ben kendimde onun gibi olamam ama birsey diyemiyorum da iste anlar diye bekliyorum
aman benim yan komsum olsa kafayi yerdim herhalde ozaman uff

allah sabir versin sanada tatlim zor oluyor anlamiyorlar insanlik halinden
elma ya devam dedi yani

bende pazartesinden itibaren ara ögünlerine elma eklemeyi düsünüyorum
bende soracakdim cay süt niye yasak diye aciklamissin canim yeni birsey daha ögrenmis oldum sayenizde
:128:

yirim ben onu yirr cok tatli

masallah ya hep diyorum güzel gidiyor senden

manken olurum lafina da bayildim

manken gibi olcez insallah
hadi hayirlisi insallah canim sonra da bebis gelsin

neslim esime dün öyle dedim cünkü bana ulasamayinca onu arayip geliyoruz diyorlar bidahakine gelceklerinde seni ararlarsa ben telefonumu kapattip gelmiycem eve dedim

sagol tatlim dün sizede anlatmasaydim patliyacakdim okadar dolmusdum simdi rahatlattim iyiki beni dinleyen bana destek oluyorsunuz iyiki varsiniz
birde fotonun arkasinda yesilik mansara vardin sankim oda mi dogru
yaptim canim onuda 1 kere ama ben 1 kere yapabildim o herzaman yapiyor birde ben yapamiyorum sürekli genelde biz gitmeyiz zaten biz gitmeden onlar geliyoruz derler firsat vermezler o gittiyimizdede aramisdin geliyoruz diye bende bizde tam ciktik size geliyorduk dedim

gelmesinde sorun yokta ama önceden haber verse iste

dedim adim cöpcatan oldu
bana gerek kalmadi canim
hosgeldin canim tekrardan
canim yagli dokaniyor de migdem bozulmus de

dikkat et tuzakli yiyceklerden yeme
bizim burda yok bunlardan

bugün yulafli bisküvi gördüm marketde burcak din herhalde markasi canim cekti ama almadim onlari yiyebilyiormuyuz kizlar :26:
disim ariyor de canim sende

ben bi keresinde ha bayramdin öyle yaptim tatli yiyemiyorum disim sisliyor dedim
hosgeldin canim ac kalma ben de bi ara bi gün yiyordum bi gün yemiyordum sonra elim ayagim titremeye basladi canim dikkat et
bende sinir oluyorum öyleleerine bana da türkiyeye geldigimde akrabamiz olan bir kiz geldi sen nolmussun kilo almissin dedi dink deseler agliycam okadar gücüme gitti ama kendi benden iri duruyordun ne bana bakiyorsun kendine bak dimi
favorilerime ekledim canim

aslinda ne güzel olur sabaj kalkar kalkmaz bu egsersizleri yapip öyle güne baslasak
masallah canim güzel vermissin

devamida gelecek insallah
hosgeldin canim tekrardan

tam sana göre bi orti biliyorum

cöpcatanlik yapiyorum du bu aralar

abababa da 61 kilo senin gibi ikiniz birlikte varin hedefinize birlikten kuvvet dogar nedersin
neslim reklam amacli girmis gibime geliyor zaten o kizce
cok güzel oldu böyle yeniden bi güzel hareket geldi minenin fikrine seninde destegine emegine saglik neslim
hosgeldin canim berbaer veririz sIkma canini
cok gecmis olsun canim ya insallah sagligina biran önce kavusur allah yardimciniz olsun
affiyet olsun canim güzel menün
affiyet olsun neslim menün güzel tatlim ama ne zamandir taniyorum seni su recel menünden hic eksik olmuyor

hatirliyormussun bi keresinde gavanozu düsürmüsdün herhalde ballikaymakda ben geleyim o recelleri yerim demisdin