• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni orti listemiz beybiler:3:

Bensuzi & Dont

Cleopatra & Eftenpüften

Neskuik & Umay

Ftemiz & Zerra

Nazlıbahar & Kilovericem

Berenvildan & Elysion

Evet arkadaşlar yokmu artıran birinciliği bu haftaki verdiğiniz kiloyla kapabilirsiniz
kendinize denk orti buldun mu :16::16:
umutlukuzu & nazargür

devamı

Slm kader dostlarım,şuan yeşil çayımı içerekten sizlere yazıyorum.kocişim uyuyor karşımda oğlumda çizgi film izliyor.Bende moral bozuk nasıl olacak diye düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum.Dün diyetisyendeydim.3 haftada 1,5kilo vermişim.diyetisyen zam yapmış.eşim zaten oraya verdiğim parayı fuzuli bulurdu kendin yap 10 dk için para verme deyip dururdu şimdide zam gelmiş deyince tamm artık gitmiyorsun dedi.Kaldım kendi başıma bakalım ne olacak.oda haklı doktorun beni 5dk yolladıgınıda biliyorum.
Şuan 72 kiloyum, boyumda 169,30 yaşındayım evdeyim 2 yaşında 1oğlum var seneye eylülden sonra oğluşumu kreşe verip çalışmaya devam edicem. Bende orti arıyorum.Duyurulur..

Kızlar bir süre giremeyeceğim...teyzem mide kanaması geçiriyor da onunla ilgileniyoruz yoğun bakımda yatıyor...dua edin kızlar da bir an önce toparlasın

58-59 olsak mükemmel olacak yani
Birlikte inşallah yaza kadar taş gibi olacağız :31:
Bak bu arada bu Aylin neye benziyor diye düşünüyorsan hem 78lik dobiç halimi hem de 64 halimi ekliyorum aşağıya
Eki Görüntüle 596061
Bu ilk fotoda en soldaki etekli, tombalak, kilosuna rağmen hala fotoda görüldüğü üzere kavurmaya ekmek banan benim.

Şimdiki halim deeee şöyle oluyor
Eki Görüntüle 596062

Menün de öğle yemeği dışında güzelmiş, bugün güzel bir menü olsunnn kaçamaksız bir hafta sonu olsun

Bugünkü menüm:
Sabah, babamın elinden peynirli domatesli tost , tahıllı ekmekten. Ve ayran :1:
Ara. 3 hurma
Az sonra annemle türk kahvesi içeriz

Öğlen
5 yk ıspanak, 4 yk yoğurt, bol salata

Ara 1 elma

Akşam dışarda olacağım, muhtemelen pirzola et yerim, yanında da sade maden suyu (içine limon sıkılmış)
:nazar:
maşllah cnm yüzün çok güzel zaten kılo verınce daha bı guzel olmussun:nazar:

Bak bu arada bu Aylin neye benziyor diye düşünüyorsan hem 78lik dobiç halimi hem de 64 halimi ekliyorum aşağıya
Eki Görüntüle 596061
Bu ilk fotoda en soldaki etekli, tombalak, kilosuna rağmen hala fotoda görüldüğü üzere kavurmaya ekmek banan benim.

Eki Görüntüle 596062

Menün de öğle yemeği dışında güzelmiş, bugün güzel bir menü olsunnn kaçamaksız bir hafta sonu olsun

Bugünkü menüm:
Ara. 3 hurma

Öğlen

Ara 1 elma

Akşam dışarda olacağım, muhtemelen pirzola et yerim, yanında da sade maden suyu (içine limon sıkılmış)
maşşallaın var ortim hiç kilo yok ki sende bende bi göbiş var gitmiyo meret yapıştı kaldı bendeki problem orda. ne kol ne bacak ne de popo var dümdüz onlar göbek ve simitler için uğraşıyorumm. bu arada orti ben fena yedim yaa. ama 5 e kadar çok acıktım.mecburen gömüldüm. 1 koca tabak pideli köfteye valla ne kadar kızsan azdır. ama akşam yemeği yemiycem artık. çok kızgınım kendime
Kızlar bir süre giremeyeceğim...teyzem mide kanaması geçiriyor da onunla ilgileniyoruz yoğun bakımda yatıyor...dua edin kızlar da bir an önce toparlasın

canım çoookk geçmiş olsun. allah biran önce sağlığına kavuştursun teyzeni.

Bensuzi & Dont

Cleopatra & Eftenpüften

Neskuik & Umay

Ftemiz & Zerra

Nazlıbahar & Kilovericem

Berenvildan & Elysion

Evet arkadaşlar yokmu artıran birinciliği bu haftaki verdiğiniz kiloyla kapabilirsiniz

ortim duydun mu bu hafta ne kadar verdin bildir ki birinciliğe oynayalııımm :9::9::9::3::3: eliysion&berenvildan olarak

iyi akşamlar :)
bu günkü menüm:
sabah 1 kibrit kutusu peynir marul bol limonlu ve 1 dilim ekmek
ara : elma:
öğlen 3 yk bulgur pilavı
salata- 2yk yoğurt
ara: ayva
akşam yağsız hamsi buğlama salata
spr: 20 dk karın egzersizleri :)
3 lt su
2 bardak yşil çay :)

hiç tınlama onları canım
aksine rejim yaptıgınıda söyleme daha çok patlasınlar nasıl kilo veriyor diye
ama yanlarından geçerken kendini oku üfle
nazar değer

ayyyy canım ya bende oyle yapıyorum hıckımseye soylemedım walla soylemıcemde bakalım bu aralar cok guzel gıdıyor ayca kayanın lıstesını uyguluyorum sıddettle tavsıye edıyorum 4.gunumuz bugun gozlerme ınanamıyorum cok guzel dıgıyor hıc te ac kalmıyorm

ortim gordum senı ordasın nbr nasl gectı gunun ben bugun gunde bır ıkı catal makarna salatası yarımdan az yas pasta ve bır dılım borek yedım aksam sonrasında yarım armut ve 3-4 dılım mandalına yedım aksama da yemek yıyemıycem canım hıc ıstemıyr meyve yıcem bırazdan sen neler yaptın herkes bırıncılk dıyor ama ben bu sekılde bıırıncılıgı kımseye vermıcem baya gıdıyor benden cunku bıde bebegım emıyor ya ;) 1.lık bızde anlıycan :nazar:

bu günkü menüm:
öğlen 3 yk bulgur pilavı
salata- 2yk yoğurt
3 lt su

cok guzel menun bence supper olmusbu da demktır kı rakıp bulamıycaz gıbı gelıyor bana :))bende bugun leslı yapamadım ama cok cıftetellı oynadım :52:

Slm kader dostlarım,şuan yeşil çayımı içerekten sizlere yazıyorum.kocişim uyuyor karşımda oğlumda çizgi film izliyor.Bende moral bozuk nasıl olacak diye düşünüp kendimi motive etmeye çalışıyorum.Dün diyetisyendeydim.3 haftada 1,5kilo vermişim.diyetisyen zam yapmış.eşim zaten oraya verdiğim parayı fuzuli bulurdu kendin yap 10 dk için para verme deyip dururdu şimdide zam gelmiş deyince tamm artık gitmiyorsun dedi.Kaldım kendi başıma bakalım ne olacak.oda haklı doktorun beni 5dk yolladıgınıda biliyorum.
Şuan 72 kiloyum, boyumda 169,30 yaşındayım evdeyim 2 yaşında 1oğlum var seneye eylülden sonra oğluşumu kreşe verip çalışmaya devam edicem. Bende orti arıyorum.Duyurulur..

amaaannncnaım sıkma canını ıllakı dıyetısyen olmasına gerek yokkı bak burda bırlıkte bılıncı bır sekılde para vermeden hem
de yıyerek zayıflayabılıyoruz uzme tatlı canını ccanım verırsın bak baslamıssın bıle vermye bıle yeterkı sen ıste vermeyı ısteyınce oluyor

cleopatra menün çok güzel
sakın dışına çıkma:20:
bende çıkıyım
acayip kar yağıo pazara gidemedm ,ev işleri beni beklerrr
nerde oturuyorsun canım bizede yarından sonra kar geliyormuş istanbuldayız :18:
geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcısı olsun
inşallah iyileşir sevdiklerine kavuşur

bu günkü menüm:
öğlen 3 yk bulgur pilavı
salata- 2yk yoğurt
3 lt su
çok güzel bir menü aferim kısçem :54:

iyi aakşamlar beybiler menüm

sabah 9.30 kahvaltı
3 dilim t.b.ekmeği
3 parça çeçil/ 1 dilim peynir
1 tk vişne reçeli

ara 12.30
2 gün kurusu

13.30 öğlen
yarım çorba
3 kaşık yoğurt
5 kaşık makarna

16.00 ara
1 elma , bir çiko :30:

18.00 ara
2 gün kurusu

19.00 akşam
1 bardak yarım yağlı süt/ 5 kaşık nesfit

21.00 gibi bir avuç çam fıstığı yiyebilirim yada portkal

2 lt su

:53: nasıl biri ya bu.. kötü biri olduğunu düşünmene gerek yok bebeğim onun yaptığı normal bişey değil zaten.. yani aşırı rahat tamam samimi olabilirsiniz ama yine de dikkatli olmak lazım.. ben tatilde çok yakın bi arkadaşıma gitcektim afyona, kaç kere sordum bak ben yabancı değilim uygun olmayacaksa gelmeyeyim diye ki sonra pek müsait olmadıklarını öğrendim 4 gün burda kalma pahasına gitmedim oraya.. asıl samimi arkadaşların böyle şeyleri anlaması gerekiyor bence... bi de siz evli insanlarsınız:19:
Allah yardımcın olsun ne diyeyim :31: biliyorum sen şimdi ona bir şey söyleyip de kırmazsın :31:
ben kendimde onun gibi olamam ama birsey diyemiyorum da iste anlar diye bekliyorum :ssz:
günaydınnn kızlarrrrrrr
hızlı bi geçmiş yaptımmm
minecmmm sende haklısın cnm ama erkeklerde bi şekilde deşarj olmalı kimi arkdş ortamına gider, kimi kahveye, kimi nete takılır
bence çok üzme kendini bacım akıllıca oyun oynuyomuş hemde gözünün önünde:34:
suziii benmde yan komşum öyle zili çalıo çocuk gibi içeri dalıo
eşimin geliceği saatte gelio ,yemek yiycez filan hiç anlayışı yok
oğlumu babaannesine gönderdm sözde evi dip köşe temizliycektm geldi bi oturdu akşama kadr kaynım oğlumu getirdi o gelince gitti
aman benim yan komsum olsa kafayi yerdim herhalde ozaman uff :ssz: allah sabir versin sanada tatlim zor oluyor anlamiyorlar insanlik halinden :ssz:
dün diyetisyene gittim
73 küsür çıktım orda
15 tatile kadr altmışları görmek istiorum dedim
böyle devam edersen zaten görürsün ekstra bişeye gerek yok dedi
detoks önerirmisiniz die sordum
asla önermiorum dedi ben biraz ısrar edince
ozaman bana gelmeden bir gün önce yap sonuçları burda görürüz dedii
bide ara öğünlerinde form büskivileri kaldırdı
meyve(tercihini elmadan yana tutarsan daha güzel sonuç alırsın dedi)+süt veya yoğurt verdi
tarçınıda çok az kullanabilrmişim
şimdilik aklıma gelenler bunlar şekerlerr:44:
elma ya devam dedi yani :52:bende pazartesinden itibaren ara ögünlerine elma eklemeyi düsünüyorum :39:
Günaydın canım
Benim diyetisyen de ara öğün için form bisküvi veriyordu, istemiyorum dedim.
Doymazsın ama, o zaman 2 kepekli grisini ye veya 1 dilim ekmek ye dedi.
Dinlemedim tabi ki :))) Meyve yiyorum veya süt içiyorum, kuruyemiş yiyorum hiçbir şey yoksa. 3-4 ceviz vs.
Favorim hurma ama, tatlı ihtiyacıma noktayı koyan yegane sağlıklı şey :56:
Senin diyetisyenini sevdim, form bisküviyi neden veriyorlar anlamıyorum.
Sırf tok tutsun diye saçma sapan light ürün yemekten nefret ediyorum

Kızlar sabah sabah ayran içiyorum ya, kahvaltıya babam tost yaptı tahıllı ekmeğe
Çay yasak süt yasak olunca gitti ayran getirdi :52:
bende soracakdim cay süt niye yasak diye aciklamissin canim yeni birsey daha ögrenmis oldum sayenizde :54:
Günaydın kızlar :A
annemler karşımda yerken tutamam kendimi diye uslu uslu oturdum kahvaltımı yaptım tek başıma :(
:128: :46::nazar:
saol cnm beğenmene sevindim :16:

teşekkür ederim canım :16: yok ismim ilknur değil
ilknur benim eltim oluyor, salih de kaynım :34:
yeni nişanlandılar :16:

ne yaptın sen bakimmm :22::20::20::20:
yirim ben onu yirr cok tatli :nazar::16:
Günaydın kuzular :16:
bu sabah 200 gr vermişim 69,7 olmuşum :52:
her gün grem grem düştüğümü qörmek çok qüzelll :124::124:
eşimde diyette ya bana çok destek oluyor
eşimin vermesii qereken 15 kilo var
bende 10 kilo ama eşim eğer bırakmaz hırsıyla devam ederse
ona eşlik edip bende 15 kilo verebilirim :52:
off manken olurum varyaaa :52::52::52: :53::53:
masallah ya hep diyorum güzel gidiyor senden :nazar: manken olurum lafina da bayildim :66: manken gibi olcez insallah :23:

hadi bakalım inşallah :16:
incecik olalımm yaza bomba qibi qirelim yaaa
zaten eşime söz verdim zayıflayım da
mayıs ayında falan 2.bebiş çalışmalarına başlıcazz :52:
hadi hayirlisi insallah canim sonra da bebis gelsin :emir_bebek::nazar:
canım benim bazı yerlerde noktayı koymasını bileceksin
bu en yakın arkadaşın bile olsa akraban dahi olsa
sana zarar veriyorlarsa yavaş yavaş noktalıcaksın
bak komşun bile rahatsız olmuş okadar anlayışsız olmasının gereği ne
anladığım kadarıyla arkadaşın senin iyi niyetini suistimal ediyor
sen bir şekilde isterse kırılsın
eşim rahatsız oluyor çocuklarım küçük uyku saatleri düzensiz oluyor
komşum rahatsız oluyor diyeceksin
yada geleceği zaman musait değilim şurdayız burdayız yada oraya gideceğiz deyip
bunu bir kaç kez yaptınmı
oda kusura bakma tatlım kazma değilki anlasın artık
biz senin ne kadar anlayışlı biri olduğunu biliyoruz reelden tanışmasakda
herkes kendini belli ediyor canımcım:29:

[/FONT][/B]
neslim esime dün öyle dedim cünkü bana ulasamayinca onu arayip geliyoruz diyorlar bidahakine gelceklerinde seni ararlarsa ben telefonumu kapattip gelmiycem eve dedim :37: sagol tatlim dün sizede anlatmasaydim patliyacakdim okadar dolmusdum simdi rahatlattim iyiki beni dinleyen bana destek oluyorsunuz iyiki varsiniz :16:
evet cnm sarısınım yanlıs hatırlamamısssın:51::51:
birde fotonun arkasinda yesilik mansara vardin sankim oda mi dogru :1:
Günaydın kızlarrr,
Oku oku bitiremedim geçmişi,
Mine akşam iyi geçmiş eşinle sevindim, inşallah zaman içinde iyice bırakır.
Suziii, sana da Allah kolaylık versin, bir gün de siz onlara çat kapı gidin bakalım nasıl oluyormuş, üst üste aynı şeyi siz de onlara yapın:27:
Nesquik özel mesaj attım canım, gelmiştir sanırım.
yeni kızçeler hoşgeldiniz,
Güzel bir hafta sonu diliyorum tüm kızçelere.
Tuğba yı ben de çok merak ediyorum, eşi hapse girmişti en son, gelip, bizi de bir haberdar etse iyi olacak.
:3: :3: :3:
yaptim canim onuda 1 kere ama ben 1 kere yapabildim o herzaman yapiyor birde ben yapamiyorum sürekli genelde biz gitmeyiz zaten biz gitmeden onlar geliyoruz derler firsat vermezler o gittiyimizdede aramisdin geliyoruz diye bende bizde tam ciktik size geliyorduk dedim :1: gelmesinde sorun yokta ama önceden haber verse iste :ssz:
özelliklerini yaz, boyunu kilonu, suziii sana bir eş bulur, senin yerine rica edersen, birileri yapar, özel mesajı merak etme canım.
:1: dedim adim cöpcatan oldu :1:
21 yaşında 11 yıldır hipotirioidi hastası son 7 yıldır ilaç tedavisi altındayım, nefes darlığı, üfürüm gibi rahatsızlıklarımda var ama o kadar sorun teşkil etmiyorlar :1:
üniversite 4. sınıf öğrenciisiyim, bu yıl mezun olucam inşallah :) bana yakışanı değil, benim yakıştığım elbiselerden seçip beğenmek istiyorum :)
2 yıl önce 10 kilo vermiş tim 78 den 68 e duşmuştum fakat yine 72 oldum malesef:\
şuan 72 kg, 1,68 boya sahibim ..Elma tipindenim :)
bana gerek kalmadi canim :9:
gunzydın herkese bıraz ara verdıkten sonra geldım yıne hastalklar cocuklar koca derken zaman gecmıs ve ben gene geldım
bu sabah:4kasık nesfıt yedım oğleden sonra gune gıdıcem o yuzden temkınlı olmam lazım ;)) bende bır orti ıstıyorum 168 boyum ve cuma gunu ıtıbarıyle 71.5kılom var begenenler lutfen basvurusunu yapsın :))
hosgeldin canim tekrardan :29:

kızlarr kaynanama misafir qeliomuş benide çağırdı
o şimdi pastalar börekler yapmıştır offffffffff :14::14::14:
yemicem yemicemmmmmmmmmmmmm :14:
hatta spichal k mı yanıma alıcam qiderken akşam menümüde orta yicem çünkü
eşim işten çıkınca qelip beni alcak bütün moralim bozuldu
kaynanamda çok hamarattır qüzel şeyler yapmıştır şimdi
dua edin nolur yemiyim :14::14:
canim yagli dokaniyor de migdem bozulmus de :37: dikkat et tuzakli yiyceklerden yeme :52:
Günaydınlarrr:16::16:

Ortim maşallah yaa nazar değer bak o siteye yerleştir mavi boncukları:16:

Ya bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum kızlar ben eti formun mısır ve pirinç patlağını yiorum çok da güzel cıssmıki:26:

Eki Görüntüle 596050
bizim burda yok bunlardan :ssz:
bugün yulafli bisküvi gördüm marketde burcak din herhalde markasi canim cekti ama almadim onlari yiyebilyiormuyuz kizlar :26:
yaa bende sen sanmıştım. olsun onlarda mutlu olsun siz de mutlu olun hepimiz olalıııımm:62::16::29:

ayy benimde kaynanam görümceme gidecekmiş gel dediler gitmeseem ayıp olur gidip yemeseem kızarlar çok ne yapcam bilmeem :44:
disim ariyor de canim sende :1: ben bi keresinde ha bayramdin öyle yaptim tatli yiyemiyorum disim sisliyor dedim :36:

Canım Kilovericem öncelikle senin hayal ettiğini ben de uzun yıllardır hayal ediyorum ne yaptığsam kurtulamıyordum bel yanındaki simitlerimden bu yüzden de üzerime oturan dar kıyafetleri bende giyemedim uzun yıllardır.Ama şuanda giyiyorum az da olsa yendim korkularımı ve kilolarımı ama yarı aç yarı tok yaşıyorum...Bazen de çok yediğimde kendimi cezalandırıyorum ertesi gün aç kalıyorum.Çevremdekiler böyle daha çok kilo alacağımı söylesede ben kendimi bu şekilde kontrol edebiliyorum Bakalım son durumum ne olacak.Ama haklısın öğün ararlarında kalori hesabi yapmak en iyisi hepimize kolay gelsin Güçlü iradeler Kızlarrrrrr
hosgeldin canim ac kalma ben de bi ara bi gün yiyordum bi gün yemiyordum sonra elim ayagim titremeye basladi canim dikkat et :29:
meraklı ınsanlar bneı cıldırtıyor gecen bana densızın bırı demesınmı aaa sende kılo almıssın ayyy sok oldum ee yanı dedım yenı dogum yaptım olsun o kadar dedım e sen verıyosun zaten dıyo yuzsuz bana ya sınır ooldum

ortim sen haftaıcı gırebılcenmı pekı
bende sinir oluyorum öyleleerine bana da türkiyeye geldigimde akrabamiz olan bir kiz geldi sen nolmussun kilo almissin dedi dink deseler agliycam okadar gücüme gitti ama kendi benden iri duruyordun ne bana bakiyorsun kendine bak dimi :50:
1 haftada 5 kilo verebileceğiniz karın eğzersizi - YouTube
burdaki egzersizi yaptım. karnımın kaslarını hissdiyorum :(
ama hepsini yapmıyorum tekrarları azaltıyorum arkadaşlar yok sa karın spazmından gidebilirim :1: kaslarım bu kadar alışık değil :))

bu gün kü benim
1 kibrit kutusu peynır, limonlu marul maydonuz ( limona bayılrım) :1:
ara :elma:
1 bardak yeşil çayı içtim bile

şimdi kendime güzel bi salata yapıcam yanında ayran
arada 4 tane kuru kayısı yerim sanırım
akşamda ızgara tavuk yicim
oh oh :1:
favorilerime ekledim canim :54: aslinda ne güzel olur sabaj kalkar kalkmaz bu egsersizleri yapip öyle güne baslasak :8:

Eki Görüntüle 596061

Eki Görüntüle 596062

Bugünkü menüm:
Ara. 3 hurma

Öğlen

Ara 1 elma

masallah canim güzel vermissin :nazar::46: devamida gelecek insallah :54:
uzun süre aradan sonra yeniden merhaba kızlar,
bende çizelgemden belli olduğu sürece bir ara baya güzel kilo verdim ama şu anda 61 de takıldımm 58 hedefim ama bi aydır buraya saplandım.
hatta yılbaşı dolaysıyla iki kilo almıştım 63 leri geri gördüm. az ıkın sıkıl derken geri 61 i gördüm ama bi 3 kaldı gitmiyor arkadaşşş.
acil yardım napim edim de bu 3 ü vereyim şiddetli tavsiye bekliyorum...:52:
hosgeldin canim tekrardan :3: tam sana göre bi orti biliyorum :9: cöpcatanlik yapiyorum du bu aralar :1: abababa da 61 kilo senin gibi ikiniz birlikte varin hedefinize birlikten kuvvet dogar nedersin :23:

saol tatlım yırttık yırttık :21:

:36: :36: :36: :36:

ye anam yeeee löpür löpür götür
haftaya ortaklıkda birinci olmak istiyom ulaeyyynynyny
önüme geçme yıkarım yakarımmmmmmm uleynnnn
ohhhhh kaynanan yedirmiştir sana bol bol börrekleri çörrekleriiiii :21: :21: :21:

hiç tınlama onları canım
aksine rejim yaptıgınıda söyleme daha çok patlasınlar nasıl kilo veriyor diye
ama yanlarından geçerken kendini oku üfle
nazar değer :1:

tamam canım not aldım ama bana özelden biriniz bu hafta kaç kilo verdiğinizi yazabilirmi

süper değişim valla canım maşallah
:46: :46: :46:

canım bir iki gün şok yap menünü değiştir ve diyet yapmadan ye çokda aşırı patlayana kadar değilde
ye işte sonra tekrardan devam et diyetine gider
ben geçen sene öyle yapıyordum

biz ilaca karşıyız doğal yoldan sağlıkla zayıflıyoruz
olması gerekende budur zaten
böyle şeylere inanmayın arkadaşlar
çok kişi bu ilaçlar yüzünden hayatını kaybediyor :47:
neslim reklam amacli girmis gibime geliyor zaten o kizce :47:

Bensuzi & Dont

Cleopatra & Eftenpüften

Neskuik & Umay

Ftemiz & Zerra

Nazlıbahar & Kilovericem

Berenvildan & Elysion

cok güzel oldu böyle yeniden bi güzel hareket geldi minenin fikrine seninde destegine emegine saglik neslim :66:
hosgeldin canim berbaer veririz sIkma canini :29:
cok gecmis olsun canim ya insallah sagligina biran önce kavusur allah yardimciniz olsun :16:
bu günkü menüm:
öğlen 3 yk bulgur pilavı
salata- 2yk yoğurt
3 lt su
affiyet olsun canim güzel menün :56:
iyi aakşamlar beybiler menüm

sabah 9.30 kahvaltı
3 dilim t.b.ekmeği
3 parça çeçil/ 1 dilim peynir
1 tk vişne reçeli

ara 12.30
2 gün kurusu

13.30 öğlen
yarım çorba
3 kaşık yoğurt
5 kaşık makarna

16.00 ara
1 elma , bir çiko :30:

18.00 ara
2 gün kurusu

19.00 akşam
1 bardak yarım yağlı süt/ 5 kaşık nesfit

21.00 gibi bir avuç çam fıstığı yiyebilirim yada portkal

2 lt su

affiyet olsun neslim menün güzel tatlim ama ne zamandir taniyorum seni su recel menünden hic eksik olmuyor :9: hatirliyormussun bi keresinde gavanozu düsürmüsdün herhalde ballikaymakda ben geleyim o recelleri yerim demisdin :9::9::9:

napıyosunuz kızlar ben kayınvaldem ve gorumcemle ev modundayım:52::52::52:
hoşgeldin canım:16::16::16:
ben kendimde onun gibi olamam ama birsey diyemiyorum da iste anlar diye bekliyorum :ssz:

aman benim yan komsum olsa kafayi yerdim herhalde ozaman uff :ssz: allah sabir versin sanada tatlim zor oluyor anlamiyorlar insanlik halinden :ssz:

elma ya devam dedi yani :52:bende pazartesinden itibaren ara ögünlerine elma eklemeyi düsünüyorum :39:

bende soracakdim cay süt niye yasak diye aciklamissin canim yeni birsey daha ögrenmis oldum sayenizde :54:

:128: :46::nazar:

yirim ben onu yirr cok tatli :nazar::16:

masallah ya hep diyorum güzel gidiyor senden :nazar: manken olurum lafina da bayildim :66: manken gibi olcez insallah :23:

hadi hayirlisi insallah canim sonra da bebis gelsin :emir_bebek::nazar:

neslim esime dün öyle dedim cünkü bana ulasamayinca onu arayip geliyoruz diyorlar bidahakine gelceklerinde seni ararlarsa ben telefonumu kapattip gelmiycem eve dedim :37: sagol tatlim dün sizede anlatmasaydim patliyacakdim okadar dolmusdum simdi rahatlattim iyiki beni dinleyen bana destek oluyorsunuz iyiki varsiniz :16:

birde fotonun arkasinda yesilik mansara vardin sankim oda mi dogru :1:

yaptim canim onuda 1 kere ama ben 1 kere yapabildim o herzaman yapiyor birde ben yapamiyorum sürekli genelde biz gitmeyiz zaten biz gitmeden onlar geliyoruz derler firsat vermezler o gittiyimizdede aramisdin geliyoruz diye bende bizde tam ciktik size geliyorduk dedim :1: gelmesinde sorun yokta ama önceden haber verse iste :ssz:

:1: dedim adim cöpcatan oldu :1:

bana gerek kalmadi canim :9:

hosgeldin canim tekrardan :29:

canim yagli dokaniyor de migdem bozulmus de :37: dikkat et tuzakli yiyceklerden yeme :52:

bizim burda yok bunlardan :ssz:
bugün yulafli bisküvi gördüm marketde burcak din herhalde markasi canim cekti ama almadim onlari yiyebilyiormuyuz kizlar :26:

disim ariyor de canim sende :1: ben bi keresinde ha bayramdin öyle yaptim tatli yiyemiyorum disim sisliyor dedim :36:

hosgeldin canim ac kalma ben de bi ara bi gün yiyordum bi gün yemiyordum sonra elim ayagim titremeye basladi canim dikkat et :29:

bende sinir oluyorum öyleleerine bana da türkiyeye geldigimde akrabamiz olan bir kiz geldi sen nolmussun kilo almissin dedi dink deseler agliycam okadar gücüme gitti ama kendi benden iri duruyordun ne bana bakiyorsun kendine bak dimi :50:

favorilerime ekledim canim :54: aslinda ne güzel olur sabaj kalkar kalkmaz bu egsersizleri yapip öyle güne baslasak :8:

masallah canim güzel vermissin :nazar::46: devamida gelecek insallah :54:

hosgeldin canim tekrardan :3: tam sana göre bi orti biliyorum :9: cöpcatanlik yapiyorum du bu aralar :1: abababa da 61 kilo senin gibi ikiniz birlikte varin hedefinize birlikten kuvvet dogar nedersin :23:

neslim reklam amacli girmis gibime geliyor zaten o kizce :47:

cok güzel oldu böyle yeniden bi güzel hareket geldi minenin fikrine seninde destegine emegine saglik neslim :66:

hosgeldin canim berbaer veririz sIkma canini :29:

cok gecmis olsun canim ya insallah sagligina biran önce kavusur allah yardimciniz olsun :16:

affiyet olsun canim güzel menün :56:

affiyet olsun neslim menün güzel tatlim ama ne zamandir taniyorum seni su recel menünden hic eksik olmuyor :9: hatirliyormussun bi keresinde gavanozu düsürmüsdün herhalde ballikaymakda ben geleyim o recelleri yerim demisdin :9::9::9:
saol tatlım hatırlamazmıyım pekmez kavonozunu dökmüştü bizim pötüş
ayyy sinirden ağlamıştım
benmi döktüydüm acaba bak unuttum sen hatırlatınca aklıma geldi bebeğim ya
yaşlıyoruzzz gıııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım senin iyi niyettini suistimal eden insanlar seninle aynı yolda yürümesinler zaten
o arkadaşınada biraz nokta koyma zamanıo gelmişte geçiyor bitanem
sende iyiki varsın iyiki bizimlesin:29:

cöpcatanlik görevimi yapip kaciyorum kizlar :9: esim ne selamlasmaymis kalkamadin yerinden diyor :37: ona bi selam verip cikacam demisdim de :1: o gececek oyunu oynayamadi ya :47:

orttiii ariyoruz :

cocostar boy 1.63 kilo 67 DUYRULUR kizlar :9:
ABABABA boy 168 kilo 61 hedefine az kalmis orti si yok tatli kizin :1:
güldogru 69 kiloda boyunu bilemedim :44: söz verdim bulacam sana orti dedim beni mahcup etmeyin :1:
karbeyazi canim bu aralar ugrayamiycakmis onuda yazmissim insallah teyzesi sagligina kavussur ve yine aramizda olur :16:
urke 166 boy 63.7 orti istiyormu bilmiyorum ama isterse sorun bence :23::1:
hawar canim sen istemiyormussun orti :26: 70 kiloda yazin deneyin bence :23::1:
tuhana01 onunda ortisi yok 74.6 kiloda :23::1:

gurbet kilosunu bilmiyorum :44: espiga 61 kiloda mavi1000 boy 169 kilo 72

benim niyetim aslinda bazen insan cekiniyor sürekli söylemeye orti ariyorum diye eger itirazi olan yoksa ben bunu böyle yayinlayayim arada ondan sonra isteyen o kisiye sorsun ortim olurmussun diye bbiz bulduk sizde bulun istiyorum ortisiz kalmasin kimse diye birlikten kuvvet dogar :13:birbirimize böylede destek oluyoruz ama biri özellikle sana ortim canim yeme dedikce belki daha güzel firenleriz kendimizi :29: birde neslim :16:bize orti listesi yapacak süprizler olacak cezalar olacak diyorlar kizlar okadar ugrasiyorlar mineylen :16:gülelim eglenelim zayiflayalim insallah canlarim :16:

hoşgeldin canım:16::16::16:

saol tatlım hatırlamazmıyım pekmez kavonozunu dökmüştü bizim pötüş
ayyy sinirden ağlamıştım
benmi döktüydüm acaba bak unuttum sen hatırlatınca aklıma geldi bebeğim ya
yaşlıyoruzzz gıııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım senin iyi niyettini suistimal eden insanlar seninle aynı yolda yürümesinler zaten
o arkadaşınada biraz nokta koyma zamanıo gelmişte geçiyor bitanem
sende iyiki varsın iyiki bizimlesin:29:

pekmezi oglan receli sen diye biliyorum ama bendede var canim unutkanlik :1:
cok sagol neslim destegin icin güzel sözlerin bana deger verdigin icin :16::54::38:

ben kacayim esim kiziyor gicik etti :47: kactim yine gelmeye calisiriim :16::10:

cöpcatanlik görevimi yapip kaciyorum kizlar :9: esim ne selamlasmaymis kalkamadin yerinden diyor :37: ona bi selam verip cikacam demisdim de :1: o gececek oyunu oynayamadi ya :47:

orttiii ariyoruz :

cocostar boy 1.63 kilo 67 DUYRULUR kizlar :9:
ABABABA boy 168 kilo 61 hedefine az kalmis orti si yok tatli kizin :1:
güldogru 69 kiloda boyunu bilemedim :44: söz verdim bulacam sana orti dedim beni mahcup etmeyin :1:
karbeyazi canim bu aralar ugrayamiycakmis onuda yazmissim insallah teyzesi sagligina kavussur ve yine aramizda olur :16:
urke 166 boy 63.7 orti istiyormu bilmiyorum ama isterse sorun bence :23::1:
hawar canim sen istemiyormussun orti :26: 70 kiloda yazin deneyin bence :23::1:
tuhana01 onunda ortisi yok 74.6 kiloda :23::1:

gurbet kilosunu bilmiyorum :44: espiga 61 kiloda mavi1000 boy 169 kilo 72

benim niyetim aslinda bazen insan cekiniyor sürekli söylemeye orti ariyorum diye eger itirazi olan yoksa ben bunu böyle yayinlayayim arada ondan sonra isteyen o kisiye sorsun ortim olurmussun diye bbiz bulduk sizde bulun istiyorum ortisiz kalmasin kimse diye birlikten kuvvet dogar :13:birbirimize böylede destek oluyoruz ama biri özellikle sana ortim canim yeme dedikce belki daha güzel firenleriz kendimizi :29: birde neslim :16:bize orti listesi yapacak süprizler olacak cezalar olacak diyorlar kizlar okadar ugrasiyorlar mineylen :16:gülelim eglenelim zayiflayalim insallah canlarim :16:
haklısın tatlım ya böyle frenleyemiyoruz bazen
hırs olunca bide geçme yarışı insan boğazına dur diyebiliyor
bakalım bu hafta sondan birinci olmadık
zerrayla ftemiz gibi görünüyor
zeerra bugün girdi aşağıda gördüm ama yazmadı
sanırım musait değildi

pekmezi oglan receli sen diye biliyorum ama bendede var canim unutkanlik :1:
cok sagol neslim destegin icin güzel sözlerin bana deger verdigin icin :16::54::38:

ben kacayim esim kiziyor gicik etti :47: kactim yine gelmeye calisiriim :16::10:
görüşürüz canım öptüm kocaman kocamannnnnnnnnnnn
:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X