70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canım :16:
ama çıkamadım bilgisayarda işlerim var
bi yandan da buraya bakıyorum :27:
kolay gelsin betülüm iyi geceler :16::16::16:
yatalım bacım da:23::23: sen yat ben kocişi bekl,yom bu teklifini ballı duymasın
ballı suzi bana yatalım teklifinde bulundu:30::23::9:

seni allah kahretmesin hadi yat uyu kalkamıcan sabah lkimle çene ypcam sonra
gerçi ben yarında yokum kaynanamgelecek
arkadaşla alışverişe gidecez çokişim var:52:
kiz cagirdin dedin ya geli gelmez kacti deme diye sey ettim korkuyorum balli sacimi basimi yollar gerci oda gecen senlen aldatmisdi beni bence dogal karsilaya bülür :51:
mecbur kalkcam kiz is var :53:
bildirim yapmiycanmi :26: kolay gelsin oh gelin kaynana gezin :1:
iyi geceler tatlim bende betülün resmine bakip cikiyom :16::10::10::10:

ay özür dilerim canim basin sagolsun allah babanin mekanini cennet eylesin senin yazigi gördükden sonra rosewindle karistirdigimi anladim onun babasi hastanedeydin
önemli değil suzim.. :34::34:
biz şimdi gidecez keşke duşada alsaydın laptobu:26:
geldim :52::52:gıı..
açımmmm ağzıma bişiler tıkayın:26:

ama ama uyku basti Eki Görüntüle 724852 yarin 5 de kim kaldircak beni :5:

:44::44: geldim suzim..bakorasını düşünmedim :9::9:

kolay gelsin betülüm iyi geceler :16::16::16:

kiz cagirdin dedin ya geli gelmez kacti deme diye sey ettim korkuyorum balli sacimi basimi yollar gerci oda gecen senlen aldatmisdi beni bence dogal karsilaya bülür :51:
mecbur kalkcam kiz is var :53:
bildirim yapmiycanmi :26: kolay gelsin oh gelin kaynana gezin :1:
iyi geceler tatlim bende betülün resmine bakip cikiyom :16::10::10::10:

yok canım yapcam sabah tartılıp gelemezsem akşamyazarım nası olsa betül ertesi gün yayınlıyor ama gelir yazar çıkarım.:ssz:
kız gelin kaynana gezilmez ben o hatayı bikere yaptım allah korusun hemde başbaşa:53:
eşimin arkadaşının karısı elbise alacakta gezmeye gidecez
tatlı rüyalar canım
okuda yat:ssz:

yatın uleyynn bakın ben nöbetteyim..burada görürsem 1haftada 5 kilo werme cezası weririm yapamazsınız...:4::4::4:

ben kahvaltı etmiyorum ya evde yanlız oluyorum :çok üzgünüm:
ve üşeniyorum
bir parça kek yedim bende a.s

canim yanlis yapiyorsun. ben 84 kilodan 74 e dustum.kahvalti sart ve aksam yedim sekizden sonra yemedim bu yani on kilo gitti. kahvalti yaptiginda acikmiyorsu n ve halssiz kalmiyorsun

kız nası yıkanmak bu suyun altındamı geçtin sadece:37:
walla bildiğin köpüklendi saşlarım uzun 2 defa yıkadım..çocuklardan alışkanlık olmuş sanırım hemencecik bitiriyorum..:9::51:
sanatta katarlarsa boğazlarını tutup olabülür :9::9::9:
:9::9:
açımmm yav bayılacam şimdik topikte:56:
şimdi 2 tane beyaz çikolatalı alpella yedim..gözüm 3.cüde sana yollayam onu.benimde canım sarma çekiyor.ağız tadıyla bi sarma yiyemedim.ne zaman diyete başlasam biyerde sarma olur diyetteyim diye yemem.sonra akşam ewe gelir tıka basa bişeyler yerim.a mübarek öğlen sarmayı yiyeydinde akşam tıkınmayaydın..ahhh ahhh handemmmm ahh netcem bilmem..

canim yanlis yapiyorsun. ben 84 kilodan 74 e dustum.kahvalti sart ve aksam yedim sekizden sonra yemedim bu yani on kilo gitti. kahvalti yaptiginda acikmiyorsu n ve halssiz kalmiyorsun

bacım senin o alıntıladığın hatun o yazıyı 13-01-2009, 09:24 yazmış yanişimdiye çoktan zayıflamıştır gel sona ne işin var başta böle yapacaksan yanzık topiği yeni baştan kuracaz:53::53:

kız nası yıkanmak bu suyun altındamı geçtin sadece:37:
walla bildiğin köpüklendi saşlarım uzun 2 defa yıkadım..çocuklardan alışkanlık olmuş sanırım hemencecik bitiriyorum..:9::51:
sanatta katarlarsa boğazlarını tutup olabülür :9::9::9:
açımmm yav bayılacam şimdik topikte:56:
şimdi 2 tane beyaz çikolatalı alpella yedim..gözüm 3.cüde sana yollayam onu.benimde canım sarma çekiyor.ağız tadıyla bi sarma yiyemedim.ne zaman diyete başlasam biyerde sarma olur diyetteyim diye yemem.sonra akşam ewe gelir tıka basa bişeyler yerim.a mübarek öğlen sarmayı yiyeydinde akşam tıkınmayaydın..ahhh ahhh handemmmm ahh netcem bilmem..:3:

şimdi 2 tane beyaz çikolatalı alpella yedim..gözüm 3.cüde sana yollayam onu.benimde canım sarma çekiyor.ağız tadıyla bi sarma yiyemedim.ne zaman diyete başlasam biyerde sarma olur diyetteyim diye yemem.sonra akşam ewe gelir tıka basa bişeyler yerim.a mübarek öğlen sarmayı yiyeydinde akşam tıkınmayaydın..ahhh ahhh handemmmm ahh netcem bilmem..

olamazben bu saate kadar aç geçirdim heba edemem şimdilk o pisçikoyla ögggk:120::120::120:

Back
X