70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız senin miğine söyle

Eki Görüntüle 706692
güllllnihallll dolapları dağıtma evladım sülüman buban görürse kızacak:9::9::9::9::9::9:

Hürremmmmmmmm:41::41::41: sevmiyorum bu kadını,Gülnihal arkadaşımın babaannesini ismiydi,te 17 yaşımda kadının ismini duyunca acaip beğenmiştim,Mıhteşem Yuzyılla alakası yok benm Güloşumunnn :1::1::1: Işılsu olmayınca Gülnihal koyduk adını:)

boludayım ben şekerim gel buraya :23::23:

nolur küsme :24:
ufak tefek şeylere kızıp küsme :24:
ne yapmadım ki sen çok istedin de :24:
yavaş yavaş kabul edelim senin ilacın benim :23:
nolur küsme :24::24:
ziynet sali ba ba baa - YouTube
:124::124::124::124::124::124::124::124:
bilmembelki barışabilirim daha siniremedim yokluğunu
bir fincan yeşil çaymı içsem acep :9::9::9::9::9::9::9::9:
Hürremmmmmmmm:41::41::41: sevmiyorum bu kadını,Gülnihal arkadaşımın babaannesini ismiydi,te 17 yaşımda kadının ismini duyunca acaip beğenmiştim,Mıhteşem Yuzyılla alakası yok benm Güloşumunnn :1::1::1: Işılsu olmayınca Gülnihal koyduk adını:)

bende beyeniyorum o ismin değişik bi söylenişi var şarkı gibi ama muhteşemyüzyıl en çok seviğim dizi görünce dayanamıyorum elimde değil:1:

aman dün markete gittik.alışveriş yaptık kasada yaptığımızalışveriş için naylon poşet parası ödedik bide sinir oldum bir poşet 20 kuruş.çok para değil ama hemalışlveriş yapıp bide poşete para ödemek kanımadokundu bir daha gitmeyecem oraya.birde savunma yazmışlar oraya neymiş diğer marketler poşet fiyyatınıda ürüne yansıtıyormuş onlar yansıtmıyormuş.alakası yok ürünler dışardaki marketlerde aynı fiyat öle ahımşahım bi inidirimde yok.birde üzerine poşete para veriyoruz.çok kızdım ama aldığım ayakkabıları beyendiğimiçin bırakmak istemedim.:ssz:bir daha gitmeyeceğim.poşetleri zaten toplu alıyorlar.birde her poşete tek tek 20 kuruş alıyor.hesap edin nası kar ettiğini palavracılar:ssz::ssz::ssz:

aman dün markete gittik.alışveriş yaptık kasada yaptığımızalışveriş için naylon poşet parası ödedik bide sinir oldum bir poşet 20 kuruş.çok para değil ama hemalışlveriş yapıp bide poşete para ödemek kanımadokundu bir daha gitmeyecem oraya.birde savunma yazmışlar oraya neymiş diğer marketler poşet fiyyatınıda ürüne yansıtıyormuş onlar yansıtmıyormuş.alakası yok ürünler dışardaki marketlerde aynı fiyat öle ahımşahım bi inidirimde yok.birde üzerine poşete para veriyoruz.çok kızdım ama aldığım ayakkabıları beyendiğimiçin bırakmak istemedim.:ssz:bir daha gitmeyeceğim.poşetleri zaten toplu alıyorlar.birde her poşete tek tek 20 kuruş alıyor.hesap edin nası kar ettiğini palavracılar:ssz::ssz::ssz:
yurt dışındakiler gibi yapmışlar.

yurt dışındakiler gibi yapmışlar.
o zman daha bi kızdım şimdi gavurlara:19::19::19::19::19:ben alışık değilim bu uygulamaya kadıma dokundu hemalışveriş yap hem poşet al
öyle deme yaa..
tamam dur bakalım belli olmaz bana dayanamam net alırım belki eve :31:
doğru diyon kız hem evde yanlız yaşıcan hem netsiz hem bizsiz nası dayancan ben olsam ağlarım senin yerine kendimi yerden yere vururum tepinirim.hem sen ders çalış.suzi gibi tuvalet zmanı girersin buraya o zmanı boş boş geçirmemş olursun:9::9::9::9::9:

çok gazageldimkıslar ben çıkıyorum gidip bir iki hareket yapayım o bacı gibi olayım
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

o zman daha bi kızdım şimdi gavurlara:19::19::19::19::19:ben alışık değilim bu uygulamaya kadıma dokundu hemalışveriş yap hem poşet al

doğru diyon kız hem evde yanlız yaşıcan hem netsiz hem bizsiz nası dayancan ben olsam ağlarım senin yerine kendimi yerden yere vururum tepinirim.hem sen ders çalış.suzi gibi tuvalet zmanı girersin buraya o zmanı boş boş geçirmemş olursun:9::9::9::9::9:

haha tuvalete çok gidiyorum zaten o zaman bayaaa bi sık görüşürüz :9::9:

poşete de para mı verilirmiş :19:

Andrea (SAHARA) - HAIDE HOPA OFFICIAL VIDEO HD produced by COSTI - YouTube

kıs ziyneti ararken şarkı buldum hatunu görünce zayıfçacık gaza geldim.şimdi ballı bunada sanat der.ay gideyim spormu yapsam ne of of şimdi bütün hafta yediklerim yüzünden utandım:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ıyyy kadın zayıf olabilir belki de çok itici :120::120::120:
sen ondan daha güzelsin boşver onu :21:

selam kızlar ben regl oldum 3 aydan sonra aşırı tatlı yemek istiyorum :15:
sabah:1 dilim baklava

öğlen:1 tabak pırasa 1 kase yoğurt

ara:2 gün kurusu kayısı 1 sade kahve

akşam:salata 1 kase tarhana 3 yk pırasa

benim bikaç işim var kızlar, gelicem :10::10::10:

Bu arada bende şarap içiyorum akşamları arkadaşlarla 1'er kadeh, bu hafta 3-4 kere içtim , umarım çok zararı yoktur diyet dönemine , bakıcam bakıcam unutuyorum :31:
alkolun kalorisi çok diye biliyorum ama
diet karnıyarık olmuş o canım çok güzel:56:
evet diyet karnıyarık oldu
çokta güzel oldu :1:
mineee canim firsatin varsa ehliyet icin derslere katil bence:31:
daha faydali oluyor anlamadigini sorabilirsin felan daha faydali yani bence :34:
insallah alirsin canim :31:
aslında katılmayı istiyorum canım ama saatleri tam yemek hazırlama vakti
5te başlıyor
dün yemeği yapayım öyle gideyim dedim
15-20 dk geç kaldım
5le 7 arası ders yemek vakti 8i buluyor :ssz:
ha bide sey dicektim :6:

mine tarif vermissin ya
ben yillardir karniyarigi öyle yaparim canim :34:
patlicani kesmeden alaca soyup firinlarim :6:
yumusayana kadar sonra ortasini acar :6:
hazirladigim kiymayla doldururum :6:
vee tekrar firina :6:
cok lezzetli oluyor :6:
eşim közlenmiş olunca semiyor karnıyarığı
ama ben ikiyebölüp ortasında delik açtım oraya koydum malzemeyi
yağda sürünce hoşuna gitti
sandal sefası tarimin adıda :ssz:
bacılarım ben öle bi şarkıya takınca genelde içimden söyler oynarım o yüzden dışardan gören bu nere kıvırtıyor der dışımdanda söylesem bizimki yattığı gibi uyuyor bacım adamın muzla alakası yok:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:1::1::1::1::1::1:
bende bilmiyordum araba kulanmayı kursta öğrendimhocada benim durumumu biliyor diye sınavda yardım etti yandan :1::1::1:ben ehliyet almayı hiç düşünmedim çok panik yapan kafaya takan biriyim.araba kullanamam yani.kafayı bişeye taktımı dünyam zindan olur ogün oda çok saçma birşeydir.ama üzerime taksi ve durak almam gerekiyordu.babamın borcu vardı o yüzden apar topar ehliyet almak zorunda kaldım yoksa korkudan almam şimdide cüzdan bekliyor :1::1:bugun toplamaya çalışıcam aslında dolapta dünden yarım kalan koca bir çikolata var :27::27::27::27:
bence ye çikoları sen
birde türk kahvesi yap
hepsini götür
oooooohhhhhhhhhhhh
burada tail bugün kizlaar :21:
kocis kiz evde :31:
kiz uyandi ve basladi :99::99: :ssz:
kocis daha kis uykusunda yaz geldi gideyimde uyandirayim :9::9:
:16: :10:
:1::1::1::1::1::1::1:
poşete para verildiğini ilk defa duydum
ben olsa hepsini geri bırakırdım
parasından değil tabiki
ama saygısızlık bence
onun parasını çıkarıyorlar üründen sonuçta
[/COLOR]

haha tuvalete çok gidiyorum zaten o zaman bayaaa bi sık görüşürüz :9::9:

poşete de para mı verilirmiş :19:

ıyyy kadın zayıf olabilir belki de çok itici :120::120::120:
sen ondan daha güzelsin boşver onu :21:
kız zaten zayıflığı hoşuma gitti evet hatun baya bir itici hele sonunda kaplan oluyor o da aklıma başka şeyleri hatırlattı:1::1::1::1:aman olsun gaza geldim spor oldu işe yaradı yoksa gaza geleceğim yoktu:1::1::1:

alkolun kalorisi çok diye biliyorum ama

evet diyet karnıyarık oldu
çokta güzel oldu :1:

aslında katılmayı istiyorum canım ama saatleri tam yemek hazırlama vakti
5te başlıyor
dün yemeği yapayım öyle gideyim dedim
15-20 dk geç kaldım
5le 7 arası ders yemek vakti 8i buluyor :ssz:

eşim közlenmiş olunca semiyor karnıyarığı
ama ben ikiyebölüp ortasında delik açtım oraya koydum malzemeyi
yağda sürünce hoşuna gitti
sandal sefası tarimin adıda :ssz:

:1::1::1::1::1::1:

bence ye çikoları sen
birde türk kahvesi yap
hepsini götür
oooooohhhhhhhhhhhh

:1::1::1::1::1::1::1:

poşete para verildiğini ilk defa duydum
ben olsa hepsini geri bırakırdım
parasından değil tabiki
ama saygısızlık bence
onun parasını çıkarıyorlar üründen sonuçta

oh bundan sonra kocişte sandallara biner sefaya devam edersiniz karnıyarık çok kalorili böle iyi:21::21::21:ay evet şok oldum dün anlatamam ben poşet bekliyorum doldurayım die o kasiyer demezmi poşette alıcakmısınız geçeyim die poşetinde bir özelliği yok bilgiğimiz naylon market poşeti.ay sinir bastı anlatamam:47::47:markette en büyüklerinden briri yani ama nası böle saygısızlık yapar müşterisine bilmiyorum:20:ya italyan ya fransa kökenli bir market belkide yurt dışındaki adetleri uyguluyorlardır ama türkiyede sökmez:19:poşetin bir özelliği olsa içim yanmayacak yani.:24:insan utanır.birde fiyatlara diğer marketler gibi poşeti yansıtmıyoruz dio alakası yok fiyatlar hep aynı.kendi markasında hesaplı oda bütün marketlerde kendi markaları ucuz zaten:19:ne pinti bir market gitmeyecem birdaha:19:aslında bende bırakırdım aldıklarımı ama hem ayakkabıyı beyendim hemde eşim o konularda tartışmayı sevmez :19:

suzinin msjı var hepimize
bugun tatilmiş ev çokkalabalıkmış kuzenler falan varmış o kadar vakti doluymuş ki sadece bir tas çorba içebilmiş:1::1:

ay bacım ölüyordum .ocağı sildim.öle açık unutmuşumnası olduysa.diyorum benim başım dönüyor tansiyonum düştü heral meğerse tüp açıkmış.allahtan camacıktı evde yoksa öleceğim:18:

kız zaten zayıflığı hoşuma gitti evet hatun baya bir itici hele sonunda kaplan oluyor o da aklıma başka şeyleri hatırlattı:1::1::1::1:aman olsun gaza geldim spor oldu işe yaradı yoksa gaza geleceğim yoktu:1::1::1:

:9::9::9::9: sonunu izlemediydim ben :9::9:

suzinin msjı var hepimize
bugun tatilmiş ev çokkalabalıkmış kuzenler falan varmış o kadar vakti doluymuş ki sadece bir tas çorba içebilmiş:1::1:

oyy kıyamam ben ona :16::16::16:
kalabalığın yararları oh iyi olmuş :9:

ay bacım ölüyordum .ocağı sildim.öle açık unutmuşumnası olduysa.diyorum benim başım dönüyor tansiyonum düştü heral meğerse tüp açıkmış.allahtan camacıktı evde yoksa öleceğim:18:

aman Allah korumuş :26:

Back
X