70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1:alemsiniz valla ne güzel seviyonuz birbirinizi:54:

:9:

bende hiç beceremem valla,sinirlenirim kızarım,10 dk. geçmez sırıtmaya başlarım:86: delimiyim neyim:111:

hep seninlenmi seviscez :1: birazda müzzeyenlen seviselim dedim :9::9::9:
bakin kizlar balli gelirse:27: ne siz benimle nede ben sizle yakinlasma olmadi tamam mi :9:

annaaaaaaaaaaaa:53:1000 mesajım olmuş kızlaarrr:52::52:

Kutlamaya bende katılıyım :7::7::7::7::7::7::7::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46::46::46::24::24::24::24::64: tey tey tey :64::64::64::64:

:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124:

alemsin ha :1:

kiskanma tatlim :16::16::16: dedigim gibi :9:balli gelene kadar öpücük atabilirim :86: biz onlan birbirimize söz verdik kötü günde iyi günde dedik :27:sonra benim sag sola öpücük attigimi görürse :30:sacimi basimi yollar :83:

hadi kutluyak :13:
:62: :21::66::64:

dimi fadimecim :16: biz nasil olsa antalya da iniyoruz türkiyeye geldigimizde bulusur öyle giderdim insallah o günlerde nasip olur :16:
birde benim bi sözüm var betül evlensin dügününe gidecem kiz betül hemen evlenme birini bulupda :1: birde yarim sene bir sene önceden haber ver ayarlim :1: ayy diyorum topikcene gidiyormussuz betülün dügününe hepberaber ne güzel olur :9:

Hee güzel olur :123:

merhabalarrrr herkese..
aayyyyyyy çok daraldım..
bugün yoğundum bi okutturmadılar....
alıntılara başlamıştım vazgeçtim

hızlı hızlı anca okudum...

kilo verenleri tebrik ediyorum..
veremeyenler haftauya daha gayretli olalım inşallah..
suzi suçu makarnaya atma
bu hafta akşam yemekten sonra cısları götürdün..
önümüzdeki hafta akşamları çorba yoğurt salata baçka şey yasak sana..

fadimecim sende topla kendini
bak tatile gidecen
kilo alma hakkını oraya sakla..

secem kv le sana Allah kolaylık versin canım
ama sen artık onu idare etmeyi öğrenmişindir...

minecim arada olur öyle küslükler
eşlerin herzamanki odunluklarıda biz heralde bazen daha alıngan oluoruz..

balım gaymağım hiç biyerlere gitmek yok
giden noldu bak bana artı kiloyla kuyruğumu kıstırdığım gibi döndüm..
hatalarını çok iyi biliyorsun nerde yalnış yaptığını
toparlan ve devam et canım

yeni gelenlerde hoş sefa gelmişler
umarım sağlıklı bi şekilde hdefinize hedefimize ulaşırız...

Hoşgeldin sefalar getirdinnn:42:

ne güzel olurdu suzimmm,sizleri tanımayı çok isterdim:16:

Bende isterdim tanımayı sizi :30:

bende bildirimimi yapayım..
baş:63.1
geçe.hf:62.7
bu hf:62
giden:700 gr
top.gid:1100 gr
hedef:57

Tebriklerrrr...:46::46:

teşekkürler mervoşcumm:16:anca aldığım kiloyu verdim bu hafta,size söz vermiştim,sözümde durdum dimi:52:

Evet canım sözünü tuttun hatta beni bile geçtin :9::9: Tebrik eder başarılarının devamını dilerim :46::46::46:

dogru söylüyon zerram yedim ictim sistim :ssz: ay insallah haftaya aldigimdan fazlasiyla gider :38:

:9::9::9: yorulursun tabii oohhh kutlama yap sen hep kilo verdin:23: hem msjin 1000 i gecmis :9: bende tey tey diycem haftaya kilo verirsem :9:bende kendi kendime herkesi kendimide betülün dügününe davet ediyorum iyimi :86::9: ama ne eglenceli olurdu topluca gitsek gülüp eglensek oynasak dimi tatlim :9:

tebrikler zerram :46: :nazar:

Suzimde bu hafta sıkıcak vercek fazla fazla ben güveniyorum ona yapabilir:48::77:

dogru söylüyon zerram yedim ictim sistim :ssz: ay insallah haftaya aldigimdan fazlasiyla gider :38:

:9::9::9: yorulursun tabii oohhh kutlama yap sen hep kilo verdin:23: hem msjin 1000 i gecmis :9: bende tey tey diycem haftaya kilo verirsem :9:bende kendi kendime herkesi kendimide betülün dügününe davet ediyorum iyimi :86::9: ama ne eglenceli olurdu topluca gitsek gülüp eglensek oynasak dimi tatlim :9:

sağol canım bak haftaya sende son iki haftada aldıklarını vereceksin hedefin 72.9 :47:

Kutlamaya bende katılıyım :7::7::7::7::7::7::7::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46::46::46::24::24::24::24::64: tey tey tey :64::64::64::64:

:118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124:

hoş bulmuşum teşekkkürler canım bende sizi tebrik edeiyorum zaman olmayınca alıntılayamadım..

birazdan çıkıcam..
hepinize iyi hafta sonlrı..
çalışanlara Allah kolaylık versin..
telden yazamasamda sizi takip ederim anacımm..:27:
ben bugün cıss hakkımı tamamladım..
kermeste iki tane gözleme (ıspanaklı ve patatesli)
yedim..
bu hafta sonunu temizlik yapıp az yiyerek geçirmk istiyorum

sağol canım bak haftaya sende son iki haftada aldıklarını vereceksin hedefin 72.9 :47:

hoş bulmuşum teşekkkürler canım bende sizi tebrik edeiyorum zaman olmayınca alıntılayamadım..

birazdan çıkıcam..
yedim..

Görüşürüz canım :6:

sende haftaya vericen dimi suzimm bak söz ver:20:haftaya kutlamayı senin için yapcaz mervoşla:52:
çok güzel olur kurtlarımızı dökeriz düğünde ne güzel:52::52:

:9::9::9::9:
Evet canım sözünü tuttun hatta beni bile geçtin :9::9: Tebrik eder başarılarının devamını dilerim :46::46::46:

Suzimde bu hafta sıkıcak vercek fazla fazla ben güveniyorum ona yapabilir:48::77:
tabi vercek:4::4::4:
ay cok tatlisin merve benimde arkim olurmusun :1:

:9::9::9:

Son düzenleme:

:17::48:ay insallah mervecim :16:

birazdan çıkıcam..
yedim..
ay ozaman oglumun dogum günü var zerram 2hafta sonra :43: ben birde 69.9 olcakdim olursun bekle sen :43:
haftaya 2.5gitmesi lazim bidahaki haftaya 2.6 ozaman ancak olabiliyor gitmez ki benden hayal oldu yine :31:
dikkat edecem ama zerram :38:

Bu hafta kilo vericeğine dair söz verip kiloda verirsen düşünebilirim canım hıhhh...:47::37::51:
:30: arkim olmiycanmi :5: hani senin arkin benim arkim onun arkisi yokdun :52::9:
sende haftaya vericen dimi suzimm bak söz ver:20:haftaya kutlamayı senin için yapcak mervoşla:52:

bende istiyorum gercekden ama niye icaatda gelince fos oluyor anlamiyorum anliyorum biliyorum ama niye irademe sahip cikamiyorum onu bilmiyorumm :44:ay ne karisik anlattim kendimi :1:

suzim we fadimem...harika olur..ben bu yıl çocuklardan biyere gidemiyorum..seneye oğlan kreşe gitcek..kociş beni kıskanmayı bırakırsa buluşuruz..adam kıskanmıyor gibi beni ama yalnız biyere salmıyor..delimidir nedir..:44::44::44:

ay ozaman oglumun dogum günü var zerram 2hafta sonra :43: ben birde 69.9 olcakdim olursun bekle sen :43:
haftaya 2.5gitmesi lazim bidahaki haftaya 2.6 ozaman ancak olabiliyor gitmez ki benden hayal oldu yine :31:
dikkat etme bak noluyo ozaman:20::20::4::4::4::22::22::22:
:30: arkim olmiycanmi :5: hani senin arkin benim arkim onun arkisi yokdun :52::9:

bende istiyorum gercekden ama niye icaatda gelince fos oluyor anlamiyorum anliyorum biliyorum ama niye irademe sahip cikamiyorum onu bilmiyorumm :44:ay ne karisik anlattim kendimi :1:
:20::20::20:
[video=youtube_share;3lVXxuubwvs]http://youtu.be/3lVXxuubwvs[/video] kutluyozz kızlarrrrr gulanne 1000 olmuş :32::32::32::32::32::32:

[video=youtube_share;3lVXxuubwvs]http://youtu.be/3lVXxuubwvs[/video] kutluyozz kızlarrrrr gulanne 1000 olmuş :32::32::32::32::32::32:
bu yeni mi cikmis :23:evde bende dinliyim :21:
suzim we fadimem...harika olur..ben bu yıl çocuklardan biyere gidemiyorum..seneye oğlan kreşe gitcek..kociş beni kıskanmayı bırakırsa buluşuruz..adam kıskanmıyor gibi beni ama yalnız biyere salmıyor..delimidir nedir..:44::44::44:
nasip kismet tatlim ama güzel de olur olursa insallah :16::16::16:

kizlar ben kaciyorum cok öptüm sizi aksama ugramaya calisirim kendinize iyi bakin :54::80::16:

Son düzenleme:
sende haftaya vericen dimi suzimm bak söz ver:20:haftaya kutlamayı senin için yapcaz mervoşla:52:

Evet suzi haftaya kilo verirse topikçek kutlama yapıcaz :21::21::21:

O kadar veremessin belkim ama oglusun için haftada en az 1 kılo verirsin bence :8::8:

Sen kilo ver senlede arki olcam :9::9: suzicim tek yapman gereken su aksamları yemek harıcınde atıstırmamak yaa ona dıkkat etsen valla verecen billa verecen oglenlerı sevdğin bişeyi kendine armagan et mesela ufacık bı çiko yada ne biliyim kraker onu aksam yeme öğlen yeki akşam iice gözün dönmesin:26:

Sana güveniyodur ama dısardakı ınsanlara güvenmiyodur kıskanc oldugunu düşündüğüm erkeklerin genelinden bu lafı duymusumdur :9:

bu yeni mi cikmis :23:evde bende dinliyim :21:

nasip kismet tatlim ama güzel de olur olursa insallah :16::16::16:

kizlar ben kaciyorum cok öptüm sizi aksama ugramaya calisirim kendinize iyi bakin :54::80::16:

Bak akşam kaçamak yok dikkat et canım görüşürüz :16::54:

:31::31::31::31:

canım 2,5 yaşında şuan
seneye düşünüyorum kardeşide doğuncaya kadar kızımda 4,5 yaşında falan ideal olur diye düşünüyorum
bakalım hayırlısı allah nasip ederse tabiii
anlatmak istememek değil suzim sizden bişeyimi saklamıyorum buraya yazmak iyi geliyor
yaa dün şiir dinletisi vardı okulun etkinliği
akşam yemek yapamamdım pizzayı pişirdim yedim hemen kalktım ahzırlandım çıktık birlikte
ben etkinliğe gittim eşimde kızımı bırakıp anneme gitti sonra eve gelmiş
işte en son geldi beni aldı kızımı aldık eve geldik akşam yediklerimiz öyle duruyor
benimde canım sıkıldı yoruldum neden toplamıyorsun buraları dedim
oda ben uşakmıyım bilmem ne, sanki yemek yaptın yoruldunda benden iş bekliyorsun
en güzel yemeklerdie yapıyorum sanki kıymetmi görüyüyorum
bütün günün stresini içime attım ağladım bisürü
yaa kızıma üzüldüm eşime bağırınca çocuk korktu ona kızdım sandı nasıl içim sızladı birbilsen sarıldım falan ama anne sen kızdın diyor ikidebir
böyle işte suzim yani önemli bişey değil büyük bir tartışmada değil ama bu sefer kırıldım işte tavrına, kullandığı kelimelere
bide haklı gibi o küsüyor konuşmaya çalışmıyor akşam çay yapmış bide çay içermisin diye soruyor
içmem dedim ama içimden geçen senin yaptığın çayı ağzıma sürmem lafıydı :47:

en önemlisi sağlık huzur canım kilo gerçekten önemli değil
sende haftaya verirsin inşallah suzim nerde hata yaptığını biliyorsundur zaten

suziye yazdım canım özel bir durum yok
seni kovarmıyız canım yaaa
ihtiyacın yok artık diye dedim
boyunda uzun bana göre
keşke bende 60-61 olsam :31:

bakalım haftaya daha iyi olur inşallah canım
Hata kadınlarda desem kızar mısınız yaa??? neden?? cunku bız alıştırıyoruz.. bakın bana evi :52: baştan konuştum bunları, arkadaşım ben çalışıyorum hem de tez yazmaya da çalışıyorum bır yandan; işim geri prestıjlı bır durumdayım da senın ayağının suyunu içemem yanı annesı de bunları bı sımartmış bı şımartmış, 8 yaşına kadar agızlarına yemek tepmiş :S allah buyuk konusturmasın da ben de oglan yetıstırıyorum ama böyle yapmıcam.. eşşşeekkk gıbı o çamaşırları haftasonu o yıkacak, sofrayı da o kaldırcak kızdım bak yaaaaaa.. bu arada kendı kocam içib eşşek dedım yanlış anlaşılmasın.. eminim o yorgunlukla masayı da oyle gorunce delı olmuşsundur; ıkı pızza tabagı ya at makınaya.. ahhh ahh anneleri yapıo bunları boyle ondan suc kadınlarda işte..

biz yaptigimizdan alismislar ondan canim sanki biz usakiz bazen lafin nereye gittigini bilmeden konsuyorlar iste herseyi biz yapacaz diye birsey yok ama hep sen yapinca onlarda umursamiyor benim isarkadasi alman adama telefonda talimat veriyor gecen böyle bakmissim :53: toz aliyormus yataklari degistiyormus evin alisverisini yapiyor oh dedim gel keyfim gel adam kadinin yiyeceklerini bile kativeriyor hazirliyor :37: bankada müdürmüs birde calisiyorda yani dedim icimden keske bunun 3 de birini benimkiside yapsa yada sadece kendi giysilerini kaldirsin nerde :37: ha birde ütüsünü de kendi yapiyormus kadin güzel yapamiyorsun sen diyipde :37:
bence sonradan oda pisman olmus cay icermissin yapimmi demesinden belli ama erkek iste zorlaniyor ne var özür dilesen :31: iste cocuklarin yaninda olmazsa daha iyi ama bazen ister istemez tartisma cikiyor cocuklarda etkileniyor :50:
bazen bu erkekleri anlamak mümkün degil :31:
biliyorum canim cokda dikkat etmedim simdi de karnima agri girdi bugün yarin regl olacam herhalde :31:

:16:

masallah allah nazarlardan saklasin :nazar:insallah uyur canim bak birde bu vardin bende bunlanda oyalaniyordun :34:Eki Görüntüle 725308

insallah deneyelim :7:bu sene gelemiycem herhalde canim kisin fransada teyzemin kizinin dügünü var :31:bu sene fazla izinde vermedi isyeri :31:ama nasip kismet bu sene olmazsa insallah seneye bende cok isterim senlen tanismayi :16:

kardesinden görelek oda istiyor canim :1: ev isi de bitmiyorki hic :37: ev isi nankör dür der annem hep bi yerden yine birseyler cikiyor kolay gelsin :54:
ayy bundan var 1 saat işimi görüyo evet :emir_bebek: sonra yıne ilgi yıne ilgii.. şu üst dişleri de cıksa da rahatlasam yaa

Valla tebrik ediyorum canım ben doğum yapmadan kilo veremıyorum sen dogum kılonu verdin gitti bide o kadar yogun tempo içerisinde tam takdirliksin bravo:46::46:

Düşünsene dolabımda yüzlerce harika kıyafetim var ve ben onları gıyemıcem haa mumkun degıl; bu vucutla kalmaya nıyetım yoktu valla.. şimdi her şeyı gıymek hatta 36 bedene bıle düşmek benı uçuruo mutluluktan

en sinir oldugum erkek tipi.. kendılerı cıkar kadına ızın vermezler.. bız eşimle ayrı ayrı da çok takılıoz valla.. ben de o da arkadaşlarımızla buluşabılıyoruz... özgürlükleri kısmamak lazım, her bıreyın evlenmeden once ayrı hayatları vardı sonucta..

Hata kadınlarda desem kızar mısınız yaa??? neden?? cunku bız alıştırıyoruz.. bakın bana evi :52: baştan konuştum bunları, arkadaşım ben çalışıyorum hem de tez yazmaya da çalışıyorum bır yandan; işim geri prestıjlı bır durumdayım da senın ayağının suyunu içemem yanı annesı de bunları bı sımartmış bı şımartmış, 8 yaşına kadar agızlarına yemek tepmiş :S allah buyuk konusturmasın da ben de oglan yetıstırıyorum ama böyle yapmıcam.. eşşşeekkk gıbı o çamaşırları haftasonu o yıkacak, sofrayı da o kaldırcak kızdım bak yaaaaaa.. bu arada kendı kocam içib eşşek dedım yanlış anlaşılmasın.. eminim o yorgunlukla masayı da oyle gorunce delı olmuşsundur; ıkı pızza tabagı ya at makınaya.. ahhh ahh anneleri yapıo bunları boyle ondan suc kadınlarda işte..

ayy bundan var 1 saat işimi görüyo evet :emir_bebek: sonra yıne ilgi yıne ilgii.. şu üst dişleri de cıksa da rahatlasam yaa

Düşünsene dolabımda yüzlerce harika kıyafetim var ve ben onları gıyemıcem haa mumkun degıl; bu vucutla kalmaya nıyetım yoktu valla.. şimdi her şeyı gıymek hatta 36 bedene bıle düşmek benı uçuruo mutluluktan

en sinir oldugum erkek tipi.. kendılerı cıkar kadına ızın vermezler.. bız eşimle ayrı ayrı da çok takılıoz valla.. ben de o da arkadaşlarımızla buluşabılıyoruz... özgürlükleri kısmamak lazım, her bıreyın evlenmeden once ayrı hayatları vardı sonucta..

İşte bunları bende düşünüyorum 36 38 beden olsam ne güzel kıyafetler var giydiginde yakısıcak ama hırs yok azim yok kilo vermeye gelince yok yok yok olmuyo bi türlü ama bu sefer iyi idare ediyorum inşallah böyle devam eder 100 200grda olsa versem iyi almadıgım sürece:31:

Back
X