• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok gormustum aslında hatta cevap verdım sanıyordum
calısyorum 2 hafta oldu baslayalı yıne sevdıcegın yanına gırdım ıse
suan hala gıtgeller yasıyorum ama aynı yerde calısmak olmuyor cunku
dunde baska bır ıs gorusmesıne gıttım sartları maası felan cok ıyıydı ama
ben cok sık memlekete gıdıyorum hıcbır ıs yerı bana okadar ızın vermez
artık seneye bakacagm baska ıs 3 ay felan ıdare etmeyı dusunuyorum burada
bıde bıde hanı nerede menume yorum:30: begenmedın mı yoksa:31:

gunaydınnnn:54::54:
uff ben spora gıtmemek ıcın heraksam bahane buluyorum
:14::14:
Kız spora bahane mi bulunur, keşke imkanım olsa ben de giderdim, 2 çocukla eve gidince yemek yap, vs.vs. iş bitmiyo anacım, bu günlerinin kıymetini bil, git sporuna rahat rahat:8: Gelinliğin içinde kendini hayal et.

71 kilo başladım geçen cuma günü bugün 70.200 üm 800 gr. gitmiş kime bildirim yapıyorduk onu hatırlayamadım ama. birde regl son günü belki ondan biraz şişim hala :)

okudum canım bılıyorum
arkadasımız senı daha tam tanımadıgı ıcın yanlıs anladı sanırım
ama tabıkı yorum yapmalısın dıye dusunuyorum bende gecen gun oyle bır problem yasadım
ama yınede yorum yapıyorum yapacagımda sen yapma ben yapma kım yapacak yorum :27::27::27:
Haklısın canım.

71 kilo başladım geçen cuma günü bugün 70.200 üm 800 gr. gitmiş kime bildirim yapıyorduk onu hatırlayamadım ama. birde regl son günü belki ondan biraz şişim hala :)
tebrik ederim canım, melojj arkadaşımıza yapıyorsun bildirimi, mesaj sayın yetiyorsa özel mesaj gönder, yetrmiyorsa burdan büyük harflerle
MELOJUN DİKKATİNE
diye yap bildirimini canım.

Ay canım galiba bir ara demiştin hatırladım, hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Menünü de beğendim, unutmuşum demeyi, zaten bundan sonra menülere yorum yazıp yazmamak konusunda tereddütsüz kaldım, okuduysan akşam ki muhabbeti görmüşsündür, bazı arkadaşlar kırılıyor, o yüzden açıkçası yorum yazmasam mı bundan sonra diye düşünüyorum:44:

olur mu öyle şey canım benim birbirimize yorum yapmazsak nerden bilicez yanlışımızı.ben mesela kalori takip etmiyorum. sadece bildiğim doğruları yanlışları uygulamaya çalışıyorum. doğru bildiğim yanlışlarımı düzelten olmazsa kilo vermek yerine almaya başlarım. lütfen yorum yapalım. istemeyenlere yapma ama bana yap lütfen. her türlü eleştiriye açığım.

Kız spora bahane mi bulunur, keşke imkanım olsa ben de giderdim, 2 çocukla eve gidince yemek yap, vs.vs. iş bitmiyo anacım, bu günlerinin kıymetini bil, git sporuna rahat rahat:8: Gelinliğin içinde kendini hayal et.

gecen aksam kolum agrıyordu
dun aksam evde cok ısım vardı
buaksam dızım var:1::1: cok yogunum sekerım:32::32::32:

ayy bıde trakyalılar bı adetı var
kına yakıldıktan sonra damat gelını kucagına alıp tasıyor
bıde benı tasıyamaz dusururse rezıl oluruz
dun aksam deneme yaptık tasıdı ama ben gulmekten oluyorum:52::52::52:
cok komık bır adet ya

:nazar::46::46::46: ne guzel bır baslangıc masallah
6 ları goreceksın ıns
olur mu öyle şey canım benim birbirimize yorum yapmazsak nerden bilicez yanlışımızı.ben mesela kalori takip etmiyorum. sadece bildiğim doğruları yanlışları uygulamaya çalışıyorum. doğru bildiğim yanlışlarımı düzelten olmazsa kilo vermek yerine almaya başlarım. lütfen yorum yapalım. istemeyenlere yapma ama bana yap lütfen. her türlü eleştiriye açığım.

kesınlıkle katılıyorum

dünkü menüm
sabah:
1 kase cornfleks
1 fincan bitki çayı
ara:
1 yeşil elma
öğle:
2 küçük poğaça
1 şekersiz nescafe 2'si 1 arada
ara: galiba yoktu unuttum.:9::9:
akşam:
2 köfte kızarmış
brazcık (5 -6 tane çubuk olarak) patates kızartması
1-2 kaşık yoğurt
1 kesme tatlı (dayanamadım regl dönemindeyim eşim en sevdiğimi almış ufak bi parçardı işaret parmağımın 3/2 si kadardı)
ayrıca 2 litre su ve 200 yarım mekik.
yorum bekliyorum arkadaşlar

dünkü menüm
sabah:
1 kase cornfleks
1 fincan bitki çayı
ara:
1 yeşil elma
öğle:
2 küçük poğaça
akşam:
2 köfte kızarmış
1-2 kaşık yoğurt
1 kesme tatlı (dayanamadım regl dönemindeyim eşim en sevdiğimi almış ufak bi parçardı işaret parmağımın 3/2 si kadardı)

ama kızmak yok:47::47::47:
canım sabah cornflaks yerıne guzel bır kahvaltı yapabılırsın
oglen pogaca hıc olmamıs ısyerınde sabahları borek pogaca yıyenler var
nasıl canım ıstıyor anlatamam ama yemıyorum yemeyecegımde
aksamda kızartma kofte:20::20: ben cıkardım mesela hayatımdan kızartmaları neredeyse
yerı geldı canım patates kızartması ıstedıgınde tost makınsnda pısırdım :27::27:
ıns kızmazsın soyledıgım ıcın
bırde mesela sende bızlere yoru yapablırsın daha da aktıf olursun boylece

dünkü menüm
sabah:
1 kase cornfleks
1 fincan bitki çayı
ara:
1 yeşil elma
öğle:
2 küçük poğaça
akşam:
2 köfte kızarmış
1-2 kaşık yoğurt

mekik süper :) ama poğaça yerine çubuk kraker olsa daha süper olurdu bir paket çubuk kraker ye ama yağla yoğurulmuş poğaçaları yasakla kendine :) hedeflerimiz aynı seninle hedef tarihin varmı ben mayıs ta bitsin istiyorum

1 bucuk yıldır topıkteyım hala kılo cetvelı duzenlemede becerıksızım
:14::14::14::14:
var mı benımkısını duzenleyebılecek:14:

ama kızmak yok:47::47::47:
canım sabah cornflaks yerıne guzel bır kahvaltı yapabılırsın
oglen pogaca hıc olmamıs ısyerınde sabahları borek pogaca yıyenler var
nasıl canım ıstıyor anlatamam ama yemıyorum yemeyecegımde
aksamda kızartma kofte:20::20: ben cıkardım mesela hayatımdan kızartmaları neredeyse
yerı geldı canım patates kızartması ıstedıgınde tost makınsnda pısırdım :27::27:
ıns kızmazsın soyledıgım ıcın
bırde mesela sende bızlere yoru yapablırsın daha da aktıf olursun boylece

yok bebeğim kızmam niye kızayım. siz yorum yapacaksınız ki ben yanlışımı bileyim.
sabah cornfleksi mecburen yedim kızımın okuluna yemek yapmam gerekiyodu en hızlısı o oldu. poğaça da yaptıklarımız tadına bakmak amaçlı hem öğleni geçireyim dedim. akşam için de eşimle 1 haftadır kavga ediyoruz. sebze yemeği sevmiyo kendileri onun için pişirdim. kendimde oturdum artık kızmasın diye bugün daha tedbirli olucam inşallah

mekik süper :) ama poğaça yerine çubuk kraker olsa daha süper olurdu bir paket çubuk kraker ye ama yağla yoğurulmuş poğaçaları yasakla kendine :) hedeflerimiz aynı seninle hedef tarihin varmı ben mayıs ta bitsin istiyorum

özel bi tarihim yok caınm verebildiğim kadar devam aslında 10 gün sonra evlilik yıldönümü keşke sihirli bi değnek olsada 10 gün içinde kaybolsa kilolar :46::46:

yok bebeğim kızmam niye kızayım. siz yorum yapacaksınız ki ben yanlışımı bileyim.
sabah cornfleksi mecburen yedim kızımın okuluna yemek yapmam gerekiyodu en hızlısı o oldu. poğaça da yaptıklarımız tadına bakmak amaçlı hem öğleni geçireyim dedim. akşam için de eşimle 1 haftadır kavga ediyoruz. sebze yemeği sevmiyo kendileri onun için pişirdim. kendimde oturdum artık kızmasın diye bugün daha tedbirli olucam inşallah
anladım canım
evet bazen bende acele ısım oldugu zaman yıyorum en kurtarıcımız o cunku:1::1:
esının sebze sevmemesı kotu olmus
bugunun menusunude beklıyoruz :34:
Ilk kilo : 71
bugün: 70.200
giden : 800
hedef: 55

cuma gunlerı bıldırım gunu canım

kuzular ben şimdi poğaça yiyeyim diyodum yemiyeyim mi yani domates salatalık avuç içi hadar poğaça yeşil çay ne dersiniz sabah kahvaltısına başlamadan önce sorayım size

anladım canım
evet bazen bende acele ısım oldugu zaman yıyorum en kurtarıcımız o cunku:1::1:
esının sebze sevmemesı kotu olmus
bugunun menusunude beklıyoruz :34:

cuma gunlerı bıldırım gunu canım

oooo yooo :) cuma günleri hem kavitasyonum hemde 6 saat dersim var :( neyse si<nkilerebakarım bende napalım :)

Back
X