Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ki canım, çok mu kasıyorsun kendini, onu yemicem kesin, bunu yemicem diye dayatma, çok mu canın çikolata çekti, 1 kare bitter at ağzına, eğer çok kasarsan, bırakma ihtimalin de var.Günaydın Siftahıda ben yapıyım dükkana :)) Bereket allahtan artık....
yaa ben çok zorlanıyorum yaa...nolcak benim bu halimmm
Neden ki canım, çok mu kasıyorsun kendini, onu yemicem kesin, bunu yemicem diye dayatma, çok mu canın çikolata çekti, 1 kare bitter at ağzına, eğer çok kasarsan, bırakma ihtimalin de var.
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallahhhh![]()
5 kilo çok bişey değil canımevet cıssız hayat olmuyor cidden de ben biraz abartıyorum bugünkü yine iyi haliydi..
ona rağmen nedense kilom pek oynamıyor inşallah değişmez bu durum bi anda artmaz :26:
ama vermek istiyorum o 5 kiloyuda ya.. 58 olayım da günün herhangi bi zamanında kıyafetlerimle bile tartılsam en fazla 60 olmak istiyorum bakalım..
çiko da ımmmm bi kaç parça işte![]()
günaydınnn şekerlerrr![]()
dükkanı ben açtımm![]()
Günaydın Siftahıda ben yapıyım dükkana :)) Bereket allahtan artık....
günaydın kızlar, cümletenHerkese günaydınlarrr,![]()
![]()
kız bu neeeBen de dünkü menümü yazayım;
2,5 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz-1 kayısı-10 kuru üzüm
ve sütlü
tarçınlı çay-7 badem
yeşil çay(ace)
yoğurt-zencefil-tarçın-zerdeçallı
1 tas tarhana çorbası
5 lahana dolması(pirinçli)
yoğurt
15:1 muz
yeşil çay(ginkolu)
16:10 kadar çubuk kraker
1 tas tavuk çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 kase pekmezli muhallebi
Dün denediğim bir tarifdi, tadına bakayım derken 1 kase bitivermiş![]()
günaydın canımgünaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallahhhh![]()
canım kalorisi fazla ben suda yaptım daha az oluyormuş haşlayınca.Zaten hepsini yiyemedim 4 tane anca yiyebildim.Okul işin içinde okulunca yeme düzenimde değişiyor. dün veli toplantım vardı.erken gittim okula zaten stresliydim.birde üstüne nöbet bindi.o da yetmezmiş gibi deneme sınavı yapıldı.Komite başkanı bendim bir aşağı bir yukarı derken eve geldim pertim çıkmıştı.Öylece uyuyakalmışım...
sabah az, ceviz ara öğün için, karataycılar ceviz yiyor ama ekmek yemiyorlar sanırım
zaten peynir falanda yok onunla nasıl doydun canım yaaa
öğlenden sonraki ara öğlen niyetine olmuş
akşamda kestane
kalorisi çokmuş sanırım kestanenin
Canım sen kendini öyle koşullandırma, zaten düzgün beslendiğinde, eksik bişey yemiyorsun ki, fazla yemek zorunda hissedesin kendini, Dilek dün liste yapmış Suzi ye, onu örnek alabilirsin, çok güzel hazırlamış canım.yok ya çok kastığımdan değilde sabah akşam antibiyotik içicem diye diyetten biraz fazla yiyorum sonra yedim diye moralim bozuluyo sonra üzülüyorum(
dükkanı ben açtımm![]()
Herkese günaydınlarrr,![]()
![]()
günaydın kızlarr sizedegünaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallahhhh![]()
Ben de dünkü menümü yazayım;
2,5 kaşık yulaf ezmesi
2 ceviz-1 kayısı-10 kuru üzüm
ve sütlü
tarçınlı çay-7 badem
yeşil çay(ace)
yoğurt-zencefil-tarçın-zerdeçallı
1 tas tarhana çorbası
5 lahana dolması(pirinçli)
yoğurt
15:1 muz
yeşil çay(ginkolu)
16:10 kadar çubuk kraker
1 tas tavuk çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 kase pekmezli muhallebi
Dün denediğim bir tarifdi, tadına bakayım derken 1 kase bitivermiş![]()
dükkanı ben açtımm![]()
günaydın kızlar![]()
yeşilçay zamanı![]()
![]()
günaydın canım..günaydın kızlar![]()
afiyet olsun bende içtim az önceyeşilçay zamanı![]()
![]()
günaydın canım. hiç topikte karşılaşmıyoruz. özledim valla ortimmmmm
herkese günaydın kızlar
ya ben daha yeni uyandım. yeşilçay içiyim biraz. kahvaltıda yapamam şimdi 12de eşim öğlen yemeğine gelçek 1 elma yesem iyi sonra yeşilçay:)
Canım sen kendini öyle koşullandırma, zaten düzgün beslendiğinde, eksik bişey yemiyorsun ki, fazla yemek zorunda hissedesin kendini, Dilek dün liste yapmış Suzi ye, onu örnek alabilirsin, çok güzel hazırlamış canım.
yemedim canim elmali tatli tatli hic yemedimcanım benim arkadaşım greyfurt suyuyla baya bir kilo varmişti. greyfurtun yağ yakıcı özelliği varmış
canım bende sonradan pişmamn oldum ama iş işten geçti. eşimede dedim bundan sonra sarma falan yok diye.
menü güzel ama cidden cok elma var. ben elma yiyince karnım daha da çok acıkıyor.
offf offff olsada yesek:)
sakın yeme canım. sil o görüntüyü gözünden.
ayyyy onun yerine elma ye canım boşver.
canım menüm çok güzelmiş.
ay bende bir görsem 50li rakamları daha ne isterim ki.
canım allah sağlıklı bir şekilde kuçağınıza almayı nasip eder inşllh. benim halam geçen ay 43 yaşında 2. bebeşini doğurdu. şimdi bence hiç yaşın önemi kalmadı. sen nutella havuzunu boşver. yazın 50li kilolarda havuza girdiğini hayal et:)
bisi yedim canim1 su bardağı makarna haşladım tuzsuz, yoğurtla yedim
suzi kafanda saç kalmayacak haane yedin cidden
![]()
baskada aklima birsey gelmiyor canim :44:olabilir çok kullanmaz genelde arabada bırakır ama en azından bi seçenek olsun. başkabişey alamazsam onu alırım...
ayyy dilegimmmm ellerin dert görmesin elline saglik yazdim bugün uygulayamam yeni yazdim kayita gecirdim ama yarin full basliyorum listenden cikmamaya calisacam fistik cok sagolAkşam mısırın miktarı nedir???
O da olur canım benim.
Çarşamba 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane hurma + Sade Türk kahvesi veya 1 avuç beyaz leblebi sade Türk kahvesi
6 yk ıspanak yoksa pırasa yoksa karnabahar yemeği + 1 dil ekmek+ Salata+ Ayran veya yoğurt
2 mandalina
Çorba, Salata, Yoğurt, Mantar sote 5 yk
Perşembe 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane kuru kayısı + Sade Türk kahvesi veya 1 tane galeta
1 tane fırında pişmiş şinitzel + salata + ayran veya zero
Tavuklu salata + Ayran
Cuma 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
3 tane form bisküvi
Ton balıklı salata + Zero
5-6 yk kapuska + salata + yoğurt veya ayran
C.tesi 1tane haş. yumurta,domates,peynir,1 dil ekmek,salatalık,maydanoz bol limonlu
1 elma
5 tane nugget fırında pişmiş + salata + yoğurt
2 mandalina
5-6 yk bezelye veya 2 tane patlıcan 2 tane biber közle yoğurtla karıştır 1 dilim ekmekle ye..
amanennennnnnmenüm hiç diyetlik değil biliyorum da yazayım alıştırayım kendimi :26:
sabah okula geç kaldım gittim kahvaltı yapamadım hoca bırakmadı sonra da öğle yemeğine gittik ondan kahvaltım yok :26:
öğle:
sebze yemeği bi porsiyon (kaç kaşık bilmiyorum okul yemeği işte tabaklar malum)
brokoli çorbası
1 kase cacık
1 kase salata
ara:
1 albeni
küçük şişe gazoz
1 tane limonlu eti form
akşam:
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık kadar bezelye yemeği
4 kaşık kadar pilav
2-3 kaşık yoğurt
salata
ara: şekersiz türk kahvesi
yeşil çay da içerim muhtemelen
bir şey yemeği düşünmüyorum başka
daha ne kadar cıs yiyebilirim ki zaten :18:
bu yine az yediğim halim normalde çılgınlar gibi yiyorum
hiç diyet modunda değilim ama toparlancam inşallah 5 kilom kaldı
cumaya da tartılcam bakalım ne alemdeyim...
aksam aksam birdebi kaç parça çiko attım ağzıma![]()
bende kontrollü elden birakmamk icin kalori hesapi yapiyorum ama hic asagisina inemiyorum senin gibi asiyorum hepsabah 10:00 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, 1 kaşık pekmez,
2 dilim tam buğday ekemği, 1,5 kk tulum peyniri
11:30 ara yarım cennet hurması
12:45 4 yk barbunya, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
15:00 ara 3 ceviz, 3 kluru kayısı, 7 fındık
akşam 18:30 5 yk sulu köfte ( pataesli), 3 yk erişte, bolca salata
3 fincan yeşil çay, bolca şekersiz çay, 1,5 lt su
4 mil leslie
güya birkaç gündür kalori hesabı yapıyorum, ama daha almam gereken kaloriyi tutturamadım, hep aşıyorumm![]()
hosgeldin duygucumkızlarrrrr hepinize iyi akşamlarr sonunda üye olabildim galiba ayy çok sevinçliyimmöncelikle kendimi tanıtım ben duygu 2 yıl önce bu topiğe rastlamam bnm hayatımn değişmesine neden oldu burası sayesinde 27 kilo vermiştim her gün yazılanları okur kendime kendime yorum yapardım bu yüzden yazılanlardan herkesi tanıyorum hemen hemen bnide aranıza alırsanız çok ama çok mutlu olurum
wiiiiiiiiiii ben 24 yasındyımkuzuuuu tmm yeterkı sen abla desın de saglıklıca dogsunda fındıgımmmınsl....aynen bır an once gelsın su 7.ayda dogurayım saglıklıca yawrumuuu yaaaaa dua ıle ınsl
ınsl ya ama yıyemıyorumkııı yoksam dıet fılan muhım degılde 4 .aydan sonra asıl dıkkat etmem gerkecek yaaaaaaa
suzımm segırmelerı nı 1,5 aydır hıssedıyorum ara ara cok sukur 2 hafta snra 3 ayımız bıtıcek ınsl dua ıle cnmmmmmmmm
günaydin tatlimgünaydınnn şekerlerrr![]()
dükkanı ben açtımm![]()
günaydin canimGünaydın Siftahıda ben yapıyım dükkana :)) Bereket allahtan artık....
günaydin fadimecimHerkese günaydınlarrr,![]()
![]()
insallah canim günaydingünaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallahhhh![]()
güanydin minem
5 kilo çok bişey değil canım
çabuk verirsin ama buraya gelmeye devam et lütfen
günaydın kızlar, cümleten
kız bu neee
muz, çubuk kraker, tatlııııı
sen benim menüme yorum yapmadın
günaydın canım
günaydin canimcanım kalorisi fazla ben suda yaptım daha az oluyormuş haşlayınca.Zaten hepsini yiyemedim 4 tane anca yiyebildim.Okul işin içinde okulunca yeme düzenimde değişiyor. dün veli toplantım vardı.erken gittim okula zaten stresliydim.birde üstüne nöbet bindi.o da yetmezmiş gibi deneme sınavı yapıldı.Komite başkanı bendim bir aşağı bir yukarı derken eve geldim pertim çıkmıştı.Öylece uyuyakalmışım...
günaydin zerramgünaydın kızlarr sizede
GÜNAYDIN HERKESEEEEE
muhallebi olmıyaymış iyiymiş ama olsun arada cısslar olucak
ben cıssız hayat düşünemiyorum..
Sana da afiyet olsun canım, az önce de 2 mandalina yedimgünaydın canım..
afiyet olsun bende içtim az önce
ve 1lt su bitti
günaydın canım..
biz çalışıyor olunca güne erken başlıyoruz...
menün gayet güzel canım, öğlen salata-yoğurt ekleyebilsen daha güzel olacak ama, koşulların belli.kızlar alıntılarım vardı
bilgisayar takıldı kapattım açtım gitmiş hepsi
kusura bakmayın
menümü yazayım
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta
2 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez tahin karışımı
1 çay kaşığı kah. sos
yarım kk veyaz peynir
yarım domates 1 marul naneyle salata
ara
1,5 avuç beyaz leblebi
yeşilçay
öğlen
1 kase çorba
2 dilim ekmek
turşu
ara
1 orta türk kahvesi
ara
10 tane fındık
akşam
1 kase çorba
5 yemek kaşığı pırasa
salat, yoğurt
ara
yarım portakal
bugün su içemedim yoğundum çok, 1,5 litre içsem yeter
Dün öyle oldu, benim kaçamaklar başladı yine
5 kilo çok bişey değil canım
çabuk verirsin ama buraya gelmeye devam et lütfen
günaydın kızlar, cümleten
kız bu neee
muz, çubuk kraker, tatlııııı
sen benim menüme yorum yapmadın
günaydın canım
ben bulamadım onu nerdeki acabaaa
Günaydın Suziiii, tebrikler arkadaşına hayır dediğin içinyemedim canim elmali tatli tatli hic yemedim![]()