70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

positiv energy ne kadar yorucuymus uykum geldi uyusdum $Smiley-bored-2-icon.webp
canlarım gece erkenden uyumuşum
çook uyudum bugün :ssz:
sabah okula da gitmedim
akşama arkadaşlar gelcekmiş
onlara kandil simidi yaptım
biraz da fazla yaptım okula götürürüm diye
kandilimiz mübarek olsun canlarım :16:
bana da dua edin olur mu :31:
öpüldünüz şekerler hazırlanıp okula gitmeliyim :23::23:
betül ben sana yazdimmi kafam karisti :26:kizlara postiv energy vercem diye bende kalmadi :58:
şaka felan bi yanada yok çok mantıklı bende positive düşünüp herşeyin düzeleceğine inananlardanım ama hayatımdaki kişilerle değil.....
napcaz ozaman :ssz:
nie ki:26:geçen ayda geciktim ki

ay bu kız öldürecek beni otopsi diyor. ne gaddarsın vallah ben yapamam.of doktorluk ne zor meslek allah kolaylık versin:6:

seninde canım kutlu olsun

ne çektik biz senle be.

Eki Görüntüle 713173 Eki Görüntüle 713173

biz acılar çocuğuyuz
yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyuz :9:
bir benim sanıyordum bu dünyada herşeyden eksik yarın mahküm büyüyen bundan sonra gardaşımsın gel sarılak:38:
ahahha emrahi koymus topige :60::60::60:Eki Görüntüle 713332
dur bekliyim ballıylan suzi de gelsin parti yaparık sizde
ivit yapak ben severim partileri :124:
yok ben geçen ayda geciktim 10gün olamam olmamalıyım olmamalısın olmamalıyız olmamalılar :30:
:9:
seni terapime alamiycam :68: sana sorumlu olan betül ona acil sen :94:
açılayımmı:30::9:
he bana böle oldu hastalanamıyom diede olmuş olabülür öncedende öleoluyordu:18:
evet ohmmmmm
çakralarımızı aç bizim suzi ohmmm
bizi mutluluktanm göklere uçur ohmmm
sanat yapbizi suzim ohmmm
demek dün herkezlerin sanat günüymülş
geçmiş sanat günümüz ktlu olsun kızlar:9:

yok geçen ayda öle olmuştu
ama geçen aydan farklı bu ay adet günümle sonraki 2 gün kahverengi lekeler geldi:ssz:
accık daha bekliyimde gitcem metomhızlı çalışıyo kilo veriyom die bu durumuda sevdim:9:
:9::9::9: bi oylamami yapsan dün kim sanat ci olmus olmamismi diye :9::9::9:
anam adamcık beni araıyo hem evden hem cepten açmadım :19:akşam ilk defa küs yattık burnu sürtsün biraz baştan ezecen kafasını:9:
:57: küs yatmiycaksin :20:
bi susun bee bi susuuun :57:
bundan sonra ben glemeden ceneye baslamak yoookk :41:
sabah sabh töbe yaaa :51:
masallah canim :54:

keske türkce bilen bi adamla evlenseydin :6:
aman o ne öyle be :6:

oy canim bende :38: canim olmuyosa ugrasma :54: kendi kendinlede mesajlasakdan vazgec :9:
regl geldi gelicek suzim :ssz:

suzi ben buna cok inaniyorum gercekden öyle :34:
:1: bana özel msj gelince kk dan email geliyor tele dün kafayi yedim tel ötüyor bakiyorum bana özel msj gelmis kimden kendimden :9:
kutliyak mi teyzen gelince :1:
ozaman hepberaber ohmmmm :114:

Hayirli kandilleeer :16:
Bugün bagislanma günü insallahh :31:
Rabbim günahlarimizi affetsin hakkimizda hayirli olanlari versin :16:
Hastalara sifa dertlilere deva versin
Borclulara borclarini ödeme gücü versin :16:
Nefsimize ve seytana uydurmasin uyanlada karsilastirmasin
Evlatlarimizi korusun :16:
iki cihanda huzur ve mutluluk versin
Bekarlara hayirli es evliler huzur mutluluk versin :16:
evlat sahibi olmak isteyenlere hayirli evlat versin
gecmislerimizi nurlar icinde yatirsin :16:
aminn aminn aminnn :16:
hayirli kandiler ballim :16:amin amin tatlim :16::16::16:
senin sitenin tanidimini ben yapiveririm mine :86:sen bana süyle :101:
sen benım evı gorseennn ağlarsınnn.. toplu ama tozlu :27:

menü yazayım ben barii

sabah 8: 2 uno denge,4 çeri, 2 mini salatalığı, 1 yumurta, 1 dılım peynır

ara 10.30: 4 kuru erık

öğlen 12:50 6 kaşık kısır, 3 marul, 2 bezelyeli engınar çanağı (yağsız tuzsuz)

ara 1 elma

ara 1 paket dıyet bıskuvı ve emzıren anne çayı

akşama ziyafet var anamın doom gunusu.. yemeklerı ben yapcam ondan yağ koymam :D büyük olasılıkla 8de yerız ve de menu şudur:

4 fırında mantar, 1 adet tavuk kalça, bol salata ve yogurtlu semızotu

ara 9:30 4 kuru erık
güzel canim affiyet olsun :34:
............................................................................................................
:53:sifreli konusuyoruz anlatimda ama okadar da degil ballim nebileyim nededin simcik :9::9::9:
amin canım allah kabul etsin temiz kalple edilen duvaları:6:

ay ne bülüm yemedik hiç birimiz işte kadıncağızda bozuldu.ya ben regl zamanı hep böle oluyom ağlıyom saf saf tutuyo işte arada böle bide gecikti ya ondanda böle.eşimedemem test alsın yaparken çok heycan oluyom elim ayağım titriyo.hem küsümona ben:19:
biz balonlu sanat yapıyoruz canım :51:ondan korkuyom işte olmaz olmazda olacağı tutar.5 ay önce falan doktura gittim.bana dedi kullanma hap uzun süreli kullanımda yan etkisi olabülür eşimde askere gidecek o yüzden istemiyoruz hem bakacak kadar göremiyom kendimi daha:6:
eşimde dedi kullanma yan etkisi olur bişey olur.hem böle daha temiz oluyo bence haplı olunca midem bulanıyo sanat yapacak ruhum kalmıyor:9:
balon patladimmi yoksa :30:
sana birsey anlatcam almanca fikra ama türkceye cevirebilirsem :1:

100 tane rahipe varmis rahipe basi bunlari bi araya toplamis konusma söyle gecmis :
buraya bi erkek girmis :20: 99 u :30: demis 1 i :1: kis kis gülüyormus
balon bulduk 99 :30: 1 i yine :1:
rahipe basi :27: balon telikmis :1: 99 u :9: 1 i :30: seninkide bunun gibi olmasin :9:
anaam iyice karistirdim :37:

neyse isim cok kaciyorum kizlar :54: :10:
:5::5::5:
ama işte her çıkarmak istediğiizi çıkaramıyoruz malesef
hatta bazen sevmediğimz ot başımızda biter
ne dogru :ssz: isirgan otu onlar :30:
aboww benim tansiyon olmuş 9,5 kalp 73 ondan benim halim yok bugun kafam dönüyor pestil gibiyim:6:
kötümü yani :26:
uuuuuf komsular şindik toplanmışlardır gitsei uyusammı acep henüz karar veremedim.
:51:
kızlar biliyomusunuz tatile bilet aldık yaza RABBİM kısmet ederse tatile didiyoruz:6:
dünbiletlerialdık ...cepte beşkuruş para kalmadı ...biraz zor oldu ama olsun......:51:
uçak biletlerinide aldık şimdiden inş.birarza çıkmaz:26:
nereye gitcen :23:
suzan bacı topik ahalisinden özür diliyor king kong gelmiş hemen kaçmış şimdide molaya çıkmış birazdan gelür:9:
beni zaten merak eden olmamis :43:sagol bacim :54:

aman boşver gitme ozman.
iyi düşün suzi gibi iyiolsun
sen o tatile gidecen ohmmmm
suzi gibi olumlu düşünecen ohmmm
çok güzel vakit geçirecen ohmmm
ohmmmm :114::1:
bu arada bu hareketli avatarımiçin suzihanıma teşekkür ederim:1:
birsey degil canim :38::54::16: güzel olmus kus ucuyor iniyor ikiye bi gözümü ayiramadim kusdan :9:
ben buhafta yine yine başarılı olamadım nolcak şimdi haftaya yinemi buhafta gb olcak
ilkburaya katıldığım hafta ne güzel birinci olmuştum
kesin diyetisyenimden yoksaaa ben çok tan verirdimmm:52::33:
balli nin dedigi gibi git cekis diyetisyenlen :47::1:

direksiyon dersine gidecem çok heyecanlıyım
dün okuya okuya gittim
bugünde öyle yapcam
çüüüüüüüz kızlar
akşama gelemezsem dua okuyun benim için
iyi kızdı deyin okeyto??
:3::3::3::3:
positiv energy ne kadar yorucuymus uykum geldi uyusdum Eki Görüntüle 713327

betül ben sana yazdimmi kafam karisti :26:kizlara postiv energy vercem diye bende kalmadi :58:

napcaz ozaman :ssz:

ahahha emrahi koymus topige :60::60::60:Eki Görüntüle 713332

ivit yapak ben severim partileri :124:

seni terapime alamiycam :68: sana sorumlu olan betül ona acil sen :94:

:9::9::9: bi oylamami yapsan dün kim sanat ci olmus olmamismi diye :9::9::9:

:57: küs yatmiycaksin :20:

:1: bana özel msj gelince kk dan email geliyor tele dün kafayi yedim tel ötüyor bakiyorum bana özel msj gelmis kimden kendimden :9:
kutliyak mi teyzen gelince :1:
ozaman hepberaber ohmmmm :114:

hayirli kandiler ballim :16:amin amin tatlim :16::16::16:

senin sitenin tanidimini ben yapiveririm mine :86:sen bana süyle :101:

güzel canim affiyet olsun :34:

:53:sifreli konusuyoruz anlatimda ama okadar da degil ballim nebileyim nededin simcik :9::9::9:

balon patladimmi yoksa :30:
sana birsey anlatcam almanca fikra ama türkceye cevirebilirsem :1:

100 tane rahipe varmis rahipe basi bunlari bi araya toplamis konusma söyle gecmis :
buraya bi erkek girmis :20: 99 u :30: demis 1 i :1: kis kis gülüyormus
balon bulduk 99 :30: 1 i yine :1:
rahipe basi :27: balon telikmis :1: 99 u :9: 1 i :30: seninkide bunun gibi olmasin :9:

:5::5::5:

ne dogru :ssz: isirgan otu onlar :30:

kötümü yani :26:

nereye gitcen :23:

beni zaten merak eden olmamis :43:sagol bacim :54:

ohmmmm :114::1:

birsey degil canim :38::54::16: güzel olmus kus ucuyor iniyor ikiye bi gözümü ayiramadim kusdan :9:

balli nin dedigi gibi git cekis diyetisyenlen :47::1:

gazosumuzumu açtıracaz sana o sanatkar nuri alçoyu koymuşssun:9:
galba benimkide öle:9::9::9:kız gerçek patlamışolmasın yandık ki ne yandık o zman:30:
kız anket açak kimler akşamki sanat etkinliğine katıldı :9::9::9::9::9:

of dünden beri çarpıntımvar sanki kalbim boğazımda çarpıyor gibi oluyor böle heycanlı bir şekilde aslında tansiyonumda düşük ama:31:

yat uyu kız boşver temizliği
ben evde olsam şuan kesin yatağın içinde olurdum
çocuktan sebep gündüz uykularına hasret kaldık :31:

tuzlu ayran iç canım çok düşmüş tansiyonun

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
ne güzel dulara balım yaaa dua eden dillerine, bunu yazan ellerine sağlık

kilo vermemi engelleyen insanlardan nefret ediyorum demedinmi
ayy benmi yanlış okudum
ama bende kendimme gıcık oluyorum işteee :ssz:

bende hiç kullanmadım canım bencede kullanma sonra çocuk düşününce sıkıntı oluyor allah korusun
en iyisi eşinin korunması ama onda güveneceksin tabiii
olursada hayırlısı canım yaaa haklısın eşin askere gidecek ama olursada napacaksın allah olmayanlara versin isteyenlere versin ama biçocuk için uykuları kaçan ne kadar çok çift var allah hayırlı bir zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin
ilk çocuktan sonra insan daha çok korkuyor ama olursada napalım:31:
yani ben istemiyorum demeye korkuyorum çünkü istediğim zamandada olmaz mazallah, allah korusun

ayy ne güzel
ben önceden plan yapmaya korkuyorum yazın bizim görevimiz oluyor sonra ramazan var
geçen sene yazın ayarladık gittik pahalı oldu bu sene kıştan alalım dedik onada cesaret edemedik
inşallah sorun çıkmaz canım

ayy öyle kaynanadan allah korusun yaaaa
geçen sene alanyaya gittik tatile konyada okuduk diye önce konyaya gidelim dedik
yola çıkacağımız sabah kayınvalide biuyanmış yüzü dayak yemiş gibi
morarmış şişmiş falan
bizde çok önemsemedik oraya uğramadan gittik tatile
ayy burnumuzdan getirdi
kayınım arıyor uğrayıpta gitseydiniz diye ki konyayla onların yeri ters istikamet
kayınvalide küsmüş falan ama biz öyle kötü olduğunu düşünemedik
diğer gelini bakmış elleriyle krem sürmüş bizi üzecek yaaa
bizide götürün demiyor ama burnundan getirmeyide biliyor işte :ssz:
senin kaynanayi bana terapiye gönder minem :1:
kızlar acil çıkmam lazm k.bkmayın siz yazın devam edinnnn
ballllııııııııııı yı kızdıralım çok yazın emi:9:
ay yok kiz ben ona kiyamam ki yazik :9: görüsürüz canim:54:
afacanlara bak :1: ama sessiz izledim dans ediyorlar herhalde :27:
ay ne komik olur ama
ballı gibi onları suçla sende siz beni bu hale getirdniz bak şimdi neler yapıyom dersin:9::9::9:

tuzlu ayran içmedimkahveyle kurabiye yedim iyi gibiyim şidmi.of ya bugun perşembe ya accık tepineyim temizlik spor olsun diom ama çok yorgunum uykum var deli gibi yatsamda uyurmuyum bilmiomn:ssz:
he ilaç 2 ay kulandım doktor diyince bıraktım.eşimde dedi sonuçta oda bir hormon içmesen daha iyi olur dedi.oyüzden diğer yöntemi kullanıyoz.ama oda bozuk çıkarda bizedenk gelir die korkuyom:emir_bebek:
aman bacımsen kötü düşünmüyorsun ama onların içi fesat işte.o eltilerde öle bakıyorki bişeyolsada yaransam die yoksa sevdiklerinden mi sanki.kaynanmla konuştuk geçen ramazan bayramında burda olmayacaklarmış.dedim eşime biz bayramdakime gidecez abilerine gidemeyiz.eltimle konuşmuyom onlarda görüşme taraftarı değil.aslında ortada birşey yokken hep tavırlıydı ölede kaldı.zaten öle birşey ki eltimin tek bir arkadaşı var.kimse anlaşamıyor onla.kocasının arkadaşları bile artık eltimyüzünden görüşmüyor kaynımla garip biri:ssz:

ya bembeyazı geçtim kaç aydır mor çamaşırlarlan dolandım sıvısınıda aldık maledef kötü.servis dediki deterjan bayattır.yenisini aldık yok.o çamaşır yıkamaya gelen kadın sıvı iyi deil toz alın dedi oda olmadı.ama nedense hep o markayı tavsiye ediyorlar.o kadın gibi 10 çamaşır yıkasam belki güzel olabilir ama onada ne vakit yeter ne fatura parası:6:
senin eltin catlak a benziyo onu almiyom terapiye :68:
görüşrük canımhe bende şimdi boş boş yazacam öle ballıya çok sayfaolsun suzide gorile takılı kaldı heral:ssz:
goril var barbie var dansöz var varda var :9::9::9:

direksiyon dersine gidecem çok heyecanlıyım
dün okuya okuya gittim
bugünde öyle yapcam
çüüüüüüüz kızlar
akşama gelemezsem dua okuyun benim için
iyi kızdı deyin okeyto??
ay öyle deme kiz allah korusun iyi dersler canim dikkat et kendine emi :16::16::16:
:3::3::3::3:

gazosumuzumu açtıracaz sana o sanatkar nuri alçoyu koymuşssun:9:
galba benimkide öle:9::9::9:kız gerçek patlamışolmasın yandık ki ne yandık o zman:30:
kız anket açak kimler akşamki sanat etkinliğine katıldı :9::9::9::9::9:
:1: emrah deyince akla nuri alco geliyor napim :9::9::9: yok kiz :27: aslinda balon daha garantili diyorlar :26:
ay benimki hala arıyor açmıyacam dün gece o bana nası yaptı bende ona öle yapacam:19:
kiz ben sana nediyom :4: adama postiv davran sana bak nasil postivlesecek adamcagiz :1:

senin kaynanayi bana terapiye gönder minem :1:

ay yok kiz ben ona kiyamam ki yazik :9: görüsürüz canim:54:

afacanlara bak :1: ama sessiz izledim dans ediyorlar herhalde :27:

senin eltin catlak a benziyo onu almiyom terapiye :68:

goril var barbie var dansöz var varda var :9::9::9:

ay öyle deme kiz allah korusun iyi dersler canim dikkat et kendine emi :16::16::16:

:1: emrah deyince akla nuri alco geliyor napim :9::9::9: yok kiz :27: aslinda balon daha garantili diyorlar :26:

kiz ben sana nediyom :4: adama postiv davran sana bak nasil postivlesecek adamcagiz :1:
davranamam öle birşey kiona ters davranınca daha düzğünoluyor öle anlaşıyoz biz:9:sende benimbişeyimi terapiye almıyon:9:
Huhhuuuuuuuuuuuuu selam güzel ,fit,fıstıklarrr beni de aranıza alın bende 71 kilocukum :D

Çok mu hızlı giri oldu ? :D

fıstık dediğin için alabülürüz belki bi kızlara sorcan tek tek benden okey suzi sen nediyon:51:

of dünden beri çarpıntımvar sanki kalbim boğazımda çarpıyor gibi oluyor böle heycanlı bir şekilde aslında tansiyonumda düşük ama:31:

tansiyonun düsdügü icin gecen sene bana da öyle oldu kuzum :26: sonra bi seker attim agzima gecti su ic sekerli birsey at agzina :26: sekerinde düsmüs olabilir belki :26:

ay bende postiv energcy nasil olsun odun gibi bi kocan varsa :47:

Ay alın size bi zararım olmaz valla bak :D bi köşede zayıflar giderim sizle :D

Ay bu gülücükler,öpücükler,çiçekler,böcükler nasıl konuyo yok benm mesaj alanımda

tansiyonun düsdügü icin gecen sene bana da öyle oldu kuzum :26: sonra bi seker attim agzima gecti su ic sekerli birsey at agzina :26: sekerinde düsmüs olabilir belki :26:

ay bende postiv energcy nasil olsun odun gibi bi kocan varsa :47:
:9::9::9::9::9::9:atalım şu kocaları:52:
Ay alın size bi zararım olmaz valla bak :D bi köşede zayıflar giderim sizle :D

Ay bu gülücükler,öpücükler,çiçekler,böcükler nasıl konuyo yok benm mesaj alanımda

bak şimdik suzide kararını söylesin birde ballı diye bir kullanıcı varki topikte aman allh o tamam didiyse kimse ağzını açamaz:6::51:

Vayanalı olan mıııııııı :D Ay ben sizi hep ziyaretçi olarak izliyorum,tanıyorum sizi asılnda :D

kız suzi kimliğimz açığa çıktı bacımçıkart maskeyi ben diyom şu nicki bir değiştireyim die bacı o kadar tanıyorki viyanaya bile vayana diyor:53::53::53:

yok vayanalı olan suzi bu dediğim

made in germany:51::51::51::51::51::51:

buraya gireceksen onun sanatından geçmek zorundasın
:23:

kız suzi kimliğimz açığa çıktı bacımçıkart maskeyi ben diyom şu nicki bir değiştireyim die bacı o kadar tanıyorki viyanaya bile vayana diyor:53::53::53:

yok vayanalı olan suzi bu dediğim

made in germany:51::51::51::51::51::51:

buraya gireceksen onun sanatından geçmek zorundasın
:23:

Ya zor üye oldum,hotmail,gmail gibin değilde özel mail adresi istedikleri için aranızda hep ziyaretçi olarak takıldım,yoksam çoktan kaynaşmıştım sizinle,düğün günü teyzenin sizle geldiğini bile biliyorum :D Daha da anlata bilirim isterseniz,beni aranıza alın :D

Huhhuuuuuuuuuuuuu selam güzel ,fit,fıstıklarrr beni de aranıza alın bende 71 kilocukum :D

Çok mu hızlı giri oldu ? :D
hosgeldin canim :29: fistik dedigin icin sana arti 1 puan veriyorum :86:
davranamam öle birşey kiona ters davranınca daha düzğünoluyor öle anlaşıyoz biz:9:sende benimbişeyimi terapiye almıyon:9:

fıstık dediğin için alabülürüz belki bi kızlara sorcan tek tek benden okey suzi sen nediyon:51:

yok anam senin elti beni ezer ben korktum ondan ben cok hassas biriyim gelemem öylelerine :83:ay bana fistik dedi alalim alalim :12::9:

Ya zor üye oldum,hotmail,gmail gibin değilde özel mail adresi istedikleri için aranızda hep ziyaretçi olarak takıldım,yoksam çoktan kaynaşmıştım sizinle,düğün günü teyzenin sizle geldiğini bile biliyorum :D Daha da anlata bilirim isterseniz,beni aranıza alın :D

abowww gerçek korktum şimdi valla ballaı tevekkeli değil zenci olduğunu saklıyor.buda benim gibi içinde biriktirmiş.araştırmacı gazeteci bunu yanıma yardımcı alayım gurbet gelene kadar:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hosgeldin canim :29: fistik dedigin icin sana arti 1 puan veriyorum :86:

yok anam senin elti beni ezer ben korktum ondan ben cok hassas biriyim gelemem öylelerine :83:ay bana fistik dedi alalim alalim :12::9:

kız benimelti minicik benim düğün fotolarımda vardı kısa boylu zayıfçık yeşil elbislei bi karı pazara gider gibi düğüne gelmiş saçlar bile yapılamış özensiz:51:

neyse taktir etiim seni bişey kaçırmamışın en azından bazıları gibi burda olupta okumamamzlık yapmamışsın.kimileri 2 sayfa geri gidecem die korkuyor.sonra free takılıyo burda:9::9::9:

neyse taktir etiim seni bişey kaçırmamışın en azından bazıları gibi burda olupta okumamamzlık yapmamışsın.kimileri 2 sayfa geri gidecem die korkuyor.sonra free takılıyo burda:9::9::9:

Gurbet ağustosta dönerim dediydi sanki,tayin mi ne olacaktı :D hihihi beni yardımcı al evet al al al :D ama önce şu ifadeler nerden konuyo onu öğret :D

Back
X