kız senin miğine söyle
Eki Görüntüle 706692
güllllnihallll dolapları dağıtma evladım sülüman buban görürse kızacak![]()
Hürremmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız senin miğine söyle
Eki Görüntüle 706692
güllllnihallll dolapları dağıtma evladım sülüman buban görürse kızacak![]()
ziynet sali ba ba baa - YouTubeboludayım ben şekerim gel buraya
nolur küsme
ufak tefek şeylere kızıp küsme
ne yapmadım ki sen çok istedin de
yavaş yavaş kabul edelim senin ilacın benim
nolur küsme![]()
Hürremmmmmmmmsevmiyorum bu kadını,Gülnihal arkadaşımın babaannesini ismiydi,te 17 yaşımda kadının ismini duyunca acaip beğenmiştim,Mıhteşem Yuzyılla alakası yok benm Güloşumunnn
Işılsu olmayınca Gülnihal koyduk adını:)
ziynet sali ba ba baa - YouTube
:124::124::124::124::124::124::124::124:
bilmembelki barışabilirim daha siniremedim yokluğunu
bir fincan yeşil çaymı içsem acep![]()
:124::124::124::124::124::124::124:
sade soda iç iyi gelir![]()
yurt dışındakiler gibi yapmışlar.aman dün markete gittik.alışveriş yaptık kasada yaptığımızalışveriş için naylon poşet parası ödedik bide sinir oldum bir poşet 20 kuruş.çok para değil ama hemalışlveriş yapıp bide poşete para ödemek kanımadokundu bir daha gitmeyecem oraya.birde savunma yazmışlar oraya neymiş diğer marketler poşet fiyyatınıda ürüne yansıtıyormuş onlar yansıtmıyormuş.alakası yok ürünler dışardaki marketlerde aynı fiyat öle ahımşahım bi inidirimde yok.birde üzerine poşete para veriyoruz.çok kızdım ama aldığım ayakkabıları beyendiğimiçin bırakmak istemedim.bir daha gitmeyeceğim.poşetleri zaten toplu alıyorlar.birde her poşete tek tek 20 kuruş alıyor.hesap edin nası kar ettiğini palavracılar
![]()
tamam bu günkü şarkım belli abababa sen gidince bir daha bu şarkıyı dinleyeip oynamayacağım![]()
o zman daha bi kızdım şimdi gavurlarayurt dışındakiler gibi yapmışlar.
doğru diyon kız hem evde yanlız yaşıcan hem netsiz hem bizsiz nası dayancan ben olsam ağlarım senin yerine kendimi yerden yere vururum tepinirim.hem sen ders çalış.suzi gibi tuvalet zmanı girersin buraya o zmanı boş boş geçirmemş olursunöyle deme yaa..
tamam dur bakalım belli olmaz bana dayanamam net alırım belki eve![]()
o zman daha bi kızdım şimdi gavurlaraben alışık değilim bu uygulamaya kadıma dokundu hemalışveriş yap hem poşet al
doğru diyon kız hem evde yanlız yaşıcan hem netsiz hem bizsiz nası dayancan ben olsam ağlarım senin yerine kendimi yerden yere vururum tepinirim.hem sen ders çalış.suzi gibi tuvalet zmanı girersin buraya o zmanı boş boş geçirmemş olursun![]()
Andrea (SAHARA) - HAIDE HOPA OFFICIAL VIDEO HD produced by COSTI - YouTube
kıs ziyneti ararken şarkı buldum hatunu görünce zayıfçacık gaza geldim.şimdi ballı bunada sanat der.ay gideyim spormu yapsam ne of of şimdi bütün hafta yediklerim yüzünden utandım![]()
alkolun kalorisi çok diye biliyorum amabenim bikaç işim var kızlar, gelicem
Bu arada bende şarap içiyorum akşamları arkadaşlarla 1'er kadeh, bu hafta 3-4 kere içtim , umarım çok zararı yoktur diyet dönemine , bakıcam bakıcam unutuyorum![]()
evet diyet karnıyarık oldudiet karnıyarık olmuş o canım çok güzel![]()
mineee canim firsatin varsa ehliyet icin derslere katil bence
daha faydali oluyor anlamadigini sorabilirsin felan daha faydali yani bence
insallah alirsin canim![]()
aslında katılmayı istiyorum canım ama saatleri tam yemek hazırlama vakti[/SIZE]
eşim közlenmiş olunca semiyor karnıyarığıha bide sey dicektim
mine tarif vermissin ya
ben yillardir karniyarigi öyle yaparim canim
patlicani kesmeden alaca soyup firinlarim
yumusayana kadar sonra ortasini acar
hazirladigim kiymayla doldururum
vee tekrar firina
cok lezzetli oluyor![]()
bacılarım ben öle bi şarkıya takınca genelde içimden söyler oynarım o yüzden dışardan gören bu nere kıvırtıyor der dışımdanda söylesem bizimki yattığı gibi uyuyor bacım adamın muzla alakası yok![]()
bence ye çikoları senbende bilmiyordum araba kulanmayı kursta öğrendimhocada benim durumumu biliyor diye sınavda yardım etti yandanben ehliyet almayı hiç düşünmedim çok panik yapan kafaya takan biriyim.araba kullanamam yani.kafayı bişeye taktımı dünyam zindan olur ogün oda çok saçma birşeydir.ama üzerime taksi ve durak almam gerekiyordu.babamın borcu vardı o yüzden apar topar ehliyet almak zorunda kaldım yoksa korkudan almam şimdide cüzdan bekliyor
bugun toplamaya çalışıcam aslında dolapta dünden yarım kalan koca bir çikolata var
![]()
burada tail bugün kizlaar
kocis kiz evde
kiz uyandi ve basladi :99::99:
kocis daha kis uykusunda yaz geldi gideyimde uyandirayim
![]()
![]()
poşete para verildiğini ilk defa duydumaman dün markete gittik.alışveriş yaptık kasada yaptığımızalışveriş için naylon poşet parası ödedik bide sinir oldum bir poşet 20 kuruş.çok para değil ama hemalışlveriş yapıp bide poşete para ödemek kanımadokundu bir daha gitmeyecem oraya.birde savunma yazmışlar oraya neymiş diğer marketler poşet fiyyatınıda ürüne yansıtıyormuş onlar yansıtmıyormuş.alakası yok ürünler dışardaki marketlerde aynı fiyat öle ahımşahım bi inidirimde yok.birde üzerine poşete para veriyoruz.çok kızdım ama aldığım ayakkabıları beyendiğimiçin bırakmak istemedim.bir daha gitmeyeceğim.poşetleri zaten toplu alıyorlar.birde her poşete tek tek 20 kuruş alıyor.hesap edin nası kar ettiğini palavracılar
![]()
kız zaten zayıflığı hoşuma gitti evet hatun baya bir itici hele sonunda kaplan oluyor o da aklıma başka şeyleri hatırlattıhaha tuvalete çok gidiyorum zaten o zaman bayaaa bi sık görüşürüz
poşete de para mı verilirmiş
ıyyy kadın zayıf olabilir belki de çok itici :120::120::120:
sen ondan daha güzelsin boşver onu![]()
alkolun kalorisi çok diye biliyorum ama
evet diyet karnıyarık oldu
çokta güzel oldu
aslında katılmayı istiyorum canım ama saatleri tam yemek hazırlama vakti
5te başlıyor
dün yemeği yapayım öyle gideyim dedim
15-20 dk geç kaldım
5le 7 arası ders yemek vakti 8i buluyor
eşim közlenmiş olunca semiyor karnıyarığı
ama ben ikiyebölüp ortasında delik açtım oraya koydum malzemeyi
yağda sürünce hoşuna gitti
sandal sefası tarimin adıda
bence ye çikoları sen
birde türk kahvesi yap
hepsini götür
oooooohhhhhhhhhhhh
poşete para verildiğini ilk defa duydum
ben olsa hepsini geri bırakırdım
parasından değil tabiki
ama saygısızlık bence
onun parasını çıkarıyorlar üründen sonuçta
Handee yeme çiko gari yarın tartıda + 10000000000 çıkcan :)
kız zaten zayıflığı hoşuma gitti evet hatun baya bir itici hele sonunda kaplan oluyor o da aklıma başka şeyleri hatırlattıaman olsun gaza geldim spor oldu işe yaradı yoksa gaza geleceğim yoktu
![]()
suzinin msjı var hepimize
bugun tatilmiş ev çokkalabalıkmış kuzenler falan varmış o kadar vakti doluymuş ki sadece bir tas çorba içebilmiş![]()
ay bacım ölüyordum .ocağı sildim.öle açık unutmuşumnası olduysa.diyorum benim başım dönüyor tansiyonum düştü heral meğerse tüp açıkmış.allahtan camacıktı evde yoksa öleceğim:18: