• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizinle bişey paylaşmak istiyorum
özel bir konu ama başka kimseye anlatamıyorum

dün eşimle markete gittik
lise döneminde biçocukla çıkmıştım
üniversite 1de ayrıldık
seneler sonra görmek garip oldu
tabiki bişey hissetmedim
nefret ediyordum hatta ozamanlar
çok ağlardım onun için
sonra geri döndü bana ama ben istemedim
bitti gitti
ama markette biran karşılaştık ve gözgöze geldik
kafamı çevirdim tabiii
yanında bibayan vardı
öyle işteee
düşünüyorumda hayat işte
kısmetimde eşim olduğu için çok mutluyum
o şahısla devam etseydi eminim bukadar mutlu olmazdım hatta ayrılmıştık bile
öyle yaa niye ayzdım bilmiyorum ama
garip bir duyguydu
şükrettim şuanki hayatıma
iyiki dedim bitmiş ve eşimle evlenmişim...
şöyle deseydin naber moruk nasılsın :60: :60:
şaka maka canım gerçekten çok tuhaf olur insan heralde
birşeyler hissttiğinden değilde eski şeyler aklına gelip pişmanlıkları keşke hiç çıkmasaydım
gibi iğrençlikler aklına gelir
inşallah ben öyle birşeyle hiç karşılaşmam

kızlar bebişlerden bahsetmişsiniz geçen gün başıma geleni anlatayım..eşim şaka amaçlı ittirdi ben de gülüyordum. oğlum babasının karşısına geçip anneme vurma bana vur benim canımı yak dedi.duyunca kaç saat agladım bilmiyorum. şimdi nerdeyse yine aglıcam
malesef canım çocuklar çok etkileniyor
onların yanında şakyla bile olsa el hareketi yapmamak lazım

yinede insan ister istemez okadar yil gectikden sonra bi tuhaf oluyor bu cok dogal birsey ama bazen ben diyorum zamaninda beni cok seven birisi varidin bende onun kadar sevmis olsaydim belki evlenirdik ama annemgil istemedi onlar istemeyince bende istemedim ama iste bazen aklimdan geciyor diyorum nasil oldu yaslandimmi evlendimmi cocugu varmi ama kötü niyetden degil sadece merak iste illa kötü niyet aramamak lazim :34:
eskiler çatlasınlarda patlasınlar neler kaçırdıklarından
neden üzdüklerinden
ellerindeki değerin kıymetini bilmediklerinden
şimdi sahip olduklarıyla yetinsinler
tatlişkommmmm:16::16:

Güzel canım menün, inşallah böyle kapatırsın. Biberiyeli tarçınlı yeşil çay nasıl oluyor, hazır mı?
yok hazır değil
hasrete diyetisyen söylemiş çubuk tarçını
önce azcık onu kaynatıyorum
sonrada biberiye ve yeşilçay ekleyip demliyorum
o şekilde işte
yinede insan ister istemez okadar yil gectikden sonra bi tuhaf oluyor bu cok dogal birsey ama bazen ben diyorum zamaninda beni cok seven birisi varidin bende onun kadar sevmis olsaydim belki evlenirdik ama annemgil istemedi onlar istemeyince bende istemedim ama iste bazen aklimdan geciyor diyorum nasil oldu yaslandimmi evlendimmi cocugu varmi ama kötü niyetden degil sadece merak iste illa kötü niyet aramamak lazim :34:
tabiki kötü niyetle olurmu
şimdiye kadar hiç merak etmedim aslında
evlendiğiide duymamıştım köylüyüz normalde
sadece bikere o şahıs için davranışları tuhaf kafayı yemiş gibi sebebide mine demişler
evliydim ve bunu duyunca çok üzülmüştüm ve ağlamıştım
ben neyaptımki ona diye
çünkü o beni bıraktı tamam sonra geldi ama beni bırakanı istermiyim hiç
sonrada görmedim bidaha
1,5 yıldır memleetteyim ilk defa karşılaştık işte
ama arkasından baktım değişmişmi diye :1:
günaydın canım. biraz kaçamaklar yapıp geldim. moralim biraz bozuk. yemek kokularının hepsi cazip ama uzak durmalıyız. canım sen hiç tarsusa gittin mi? eşim bu sene tayin isticek tarsususn puanı biraz yüksek. bizde mersinin ilçelerini yazalım diyoruz. yazın susanoğlunda tatil yaptık. ama oralar çok küçük. silifke nasıl erdemli gibi mi? eşim kendi memleketine gitmeyi çok istiyor o neresi olursa gidelim diyor. bende ailemin yanında olduğum için güzel bir yer olursa gitmem istiyorum. ben hiç gitmeyi istemiyorum aslında benim için çok zor olacak
susanoğlu küçük canım
dün bizde oraya gezmeye gittik sahile kızım kumla oynadı
erdemli gibi diycem ama bence daha güzel
orası yazlık yazın daha kalabalık
silifke denize okadar yakın değil
nem daha az, birde erdemli halkını ben pek sevmiyorum
eşimin ailesi orda oturuyor
biraz görgüsüz oluyorlar
hepsi değil tabiii ama benim gördüklerim öyle
benimde memlekette var öyle bi tip . allah var iyi çocuktu ama asla istemedim.şimdi her gittigimde görürüm .benim ki vicdan herhalde görünce aklıma takılır.ama dünyaya bin keregelsem yine eşimi seçerdim
aynen canım bende eşimi seçtiğim için hiç pişmanlık duymadım
keşke demedim hiç
hep iyiki dedim
iyiki ayrılmışım ondan
iyiki eşimi seçmişim
iyiki evlenmişim
iyiki çocuk yapmışım
bisürü iyikilerim var işte

bensuzi oglum ekimde 4 bitirdi delikanlı oldu beni koruyor

allah bagislasin masallah :nazar: benim oglisde 5 yasinda benimkide duruyor duruyor anne ben seni cok seviyorum diyor ikiye bi :16:dünyalar benim oluyor evlatlarimizin bi gülücügü bize yettiyor zaten bizi mutlu etmek icin :16:

limonlu isirgan otu cayimi iciyorum tadi fena degil :7: ama su 5 biyerde cayin tadi bi tuhaf geldi sankim bikere ictim hosuma gitmedi :25: napsam ki zorla mi icsem :52:
dünde kendime kaysili form cayi yaptim su bikac günü silip süpürsün diye :9:

bende formm çayı içtim yılbaşı akşamını için. 5 biyerde çayını 1 seneden beri içiyom ilk zamanlarda kötü geliyordu alıştım sanırım.

limonlu isirgan otu cayimi iciyorum tadi fena degil :7: ama su 5 biyerde cayin tadi bi tuhaf geldi sankim bikere ictim hosuma gitmedi :25: napsam ki zorla mi icsem :52:
dünde kendime kaysili form cayi yaptim su bikac günü silip süpürsün diye :9:

tatlım orti mi arıyordun* benin boyum kısa kilo73.7 uyarmı

şöyle deseydin naber moruk nasılsın :60: :60:
şaka maka canım gerçekten çok tuhaf olur insan heralde
birşeyler hissttiğinden değilde eski şeyler aklına gelip pişmanlıkları keşke hiç çıkmasaydım
gibi iğrençlikler aklına gelir
inşallah ben öyle birşeyle hiç karşılaşmam

malesef canım çocuklar çok etkileniyor
onların yanında şakyla bile olsa el hareketi yapmamak lazım

eskiler çatlasınlarda patlasınlar neler kaçırdıklarından
neden üzdüklerinden
ellerindeki değerin kıymetini bilmediklerinden
şimdi sahip olduklarıyla yetinsinler
tatlişkommmmm:16::16:
aynen tatlim :9::12:

yok hazır değil
o şekilde işte

sadece bikere o şahıs için davranışları tuhaf kafayı yemiş gibi sebebide mine demişler
ben neyaptımki ona diye
sonrada görmedim bidaha

susanoğlu küçük canım
biraz görgüsüz oluyorlar

keşke demedim hiç
hep iyiki dedim
iyiki ayrılmışım ondan
iyiki eşimi seçmişim
iyiki evlenmişim
iyiki çocuk yapmışım
herkes kendi yolunu cizmis icinden ah demisdir ama bence :9:

bu 5 i bi yerdenin içinde ne var bilen var mı

ben yeşil çay içiyorum ama vucüd alışmasın diye bu paket bitince 5 i bi yerde alıcam sonra dönüşümlü kullancam olur mu

bende formm çayı içtim yılbaşı akşamını için. 5 biyerde çayını 1 seneden beri içiyom ilk zamanlarda kötü geliyordu alıştım sanırım.
bende bidaha deneyeyim bari :37: olmadi anneme vereyim diyeyim sen ic zayiflatiyormus diye :9: o bana diyor zayiflatan herseyi icerim ben diye :1:
tatlım orti mi arıyordun* benin boyum kısa kilo73.7 uyarmı
canim eger istersen bende isterim cok sevinirim :29: ama :17: ben bi ileri bi geri zor kilo veriyorum :77:gramm gramm ancak gidiyor belki degisir ama yinede kabulümsün diyorsan ben senlen varim diyorum :123: :9:

yok hazır değil
o şekilde işte

ben neyaptımki ona diye
sonrada görmedim bidaha

susanoğlu küçük canım
biraz görgüsüz oluyorlar

keşke demedim hiç
hep iyiki dedim
iyiki ayrılmışım ondan
iyiki eşimi seçmişim
iyiki evlenmişim
iyiki çocuk yapmışım

evet o taraflar çok fazla yazlık sanki kışın bomboş olurmuş gibi geliyor bana. bende erdemliyi bir türlü sevemedim o yüzden sordum. zaten biz tarsus istiyoruz ama zor gibi gözüküyor. eşimde adanada yazalım diyor ama adana çok kötü biryer. hem mersin içinde biryer olursa iliçinden tarsusa daha çabuk gelr diye düşünüyorum. nişanladığımdan beri hep gitmek istiyor 2009dan beri zor tutuyorum bu sene tayin konusunda çok ciddi gibi. inanırmısın yazın haziranda bir gittik tarsusa eylül 2de döndük bende oraya gidince tatillerde hep burda olurum diye kendimi avutuyorum ama herşeyin hayırlısı artık. inşllh istemez busene tayin.

bu 5 i bi yerdenin içinde ne var bilen var mı

ben yeşil çay içiyorum ama vucüd alışmasın diye bu paket bitince 5 i bi yerde alıcam sonra dönüşümlü kullancam olur mu
yesil cay mate cayi kekik :44: aklima gelen bunlar canim hersey var :9:
kızlar ben kaçıyorum malum ev halleri öpüldünüz
görüsürüz :54:kolay gelsin canim :80:

aynen tatlim :9::12:

herkes kendi yolunu cizmis icinden ah demisdir ama bence :9:
bilmem artık demişmidir :52:
bende bidaha deneyeyim bari :37: olmadi anneme vereyim diyeyim sen ic zayiflatiyormus diye :9: o bana diyor zayiflatan herseyi icerim ben diye :1:

canim eger istersen bende isterim cok sevinirim :29: ama :17: ben bi ileri bi geri zor kilo veriyorum :77:gramm gramm ancak gidiyor belki degisir ama yinede kabulümsün diyorsan ben senlen varim diyorum :123: :9:

eğer orti olacaksanız sizi listeye ekleyeyim

Kızlarr askerimin yemin törenine gittim onu getirdim yılbaşı geçirdik dün uğurladım derken merken ben gene depresyon hali..diyet miyet yalan oldu:f Cuma diyetisyen randevum var bakalım ne dicek:14::14:

evet o taraflar çok fazla yazlık sanki kışın bomboş olurmuş gibi geliyor bana. bende erdemliyi bir türlü sevemedim o yüzden sordum. zaten biz tarsus istiyoruz ama zor gibi gözüküyor. eşimde adanada yazalım diyor ama adana çok kötü biryer. hem mersin içinde biryer olursa iliçinden tarsusa daha çabuk gelr diye düşünüyorum. nişanladığımdan beri hep gitmek istiyor 2009dan beri zor tutuyorum bu sene tayin konusunda çok ciddi gibi. inanırmısın yazın haziranda bir gittik tarsusa eylül 2de döndük bende oraya gidince tatillerde hep burda olurum diye kendimi avutuyorum ama herşeyin hayırlısı artık. inşllh istemez busene tayin.

memleketten uzakta olmak çok zor
yazın orda, kendi ailenin geçirebilecekmisin erkekler bizim kadar anlayışlı olmuyorlar malesef
silifke öyle boş olmuyor
erdemlinin güzelliği mersine yakın
yarım saatte mersindesin
susanoğluna geldiğinizde silifkeye uğramadınızmı hiç?
bencede mersin olursa tarsusa daha kolay geçer
ama anladığım kadarıyla eşin aileye düşkün yani mersinde olsanız sık gitmek ister sanırım ailesinin yanına
benim eşimin ailesi erdemlide
ayda 1 ancak gideriz, oda ben gidelim derim
yılbaşında çağırmışlar hatta arabaşı yapacam katmer yapacam demiş kayınvalide
eşim misafir var demiş yalan söylemiş
siz istanbuldamıydınız buarada?

bilmem artık demişmidir :52:

eğer orti olacaksanız sizi listeye ekleyeyim

demisdir demis :9: allah ortime sabir versin :9:oda istersen bence tamamdir :9:

kizlar bugün cok kötü oldum ben sabah 5 e dogru uyandim nefes almakda zorlandim yüzüm yandi atesim varmis gibi ölüyorum sandim :14: esime ben ölüyorum herhalde dedim bu 2 oldu bi kac ay öncede böyle daralti geldi bana neden böyle oluyor anlamadim :5:
yatakdan kalkdim gecen sefere camdan hava alinca gecmisdin oturma odasina giderken basim döndü masanin oraya yata kaldim kalkamadim :14: bi kac dakikka sonra koltuga uzandim sonra gecti ne ki bu simdi :26:

orti listemizzz
1. umutlukuzu- nazugur
2. zerra- ftemiz
3. hasret- berenvildan
4. BenSuzi- dond

hadi kızlar cuma günü orti kapışması var

bulun kendinize biorti
hoş bende bulamadım daha birini :31:
neskuik senle orti olsakmııı
sendeçok veremiyorsun değilmi kilo?
boyumuz tutmuyor ama

Kızlarr askerimin yemin törenine gittim onu getirdim yılbaşı geçirdik dün uğurladım derken merken ben gene depresyon hali..diyet miyet yalan oldu:f Cuma diyetisyen randevum var bakalım ne dicek:14::14:

allah kavustursun canim iki gün dikkat edersen bugünden ihtibaren :29:cabuk gelen cabuk gider derler okadar da kötü sonuc cikmaz bence :34:

memleketten uzakta olmak çok zor
yazın orda, kendi ailenin geçirebilecekmisin erkekler bizim kadar anlayışlı olmuyorlar malesef
silifke öyle boş olmuyor
erdemlinin güzelliği mersine yakın
yarım saatte mersindesin
susanoğluna geldiğinizde silifkeye uğramadınızmı hiç?
bencede mersin olursa tarsusa daha kolay geçer
ama anladığım kadarıyla eşin aileye düşkün yani mersinde olsanız sık gitmek ister sanırım ailesinin yanına
benim eşimin ailesi erdemlide
ayda 1 ancak gideriz, oda ben gidelim derim
yılbaşında çağırmışlar hatta arabaşı yapacam katmer yapacam demiş kayınvalide
eşim misafir var demiş yalan söylemiş
siz istanbuldamıydınız buarada?

yok canım biz düzcedeyiz normalde kdz ereğliliyim ama babamın 91de tayini düzceye çıktı ve burdayız hala. artık buralı olduk tamamen. ailemle aynı şehirdeyiz ama haftada 2gün gidiyoruz. ailem ben ders calışıyım diye hiç gelmiyorlar ayda1 kere falan. evet anneye çok düşkünüz babası vefat etmiş anne tek yaşıyor o yüzden daha çok düşkün. günde abartısız 5kere arıyor. ilk başlarda tuhafıma gidiyordu ama alıştım artık.susanoğluna geldiğimizde tam dönerken arabayla içinden geçip geri döndük yolumuza tatile çok kalabalık gitmiştik 15 kişi tatildeyken abisinin ve eşinin istanbuldan tarsusa tayini çıktığını öğrendik abartopar geri döndük. merak ettiğim için eşimle biz arabayla geçtik içinden. sonra onlara yeişmek için geri döndük hemen.

hmm şimdi üzüntüden yemezsin umarım
sayılı gün çabuk geçer gibi klasik bir laf edeceğim ama öyle
o gelinceye kadar incecik olacaksın bunu düşün
eşinmiydi, svgilinmi?
demisdir demis :9: allah ortime sabir versin :9:oda istersen bence tamamdir :9:

kizlar bugün cok kötü oldum ben sabah 5 e dogru uyandim nefes almakda zorlandim yüzüm yandi atesim varmis gibi ölüyorum sandim :14: esime ben ölüyorum herhalde dedim bu 2 oldu bi kac ay öncede böyle daralti geldi bana neden böyle oluyor anlamadim :5:
yatakdan kalkdim gecen sefere camdan hava alinca gecmisdin oturma odasina giderken basim döndü masanin oraya yata kaldim kalkamadim :14: bi kac dakikka sonra koltuga uzandim sonra gecti ne ki bu simdi :26:
panikatak varmı canım sende?
yada tansiyon falanmı
hmm bilemedim
umarım önemli bişey değildir.

hmm şimdi üzüntüden yemezsin umarım
sayılı gün çabuk geçer gibi klasik bir laf edeceğim ama öyle
o gelinceye kadar incecik olacaksın bunu düşün
eşinmiydi, svgilinmi?

panikatak varmı canım sende?
yada tansiyon falanmı
hmm bilemedim
umarım önemli bişey değildir.
sagol minem gecen sefere isarkadasima anlattigimda oda panik atak belirtileri demisdin vakit bulup doktora gideyim cok korktum :50:

Back
X