- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
amaan öylesinden allah korusunyok canım benim 45 yaşında kaynanam
ama illa gelin yapsın diyenlerden
bazıları egolarını tatmin etmek için geline yükleniyıor
ben yeni evliydim
bayram temizliği yapalım dedi durdu
sonra bi gün gittim
sabahtan yapmış temizlik ben yaptım dedi gelinlerden fayda yok biri çalışır biri pc başında oturu dedi
bende eltim yapsın o senin ilk gelinin dedim
aman herkez bişiler yiyor ne biçim bir hafta sonu![]()
benimki iyi o konuda bişey yap demez ebnde yapmam gerçi
diğer gelini ev hanımı bazen anlatır geldi şurayı sildi şurayı süpürdü diye
amaaan çokta tınnnn

haftasonu cozutan cozutana canım boşver
yarın tekrar dikkat edersin![]()

inşallah canım
canım çok erkenmiş dahaumay bende o korkuyla yasiyorum esim bosuna korkuyosun diyo ama elimde degil hep tedirgin oluyorum
umaycim ilk denememiz basarisizlikla sonuclandi bide daha kucuk 22aylik anlamiyo cisinin geldigini soylemiyo yani kakasini yapinca rahatsiz oluyo eeeyaptim al diyo yada yatiyo yere al diyo ama daha beklememiz lazim anladim bugunku denemeden sonra yaklasik 5 kiyafet su icinde kaldi kakasini banyoda yere yapti yani 6ay daha bekleyip oyle deniycez bidaha
öğrenir belki ama zorla öğrenir
hem çocuğa yazık hem sana
seneye yaza bırak bence canım
3 yaşa yakın daha kolay öğreniyorlar
sağol canımmmmmkolay gelsin canım yarından itibaren düzeltirsin
çok geçmiş olsun canımkızlar çok hastayım
hapşuruk hupşuruk öksürük
betüşüm bi hapşurdu topikde bizede bulaştırdı
sabah ateşim vardı nerdeyse cıbıldak gezdim evde
ateş düşürücü ilaç içtim
ıhlamur içiyom şimdide
kaç bardak oldu sayamadım:26:
öfff sıcakda hiç çekilmiyor![]()
bende fenayım ama benim günün değişik saatlerinde geiyor sonra geçiyor sonra geri geliyor
anlamadım bu işi :44:
kolaysa başına gelsinslm seker kolay gelsın

buzdolabınada girilcek dahaben de buzdolabına gırcem bırazdan amma velakın belım cok agrıyorrrr
iyi hatırlattın canım gece gece

evet canımyatiliya mi gelmisler :26:

toparlanmalıyız suzimmmmamin canim allah onlarin acisini göstermesinbos bos konusuyoruz bazen minem gel biz sana özet geceriz
toparlanalim![]()
canımm afiyet olsunbu yemek için mine arkime teşekkür ederim mercimek fikrini bana o vermişti hem çok hafif hemde çok lezzetli limonlu salatasıda oluyo yogurt koymazsan ben yoğurt koydum koca bi tabak oldu hem gözüm hem karnım doydu
he mercimeği haşladım üzerine sarmısakşı yoğurt koydum dereotuda doğradım bide 1 kaşık zeytinyağı koydum.sen sevdiğinot varsa onuda koyabilirsin maydonoz nanede olabilir hatta maydonoz iyiolur tam diyet yemeği olmuş olur bence
yav yemicem ama gözüm dönüyo hep![]()
benimki biraz farklıydı ama olsun bende deneyeceğim senin tarifini
Toplam 60 kullanıcı konuyu okuyor. (37 üye ve 23 ziyaretçi)kizlar ekrana nsil bakmissam kocis ne oldu sana dedi
yok birsey dedim
ama aradan bir zaman gecti ne oldu sana yüzün degisti diyo
cok etkilendim ben ya
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/623808-tekme-tokat-dayakyedim-kapinin-onunde.html

bence mama verme canımkizlar jillianin 3.gununude bitirdim ama cok yoruluyorum her yanim agriyo sabh yataktan kaltigimda heryerim titriyodu namazda secdeye giderken ayak ust kisimlarim feci agriyo
kizlar bisey sorucam ben oglumu emziriyorumya emzirdikten sonra sutum yetiyomu diye denemek icin mam verdim dun 15 ml icti sadec bugun cok agliyo diye ben emzirirken esim yapti sonra bende verdim ve yine sadece 15ml icti simdi benim sutum yetmiyomu yoksa neden sadec 15ml iciyo anlamadim
öyle öyle alışır
doymamış olsa 15 ml sütlemi doyacak canım
sen ara ara su ver ek gıdaya geçtiyseniz meyve suyu ver bibberonada alıştır ilerde süt içmesi gerekirse falan biberona alışma sorunu yaşamazsınız ama anne sütü alırken mama verme canım doktorunuz önermediyse
Son düzenleme: