70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.:ssz:
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım:ssz:
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.:ssz:
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak:20::22:
betüş daha gelememiş.:ssz:
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten :50::51:
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.:52::52:
hepinizi öptüm.:54:
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123::123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
:21::21::21::21::21::21::21:
güzelmiş canım güle güle kullan da, yatak kapıya çok mu yakın, bana mı öyle geldi? Dolaplarını falan da çekip koyar mısın, merak ettim?

hoşgeldin canım.inşallah hedefine ulaşırsın..:34::34:
yok kız ne sarayı.balkonla dahil.yol kenarındayım acaib toz..hergün sabah akşam balkon yıka..180i falan ewin kendi gerisi balkon.maşallah 3 oda edecek bi balkonum war.kayınpeder bi yaptırmış nasıl yıkancak diye düşünmemiş..ileride mutfakla birleştireceğim yarısını mutfağı küçültmüş..öyle yani..kız senkaç yaşındasın.fadime abla diyorlarya bileyimde bende abla diyem ona göre..bide hemşeri olcaz gııı...sen antalyanın neresinde oturuyorsun dadlum..:34:

:
Antalya Varsak ta oturuyom canım, yaşım 36 ama sen bana Fadime de yine de, ablaya gerek yok:27::27: Öyle geniş balkonlu evleri ben de sevmem, eziyet valla ama 180 metrekare ev de zor beyav, temizle temizle biter mi? Allah kolaylık versin, işin zormuş.

hatırlatmamı yapayım

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirimler yapılacak yarın canlarım

yeni gelenler de

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde yapabilirler :34:

resim ekledim :23:
biraz şebelek çıkmışım ama olsun sizden mi çekincem :37:
ben kaçayım artık :31:
Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.:16:

fadimecim sende fitik mi var gözüme carpti da gecmis olsun canim ben ortopedik e gitmisdim adam birde bellimi düzeltmisdin acaba ondan da gecmis olabilir bi baktir canim :38:

sen yazinca bende simdi su kaynattim form cayi belki fayda eder gecen haftada icmisdim en son :17:
Canım hiç doktora gitmedim fıtıkla ilgili, hep erteledim ihmal ettim, ağrı geçti gibi şimdilik bakalım.

Eki Görüntüle 724868 Eki Görüntüle 724902 Eki Görüntüle 724911
kız hande bak bugün bunları yaptım ..gel yiyek ben sadece 2 3 çatal yedim..:52:
Ay ne süper şey bu canım, hazır gibi olmuş, çok güzel eline sağlık, bir ara bize de yapar mısın, tüm topik toplanıp yeriz:52::52:

günaydın kızllaaaarrr
hayırlı cumalar hayırlı işler hepicinize

başlangıç:82
geçen hafta:79.5
bu hafta:78.1
giden:1.400
toplamda giden:3.900
hedef:65

çok şaşırdım bu kadar beklemiyordum :21::21::21:
:46::46::46:

günaydınlaarr:16::16::16:
hayırlı cumalarr:16::16::16:
Günaydın canım,
Sana da hayırlı cumalar:16::16:

olmazsa bende yapiveririm canim bildirimini hem buraya hem özele :38:iyi eglenceler gidin gezin alisveris yapin ciciler alin :21:

nediyeyim fadimecim ben senden cok daha kötü durumdayim :43: günaydin canim :54:

günaydin tatlim :16:

tebrikler mervecim :46: günaydin canim :16:
Haftaya artık ümidimiz canım bırakmak yok.

başlangıç:77

geçen hafta:69,7

bu hafta:69,7

giden: 0

toplamda giden:7,3

spor yapıyorum yediklerime dikkatt ediyorum gerçekten az bile yiyorum diyebilirim hafif şeyler yiyorum hep ama neden vermem bu kadar yavaşladı anlamıyorum
Az yiyince de vücut stok yapmaya başlayabilir.

günaydin kizlar :16:

ben eksi cikarim derken tarti bana bugün tokat vurdu yüzüme :25:dünkü menümü paylasayim

sabah: 2 dilim kara ekmek 2-3 parca peynir 5 zeytin domates salatalik
ara: 1 kaysi
öglen: nesfit yedim sütle
ara: 1 seftali
aksam: makarna yedim ama doymadan kalktim yani yarim tabak ancak yemissimdir ondan bu kadar artimi cikilir :25:
sonra makarna pismanli ile 2 litre suyu aksam üstü bitirdim su mu tuttum acaba :26:
ay delirecem cok morelim bozuldu tatli yemedim cekirdek citlemedim morelim bozuk oldugu halde dikkat ettim yemedim ben bi süre ara mi versem acaba sIkILdim döngü gibi ayni yerde gezinmekden :50:

bildirim:
baslangic:77.1
gecen hafta:73.9
bu hafta: 75.0 :5:
gelen: 1.100 :50:
toplam giden: 2.1
Kız daha geçen sen değil miydin sucuk ekmek yedim gece geç saatte diyen, el kadar pide bir daha el kadar pide yedim diyen, kızacağım ama sana, gece geç vakitte yemeleri bırak, akşamları sadece sebze yemeği ye, gidecek onlar:20::20::20:

belki duraklamisdir bosma canim :31:

bilmiyorum canim cok sIkILdim gideyim bi süre sonra geleyim belki ya 80 senle dönerim :37:yada kendi kendime ceza vereyim 69 olmadan topige ugrama yazagi koyayim kendime sizi özler hirz yaparim belki :ssz:
dün takildim zaten sarkiya bir kac gere dinlendim :21:
hanimeller N**** (Siyahi) deyince nebileyim geldi birden aklima yaninada cay :17:
dolapin varsa oraya koyarsin canim fazla da kacmaz ayirdigin zaman :34:
dayanamam zaten canim kardesime rüsvet verdim barisdir bizi diye :37: sonra baristik zaten :48:
sayfalar hizli gectimi yetisemiyoruz sayfalar ilerlemedimmi de sIkILiyoruz :1: bende metroda falan giderken telden acip okuyorum ilerlemeyince yenileyip duruyorum kizlar yazdimi acaba diye herkes kitap okur ben topigi :1:
Git git de gel 80 le bakalım o zaman napcan? Yok öyle gitmek falan:29::29::29:

ben suzi bide ballı bugün sosyete pazarına don almaya gittik :9::9::9:
sonra koca totoşlarımıza don bulamadık
bizde uzun basma etek kaldık:6:
Eki Görüntüle 724818

ay saol canım pazarteside dolap gidecek of of:ssz:

çok deil bence canım of bende tatlı istiom açım resmen:ssz:

ne şovu yapıyo kız:9:

sıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesem:56:

ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim:56:
yaramzlık şovu ne zaman dizi izlicek olsak boyle yapıo gıcık oglan
bide son zmanlarda face sinir olmaya başladım bende ballı gibi.
2 tane arkadaşım doğurdu daha ertesi gün resimlerinin altına yorumyapanlara teşekkğr ediyorlar
anlamıyorumne ara vakit bulup hastaneden çıkıpta yorumyazıyorlar sinir olmaya başladım:47:
Eki Görüntüle 724835
ben 1 ay kendıme gelemdım; annem rahatlıım dıye karşıdakı kafeye gonderdı 5. gün dikişim patlıcak sanıp gerı dönmüştüm..
günaydın kızllaaaarrr

tebrıkler cnm
Günaydın kızlarr;
Kilo bildirimim;
başlangıç kilo: 62,8 kg
geçen hafta kilo: 62,4 kg
bu hafta kilo :62,6 kg
gelen:200 gr.
toplamda giden :200
hedef kilo : 55 kg
ahhhhh, olmadı şimdi.. bıraz yaşantına dıkkat et sıkıntın falan varsa geç yatıyorsan ödem yapmışsındır..
Günaydınlarrrrr..... :32::32::32::32:
Kilo bildirimim :21:
başlangıç kilo: 73,4 kg :19:
geçen hafta kilo: 71,7 kg :20:
bu hafta kilo :71,3 kg :31:
Giden:400 gr. :46:
toplamda giden :2,1 kg :34:
hedef kilo : 60 kg :21::21:
tebrıkler 300-500 gıdıyor işte..

spor yapıyorum yediklerime dikkatt ediyorum gerçekten az bile yiyorum diyebilirim hafif şeyler yiyorum hep ama neden vermem bu kadar yavaşladı anlamıyorum
az yemekle kılo vermek aynı şey degıl; alman gereken enerjı mıktarından az alıyorsan vucudun onu korumaya odaklanmıştır canım.. ben hıc yememezlık yapmıyorum ama hep de verıyorum..

ben eksi cikarim derken tarti bana bugün tokat vurdu yüzüme :25:dünkü menümü paylasayim

aksam: makarna yedim ama doymadan kalktim yani yarim tabak ancak yemissimdir ondan bu kadar artimi cikilir :25:
sonra makarna pismanli ile 2 litre suyu aksam üstü bitirdim su mu tuttum acaba :26:
ay delirecem cok morelim bozuldu tatli yemedim cekirdek citlemedim morelim bozuk oldugu halde dikkat ettim yemedim ben bi süre ara mi versem acaba sIkILdim döngü gibi ayni yerde gezinmekden :50:

bildirim:

canım 1 günlük dıye bır sey degıl bu dıyet olayı; haftanın bır gunu bozsan yapabana gıdıyor.. şimdi bu hafta sıkı sıkıya dıkkat et bakalım nolceekk..

kk'nın en güzel bayanlarına merhabalar olsun :kkk:

ben dün terfi aldımmmmm :21::21::21::21::nazar::nazar::nazar:
taze iş hayatımın ilk terfisiydi allahıma şükürler olsun :17:
bugün de mutluluğum tartıya çıkınca ikiye katlandı :31::31:

Kilo bildirimim :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

başlangıç kilo: 78.5 kg
geçen hafta kilo: 76.6 kg
bu hafta kilo :75.5 kg
Giden:1100 gr
toplamda giden : 3 kg
hedef kilo : 58 kg

günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcam :32:artık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.:ssz: Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti:14: bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık:ssz: sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum:53: burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni:17:

başlangıç:82.9
geçen hafta:66
bu hafta:65,7
giden/gelen:300 gram
toplamda giden:17,2

Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..

Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım :D), çay

ara 11:00 2 kuru kayısı ve 1 cevız

öğlen 13:30 semızotu ve yogurt salata

ara 15:30 2 kıvı 2 cevız

ara 17:30 bır kutu bıskuvı ve emzırme çayı

akşam 18:30-19:00 taze fasulye ve yogurt ve salataa

ara 20:30 1 porsıyon meyve ne gelırse artıkın..

diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedı :( bu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık :D

ben o pastayı yapacamda yemeyecem ay heralde çok şuursuz bi halde olmam lazım:6:
walla bende anlamadım nasıl dayandım..:9:
12 temmuzda beklerim :23::23:
emrin olur tatlım..:21:
günaydın kızllaaaarrr

günaydın canım.woowww harika :46::46::46::46::46:

Günaydın kızlarr;
Kilo bildirimim;
:46::46:
günaydınlaarr:16::16::16:
hayırlı cumalarr:16::16::16:
hayırlı cumalar canım..:54:
günaydın canım..:46::46::46:

eğer sabreder we aynen dikkat ederek dewam edersen mükafatı haftaya..:34:

Kız gecenin o saatinde alpellamı yedin cık cık cıkk :20::20::20:
[/QUOTE]
:17::17::17:

bildirim:
suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..
Antalya Varsak ta oturuyom canım, yaşım 36 ama sen bana Fadime de yine de, ablaya gerek yok:27::27: Öyle geniş balkonlu evleri ben de sevmem, eziyet valla ama 180 metrekare ev de zor beyav, temizle temizle biter mi? Allah kolaylık versin, işin zormuş.

Ay ne süper şey bu canım, hazır gibi olmuş, çok güzel eline sağlık, bir ara bize de yapar mısın, tüm topik toplanıp yeriz:52::52:
aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın:50::50:

Son düzenleme:
hepinize günaydınlar
kızlr bende geldim ama gidecem.kaynanam yok nereye gitti bilmiyok.:6::9:
başlandıç:76.5
geçen hafta:73
bu hafta:73.4
gelen:400
toplamda giden:ay kafam karıştı hesaplayamadım:9::9::9::9:

bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende:9::9:
hergün dün yaptığımgibi yapsam 1ayda tığ olurumda işte
bide tuvalete çıkamıyom kaç gündür ne denediysem olmadı:6:

günaydın kızlar bayadır giremiyodum siteye nasılsınız bakalım nasıl gidiyo ? ben problemliyim bu aralar sanki kilo veremiyomuşum gibime geliyo spora gidiyorum hergün yediklerimede dikkat ediyorum ama korkuyorum açıkcası yarın tartılmaktan
bol bol yeşil çay iç limonlu,su iç sakın vazgeçme:20:
ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım:( 5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim :D artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok :D
slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.:ssz:
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.:ssz:
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten :50::51:
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.:52::52:
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123::123:
mobilyaların hayırlı olsun hande:16::16::16:
ballının kadının banını kaldırmışlar normal diğer topiklere yazıyo yine hani bu kadın madurdu noldu:ssz:
hande takipte:1::1::1:
bende 74 kiloyum .. bende varim
hoş geldin canım:16::16::16:
başta topiğimi açtım uykulu acep:53::53:
:9::9:
canim yanlis yapiyorsun. ben 84 kilodan 74 e dustum.kahvalti sart ve aksam yedim sekizden sonra yemedim bu yani on kilo gitti. kahvalti yaptiginda acikmiyorsu n ve halssiz kalmiyorsun

bacım sen kimlen konuşujyon korkuyom ben:53:
:9::9::9:
:) ya arkadasim ben eski mesajlara cevap yazmisim. dun kayit oldumda tarihe dikkat etmemisim
:1:
bacım senin o alıntıladığın hatun o yazıyı 13-01-2009, 09:24 yazmış yanişimdiye çoktan zayıflamıştır gel sona ne işin var başta böle yapacaksan yanzık topiği yeni baştan kuracaz:53::53:
olamazben bu saate kadar aç geçirdim heba edemem şimdilk o pisçikoyla ögggk:120::120::120:
aferin hande yemeeeee:20:
benimle kim ilgilenecek.. :)
evet anladım çok heveslisin hoşgeldin hayırlısı olsun güle güle kullan:27:
danışmanla diyetisyen sabah erken burda olur canım onlar senlen ilgilenir bu saatte mesai bitti sabahı beklicen:ssz:
biz kaldık nöbetçi bize de istersen:ssz:
:60::60::60::60::60:

Eki Görüntüle 724868 Eki Görüntüle 724902 Eki Görüntüle 724911
kız hande bak bugün bunları yaptım ..gel yiyek ben sadece 2 3 çatal yedim..:52:
ooooyyy kızz seni çok kıskanıyom haaa hem hamarat hem becerikli:23:kııı bidilimde bize göndereydin yaa:56:
tamam anladim bana da bilgi verin. bu topik te kac kisi var simdi bilio musun.
:53::1:
he şöyle de valla ilk topikteki kişi sayısını soran sensin korkutun bizi:53:
ya kusura bakmayin kizlaar sohbetinizi boluyorum ama. diyetisyen de mi var ya.. ben cok cahil mi kalmisim ne
ya tatlı deme bana neden böle tatlı istiyorum hep:24::24:

kız zordeğil bacım kişi sayısını soruyon hepimize yemek mi ısmarlayacan:56:
yok canımsen öle sorunca bende şaka yapıyım dedim.
bak şimdik
bu topikte diyet listemiz yok sadece günlük yediklerimizipaylaşıyoz:6:
yanlışımız varsa arkadaşlar yorumluyor:6:
zmanla öğreniyorsun doğruyu yanlışı:6:
o yzüden düzenli gelemn lazım:6:
bide cuma günleri bir arkadaşımıza kilomuzu tartılıp yazıyoruz :6:
o tablo yapıyor:6:
motive oluyorsun:6:
onun dışında gırgır şamata geçio :6:
yanidüzenli gelirsen hedefineulaşırsın:6:
şimdik sen anlat bakim ben sorcam:kkk:
:24::24::24:
yeme ben yerim hıh :63:

kız millet kapış kapış yedi bana kalmadı..:53::53:

ayy yiyemedim yawww..amma bi lezzetliolmuş sorma..ahududu sosla harikaydı..ellerime sağlık :21:
kııı o sosun tarifini istiyom ona göre:6:
ben hastaliklara bitkilerle tedavi bölümü mezunuyum. .bitkilerle alakali ilac yapioruz aile sirketi diyebiliriz dedemin meslegi. benim hakkimda biraz bilginiz olsun diye yaziorum. civan percemini bi bardak kaynamis suya bi tatli kasigi ayip demliosun . sonra iceceksin adeti duzene sokmakla beraber kadin hastaliklarina birebir hicbir yan etkisi de olmaz
benimde ilk oğlan olduğunda adetim gecikmişti sağolsun anam civan perçemi kaynatmıştı ertesi gün regl oldum:31:
ben o pastayı yapacamda yemeyecem ay heralde çok şuursuz bi halde olmam lazım:6:
yok iş bakıyorum bulamadımkaç aydır
evlilik için çıkmıştım işten 8 buçuk aydır evliyim
bende 25 yaşındayım
ay ne iyi olur bide senden olsun topikte ne güzel:21::21:

:16::16::16::38:yok senin hakkını yemiyorumaz muayene etmedin bizi

meyvedemi:43:
yok normalde yerdimde yarın tartılacaz zaten +dayım bu hafta hepten batırmak istemiyorum :17:
aferin hande yemmeeeeee:20::20::20:
KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM GERÇİ KİMSEDEKALMADI AMA:53:
neyse boş topiği öptüm:53::53::53:
iyi geceler :ssz:
günaydın kızllaaaarrr

niye şaşırıyon kız bişey yemiyodun zaten:31:tebrikler:46::46::46:
Günaydın kızlarr;
Kilo bildirimim;
haftaya inşallah:31:
tebrikler mervoşş:46::46::46:

vazgeçmek yok diyete devam:10:bol bol yeşilçay,bolsu iç canım:54:

bildirim:
sıkma canını stresten olabilirinş. haftaya suzimm:54::54::54:
belki duraklamisdir bosma canim :31:

bilmiyorum canim cok sIkILdim gideyim bi süre sonra geleyim belki ya 80 senle dönerim :37:yada kendi kendime ceza vereyim 69 olmadan topige ugrama yazagi koyayim kendime sizi özler hirz yaparim belki :ssz:
dün takildim zaten sarkiya bir kac gere dinlendim :21:
hanimeller N**** (Siyahi) deyince nebileyim geldi birden aklima yaninada cay :17:
dolapin varsa oraya koyarsin canim fazla da kacmaz ayirdigin zaman :34:
dayanamam zaten canim kardesime rüsvet verdim barisdir bizi diye :37: sonra baristik zaten :48:
sayfalar hizli gectimi yetisemiyoruz sayfalar ilerlemedimmi de sIkILiyoruz :1: bende metroda falan giderken telden acip okuyorum ilerlemeyince yenileyip duruyorum kizlar yazdimi acaba diye herkes kitap okur ben topigi :1:

hayıııırr,hiçbiryere gitmiyosun:20::20::20:

:29::29::29::29:kıyamam canım benim, gerçekten zayıf olduğumuz gün de gelir inşallah:35::35::33::33:
yani zayif degilsin sevinme diyon :43:

Ay kızmadım havaya girip bırakma diyeti miyeti diye şeyettimmm:9::9:

yok kiz o öyle yapinca ben gaza geliyorum :31:

yok canım bişey olcak diye değil..karpuz yiyince o şişirdi beni.zaten gecede mide bulantısı we boğazımdan bişey atıştıramadım..normalde sıkılır gider mutfağa atıştırırdım..:34:
anladım canım..çalıştığın için biyandan..:34: sen yinede yapmaya çalış bişeyler :34::34:

:9::9: ay benim kocada göbeğin büyümüş senin diyor..kendi göbeğine bakmıyorda:9::9:

iyiyiz canım..spor mu?harika.keşke yakınlarda spor salonu olsada bende gidebilsem ama yok we çocuklardanda wakit yok..
off benimkide göbeklendi iyice :31:

ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım:( 5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim :D artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok :D
hosgeldin canim :3: bence hic öyle seylerle ugrasma :34:
selamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu :17:
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh:8::8:
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee :23::72::emir_bebek:
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaa :1: oglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene:1::17::17:
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:53::26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt:21::21::21:
kizz suzaan daha dugrurmadinmi bacim sen kacsene oldu kiz :9:
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh :16:

slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
güle güle sey et bacim güzelmis :9:

ben suzi bide ballı bugün sosyete pazarına don almaya gittik :9::9::9:
sonra koca totoşlarımıza don bulamadık
bizde uzun basma etek kaldık:6:
Eki Görüntüle 724818

ay saol canım pazarteside dolap gidecek of of:ssz:

çok deil bence canım of bende tatlı istiom açım resmen:ssz:

ne şovu yapıyo kız:9:

sıkıntının nedenipizza heralay keşke bende yesem:56:

ay beni görseniz 1 kilo fazla çıktım bugun yarın nolcakbilmem açım bugun danalar gibi ot yedim:56:
:9::9:

ohh ohh kocisinden iltifat da almis ballim kaymagim :23:yarin ekside cikacak bize süpriz yapacak dimi :23:
dün bütün gün disarlardaydik suzim ve yedik dur bakalim daha tartilmadim ne cikicak :26:

bende 74 kiloyum .. bende varim
hos geldin :3:

danışmanla diyetisyen sabah erken burda olur canım onlar senlen ilgilenir bu saatte mesai bitti sabahı beklicen:ssz:
biz kaldık nöbetçi bize de istersen:ssz:
handeeeeeeeeee :4:

ballı olaydı kafama vurudu şimdi
aman apıyım ballı ya aha işte :78::78::78::84::84:
:20:

ballı valla suçum yok:ssz:
görüyon işte ne kabahatim var benim :8:
bu dopiç napsın:1::emir_bebek:
:4::4::4:

bildirim:
ay ne oldu böyle suzim yaa :30:
canim bak o kara ekmekler varya hangisini yiyorsun sen :26:
volkohrntoast ye bence digerinin kalorisi cook fazla :38:

günaydın hayırlı cumalar kızlar bu yazı stilini ayarlayamadım gitti şimdide enter yapınca aşağı inmiyor pefff böyle uzun uzadıya yazıcam :32:artık kendi insin kızlar hala geçmedi nezlem öksürük aksırık boğuşuyoz.:ssz: Bu arada ingiltereden arkadaşım geldi çocukluk arkadaşım 17 yaşında evlendirilip ing gitmişti çok deişmiş çok kilo almış çok özlemişim onu ayrılırken çok kötü oldum resmen halada ağlıyorum çarşamba günü gitti:14: bende kilo kontrolü yapamadım çok almışım hastayım diye önemsemedim biran önce iyileşeyim diye kuvvetli şeyler yiyom genede tık yok geçmedi inşallah geçer artık:ssz: sizler neler yapıyorsunuz alıntılamadıklarım olduysa offola kızlar mazur görün artık kilo bildirimimi yapmasam çok almışım sabah elbiseli 65.5du 300gr elbise olsa 65.2 olmuşum aynen böle oldum:53: burdada yazılmıyorki entera basıyom alta atlatmıyor ne oldu bu yazıya ya öffff başlangıç 74 geçen hafta 64.1 bu hafta 65.2 gelen1.100kg yolun beni:17:
ay kiyamam canim ya :38: ne güzel arkadasina deger veriyosun :16:
bos ver canim iyilesmene bak sen bayada uzun sürdü hastaligin :26:

tebrik ederim canım Allah başarını daim etsin..güzelde kilo wermişsin:46::46::46::46:

geçmiş olsun canım..:4::4::4::4::4:

Büyük ihtimalle kahvaltılarımı yamulttugum ıcın oldu bu, dereotu maydonoz kalmayınca olmadı bu iş.. 3 demet aldım şimdi bu hafta ıcın..

Sabah 9:00 yağsız kızarmış yumurta, 1 domatess, yarım demet dereotu, 1 avuc maydonoz, bır kutu labne peynırı (peynırım yoktu tolganınkını arakladım :D), çay

diyetısyenıme dun gıttım yedıklerımı goturdum.. 19 kılo yag oranım yıne, kızdı yemıosun kı yag yakasın dedı :( bu hafta tam yapcam bakalım yağ 18 olcak mı.. 18 olunca korumaya geccez artık :D

günaydin kizlaaar :16:
hayirli cumalar :31:
kilo verenleri tebrik ediyorum :46:
alanlar haftaya insallah :16:
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:

başlangıç:79.8
geçen hafta:64.6:19:
bu hafta:63:27:
giden:1.600:23:
toplamda giden:16.800:32:
hedef:59:17:

dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..:27:

Son düzenleme:
hepinize günaydınlar

bu gelene şükrediyorum.dün sabah tartıldığımda 74 tüm 1 kilo almışım fazladan yani.neyseki dün ot yedim şoka girdimm bende:9::9:
:4::4::4::4: form çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..

ooooyyy kızz seni çok kıskanıyom haaa hem hamarat hem becerikli:23:kııı bidilimde bize göndereydin yaa:56:

kııı o sosun tarifini istiyom ona göre:6:

toplaşın gelin topikcek çocuk war falan demem herşeyi yapar donatırım yaww...yeter ki!isteyin canlarım..herkes şaşırıyor bana zaten ramazanı şerifte falan bu çocuklar hiç durmuyor nasıl bu kadar çeşit yapıp ewi temizledin diye :9::9::9: kız o sos dr.oether in toz şeklinde ahududsu..suyla karıştırıp kaynatıp yapıyorsun okadar :34::34:

a ol tatlım bu yazı stili bende değişmiş bir türlü ayarlayamadım:31:
g
geçmiş olsun kuzum geçer stresden olabilir geçmezse doktora git

saol canım sanada geçmiş olsun

iyisin canım sen verirsin
baktim neslim yazi stili tahoma yaziyor :40: bu mevsimde hasta oldunmu zor gidiyor ben bi hasta olmusdum 1-2 ay öksürük gitmedi pekmez falan ic bal ic:26: gecer insallah tatlim :38:
güzelmiş canım güle güle kullan da, yatak kapıya çok mu yakın, bana mı öyle geldi? Dolaplarını falan da çekip koyar mısın, merak ettim?

Güzel canım kıyafetin güle güle kullan.:16:

Canım hiç doktora gitmedim fıtıkla ilgili, hep erteledim ihmal ettim, ağrı geçti gibi şimdilik bakalım.

Kız daha geçen sen değil miydin sucuk ekmek yedim gece geç saatte diyen, el kadar pide bir daha el kadar pide yedim diyen, kızacağım ama sana, gece geç vakitte yemeleri bırak, akşamları sadece sebze yemeği ye, gidecek onlar:20::20::20:

Git git de gel 80 le bakalım o zaman napcan? Yok öyle gitmek falan:29::29::29:
sende benim gibisin fadimecim mecbur kalmadikca doktora gitmiyoruz :31:
ama ama ozaman arti cikmamisdim okada :26: aksamlari kökten sileyim diyorum 4 e kadar calisiyorum 4 e kadar yiyeyim sonrada kapatayim diyorum deneyimmi ki :26: ceza verecekdim kendime utaniyorum artik valla ayni yerde durmakdan :50:

ben 1 ay kendıme gelemdım; annem rahatlıım dıye karşıdakı kafeye gonderdı 5. gün dikişim patlıcak sanıp gerı dönmüştüm..

tebrıkler cnm

ahhhhh, olmadı şimdi.. bıraz yaşantına dıkkat et sıkıntın falan varsa geç yatıyorsan ödem yapmışsındır..

tebrıkler 300-500 gıdıyor işte..

az yemekle kılo vermek aynı şey degıl; alman gereken enerjı mıktarından az alıyorsan vucudun onu korumaya odaklanmıştır canım.. ben hıc yememezlık yapmıyorum ama hep de verıyorum..

canım 1 günlük dıye bır sey degıl bu dıyet olayı; haftanın bır gunu bozsan yapabana gıdıyor.. şimdi bu hafta sıkı sıkıya dıkkat et bakalım nolceekk..
sagol canim :38:ben suyu pek icemiyorum eskisi gibi asiriya kacmiyorum ama bazen su icmeyi unutuyorum iste :26:

tebrikler tatlim :46::nazar:
bende artiyim neslim yap bildirimini bende yaptim:ssz: ayni kiloyu almissiz :17: yinede hasret gidermissiniz tatlim arkadasinla :16:

tebrikler canim :46: negüzel cabuk cana hamilelik kilolarindan kurtulun duygucum ben daha halen vercem oglan 5 6 yasina girecek :ssz:
suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın:50::50:
yapmissim ben unutsamda kizlar unutmuyor :17:2 haftada yapabilirmiyim ki :ssz:
ay senin kaynanana bi sinir oldum tam gicik ya mahsuz mu yapiyor sana gicikligina esin ne diyor oda biliyordur annesini huyunu :19:
allah yardimcin olsun ne diyeyim canim zor bu kadinlan bi arada yasamak :50:

günaydin kizlaaar :16:
hayirli cumalar :31:
kilo verenleri tebrik ediyorum :46:
alanlar haftaya insallah :16:
ben daha tartilmadim wc yi bekliyorum gecen haftaki gibi olmasin diye :26:
gerci dünde bütün gün disaridaydik bakalim ne olucak :26:
günaydın kaymağım..bende wc bekliyorum.herzaman wcye girmeden tartılıyorum..bugün girip tartılcam..

kızlar merhabalar ... ben merve grubunuza yeni katıldım.. cx
hoşgeldin ben müzeyyen tanıştığıma memnun oldum..
başlangıç:79.8
geçen hafta:64.6:19:
bu hafta:63:27:
giden:1.600:23:
toplamda giden:16.800:32:
hedef:59:17:

dün akşamdan sabaha 400gr vermişim sadece 62yi göremedim dolaştım dolaştım çıktım tartıya yok anam göstermedi 62yi bana,takıldı 63e..:27:
ben o 63 ü görünce direk yemeye başlıyorum ne hikmetse.ama temmuza kadar waktim war.ozaman eşimin işleri bitecek..gezme wakti gelecek..1 ayım war..beni döwün durun şu 60ı bi göreyim..

tebrıkler cnm

.
kaçamak yapma sıkıntım var canım, dondurma falan yedim akşamları da ondan öyle oldu bide şeyyyy (pişmaniye):17::17:

Çok sevindim canım senin adına tebrik ederim hem kilo hem de terfi için:16::16:

Günaydın sana da hayırlı cumalar
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Ne güzel hasret gidermişin arkadaşınla.
Kiloyu da verirsin canım üzülme:16::16:

walla bende anlamadım nasıl dayandım..:9:

emrin olur tatlım..:21:
günaydın canım.woowww harika :46::46::46::46::46:

:46::46:

hayırlı cumalar canım..:54:

günaydın canım..:46::46::46:
eğer sabreder we aynen dikkat ederek dewam edersen mükafatı haftaya..:34:

Kız gecenin o saatinde alpellamı yedin cık cık cıkk :20::20::20:
:17::17::17:

aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın:50::50:[/QUOTE]Evet yakınmışız, eşim de Serik li canım, sık sık gider geliriz, Aksu nun içinde mi oturuyosun pastadan yemeye gelirim heh heh, kaynanan bırakmamış gerçi de, sıkma canını biz nedesek boş gerçi de Allah 'a dua et canım, birgün bunlar da geçecek, yaşı da gençmiş, kocan kaç yaşinda ki??

hepinize günaydınlar

Haftaya gidecek o kilolar inşallah.:54:

:4::4::4::4: form çayı iç bi dene gıı..nefret ediyorum form çayından yaaa..ben eskiden gidemezdim ama artık sabah büyük bardakta su içiyorum arkasına kahwaltı yapınca gidiyorum..

toplaşın gelin topikcek çocuk war falan demem herşeyi yapar donatırım yaww...yeter ki!isteyin canlarım..herkes şaşırıyor bana zaten ramazanı şerifte falan bu çocuklar hiç durmuyor nasıl bu kadar çeşit yapıp ewi temizledin diye :9::9::9: kız o sos dr.oether in toz şeklinde ahududsu..suyla karıştırıp kaynatıp yapıyorsun okadar :34::34:
Yakınmışız ne de olsa ben gelirim topiğin yerine:52::52:

günaydın kızlar

başlangıç :80
geçen hafta:72
bu hafta:71.800
giden 200
toplam giden:8.200

dünde bi dondurma kaçamağım olduydu?

neysa haftaya kilo vermem şiş olcam galiba çünkü regl olcam şimdiden şiş gibiyim zaten...

kızlar tessettür giyimde önerebileceğiniz yazlık kıyafet alabileceğim markaları var mı ?

yapmissim ben unutsamda kizlar unutmuyor :17:2 haftada yapabilirmiyim ki :ssz:
ay senin kaynanana bi sinir oldum tam gicik ya mahsuz mu yapiyor sana gicikligina esin ne diyor oda biliyordur annesini huyunu :19:
allah yardimcin olsun ne diyeyim canim zor bu kadinlan bi arada yasamak :50:

bende unutkanım kansızlıktan dolayı hemde acaib..bilerek yapıyor canım..eziyet etmek için..eşim ewlendiğimiz zamanlar bana kızıyordu.kadın geçip bi köşeye yalandan ağlardı yemin ederim ben görürdüm normal otururdu oğlu kocası gelince karına bişey de diye başlar ağlar numarası yapardı eşim çıkınca normale dönerdi..şimdileri eşim biraz daha anlıyor onun eziyet etmek istediğini..başka yerde oturmayı eşimde istiyor çaktırmıyor aslındada babasıyla iş yapıyor babası izin wermiyor ben hizmetçiyimya..kadın bana ewlendiğimizde dedi ki milletin ağzından baba derken 2 baba çıkıyor nasıl çıkıyorsa artık..sen niye çok sessiz söylüyorsun diye.babam yeni ölmüş kolay mı öyle hemen demesi..we kayınpeder ewe geldi çoraplarımı çıkar dedi bende çıkarmadım elimi yok..kaynana dedi milletin gelini kayınpederinin iç öçamaşırını bile yıkıyor dedi.bende onlar yıkasın ne kadar ayıp dedim..utanmaz arlanmaz..neyse benim sinirlerim hoplamaya başladı yine..benim kaynananın yaptıkları bitmez..anla artık canım çoookkk geri kafalı artı eziyet etmeye meraklı we gelini hizmetçi olarak görüyor..utanmasa biyerinide yıkatmaya kalkacak..rabbim o kadını bana muhtaç etmesin..çenesini çekemem..

Back
X