Merhaba Kızlar:) Sayfaların tamamını okuyamadım açıkcası çok fazla, bende şuan 77.8 kiloyum

(
Hedefim 2.5 ayda 17 kilo vermek, arkadaşla iddiaya girdik :))
Benim nacizane bir önerim var, menülerimizi, extradan yediğimiz içtiğimiz şeyleri paylaşalım ve en önemlisi her pazartesi sabah aç karna tartılıp, aynı gün en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben gönüllü olarak tablo hazırlama işini üstlenebilirim. İnanın çok faydası oluyor, hem ne kadar yol katetmiş olduğumuzu görürüz hemde bizim için bir kontrol mekanızması olur tabloda o haftaki durumumuz. Başka bir gruptaydım onlar kilo bildirimi yapmadıkları için onları terk ettim :))
Sizden ricam bu gün (13 mart pazartesi) hemen tartılın (sonraki haftalarda sabah aç karna tartılalım), sonra bir yere not edin, haftaya pazartesi (20 mart pazartesi) yine sabah aç karna tartılıp en geç saat 19:00'a kadar bildirim yapalım. Ben hepsini derleyip size o haftaki + ya da - durumumuzu gösteren tabloyu burada yayınlayayım haftanın 1.sini ve en yaramazını seçelim :))
Bu gün yediklerim;
Sabah aç karnına 9'lu çay,
Domates, salatalık, peynir, zeytin,1 dilim tam tahıllı ekmek,
Ara ögün elma,15 dk sonra ayran,
Öğle yemekten önce yeşil çay,
Mercimek çorba, Bulgur pilavı, meyve (yemekhanede çıkanla rbunlar, et yemeğini sevmediğim için almadım)
Ara ögün elma,15 dk sonra ayran,
Akşam yemeği, çorba, ıspanak kavurma, yoğurt, 1 dilim tam tahıllı ekmek,
uyumadan öncede 1 meyve yeme planım var:))
Herkese kolay gelsin:))