Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah kavustursun canim iki gün dikkat edersen bugünden ihtibarencabuk gelen cabuk gider derler okadar da kötü sonuc cikmaz bence
![]()
hmm şimdi üzüntüden yemezsin umarım
sayılı gün çabuk geçer gibi klasik bir laf edeceğim ama öyle
o gelinceye kadar incecik olacaksın bunu düşün
eşinmiydi, svgilinmi?
olalım canım da buı hafta sondan birinci oluruz sanırsamorti listemizzz
1. umutlukuzu- nazugur
2. zerra- ftemiz
3. hasret- berenvildan
4. BenSuzi- dond
hadi kızlar cuma günü orti kapışması var
bulun kendinize biorti
hoş bende bulamadım daha birini
neskuik senle orti olsakmııı
sendeçok veremiyorsun değilmi kilo?
boyumuz tutmuyor ama
aaa kizlarzayifliycaz diye aldim grapefruit simdi ara niyetine yiyeyim dedim de bi tuhaf acimsi tadi var seneler önce yemisdim begenmemisdim simdi yine zorla yiyorum
![]()
Kızlarr askerimin yemin törenine gittim onu getirdim yılbaşı geçirdik dün uğurladım derken merken ben gene depresyon hali..diyet miyet yalan oldu:f Cuma diyetisyen randevum var bakalım ne dicek![]()
kizlar öglen ne yesem acaba yemek getirmedim fikri olan varmi sizler ne yiyceksiniz
acimsi tat kaldi agzimda grapfruitdan :120: yarimini yedim yariminida ikinci arama sakladim artik![]()
evet verme zamani geldi :13:Sağolasın teşekkür ederimDikkat edecem bakalım artık verme zamanı geldi
Yemem hocam ssinemmeniss ben nişanlımdı gelsin de evlenelim diye bekliyorum:26: birşey yemeden vermeye çalışıyordum zaten şimdi diyetisyene başlıyorum işte daha rahat veririm artıkFinallerde başladı stres üzüntü sıkıntı bide hastalık:2:bu orti olayı nedir:26:
eve giderken aciksa ugrayayim bi neslim sagol cok kötü birsey allah göstermesin bidahaolalım canım da buı hafta sondan birinci oluruz sanırsam
ama haftaya kapışırız birinci bile oluruz inşallah
ödül bizim olacekkk hahhaahahhahhhah
korkun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
farketmez boy
sonuçda aynı zamanda geldik
bünye aynı
suzim ya bir ara bende de olmuştu panik atak
başlangıç olabilir bi doktora görün
halada üzüntülü bir olayda elim ayağım kesilir zor nefes alırım
geçmiyor yani biraz izleri kalıyor
evet zayifliyoruz insallahslm kızlar sayfalar ne güzel ilerlemiş inş yaza kadar hepımız ıstedıgımız kıloya kavusuruz![]()
canim köfte yiyebilirsin kuru fasulye pek önerilmiyor yaninada kizartma yerine salata ayran ohhkızlar ya sımdı ogle yemegı sıparıs etcm her gun tavuk yıorum sıkldım kofte falan kızrtma olunca sıprıs edemıyorum kuru fasulye var bugun menude soylesem mı canımda cektı yemeks erbest mı kuru bakalgıllerde yenmelı demıstı gecen senkı dıyetsyen ama bilemedim :18::18::18:?????????????????????????
evet verme zamani geldi :13:
eve giderken aciksa ugrayayim bi neslim sagol cok kötü birsey allah göstermesin bidahakimseye
evet zayifliyoruz insallah
canim köfte yiyebilirsin kuru fasulye pek önerilmiyor yaninada kizartma yerine salata ayran ohh![]()
![]()
yok kacirmiyalim :18: nemelazim sac mac birakmiyorsunuz kafadabebişlerim öğleden sonra görüşürüz inşallah
ben işlerime bakayım
umahhhhhhh
öğlen fazla kaçırmayınn![]()
bende aynı soruyu sormuştum suzi kuru fasulye yıyebılır mıyım corba ve yogurt eslıgınde dıye ama![]()
anlasıldı fırın but ya da ızmır kfte soylıcem o halde![]()
bi ara bende tavuk yiyip duruyordum ne yiycemmi bilmedigimden isarkadaslari dalga geciyordun tavuk olup ucacan diye
ama seviyorum ben tavugun hertürlüsünü napim
gecen köftenin yanina biriki biber 1 tane domates dogradim yaninada 2 kasik yogurt ohh cok güzeldin tadicanim cekti simdi
![]()
ince zar şeklinde kabukları varya onları soyda yeaaa kizlarzayifliycaz diye aldim grapefruit simdi ara niyetine yiyeyim dedim de bi tuhaf acimsi tadi var seneler önce yemisdim begenmemisdim simdi yine zorla yiyorum
![]()
hmmm tanıtsana kendini ozamanYemem hocam ssinemmeniss ben nişanlımdı gelsin de evlenelim diye bekliyorum:26: birşey yemeden vermeye çalışıyordum zaten şimdi diyetisyene başlıyorum işte daha rahat veririm artıkFinallerde başladı stres üzüntü sıkıntı bide hastalık:2:bu orti olayı nedir:26:
buhafta zor zatenolalım canım da buı hafta sondan birinci oluruz sanırsam
ama haftaya kapışırız birinci bile oluruz inşallah
ödül bizim olacekkk hahhaahahhahhhah
korkun uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnn
farketmez boy
sonuçda aynı zamanda geldik
bünye aynı
öğlen az gibi amakızlar kimse menüsünü yazmamış ben yazım dedim yılabaşında kaçırdım azcık
sabah:1 yumurta 4 yeşil zeytin 1 kk beyaz peynir
ara 1 mandalina
öğlen meyve salatası ( 1 elme 1 mandalina)
yarım kase yoğurt
akşam 1 kepce çorba
4-5 kaşık spanak
yoğurt
2 bardak yeşil çay -2 litre su -biraz mekik
nasıl menüm düne toplar mı sizce?