70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizde öyle bir şey yok şükür kazanamasak da atanıyoruz okul bitince:26:
şimdilik küçük sınavlarla uğraşıyoruz işte :31:
neden küstün kız :53:
özlemem mi ya çok özlücem ama bir sene dayancam artık
ara ara yine uğrarım zaten de böyle her gün olmaz :50:

teşekkr ederm:34:

kolay gele :9:
çok kaçırma yine de ben ettim sen etme :ssz:
küstüm çünküm gidiyon die:19::19::19::19:kız aramızda para toplayıp vınn alak sana böle sensiz tadı olmaz ben hep bekleyemem abba ne zman gelecek die :ssz:
hande yapmis yine :4::4:

ne diyim ben sana hande heeee :57:
heykellerin dikilsin emiiii :47: :9::9:
:9::9::9::9:

aksam yemeliydin bence :31:

sen derslerini calis canim :38:
aaa gelemicenmi sen o zaman buraya :26:

:9::9:

handeee bana bak sende diyet miyet kalmadi haa :4::4::4: bu ne be habire yiyon :47:

:4::4::4:

günaydiiiiinn :16:
amiiinnn :16:
gerci benim günler ne zaman düzelir bilmem ama :26:
insallah uzun sürmez :ssz::ssz:
kız deme öle heyekelim dikilmesin bedduvaya bak:1::1::1::1:ay evet bu ara +3 çıkabilirim çok tıkındım:56:
Günaydiiiiiinn :16:
Güzel bir gün olsun insallahh :16:

Ben gece öksürükden boguluyordum :14:
Pazartesi balkonumu temizledim.
Nerdeyse 1 aydan uzun zamandir temizlemiyordum.
Biraz daha iyi olayimda öyle diyordum.
kapisinida acmiyordum zaten polenlerden dolayi .:26:
Neyse dayanamadim ve pazartesi temizledim .
Temizlik sirasinda basladim ve hala cok kötüyüm .
Gece 1 saat öldüm öksürükden. :14: Bogazim resmen yirtildi :ssz::ssz:
Nefes alamadim.Hastaneye gitmeyi düsündüm bi ara :26:
Öyleki belki üst komsuda uyuyamamistir benim yüzümden .:26:
Kocisde uyuyamadi tabi.
Nerdeyse 1 aydir koku alamiyorum.:50:
Agzimin ici berbat bi halde.:26:
Ilac kullaniyorum o da beni mahvediyor.
Bütün gün sersem gibi oluyorum.
Havalar cok güzel ama ben en yakin mesafeye bile arabayla gitmek zorundayim.:ssz:
Allah dan araba var yoksa dr.umun dedigi gibi maskeylemi gezerdim bilmem artik .:26:
Ne zormus .:ssz::ssz:
Biliyorum cok konustum ama gercekden cok canim skkin kizlar.
azicik rahatlayayim dedim .
Rabbim beterinden korusun .
ay aynı belirtiler ağzımın içi hep yara nefes alamıyorumbendeyle bir gıcık ki nefesimi zor döndürüyorum geçmişolsun:ssz:
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
çok sıcak hava yaaa baharı yaşayamadan yaz geldi
bu ayda bukadar sıcak yazı düşünemiyorum :31:
kız akşamzor uyuduk sıcaktan evde alcak camları açamıyoz korkudan:ssz:

anladım canım
eki doktor ne diyor ilaçta fayda etmiyorsa
ömür boyu böyle hersen bu dönem çekecekmisin?
bide türk doktorlarına emanet etsen kendini

hande bak balkaymak sanat yapıyor dedik alerjiyle boğuşuyormuş
:2::2::2::2::2:bende
handenin ve suzinin yokluğu nasılda belli oluyor
gelin gariiiiiiiiiiiii
tatatatammmmmmm geldim:27::27::27:
bende çözdüm kendi imkanlarımla:28: :1:

gruba dahil oldun zaten canım sen :38:

günaydın canım ya keşke elleşmeseydin balkona :37:ben pazar günü yıkadım sapsarı su aktı polenden..benim eşimde aynı çok kötü bişey bu alerji ya

günaydın minecim allahtan klimalı ortamda çalışıyoruz:ssz::ssz:
tebrikler bizden sinema bileti kazandınız zekü bayan kendi çözmüş bulmacayı:9::9::9::9::9:
günaydin sekerler :16::16::16:

bu msjini metroda telefondan gördüm fadimecim hemen handeye yazdim :1:

vaynalilar götürmesin emi seni :9::9::9:

ay cok sevindim canim ya allahin mucisesi iste :emir_bebek::nazar::16::16::16:

bekciyi görevlendirdim canim :9::9::9:

:9::9::9:

habire börek tikiyorum zaten zayiflamasin diye :9:

misafirler gece 3 de gelmisler daha göremedim :40:

:60::60::60:

canim kendine edersin baskasina birsey olmaz :ssz:

hadi gözün aydin :23::1:

tamam canim görüsürüz :ssz:
kız vaynalılar nereye görtüracek beni siz at arabasıynan eve gitmiyomuydunuz metroda ne:1::1::1::1:
afferim sana :9:

:35::35::35:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz-91.html
buna bi bak istersen :34:

allah iyiligini versin :9::9::9:

canim biz saka yapiyoz :38:sanki benimki düsük degilmi :1: sen yazmasan ben yazmasan diger kizlar yazmasa zevki kalmaz zaten :34:

ekledigi müziye bak ya :60::60::60:

benim kutuya sey etmemissin haha :9::9::9:

sen naptin asil yemek yemege basladin mi :1: niye oyuyon gi :77: :76:

bizde seni merak ettik hande dedi tayini cikmisdi toparlaniyor herhalde dedi :ssz:

delü :9::9::9:

:9::9::9:
zaten ballıyı kesecem sanat yerlrini :1::1::1:akşambir çikita muz dolandırdı dilime sıcakta yatakta uyuyana kadar onu söyledim duva okuyayım diom başlıyom bi bakmışım gene muz muz muz bana şarkı hatırlatmayın ben takıntılıyım sarıyom sonra:9::9::9::9:

kiz dogru dürüst birsey yememissinki :27: nediycekdim sana unuttum :1: ha senin boyun kactin canim birde evlimisin bekarmissin :23:unuttum bidaha bana bi özet geciver gari :1:

haberlerde roman oyniyanlari gösterdiler yoksa onlarin arasinda sende mi varidin gi :27:

canim ya seni özliycez ama yeterki sen iyi ol betülüm insallah gönlüne göre güzel bir ev bulursun ve rahat edersin seni cokseviyoruz bilyiorsun :16: ama sakin ha unutmazlik yapma :1: ben allah nasip eder hayirli bir kismet cikarsa sana dügününe gelip oyniycam ahdim var :9:

sen bu aralar cok cozuttuyon gibime geliyor :27::4:

günaydin fadimecim :16:

günaydin tatlim :16: sen nasilsin :38:

:26:

canim benim ya kiyamam :50:dün isyerinin camina o pollenlerden doldu tasti dedim kar yagiyor herhalde :37: ah su mevsimi bi atlatabilsem kuzum :38:

günaydin canim :16:masallah iyi gitmis detoksla :46::nazar:

günaydin minem :16: dün burasi sel oldu yagmur yagdi yildirim cakti :37: 1 haftadir sirf yagmur var bizdede :31:

canim belki ilaca alismisdir vucutun baska birtane yazsa doktorun :26:
he bacım çektim telefona ama şu renkli teller dışarda gözükmüğyor ekranları fotoğraf çekmişim onun yerine çok eğlendik:21::21::21::21::21:
bende unutmadan dünkü menümü paylasayim :42:

sabah: 1 ispanakli 1 peynirli börek :77:
ara: 4 cerry domates :9::9::9:
öglen: tonbalik salata
ara: 1 cilekli bar
aksam: gülanne onun ismini dedi ama unuttum :44:patlican köfte ben oturtma diyom :37: yanina karnibahar yogurt
ara: arada annemlen sarma sardik o gidip geldikce 2 kasik cig pilavi yuttum :30: cabuk bitsin sarma diye :ssz: napim bellim koptu koca tencereyi doldurmus :37:

gene cerrry domatizkız bu vaynada ceryy domatizmi yetiştiriyonuz:47::47::47::47::47::47:sosyetik bacımbu vaynalı ya bize hava basıyor cerry domates die:9:

iyiyim kilo verirsem daha iyi olcam:37:

patlıcan dizme canım,memün güzel afiyet olsun,tabi kızartma değilse güzel:15:
cuma ya belli olur artik :23: sagol canim :38::1: birazcik kizartma :17:
canim yapicak birsey yok gibi gecen sene en son dr. bana maske takican dedi :50:
önümüzdeki persembe tekrar bir test yaptiricam bakalim birsey diyecekmi dr.:26:

günaydin canim :16:
off inan berbat haldeydi dayanamadim artik :26:
birde isin kötüsü bizde yikamak yok siliyorum :ssz:

güzel canim :31:

imm seyy :24::24::24::24:
handede olan gözünü :41:
önümüzdeki persembe terminim var suzim tekrar test yaptiricam bakalim ne olucak ben birsey olucagini zannetmiyorum yani :ssz:
pisikolojim bozuldu artik :50::50:

böreklerin kücüktür insallah suzim :26:
ay deli ya :1::1:
bana bak birsürü hazirlik var evde demi :30: dikkat et suzim :20:

yok bebegim senden baskasinda gözüm yok :24:
canim benim ya kiyamam zor ya insallah bi caresi bulunur :50:gececek insallah :38:
yok kücüktün gercekden önceki gün aksam yemedim kahvalti niyetine getirdim canim cok cekmisdin :17:
oo sarmalar tiramisular börek cörekler :111: iyiki sanat resmi beni dize getirdi :9:hep o aklima geliyor yemiyorum:9:

canim yapicak birsey yok gibi gecen sene en son dr. bana maske takican dedi :50:

imm seyy :24::24::24::24:
handede olan gözünü :41:
önümüzdeki persembe terminim var suzim tekrar test yaptiricam bakalim ne olucak ben birsey olucagini zannetmiyorum yani :ssz:
pisikolojim bozuldu artik :50::50:

böreklerin kücüktür insallah suzim :26:
ay deli ya :1::1:
bana bak birsürü hazirlik var evde demi :30: dikkat et suzim :20:
herkesinde gözü bende bu aralar:53::53::53::53:
gözüm gibi bakiyom :1:vayana baska tatlim buranin insanida bi öyle bi böyle bi günü öbür gününe uymuyo :1:babam eskiden hep buranin insani buranin havasi gibi derdin :1:

getirmeyi unutuyorum minem :17: hangi meyve yiycemi de sasirdim :101:ne yiyim bana fikir ver :34:
3 tane kücük patlican köfte yaninada karnibahar la yogurtu doldurdum evet kizarmisdin :18: ama ama :17: dün annemle sey ettik tiramisu 1 tane bile yemedim :27:hep gözümün önüne siskolar ve zayiflar geliyor :1:
o ne biçimyer orası yıkama yok nie:47:

küstüm çünküm gidiyon die:19::19::19::19:kız aramızda para toplayıp vınn alak sana böle sensiz tadı olmaz ben hep bekleyemem abba ne zman gelecek die :ssz:

kız deme öle heyekelim dikilmesin bedduvaya bak:1::1::1::1:ay evet bu ara +3 çıkabilirim çok tıkındım:56:

ay aynı belirtiler ağzımın içi hep yara nefes alamıyorumbendeyle bir gıcık ki nefesimi zor döndürüyorum geçmişolsun:ssz:

tebrikler bizden sinema bileti kazandınız zekü bayan kendi çözmüş bulmacayı:9::9::9::9::9:

kız vaynalılar nereye görtüracek beni siz at arabasıynan eve gitmiyomuydunuz metroda ne:1::1::1::1:

zaten ballıyı kesecem sanat yerlrini :1::1::1:akşambir çikita muz dolandırdı dilime sıcakta yatakta uyuyana kadar onu söyledim duva okuyayım diom başlıyom bi bakmışım gene muz muz muz bana şarkı hatırlatmayın ben takıntılıyım sarıyom sonra:9::9::9::9:
ye sen yee cene yapma sadece diyette yap kizz :4:
sagol canim :ssz:
ay sen öyle muz muz derken yatakda kocan ne dedi kiz :27: :9::9::9::9:
cuma ya belli olur artik :23: sagol canim :38::1: birazcik kizartma :17:

yok bebegim senden baskasinda gözüm yok :24:
canim benim ya kiyamam zor ya insallah bi caresi bulunur :50:gececek insallah :38:
yok kücüktün gercekden önceki gün aksam yemedim kahvalti niyetine getirdim canim cok cekmisdin :17:
oo sarmalar tiramisular börek cörekler :111: iyiki sanat resmi beni dize getirdi :9:hep o aklima geliyor yemiyorum:9:
olamaz zaten benim gibisini zor bulursun sen :63::63:
kimde var bendeki toto göbek baldir Eki Görüntüle 705735

insallah suzim insallah :ssz:
afiyet olsun canim :31:aman yeme bak hadi az kaldi yaza :38:

affiyet olsun canim :56: aksam acikmadinmi peki :26: birde mavi yesil büskiviye takildim nasil birseyki o :27:
saol suzim :16: akşam acıktım ama artık bu haftada yerimde sayamam :26:mavi yeşil bi marka eti form gibi diyet ürünler :34:
bende unutmadan dünkü menümü paylasayim :42:

sabah: 1 ispanakli 1 peynirli börek :77:
ara: 4 cerry domates :9::9::9:
öglen: tonbalik salata
ara: 1 cilekli bar
aksam: gülanne onun ismini dedi ama unuttum :44:patlican köfte ben oturtma diyom :37: yanina karnibahar yogurt
ara: arada annemlen sarma sardik o gidip geldikce 2 kasik cig pilavi yuttum :30: cabuk bitsin sarma diye :ssz: napim bellim koptu koca tencereyi doldurmus :37:
götür bakalım börekleri onlar sana cuma günü ne getircek:4::4: bahaneye bak :9::9:

odama acil klima lazım :ssz:

anaaaaa yokmuydu kız bende teselli veriyom allahtan ortam klimalı diye:9::9:

yıkassan suya yapışır toz kalkmaz zaten yazık sana yaa:38: evet kaç haftadır ilk kaçamaksız menüm iftiharla paylaştım:1::1::1:

hmm kötüymüş canım yaaa maske takıpta gezilmezkiiii
buarada neden yıkamak yok? toz nasıl gidecek öyle biz yıkadığımız halde zor gidiyor
gözüm gibi bakiyom :1:vayana baska tatlim buranin insanida bi öyle bi böyle bi günü öbür gününe uymuyo :1:babam eskiden hep buranin insani buranin havasi gibi derdin :1:

getirmeyi unutuyorum minem :17: hangi meyve yiycemi de sasirdim :101:ne yiyim bana fikir ver :34:
3 tane kücük patlican köfte yaninada karnibahar la yogurtu doldurdum evet kizarmisdin :18: ama ama :17: dün annemle sey ettik tiramisu 1 tane bile yemedim :27:hep gözümün önüne siskolar ve zayiflar geliyor :1:
salatalık ye en azından
erik yee 10 tane yiyyebilirsin demiş diyetisyen geçenlerde birisi yazmıştı
beyaz leblebi yee tok tutar
domatesi diyette çok önermiyorlar özellikle olgun domatesi

bizde açıyoruz heryeri açmadan uyunmazki buharlaşırız mazallah
eşin demedimi hayırdır ne muz diye sayıklıyorsun diye :1:
evde var çocuktan dolayı açamıyoruz daha erken diye
okuldada yok kapı pencere açık oturuyorum sonrada başım ağrıyor

at bulamadik bacim yagmurda :9::9::9:
he bacım çektim telefona ama şu renkli teller dışarda gözükmüğyor ekranları fotoğraf çekmişim onun yerine çok eğlendik:21::21::21::21::21:

gene cerrry domatizkız bu vaynada ceryy domatizmi yetiştiriyonuz:47::47::47::47::47::47:sosyetik bacımbu vaynalı ya bize hava basıyor cerry domates die:9:
dur bende vaynali cerry domateslerin fotosunu cekeyim haha :60::60::60:
herkesinde gözü bende bu aralar:53::53::53::53:

o ne biçimyer orası yıkama yok nie:47:
:26:
suzicim bu sanat resmi hepimizi dize getirecek galiba:9::9::9:
hakket :1:normalde ben haftasonu bittikden sonra en az arti 1,5-2,5 kilo olurdum pazartesi tartildim sadece 500 gramm artidaydim onuda fazla su icmedigime bagliyorum :9:
ye sen yee cene yapma sadece diyette yap kizz :4:
sagol canim :ssz:
ay sen öyle muz muz derken yatakda kocan ne dedi kiz :27: :9::9::9::9:

olamaz zaten benim gibisini zor bulursun sen :63::63:
kimde var bendeki toto göbek baldir Eki Görüntüle 705735

insallah suzim insallah :ssz:
afiyet olsun canim :31:aman yeme bak hadi az kaldi yaza :38:
uuu bebegim :23::9: canim benim :38: yermiyim hic :18: allah korusun :30::9:
saol suzim :16: akşam acıktım ama artık bu haftada yerimde sayamam :26:mavi yeşil bi marka eti form gibi diyet ürünler :34:

götür bakalım börekleri onlar sana cuma günü ne getircek:4::4: bahaneye bak :9::9:

yıkassan suya yapışır toz kalkmaz zaten yazık sana yaa:38: evet kaç haftadır ilk kaçamaksız menüm iftiharla paylaştım:1::1::1:
anladim canim affiyet olsun tatlim :38: ama ama :17:sabah yersem gün boyu eritirim diye düsündüm:18: bahane cok bende :1:

kafam agriyor :ssz:herhalde yine sinirlendigim icin :ssz: bu vaynalilardan nefret ediyom :47: kadinin teki okulda asilan putlar kalksin diye dava acmis dini okullan karistirmayin diye gazetede yaziyor burda da irkci bi kari var isarkadasi bile demek istemiyorum giciga :47:
artik basörtüsüyle göndeririz yakinda torunlarimizi demis :47: hepde türklere camur atiyorlar kesin türkdün kadin diye sanane anam :19: cok bunaldim laf duymakdan artik :19: ondan kafama agri girdi herhal :ssz::ssz::ssz:

hmm kötüymüş canım yaaa maske takıpta gezilmezkiiii
buarada neden yıkamak yok? toz nasıl gidecek öyle biz yıkadığımız halde zor gidiyor

salatalık ye en azından
erik yee 10 tane yiyyebilirsin demiş diyetisyen geçenlerde birisi yazmıştı
beyaz leblebi yee tok tutar
domatesi diyette çok önermiyorlar özellikle olgun domatesi

bizde açıyoruz heryeri açmadan uyunmazki buharlaşırız mazallah
eşin demedimi hayırdır ne muz diye sayıklıyorsun diye :1:

evde var çocuktan dolayı açamıyoruz daha erken diye
okuldada yok kapı pencere açık oturuyorum sonrada başım ağrıyor
:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26:ondan cogunlukla domates yemeye basladim :31:kendisini de pek severim de :1:

kafam agriyor :ssz:herhalde yine sinirlendigim icin :ssz: bu vaynalilardan nefret ediyom :47: kadinin teki okulda asilan putlar kalksin diye dava acmis dini okullan karistirmayin diye gazetede yaziyor burda da irkci bi kari var isarkadasi bile demek istemiyorum giciga :47:
artik basörtüsüyle göndeririz yakinda torunlarimizi demis :47: hepde türklere camur atiyorlar kesin türkdün kadin diye sanane anam :19: cok bunaldim laf duymakdan artik :19: ondan kafama agri girdi herhal :ssz::ssz::ssz:
canım duymazdan geleceksin yok sayacaksın yoksa üzülen sen olursun
seni sinir etmek için yapıyor sanırsam senin yüzünün düştüğünü görüncede mutlu oluyordur
hiç sevindirme onu
:26: öyle yapim ozaman minem :26:ama ben duymusdum yani kendim okudum domatesin kalorisi az ve tomates suyu ictinmi bile zayiflarsin diye yanlis mi ki :26:ondan cogunlukla domates yemeye basladim :31:kendisini de pek severim de :1:
vala bilmiyorum canım ama bikaç diyetisyen sayfasında görmüştüm mısırsız domatessiz salata diye
bilemedim şimdi, yanlış yönlendirmeyeyim seni

suzimm bikaç yere baktımda domatesi yiyebilirsin
serbest bırakılmıştır falan yazıyor
ben yanlış hatırlıyorum demekki :44:

sabah
1 dilim çavdar
domates, salatalık
1 kk beyaz peynir

ara
1 saatalık

öğlen
mercimekli ketentohumlu salata
1 dilim çavdar
$2013-05-08-371.webp

sonrası allah kerim

canım neskafe istiyor
birde damlasakızlık türk kahvesi :31:
birde çikolata:31:

kızlar bahar detoksuymuş metoyu hızlandırıomuş detox soranlara duyurulur:56: 3 gün yapmak gerekiomuşş
1 su bardağı kadar hafif ılık su, 1 su bardağı kadar daha soğuk su

Sabah kahvaltıda

1 su bardağı süt, 3-4 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi, 12 adet badem, 1 tatlı kaşığı pekmez

Ara öğün

1 fincan sade Türk kahvesi

Öğlen

2- 3 adet zeytinyağlı enginar, 1 su bardağı yoğurt, bol salata (az zeytinyağı ilaveli)

Ara öğün

1 avuç leblebi, 1 adet kivi

Akşam

1 adet orta boy ızgara balık, bol salata (az zeytinyağı ilaveli- bol limonlu)

Ara öğün

8-10 adet iri çilek

Son düzenleme:
sabah
1 dilim çavdar
domates, salatalık
1 kk beyaz peynir

ara
1 saatalık

öğlen
1 dilim çavdar
Eki Görüntüle 705792

sonrası allah kerim

canım neskafe istiyor
şimdiye kadar iyi gitmişsin söyle canına öle herbişeyi istemesin bak cumaya az kaldı
bide nacizane tavsiyem öğlen yediğini akşam yesen süper olur ölende sebze yemeği tarzı olsa:39:

kızlar bahar detoksuymuş metoyu hızlandırıomuş detox soranlara duyurulur:56: 3 gün yapmak gerekiomuşş

Sabah kahvaltıda
1 su bardağı süt, 3-4 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi, 12 adet badem, 1 tatlı kaşığı pekmez

Ara öğün

Öğlen
2- 3 adet zeytinyağlı enginar, 1 su bardağı yoğurt, bol salata (az zeytinyağı ilaveli)

Ara öğün

Akşam

Ara öğün
8-10 adet iri çilek
detoksu anlamadım
su mu içeceğiz sadece
önce ılık su sonra soğuk su mu?
şimdiye kadar iyi gitmişsin söyle canına öle herbişeyi istemesin bak cumaya az kaldı
bide nacizane tavsiyem öğlen yediğini akşam yesen süper olur ölende sebze yemeği tarzı olsa:39:
eve gittikten sonra bozuyorum aslında
bakalım biküçük kare çiko yesem yinemi olmaz?
dün eşime mercimekli bulgur pilavı yapmıştım mercimeğini ayırdım salataya koyarım diye
yoksa eşim sebze yemiyor hep kendime yapıyorum bugün böyle oldu işte

detoksu anlamadım
su mu içeceğiz sadece

dün eşime mercimekli bulgur pilavı yapmıştım mercimeğini ayırdım salataya koyarım diye

kahvaltıdn önce içilcekmiş canım önce ılık sonra soğuk..
bi küçük kareyle kalabiliirim diosan ye gitsin ben kalamıyorumda:9:
güzel fikir verdin bende akşama yapabilirisem deniycem mercimekli salata
olmadı fırına veririz:23::23::23:

sekretär yine laklak etmek icin oturdu kalkmadi :27:iyi bari fazla birseyde kacirmamissim :1:

canım duymazdan geleceksin yok sayacaksın yoksa üzülen sen olursun
seni sinir etmek için yapıyor sanırsam senin yüzünün düştüğünü görüncede mutlu oluyordur
hiç sevindirme onu

vala bilmiyorum canım ama bikaç diyetisyen sayfasında görmüştüm mısırsız domatessiz salata diye
bilemedim şimdi, yanlış yönlendirmeyeyim seni
zorlaniyorum minem cok zor gercekden :50: sanki BANA küfür ediyorlarmis gibi oluyor minem gururuma dokaniyor :ssz:

suzimm bikaç yere baktımda domatesi yiyebilirsin
serbest bırakılmıştır falan yazıyor
ben yanlış hatırlıyorum demekki :44:
sagol minem :38: ben cerrylerimi yiyim ozaman :1:
sabah
1 dilim çavdar
domates, salatalık
1 kk beyaz peynir

ara
1 saatalık

öğlen
1 dilim çavdar
Eki Görüntüle 705792

sonrası allah kerim

canım neskafe istiyor
menün cok güzel minem affiyet olsun tatlim :56: canin birsey istemesin bak benimde canim hiiic istemiyor evdeki tiramisuyu :1:

Sabah kahvaltıda

Ara öğün

Öğlen

Ara öğün

Akşam

Ara öğün

8-10 adet iri çilek
yapabilirimiyim bilmem ama sagol tatlim :54:

detoksu anlamadım
su mu içeceğiz sadece

bizim giibi herseyi yeseler benimkide öyle ana yemekden saymiyor sebze salata türlerini :37: illa yemek olacak etli sulu birseyler :37:

slm kızlar napıyonuz net çok yavaş zor gırıyom dısarda dolu yagıyo evın ıcı karanlık canım sıkılıyo:ssz::ssz::ssz:

Back
X