merhaba canım, normalde bu konuyu takip etmiyordum ama incelerken yorumunu gördüm ve üzgün olmana dayanamadım. üzülmemelisin çünkü tartının söylediğinden ne anladığımız önemli. örneğin ben diyetisyene giderken bazı haftalar kilo vermemiş gözükürdüm. ama yağ-su-kas analiz yapıldığında anlardık ki, yağ oranım azalmış, su ve kas arttığı için tartıda bir değişim olmamış örneğin 500 gr yağ gitmişse 300 gr kas 200 gr su gelmiş gibiüzülme, ayrıca kek kaçamak değil.
Arkadaşlar, muhakkak diyetinizin ilk haftalarında diyetisyene görünmenizi tavsiye ederim. yoksa kendi kendimize veya tv'den netten gördüklerimizle olmuyor. zayıflayalım derken vücudumuza ihtiyaçlarını vermeyi ihmal etmemeliyiz. arkadaşımızın kek örneğinde olduğu gibi, kek diyet yaparken de yenebilir, sık sık olmamakla beraber, yediğimizde meyve hakkımızdan ve ekmek hakkımızdan gider. ara öğün olarak 1 dilim kek yemenin sakıncası yok.
saol cnm yorumun ıcın ama burdakı herkes genelde duzenlı beslenıo yanı 6 ogun yemeye gayret edıyoruz.ole tv gordugumuz yada sok dıyetler uygulamıyoruz :tabıkı kek kaçamak deıl ama butun ogunlerı yıyıp gece 11.30ta yersen kaçamak oluyo