Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim öglen meyve salatasiyla doyacakmissin ben bi kac gündür cok yedigimden midir sürekli ac gibiyimkızlar kimse menüsünü yazmamış ben yazım dedim yılabaşında kaçırdım azcık
sabah:1 yumurta 4 yeşil zeytin 1 kk beyaz peynir
ara 1 mandalina
öğlen meyve salatası ( 1 elme 1 mandalina)
yarım kase yoğurt
akşam 1 kepce çorba
4-5 kaşık spanak
yoğurt
2 bardak yeşil çay -2 litre su -biraz mekik
nasıl menüm düne toplar mı sizce?
hadi yagrapefruıt ne ben oyle bısey demedımkarıstırıomusn suzi benım avatr degıstı gecen ramazan yarısıyorduk senle nutellalı bı kız vardı bende
![]()
bende bayııyorum her gun olsa yerım ama farklı seylerde yemekg erek bıde fasulye cektı bugun canım nedenseneyse artık..
diyetisyene en son gecen aralkta gittim ben 76 dan 69 a dustum 2 ayda sonra bıraktım gerı aldım :S
bende tam dedigin gibi yedim portakal gibi yani
ince zar şeklinde kabukları varya onları soyda ye
yoksa acı olur
portakal gibi yeme yanii canım
hmmm tanıtsana kendini ozaman
bende bu kim diyorum
buhafta zor zaten
haftaya yıkacaz ortalığı
öğlen az gibi ama
demek haftaya nesliyle ortaligi yikmayi planliyorsunuz he
bu hafta isinma turu ama haftaya bizde ortimle gümletecegizbirincilige adayiz
![]()
sana göre birini gözüme kestirirsembende ortı ıstıom![]()
tamam ögretmenim
portakal gibi yersen acı olur
öğleden sonraki arada soyarak ye tamammı canım
emir verir gibi oldu ama senin için şöyledim
evet haftaya herkes birinciliğe aday![]()
demek haftaya nesliyle ortaligi yikmayi planliyorsunuz he
bu hafta isinma turu ama haftaya bizde ortimle gümletecegizbirincilige adayiz
![]()
canim öglen meyve salatasiyla doyacakmissin ben bi kac gündür cok yedigimden midir sürekli ac gibiyimceza olarak kendime bendemi meyve salatasi yapsam acep
hadi yabugün cok karistiriyorum herhalde :86:caktirma sen
senin nutellali kizini yerim
yesil fasulye yenilir diye biliyorumama fazla karistirmayayim
yanlis olur birde
simdi kacsin
![]()
Diyet Listesi mi Sormuştunuz? İşte… | Eski Kiloma Dönüyorum
bişey buldum ama çok zor gibi görünüyor
ay benim için mi buu :AA
yeme tatlim kuru fasulye yersende az yekuru fasülye taze fasülye değil....
en son 16 aralık 80.00 geldim o gundur tartıya cıkmıyorum subatta tartılcam ben![]()
hakk et zorDiyet Listesi mi Sormuştunuz? İşte… | Eski Kiloma Dönüyorum
bişey buldum ama çok zor gibi görünüyor
canım ben de dünü dengelemek için zaten öle bu gün az yiyim diyom zaten
ya ben de 75 im inşallah bu cuma 74.5 en azından görürüm yoksa yandım valla 15 tatile 72 ile girmek istiyorum
yeme tatlim kuru fasulye yersende az yeanam bugün cok karistiriyorum karman corman yapiyorum benim kafamda karisti hersey karisti :111: sen nazugurla ortiydin dimi yoksa onuda mi karistirdim
bildirim yapmiycanmi
![]()
hakk et zor
15 tatili nezaman canimbende 15 tatilinde 72 istiyorum ozaman
![]()
15 tatil 25 ocakta başlıyo..var mısın yarışa kim 72 ile gircek tatile....hadi bakalım
birazdan molaya cikacam sonra görüsürüz yine kizlar ne yiycemmi halen kararlastiramadim tavuk mu meyvesalatasi mi bi cikayim karsima ne cikarsa onu yerimhadi ben kactim :80:cis yemeyin sakin
öpüldünüz
![]()
onu da karıştırdın benim ortim yok çünkü bildirim yapmıyorum ben 1,5 ayda bir tartılcam takıntı halıne geıtrıyorum sureklı tartıya cıkarsam subatta paylasıcam sızınle ıns tartılıp...
yemegımı yedım bu arada fırın but yedım bır dılım kepeklı ekmek yogurt 200 gr bıde bı dılım patatesını yedım tavugun (fırında oda )dayanaamdıma ra yapmadım sabahlaa rası az dıye oglenın cok acıkmısım
ay benim için mi buu :AA
UYARI: Bu listeyi metabolik bir rahatsızlığınız yoksa, hamile değilseniz ya da emzirme süreciniz sorunluysa, tahlillerinizde normal dışı bir bulgu görünüyorsa yapmayınız. Bu liste normal verilere sahip kişilerin yalnızca 1 hafta boyunca uygulayabilecekleri bir beslenme mönüsüdür. Tedavi edici ve tıbbi bir yönü yoktu
ben anlamadım şimditirioidim var yapmalı mıyım yapmamalı mıyım :)