• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
Yarında geç gelebilirim yine doktura gidecem adet söktürücü verecem dedi ne kadar zararı varmıdır kafama çok takıldı

yine biz bildigimiz gibi yapalim :1:yoksa 80ene gider benim yol :37:dikkat etmezsem :18:

bende kacmam lazim canim cocugu yatircam eger uyuya kalmasam yine gelmeye calisirim :16:

off tugbis ya neden tediklenmis ki agir mi kaldirdin zamaninda :26: bi ara bendede bacaklarimda yanma karincalanma vardin cok sükür gecti agliyordum aksamlari agridan simdi unuttum belden geliyor dedi kac doktora gittimde allah kimseye dert verip derman aratirmasin benki doktora zor giden biriyken doktor doktor kostum bi care diye allah önce bize ailemize saglik sihat versin en önemlisi o :31:

kizlar :80:dur :28:kacmadan yediklerimi yazayim yoksa unuturum yarina :ssz:

sabah: 2 dilim kasar peyniri 5 cerry domates
ara: 3 kayisi
ara: 1 diyet bisküvi
öglen: et döneri salata
ara: kirazli kek :17:
aksam: 1 tabak türlü ama suyunu birakdim tanelerini yedim yani patlicani patatesi havucu falan
sonra avcum icinden daha kücük pide 1 salam
sonra bu sefer avcumun ici kadar yine pide :17: 1 sosis

ya yemegeyim diyorum bana kilo yapan seyleri :25:ama pismanda olmuyorum ki :37:ruhsuz gibi birsey oldum :44:kabullendimmi ne sisko oldugumuda :30:umursamiyorum :26:
hadin kactim gelebilirsem yine ugrayabilirim :54::10::10::10::10:
suzim napıyon sen gün içinde iyisin akşam cozutuyonnn
bütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
ara öğünlerimde hiç sorun yok ekmek bile yemedim
belkide ondan saldırdım diycem ama değil ekmek yesemde saldırırdım kesin
yemekten midem ağrıdı ama yinede yedim
üüüüüüüüüüüüüüüf canım sıkkın regl çok yakın sanırsam 3-4 gün falan var :ssz:
duşa gircem şimdi yorgunluğumu atarım belki
yine gelirim
handeyi merak ettim :26:
bende bu hafta dikkat edeyim diyorum inadına bişeyler çıkıyor..
2 gün akşam yemeğine gitmek zorunda kaldım bide yemek geç saatte..
bide kermes zamanı arkadaşlar kermese gidelim dediler öğlenlride ordayız..
nolcak bu halim bilemiyorum..
67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..

saol suzim..yok babamı 7 yıl önce kaybettim trafik kazasında..
Allah rahmet etsin canım babacığının...
Ay bugun çok yoğundu kan tahlil makinesi bozuktu sonuçları akşam üstüne doğru alabildik kızlar doktur cihazlan göbekten baktı bir sorun yok herşey normal dedi.testtede hamile çıkmadım çok şükür ki.sonra akşam üstü mobilyam geldi bi sürü iş çıktı bana.gecede misafirliğe gittik.gelemedim.olmadı herkesi çok özledim.özellikle beni merak eden suzi ballı gurbet bahar oslew duygu müzü merve mine gülanne hepsine çok teşekkür ederim iyiki sizi tanımışım.çok bakamadım topiğe unuttuklarım varsa darılmasın kimse.ay hepinizi çok seviyorum.
Yarında geç gelebilirim yine doktura gidecem adet söktürücü verecem dedi ne kadar zararı varmıdır kafama çok takıldı

iyi gözün aydın handecim..
istemiyordun zaten iyi olmuş hayırlısı..
mobilya ne aldın kızzz güle güle kullan..

günaydın kızlar çok geçmişe gidemiyorum maalesef aklımda burda kalıyor ama işler yetişmiyor bu seferde
tartı öncesi son gün
dikkat edelim lütfennnnn.......

kizlaar :3:
is ev isi derken anca gelebildim :31:
vee öldüm yorgunlukdan belimi agritmisim zor yürüyorum :26:
ee siz ne yaptiniz :16:
Kız ev düzenleme topiklerine bakıp bakıp evi baştan başa düzenledin sanırım:27::27:Darısı benim başıma da ne zaman bilmiyom:52::52:

selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim :14:
Allah kolaylık versin canım, inşallah önemli bişey çıkmaz, sen moralini yüksek tut.

geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum:31:

bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonra:9:en iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak:15:

sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun:16:

geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:
Fıtık için hangi doktora gidliyor canım, ben de şüpheleniyorum ama gitmedim hiç, kasık ağrısı yapıyor mu fıtık ve de üst bacakta ağrı yanma gibi bişeyler oluyor mu?
Tartı konusunda eğer herhgün tartılırsam ve de eksi görürsem ben de nasıl olsa veriyorum deyip kaçamak yapabiliyorum:1:

iyi akşamlar kızlar..bugünkü menü
bugün oruçluydum borçlar warda
sahurda 2 dilim kepek ekmeği arası domates
iftar 2 dilim kepek ekmeği arası domates peynir..3 dilim karpuz
şuan:büyük fincan türk kahwesi orta şekerli yanındada 3 minik çikolata
geçmişe bakamıcam kızlar..içim sıkılıyor..bi huzursuzluk war içimde.huzursuzlukta demeyelimde babam aklıma geldi birazda sanırım ondan..ee sizler naptınız bakalım 1 sayfa bile geri gidemicem.belki az sonra açılırım okurum..
Allah kabul etsin orucunu:16:

slm kızlar napıyonuz
handem gelmedın merak ettım senı bı yaz barı:31::31::31:
kız suzı amma kaynatıyon ha:53::53:
kız ballı naptın dun bende merak ettım:23::23:
hastalarımıza gecmıs olsun rabbım sifa versın:ssz:
İyiyiz canım, sen nasılsın?

yine biz bildigimiz gibi yapalim :1:yoksa 80ene gider benim yol :37:dikkat etmezsem :18:

bende kacmam lazim canim cocugu yatircam eger uyuya kalmasam yine gelmeye calisirim :16:

off tugbis ya neden tediklenmis ki agir mi kaldirdin zamaninda :26: bi ara bendede bacaklarimda yanma karincalanma vardin cok sükür gecti agliyordum aksamlari agridan simdi unuttum belden geliyor dedi kac doktora gittimde allah kimseye dert verip derman aratirmasin benki doktora zor giden biriyken doktor doktor kostum bi care diye allah önce bize ailemize saglik sihat versin en önemlisi o :31:

aksam: 1 tabak türlü ama suyunu birakdim tanelerini yedim yani patlicani patatesi havucu falan

ya yemegeyim diyorum bana kilo yapan seyleri :25:ama pismanda olmuyorum ki :37:ruhsuz gibi birsey oldum :44:kabullendimmi ne sisko oldugumuda :30:umursamiyorum :26:
Sen suçunu biliyon zaten:20::20::20:Minnak pide bir daha minnak pide kimi kandırıyon bakim:1::1:

bütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
yine gelirim
Yedikçe varya iştah açılıyo, geçen sene ben uzun süre tatlıdan uzak kaldım ve de aklıma bile gelmiyordu, şimdi maşallah hergün kaçamak:ssz::ssz::ssz:

67 gün borcum war.oda hamileyken tutamadıklarım..tutabildiğim kadar tutcam bakalım..aslında kışın günler kısa ozaman tutmak daha mantıklıda en azından 5 10 tanesini bitireyim dedim..

Ben sayısını bile bilmiyom ama 40 civarı da benim vardır sanırım.
Baban için de Allah rahmet eylesin canım, cennette kavuştursun.

öyle sen gidersen ben de küserim :19:

dikkat etsen sen verirsin bence canım cumaya kadar :34:

olabildiğince girmeye çalışıyorum ama çok olmuyor :26:
o kadar yorgunum ki uykusuzum da..
yine de bi hızlı hızlı baktım :16:
ben de özlüyorum pek alışmışım buraya :31:

doktor kontrolünde olunca iyi veriyorsun canım sen :34:
resmini de gördüm :23::23:

bu kadarcık uğrayabildim canım anca :26:
kutumu da hemen boşaltıyorum :34:
:16::16::16:

pantolonum geldi kızlar
üzerine de tunik aldım beyaz
beğendim ama ütülerken farkettim kumaşında problem varmış
yarın değiştircem inşallah
arkadaşımın mezuniyeti var
ona kadar yetişir inşallah..
öyle işte
resim eklerim
ben kaçar
öptüm hepinizi.
Tamam canım, bekliyoruz. Güle güle giy bu arada.:16::16:

Darıldım darıldım tüstüm, şaka şaka, Allah gönlüne göre vermiş işte sevindim senin adına. Biliyo musun benim eşim de biz evlendikten sonra askere gitti, asker yolu bekledim 15 ay hem de, ben de senin gibi o korkuları yaşadım, şükür ki benim de olmadı o dönem, Allah herkese istediği zaman versin bebiş.

günaydın kızlar çok geçmişe gidemiyorum maalesef aklımda burda kalıyor ama işler yetişmiyor bu seferde
tartı öncesi son gün
Günaydın canım, sen işlerine bak önemli değil.

günaydııınnn:16::16::16::16:
güzel bir gün olsun inş.:16::16::16:
Günaydın :16::16::16:

Günaydın kızlarrr,
Güzel bir gün olsun inşallah.
Maalesef ben artıdayım:ssz::ssz::ssz:Yarın tartıda herkes istediği rakamı görür inşallah, olmazsa bugün ben de form çayı içeyim, kimi kandırcaksam:18::18::18::17::17::17:

hande ne yapti acaba :31:

Hande hamile değilmiş az önce geçmiş okurken gördüm dokturun boynuna atlıcakmıs sevinçten deluuu :60:

selam kızlar hastane işim bitmedi gibi yarında tahlillere bakılacak kaç haftadır sürekli bir taraflara yönlendiriyorlar bu üzerimdeki yorgunluk ne anlamadım umarım siz iyisinizdir hepinizi çok özledim :14:

bende bilmiyorum canım araştırıyorlar yerimden kalkamıyorum aşırı halsizlik var :50:

ev berbat oldu valla biran önce toparlanmam lazım yoksa işler kötü olacak

inşallah canım çok zor geliyor herşey biran önce toparlanmak zorundayım ama hastane yetersiz malesef

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce sonuclanırda kötü birşey cıkmaz sende rahatlarsın allah yardımcın olsun

sagol tatlim :38: bugün ben yine fazla kacirdim ya :17:

canim bende bugün yine aldim zor buluyorum burda ama 4 ününde tadina baktim sonunda :9: en cok hosuma giden ve faydali olan kayisi form cayi misir püskülünün de tadi hos ama kiraz sapi hosuma gitmedi onu bidaha almam birde limonlu var ama onda tik olmuyordun bende :44:
annem hap yazdircam diyordun gidersek sorayim bakim :26: sagol fadimecim :38::16:

Bende kayısılı ve karısık içiyordum eskiden sonra elma kromlumu ne aldım zor içtim onu cok kötüydü kokusu şimdide kiraz saplı aldım buda fena değil elma kromludan sonra iyi geliyo ama yınede hiçbirini severek içmiyorum kötünün iyisiler bana göre :31::31:

geçmiş olsun suzi,,halsizlik bendede var havalardan olsa gerek diye düşünüyorum:31:

bu arada bende tartılmadığım zaman önemsemiyor kilo almadım diye düşünüyorum ama durum feci oluyo sonra:9:en iyisi hergün kiloyu kontrol etmek valla başka türlü olmıcak:15:

sanada geçmiş olsun canım,,çok zor ağrıdır bilirim,,heleki bende fıtık varmış 3 tane hemde,, ameliyat olmakta istemiyorum,sonuçta 2 bebem var nasıl yaparım o halde herşeyi,ooff,allah yardımcımız olsun:16:

geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur ccanım:26:

Sanada geçmiş olsun canım fıtıkta çok kötü allah tüm hastalara yardımcı olsun

geçmişe bakamıcam kızlar..içim sıkılıyor..bi huzursuzluk war içimde.huzursuzlukta demeyelimde babam aklıma geldi birazda sanırım ondan..ee sizler naptınız bakalım 1 sayfa bile geri gidemicem.belki az sonra açılırım okurum..

Çok az yemişsin canım zaten tümgün yemek yemiyo su içmiyosun bari biraz salata falan yapaydın bide bol su iç susuz bırakma vücudunu
Babam benimde aklıma her geldiğinde içim daralır sıkısır allah rahmet eylesin huzur içinde yatsınlar:43:

teşekkürler arkadaşlar tahlillerde bişeyler çıktı ama burdaki doktorlar anlamıyor başka yere sevk etiler bütün yapılan tahlileri toplucam anca tatile ailemin yanına gidince gösterecem
Göster canım farklı doktorların görmesinde fayda var

Sanki şimdi çok dikkat ediyosun suzi yaa ne o pideler sucukla sosisler dikkat edicem dedikçe abartıyosun kuzum sen bi süre normal yemekmi yesen sonra baslasan acaba :26::26::26:

:48::48: gelmeye caliscam canim Eki Görüntüle 723963 :9::9::9::9:
dipnot: üstüne tiklamayi unutma :))))))

Ya ballıyla ikiniz nerden buluyosunuz bunları :9::9::9::9::9:

he cnm haftaya gıdıyoz ızne cumaya kadar bıtırmem lazım sonra kum gunes her yerım benım:52::52::52:

ay kıyamam ıns onemlı deıldır cnm ama dedıgın kulak zarıylada olbılır oda bas donmesı yapıyomus bı kulak burun bogaza gıdıp sıkayetlerını anlatsan :50::50:

Ayyy gurbett canım tatil cekti kız şimdi bende istiyom kum deniz plajjj :10::10::10::10::10:

bütün gün yedim
hemde zararlı şeyler
elim hiç boş durmadı
yine gelirim

Regline kadar sıksan dişini canım regle kadar alıp sonra vermeye calısma bide sonra :8::8: en azından azar azar ye miden agrıyana kadar değil :9:

Allah kabul etsin orucunu... babana ve benim babamada allah rahmet eylesin huzur içinde yatsınlar :43:

sabah
peynir domates salatalık roka 1 dilim ekmek
ara
yeşilçay 2 kayısı 7-8 tane kiraz
öğlen
5 kaşık sade bulgur pilavı 5 kaşık bezelye
ara
nescafe
akşam
2 kaşık bulgur 3 kaşık bezelye
şimdide çay içiyom anca gelebildim işten çok yorgunum :ssz:

Tebrikler canım güzel yemişsin ama dedikleri gibi yogurt ve salata iyi olurdu

Kizlar nabersiniz ben ye ic yat durumundayim handeyi merak ettim ama sanirim gelmemis bide ben bu cuma bildirim yapamiyciim malum yazlikta hersey var ama tarti yok :1:hepinizi optum

Kız yazlıgın orda eczane yokmu sabah erken kalk git eczanede tartıl

bende menumu yazam barı
sabah
4 dılım sucukla yarım yumurta
1 dılım ekmek
bıraz peynır
salatlık
yesıl cay
ara 10 fındık
aksam
4 köfte
1 kasık pılav
yogurt
maydonoz suyu
3.5 lıtre su
1 ısırık kek:18::18::18::18::18::18::18:

Kız gündüz cok uyuma şişersin valla

acaib sinirliyim..dangalağın birisi ateş etti we köpeğin nasıl bi ağlama sesi geldi anlatamam içim gitti..dilsiz onlar ya dertlerini nasıl anlatsın.geldiyse kapına su wer ekmek wer açtır belki..pislik insanlar..elleriniz kırılsın ...

O canına kıydıgı köpekten daha hayvan onu yapan allah akıl fikir versin insan eylesin tez zamanda o hayvanı inşallah

brunch yapmış hatun :1:

:9::9::9::9::9::9: :60::60::60::60::60:

amin saol canım..fazla yiyemedim..midem bulanıyor..we boğazımda sanki bir düğüm war yutkunamıyorum..bu uzun süredir olan bişey we ben korkuyorum.eşimde yok..öylece kalıwermekten çaresizce kalmaktan çok korkuyorum..şuan bile önümde neler olsa yemem..:25::25::120::120::120:

Geçmiş olsun canım allah korusun öyle düşünme bişey olmaz de sen doktora da görün en kı sa zamanda hem için rahatlar hemde bir hastalıgın varsa erken teshıs her zaman yararlıdır.

Hamile değilim oh oh utanmasam sarılacaktım doktura

Hadi gözün aydın canım bosuna üzmüşsün 1 haftadır kendini bak tutkularıda bosuna yedin :9::9::9::9: ne mobilya aldın güle güle kullan iyi günlerde kullanmak nasip etsin Allahım...

tartı öncesi son gün

Günaydın kızlarrr,
Maalesef ben artıdayım:ssz::ssz::ssz:Yarın tartıda herkes istediği rakamı görür inşallah, olmazsa bugün ben de form çayı içeyim, kimi kandırcaksam:18::18::18::17::17::17:

Hepinize günaydınlarrr...

Fadime sen form cayını iç artıda cıksan bi işe yarar o elbet afiyet olsun :7::7::7::7:

[video=youtube;GtqF2AHOoWI]http://www.youtube.com/watch?v=GtqF2AHOoWI[/video]

Balkaymakim sabah serviste çalıyodu dinlerken sen geldin aklıma paylaşıyım da dinleyelim hep beraber dedim :32::32::32::21::21::21::21:

Sevgilimmm:24::24::24::24:

Şekerimmm:24::24::24::24:

Bal kaymak yarimmmm:24::24::24::24::24:

Son düzenleme:
gecen ay 2 sinde gelmisdin bak olabilir ona bi dikkat edeyim regl yaklasincami oluyor diye sagol minem :38:
off hic sorma minem bana sanki hep böyle kalacakmissim gibi geliyor :ssz: hic birzaman ince citir söyle güzelce zayifliycakmissim gibime gelmiyor :31:

kizlar ben birazdan cikiyorum yarin burda tatil ohh oglisle öglene kadar yatariz herhalde :9: gerci onada belli olmuyor ama bakalim artik 9-10 a kadar uyuyak bari :1:
cuma da tatil olsaymis keske :37:
bugün kizlarin cogu gelmedi :44:
kendinize iyi bakin fazla kacirmayin :54::16::10::10::10::10:
oohh güzel güzel uyu oğluşunla tadını çıkar:16::16::16:
Bi ara konuşmuştuk ev mevzuları karışıktı sonrada ben açana kadar açma bu konuyu dedi bende bi daha açmadım.

Tanışalı 8. sene olacak Temmuz da birlikte olalı 6 canım :)
2 bardak su içiosun her ögünden önce..
Teşekkür ettim suzicim ayrıca :9:
Fydalı, bagırsakları calıstıracak ekmek bulduktan sonra aksamları cok abartmamak kaydıyla mantıklı geldi bana bilemedim.:26:
hıımmmm inş. hayırlısı dilekçim,herşey gönlünce olsun canım benim:16::16::16:
Selamlar kizlar iki gündür cok yogunum ayin 20 sinde kizim dogum günü vardi, yarin burda tatil bizde kizimin serefine bi mangal party si düzenliyoruz esim calisiyo hersey benim omuzuma kaldi alisveris hazirlik derken hic vakit bulamiyorum. Yarinda gitcez pazara kadar yokum ama kilomu ne zaman bildircem geldikten sonra olurmu?? Ama gecmisi hepsini okudum ama dedigim gibi yazmaya firsatim yok simdi kizimi uyutuyorumda hemen yazim dedim.
nice yıllara canım:16::16:Allah kolaylık versin
bizde seni özledik canım:16::16:umarım kötü bişey yoktur:50:

evet canımyaa,,çok acım var,ağır kaldırma kilo almamaya çalış eğilip kalkarken dikkat ol vs.vs. söyledi doktr,,fizik tedaviye gönderdi işe yaramazsa iğne vurucam oda fayda etmezse ameliyat dedi,15gün gittim hergün fiziğe,değişen hiçbişey yok,hala çok acıyo,:25:
napcam bilmem,tekrar gidelim dedi eşim bakalım ne zaman gitcez:31:
Allah şifa versin canım:16:
Allah kabul etsin canım,yediklerin banada az geldi:31:
bişeyler söyledilerde tam anlamadılar kanla yada beyinle dediler bakalım inşallah önemli değildir ayaktayken baş dönmesi oluyor tek dışarı bile çıkamıyorum 1 aydır

orayada yolladılar sağlam çıktım çok şükür geriye hemotoloji ve nöroloji kaldı bebekle zor oluyor onun için hemen toparlanmam lazım inşallah sadece yorgunluktandır
İnşallah önemli bişey değildir canım yaa:50:
benimde bir sürüüü borcum var niyetim var başlamaya inş. tutarım:31:

Allah rahmet eylesin canım:50:
aslında midemiz doyuyorda gözümüz doymuyor suzim..zaten bide diyette olduk mu?yemek istemesek bile yiyoruz aman zaten yedim yemişken biraz daha yiyeyim diyoruz.şahsen ben öyleyim..:4::4:

suziyede dedim canım gözümüz doymuyor..midede problem yok..diyet psikolojisi beyni direk yemeye yönlendiriyor..normalde dikkatini bile çekmeyen şeyler gözümüze ilişiyor..
gözümüz doymuyo gözümüz:30:

:36::36::36::36::36:
ne desen haklısın canım ama bugün öyleydi valla
hem yedim hemde pişman oldum kızdım kendime
sonra yine yedim öyle bir döngü işte
ha bidöngüü daha var tatlı ihtiyacı üstüne ağzının tadının değişmesi için tuzlu yeme sonra yine tatlı tuzlu derken gelen mide ağrısı :51:

aynen öyle
cıss yedim nasılsa bugün gitti diyorum
bide bende şey var
akşam yemeğinden sonra yemiyorum bişey gün içinde problem olmayacakmış gibi geliyor ve götürüyorum

biara bizim apartmanın bahçesinde biköpek boyluboyunca yatıyor
neymişte çilek bahçesine giriyormuş diye zehirlemişler
aynı günün sabahıda köpeğe içim gitmişti
bildiğin sokak köpeği değildi cinsti yani ve temizdi ama gitti nazarımda değmez ama :26:

aynen yendikçe yeniyor
:31::31::31::31::31:
aynen yendikçe yeniyor:31:

oyyy canımmm:16::16:Allah gönlüne göre versin canım inş. istediğiniz bi zamanda hayırlı evlatlarınız olur:16::16:
hayırlı olsun mobilyaların:34:

Günaydın kızlarrr,
günaydın canım...
bende aynı durumdayım.. 2gün önce eksideyken şimdi artıda
bu gün ne yapabilirsek artıkım..

bacağına vuran ağrı uyuşma varsa belinde ağrı varsa beyin cerrahi,fizik tedavi,nöroloji vs bakıyor canım..

Fadime sen form cayını iç artıda cıksan bi işe yarar o elbet afiyet olsun :7::7::7::7:

günaydın canım...
denize düşen form çaya sarılıyor:1::1::1:

Günaydın kızlarrr,
günaydıınnn:16::16:

günaydın mervoş naber:54::54:
[video=youtube;GtqF2AHOoWI]http://www.youtube.com/watch?v=GtqF2AHOoWI[/video]

Balkaymakim sabah serviste çalıyodu dinlerken sen geldin aklıma paylaşıyım da dinleyelim hep beraber dedim :32::32::32::21::21::21::21:

Sevgilimmm:24::24::24::24:

Şekerimmm:24::24::24::24:

Bal kaymak yarimmmm:24::24::24::24::24:

:1:

hayırlısı olsun canımmm
istediğin bir vakitte nasip olur inşallah
adet skötürücülerin bizararı varmıdır bilmiyorum dokturumuz bilir gelirse cevaplar ama adet olmamakta zararlı sonuçta
aslında biara nesli soğanla bişey yapıyordu onu deneyebilirsin
:1::1::1::1::1:
bende bu hafta dikkat edeyim diyorum inadına bişeyler çıkıyor..
2 gün akşam yemeğine gitmek zorunda kaldım bide yemek geç saatte..
bide kermes zamanı arkadaşlar kermese gidelim dediler öğlenlride ordayız..
nolcak bu halim bilemiyorum..
bende öyle bişeyler çıkmıyorda kendi isteğimle tıkınıyorum
allahtan yemekten sonra yemiyorum öyle olsa vicdanım daha çok sızlayacak

tartı öncesi son gün
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr :3:
Yedikçe varya iştah açılıyo, geçen sene ben uzun süre tatlıdan uzak kaldım ve de aklıma bile gelmiyordu, şimdi maşallah hergün kaçamak:ssz::ssz::ssz:
geçen sene nasıl yaptık bu işi yaaa
geri gelenler hep aynı yerde sayıyoruz bitek betül zayıf sanırım bize göre
:ssz::ssz::ssz::ssz:
Günaydın kızlarrr,
bende artıyım hemde öyle 100-200 değil :ssz::ssz::ssz::ssz:
Regline kadar sıksan dişini canım regle kadar alıp sonra vermeye calısma bide sonra :8::8: en azından azar azar ye miden agrıyana kadar değil :9:
işte sorun orda canım dişimi sıkamıyorum :43::43:
aynen yendikçe yeniyor:31:
:31::31::31::31::31:

cumaya 1 kala 1kiloya yakın artılardayım moralim diplerdeeeee :43::43::43::43:

günaydın buarada canlarım

:21::21: :16::16: haydi bakalım gıııı artık zayıflayalım..hamile kalırsın bak zonra fit hamilelerden olucan heee ona göre..ama sonra :34::34:
Allah rahmet etsin canım babacığının...

.
amin saol canım:34:

tartı öncesi son gün

inşallah son 2 günde dikkat ediyorum bakalım geri kalanında hep tıka basa yedim 2 gün işe yarıyacak mı?:44:

Back
X