyurdu beni.
şimdi öğle yemeğimi yiyemiyorum :27: sizde deneyin şu maydanozu acayip bişe yaaa :51:

benn geldimmm yer açınnnn :42::42:
hoşgeldin bebişimmm:3:
off kafamızı dağıtalım
güzel bir şarkı, size armağanım olsun :16::16::16:
:54::54:
selam kizlar :54::16:gecmisden gelemedim :nazar: dün gittim doktora doktor havalar sicak oldugundan gözü daha cok neme ihtiyaci var dedi damla verdi kurumus gözlerim birde 8 saat isyerinde bilgisayar bakiyoruz sahte gözyaslari diyorlar herhalde ona ondan verdi istedigin kadar sürekli damlat dedi cok sükür büyük bir derdim yokmus hepinize tesekkür ederim beni merak ettiginiz icin :16::16::16:
birde dün esimle tartisdik dünden beri konusmuyoruz arasam da kaldirmiyor ben aldtan aldikca yüz verdikce tepeme cikiyor bunaldim yine :ssz:

sagol seker :16:

güzel vermissin tatlim :nazar:gerisi de gelir insallah :38:aman saglikli olsunlarda cocuklar :nazar: gerisi birsekilde olur insallah :16:

sagol tatlim önemli degilmis zaten :54:

hooop kizlar koyuvermek yok bende sinir stress son zamanlarda geri 75lere cikdim yeter artik hem mutsuz hem sisko olmak istemiyorum zayiflayip kendime güvenim geri gelsin istiyorum herkes baktimmi bidaha baksin citir olmus desin istiyorum :47:
sizde birakmayin :20::54:

ne dediki elifim :52: afyondaydin dimi tatlim sen :27:bak tepemin tasini atirmasinlar agresifim ülen gelirsem saclarini baslarini yolarimm :47:

yok betülcüm gözüm kurumus sagol tatlim :16:

hosgeldin canim :3:

ne diycem iyi fikir aslinda reglin ilk günü ay boyunca canimiz cekeni yiyelim o günü ondan sonra bidahaki regle kadar yemeyelim o günü bekleyelim nasil fikir :27:

zayifladikdan sonra oylelerine inat fazla yiyecem ki yiyom yiyom ayni eskisi gibi ama veriyorum diycem ozaman daha cok kizkanirlar :47:

affiyet olsun cok güzel menün :56:

:128::56:

sagol minderim beni merak ettigin icin :16: hersey yolunda tatlim :54:

:nazar::nazar::nazar:masallah tatlim tebrikler :46::46::46:

iyi canım,önemli bişey olmadığına sevindim:16:kocişle noldu yawrumm:26::26:
Bizim eskiden Minemiz, Aslımız vardı, Zerra vardı onlar gelmiyor mu artıkın? Dilek nerelerde? İnşallah kilo alıp dönmezler buralara. Vermesi ne kadar zorsa, alması da o kadar kolay ki, oyyyyy oy.
evet kızlar gelin artık çok özledik sizi:5::5::5:
merhabalarrr :3:
bende aranıza katılsammı :86:
gel canım gelll:3:

kızlarr 2 saat önce yarım demet maydanoz yedim.hem iştahımı kesti hemde doyurdu beni.
şimdi öğle yemeğimi yiyemiyorum :27: sizde deneyin şu maydanozu acayip bişe yaaa :51:

nasıl yaa:53:sade maydonoz mu yedin,acımtrak olmuyo mu tek başına:26::26:nasıl yedin kuzum:26:

Oyyy oy, kızlar ben çok kötü bişey yaptım, ne yapcağız bu pis boğazı, dövün beni. 2 dilim baklava yedim:43:

nasıl yaa:53:sade maydonoz mu yedin,acımtrak olmuyo mu tek başına:26::26:nasıl yedin kuzum:26:

cnm limon sık ye hiç acımtırak olmuyor.alışıyosun yedikçe yiyesin geliyor.kesin dene minderim.
ben bu kadar etkili olduğunu bilseydim çok önceden başladım.artık yanımdan eksik etmicem valla :34:

hadiii
cidden mi
maydonozu çok severim, ot kategorisinde maydonoz, dereotu ve ekşi ot sevdiklerimden
diğerlerini yiyemiyorum:ssz:
o halde ben bugün maydonoz alayım :27::27::27:

Back
X