• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmeyenler için yazıyorum
boyunuza kilonuza uygun bir ortak buluyorsunuz
herhafta birlikte verdiğiniz kiloların bildirimini yapıyorsunuz
ortalaması alınıp liste yapılıyor
bunada orti kapışması diyoruz :1:

amaç birbirini gaza getirmek
diğerin kontrol etmek
yemeeee diye saç çekmek :1:

öyle işte
buarada ortilerle yarışılmıyor
ortiyle birlikte yarışılıyor
haa amaç ortiyi geçmek olabilir
nekadar çok kilo verilirse okadar liste başına çıkılıyor tabiii

Son düzenleme:
kızlar kimse menüsünü yazmamış ben yazım dedim yılabaşında kaçırdım azcık

sabah:1 yumurta 4 yeşil zeytin 1 kk beyaz peynir
ara 1 mandalina

öğlen meyve salatası ( 1 elme 1 mandalina)

yarım kase yoğurt

akşam 1 kepce çorba
4-5 kaşık spanak
yoğurt

2 bardak yeşil çay -2 litre su -biraz mekik

nasıl menüm düne toplar mı sizce?
canim öglen meyve salatasiyla doyacakmissin ben bi kac gündür cok yedigimden midir sürekli ac gibiyim :52: ceza olarak kendime bendemi meyve salatasi yapsam acep :52:
grapefruıt ne ben oyle bısey demedım :D karıstırıomusn suzi benım avatr degıstı gecen ramazan yarısıyorduk senle nutellalı bı kız vardı bende ;)
hadi ya :17: bugün cok karistiriyorum herhalde :86:caktirma sen :1: senin nutellali kizini yerim :52::9::9::9:
bende bayııyorum her gun olsa yerım ama farklı seylerde yemekg erek bıde fasulye cektı bugun canım nedense:D neyse artık..

diyetisyene en son gecen aralkta gittim ben 76 dan 69 a dustum 2 ayda sonra bıraktım gerı aldım :S

yesil fasulye yenilir diye biliyorum :1:ama fazla karistirmayayim :27:yanlis olur birde :30: simdi kacsin :27:

ince zar şeklinde kabukları varya onları soyda ye
yoksa acı olur
portakal gibi yeme yanii canım

hmmm tanıtsana kendini ozaman :9:
bende bu kim diyorum :9:

buhafta zor zaten
haftaya yıkacaz ortalığı :9:

öğlen az gibi ama

bende tam dedigin gibi yedim portakal gibi yani :37:
demek haftaya nesliyle ortaligi yikmayi planliyorsunuz he :27:
bu hafta isinma turu ama haftaya bizde ortimle gümletecegiz :52:birincilige adayiz :65::9:

bu hafta isinma turu ama haftaya bizde ortimle gümletecegiz :52:birincilige adayiz :65::9:

portakal gibi yersen acı olur
öğleden sonraki arada soyarak ye tamammı canım :1:
emir verir gibi oldu ama senin için şöyledim :1:
evet haftaya herkes birinciliğe aday:35::35::35::35::35:

bende ortı ıstıom:19::19:
sana göre birini gözüme kestirirsem:1: haber veririm :23:

portakal gibi yersen acı olur
öğleden sonraki arada soyarak ye tamammı canım :1:
emir verir gibi oldu ama senin için şöyledim :1:
evet haftaya herkes birinciliğe aday:35::35::35::35::35:
tamam ögretmenim :42::1::54: bu hafta dan kimse bahsettmiyor zaten :9:
heyyyt bize haftaya kimse kafa tutamaz :35::35::35::9::9::9: (negüzelde attip tutuyorum :36::36:)

kuru fasülye taze fasülye değil....

en son 16 aralık 80.00 geldim o gundur tartıya cıkmıyorum subatta tartılcam ben :1::1::1:

canim öglen meyve salatasiyla doyacakmissin ben bi kac gündür cok yedigimden midir sürekli ac gibiyim :52: ceza olarak kendime bendemi meyve salatasi yapsam acep :52:

hadi ya :17: bugün cok karistiriyorum herhalde :86:caktirma sen :1: senin nutellali kizini yerim :52::9::9::9:

yesil fasulye yenilir diye biliyorum :1:ama fazla karistirmayayim :27:yanlis olur birde :30: simdi kacsin :27:

canım ben de dünü dengelemek için zaten öle bu gün az yiyim diyom zaten

ya ben de 75 im inşallah bu cuma 74.5 en azından görürüm yoksa yandım valla 15 tatile 72 ile girmek istiyorum

ay benim için mi buu :AA

UYARI: Bu listeyi metabolik bir rahatsızlığınız yoksa, hamile değilseniz ya da emzirme süreciniz sorunluysa, tahlillerinizde normal dışı bir bulgu görünüyorsa yapmayınız. Bu liste normal verilere sahip kişilerin yalnızca 1 hafta boyunca uygulayabilecekleri bir beslenme mönüsüdür. Tedavi edici ve tıbbi bir yönü yoktu

ben anlamadım şimdi :( tirioidim var yapmalı mıyım yapmamalı mıyım :)

kuru fasülye taze fasülye değil....

en son 16 aralık 80.00 geldim o gundur tartıya cıkmıyorum subatta tartılcam ben :1::1::1:
yeme tatlim kuru fasulye yersende az ye :9: anam bugün cok karistiriyorum karman corman yapiyorum benim kafamda karisti hersey karisti :111: sen nazugurla ortiydin dimi yoksa onuda mi karistirdim :37: bildirim yapmiycanmi :27:
hakk et zor :30:
canım ben de dünü dengelemek için zaten öle bu gün az yiyim diyom zaten

ya ben de 75 im inşallah bu cuma 74.5 en azından görürüm yoksa yandım valla 15 tatile 72 ile girmek istiyorum

15 tatili nezaman canim :27: bende 15 tatilinde 72 istiyorum ozaman :52:

yeme tatlim kuru fasulye yersende az ye :9: anam bugün cok karistiriyorum karman corman yapiyorum benim kafamda karisti hersey karisti :111: sen nazugurla ortiydin dimi yoksa onuda mi karistirdim :37: bildirim yapmiycanmi :27:

hakk et zor :30:

15 tatili nezaman canim :27: bende 15 tatilinde 72 istiyorum ozaman :52:

15 tatil 25 ocakta başlıyo..var mısın yarışa kim 72 ile gircek tatile....hadi bakalım

birazdan molaya cikacam sonra görüsürüz yine kizlar ne yiycemmi halen kararlastiramadim tavuk mu meyvesalatasi mi bi cikayim karsima ne cikarsa onu yerim :9: hadi ben kactim :80:cis yemeyin sakin :27: öpüldünüz :54::10:

birazdan molaya cikacam sonra görüsürüz yine kizlar ne yiycemmi halen kararlastiramadim tavuk mu meyvesalatasi mi bi cikayim karsima ne cikarsa onu yerim :9: hadi ben kactim :80:cis yemeyin sakin :27: öpüldünüz :54::10:

onu da karıştırdın benim ortim yok çünkü bildirim yapmıyorum ben 1,5 ayda bir tartılcam takıntı halıne geıtrıyorum sureklı tartıya cıkarsam subatta paylasıcam sızınle ıns tartılıp...

yemegımı yedım bu arada fırın but yedım bır dılım kepeklı ekmek yogurt 200 gr bıde bı dılım patatesını yedım tavugun (fırında oda ) :( dayanaamdıma ra yapmadım sabahlaa rası az dıye oglenın cok acıkmısım

onu da karıştırdın benim ortim yok çünkü bildirim yapmıyorum ben 1,5 ayda bir tartılcam takıntı halıne geıtrıyorum sureklı tartıya cıkarsam subatta paylasıcam sızınle ıns tartılıp...

yemegımı yedım bu arada fırın but yedım bır dılım kepeklı ekmek yogurt 200 gr bıde bı dılım patatesını yedım tavugun (fırında oda ) :( dayanaamdıma ra yapmadım sabahlaa rası az dıye oglenın cok acıkmısım

Gel kızzz beraber ortak olak dert ortağıyız nasılsa:14::14:349. dönem asker yareni:14:

ay benim için mi buu :AA

UYARI: Bu listeyi metabolik bir rahatsızlığınız yoksa, hamile değilseniz ya da emzirme süreciniz sorunluysa, tahlillerinizde normal dışı bir bulgu görünüyorsa yapmayınız. Bu liste normal verilere sahip kişilerin yalnızca 1 hafta boyunca uygulayabilecekleri bir beslenme mönüsüdür. Tedavi edici ve tıbbi bir yönü yoktu

ben anlamadım şimdi :( tirioidim var yapmalı mıyım yapmamalı mıyım :)

incele canım
bu diyet blogunun yazarı taylan kümelinin kızıymış
ilk hafta linkteki liste yapılıyor sonra başka listeler var
beslenme listeleri kısmına bakabilirsin
birde oraya yorumlara yaz hemen cevaplıyor sanırım
birisi sormuş troidine zararlı değilse yiyebilirsin demiş ama bilemiycem tabii

Back
X