Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni değil canım..sabah işe başlarken hareketli şarkılarla başlıyorum güne daha hızlı we isteyerek iş yapıyorum..spor yaparkende..bu yeni mi cikmisevde bende dinliyim
nasip kismet tatlim ama güzel de olur olursa insallah
kizlar ben kaciyorum cok öptüm sizi aksama ugramaya calisirim kendinize iyi bakin:80:
![]()
Sana güveniyodur ama dısardakı ınsanlara güvenmiyodur kıskanc oldugunu düşündüğüm erkeklerin genelinden bu lafı duymusumdur![]()
Evet suzi haftaya kilo verirse topikçek kutlama yapıcaz
O kadar veremessin belkim ama oglusun için haftada en az 1 kılo verirsin bence
Sen kilo ver senlede arki olcamsuzicim tek yapman gereken su aksamları yemek harıcınde atıstırmamak yaa ona dıkkat etsen valla verecen billa verecen oglenlerı sevdğin bişeyi kendine armagan et mesela ufacık bı çiko yada ne biliyim kraker onu aksam yeme öğlen yeki akşam iice gözün dönmesin:26:
Sana güveniyodur ama dısardakı ınsanlara güvenmiyodur kıskanc oldugunu düşündüğüm erkeklerin genelinden bu lafı duymusumdur
Bak akşam kaçamak yok dikkat et canım görüşürüz![]()
yeni değil canım..sabah işe başlarken hareketli şarkılarla başlıyorum güne daha hızlı we isteyerek iş yapıyorum..spor yaparkende..
hah aynen öyle canım..bana diyor ki!ya biri sana bakarsa falan..bende baksın duyanda dışarı çıkmıyoruz kimse bize bakmıyor sancakkiloluyken pek böyle değildi..61 kiloyken bi ara awmdeyiz .markete girdik elimi tutu geldi sarıldı bi.noldu hayırdır dedim durduk yere..bi baktım karşıda birileri warmışta bana bakıyormuş ondanmış..
öyle diyor..herzaman yapmmıyor beraberken böylede.zayıfladıktan sonra kıskanır oldu..
yeni değil canım..sabah işe başlarken hareketli şarkılarla başlıyorum güne daha hızlı we isteyerek iş yapıyorum..spor yaparkende..
hah aynen öyle canım..bana diyor ki!ya biri sana bakarsa falan..bende baksın duyanda dışarı çıkmıyoruz kimse bize bakmıyor sancakkiloluyken pek böyle değildi..61 kiloyken bi ara awmdeyiz .markete girdik elimi tutu geldi sarıldı bi.noldu hayırdır dedim durduk yere..bi baktım karşıda birileri warmışta bana bakıyormuş ondanmış..
öyle diyor..herzaman yapmmıyor beraberken böylede.zayıfladıktan sonra kıskanır oldu..
olumu canim oyle sey sen mesajlara cevap yaz canim bende daha 15gundur burdayimya ben burda siginamicam herhalde kimsenin laf attigi yok baksana... herkes tanismis kaynasmis beni aralarina alan yok mu bende istioeum arki
evet suzi ya kardesini kucagima almami bile istemiyo iki kucuk cocuk cok zormusbiz yaptigimizdan alismislar ondan canim sanki biz usakiz bazen lafin nereye gittigini bilmeden konsuyorlar iste herseyi biz yapacaz diye birsey yok ama hep sen yapinca onlarda umursamiyor benim isarkadasi alman adama telefonda talimat veriyor gecen böyle bakmissimtoz aliyormus yataklari degistiyormus evin alisverisini yapiyor oh dedim gel keyfim gel adam kadinin yiyeceklerini bile kativeriyor hazirliyor
bankada müdürmüs birde calisiyorda yani dedim icimden keske bunun 3 de birini benimkiside yapsa yada sadece kendi giysilerini kaldirsin nerde
ha birde ütüsünü de kendi yapiyormus kadin güzel yapamiyorsun sen diyipde
bence sonradan oda pisman olmus cay icermissin yapimmi demesinden belli ama erkek iste zorlaniyor ne var özür dileseniste cocuklarin yaninda olmazsa daha iyi ama bazen ister istemez tartisma cikiyor cocuklarda etkileniyor
bazen bu erkekleri anlamak mümkün degil
biliyorum canim cokda dikkat etmedim simdi de karnima agri girdi bugün yarin regl olacam herhalde
masallah allah nazarlardan saklasininsallah uyur canim bak birde bu vardin bende bunlanda oyalaniyordun
Eki Görüntüle 725308
insallah deneyelimbu sene gelemiycem herhalde canim kisin fransada teyzemin kizinin dügünü var
bu sene fazla izinde vermedi isyeri
ama nasip kismet bu sene olmazsa insallah seneye bende cok isterim senlen tanismayi
kardesinden görelek oda istiyor canimev isi de bitmiyorki hic
ev isi nankör dür der annem hep bi yerden yine birseyler cikiyor kolay gelsin
![]()
Tebrikler canım öncelikle terfi için sonrada giden kilolar içinnnn
Neyse hastasın canım iyileş biran önce verirsin aldıklarını inşallah :26:
Valla tebrik ediyorum canım ben doğum yapmadan kilo veremıyorum sen dogum kılonu verdin gitti bide o kadar yogun tempo içerisinde tam takdirliksin bravo
suzim azcık bi makarnadan bu kadar olmaza..sen bu hafta kaçamaklar yapmışmıydın..önceden yaptıysan yan etkileri artık..haziranın 14nde seni 69 kilo görmek istiyorum..
aslında yakınız beaa..ben aksuda oturuyorum.....çocuklarla zor oluyor temizlemek..bugün fazlaca dalmam lazım temizliğe..kaynanaya sinir oldum yine zaten..çöp indirmiştim akşam..kadına pasta çay yetiştircem diyeçöpü dökmeyi unuttum..sabah dökerdim yani..sabah 6da zile bastı noldu dedim..çöpü dök dedi..ya ben bu kadının çöpünü döküyorum çok mu?zor bu kadar bu çöpü dökmek..neyse zaten dökcemde ben zaten gece nefesim kesildi ölüyordum 4 de falan ayaktaydım..sonra döndüm içeri yattım..çocuklarıda uyandırıyor her sabah sinir..ha bağırır aşağıdan ha laf sayar..duymamazlıktan geldim yattım uyudum ohhh sefam olsun..sonra kalkıp döktüm..benim ewin köşesinde duran çöpüm nerene battı ki!akşam pastayı götürürken çok iyiydi..bide ben o pastayı yan komşumuzla yiyelim diye hazırladım .bahçeye hazırlarım odunlu semawerde çay yaptım..komşuyu çağırdım..bu gitmiş ewe çıkmış nüfus müdürünün karını çağırmış kocasıyla..komşularda gelmediler onlar geldi diye..ya ben komşularımla keyf yapmak istiyorum..o istediğini çağırıyor..45 yaşında daha..anlıyacağınız benim bu ewdee hiç bi rahatım keyfim yok..neyse durmadan dert anlatırım bende..kusura kalmayın artıkın![]()
Evet erkeklerin birçoğunda var o psikoloji sadece sana özgü değil sanıyorlarki dısarda bir yıgın erkek orasına burasına bakalım diye benım karımın dısarı cıkmasını bekliyor
tamam mervecim dikkat etcem sözgeri kactim
ha birde icimde kalmasin isarkadasinin tekine sinir oldumsalak kari tövbe tövbe bidaha cocuk düsünüyonmu diye sordu bende bilmiyorum cocuk büyüdükce istemez oldum falan diye kadinin cocugu yok zaten demezmi e sen burda büyüdün avusturyali sayilirsin entrege olmussun olmussundur umarim falan sizin ordakiler gibi düsünmüyrsun gelenek görenek diye devam etti manjak kari allah allah uyuz deli etti
ne alaka dedim yani ne alaka cocuklan genelekle türk olup olmamla
kardesi olsun isterim ama büyütükce gözüm korkuyor ama bunun genelekle alakasi yok dedim demesinede sinirlendim iste
![]()
bende cok severimhem oynar hem is yaparim
![]()
aynen canım walla benimki öyle düşünüyor..sanki müzeyyen çıksında bizde peşine takılalım diye bekliyor erkekler..deli olcam ama alışmalı artık..böyle olmaz..![]()
kizlar cok yoruldum ya kizim Sabah kalktigindan beri uyumadi bidaha salladim ciglik atip Durdu bende biraktim oglumuda uyutuyorum iki dakika sonra uyaniyo nerdeyse bitarafdan yemek bitarafdan ev isleri bi tarafdan cocuklar cok zor ya ustune yetmezmis gibi evde tamirat var demistimya okadar cok ses oluyoki kizim korkudan kosup yanima siginiyo off cok yorgunum cok
![]()
Korkmuş cocuk seslerden o yüzden uyumuyodur küçükte onun sesinden uyuyamıyodur allah yardımcın olsun canım ya hiç kolay değil ikiside küçük olunca :26::26:
kizlar cok yoruldum ya kizim Sabah kalktigindan beri uyumadi bidaha salladim ciglik atip Durdu bende biraktim oglumuda uyutuyorum iki dakika sonra uyaniyo nerdeyse bitarafdan yemek bitarafdan ev isleri bi tarafdan cocuklar cok zor ya ustune yetmezmis gibi evde tamirat var demistimya okadar cok ses oluyoki kizim korkudan kosup yanima siginiyo off cok yorgunum cok
![]()
bugun benımkı de oyleydı; sonra zorla uyudu dayanamayıp bayıldı artık, 1 bucuk saat uuyumuş, hemen yattım ben de.. kalktı yıne huysuz.. verdım komşuma gezdırdı arabasıyla, iki iş yaptım ben deee...
![]()
zor canim Allah sanada yardim etsin benim komsuda yok hepsi alman
bide disari hem soguk hem yagmur yagiyo yagmur yagmasa yine cikartirdim ben
iş olunca daha da coşuyor bebeklerimiz, yemin edıyorlar anneyi üzmeye..
oyle canim ya suan ayagimda kucugu salliyorum buyuk birakmiyoki uyusun
ben de 75 kg ım umarım faydalı olur
bugun benımkı de oyleydı; sonra zorla uyudu dayanamayıp bayıldı artık, 1 bucuk saat uuyumuş, hemen yattım ben de.. kalktı yıne huysuz.. verdım komşuma gezdırdı arabasıyla, iki iş yaptım ben deee...
zor canim Allah sanada yardim etsin benim komsuda yok hepsi alman
bide disari hem soguk hem yagmur yagiyo yagmur yagmasa yine cikartirdim ben
iş olunca daha da coşuyor bebeklerimiz, yemin edıyorlar anneyi üzmeye..
oyle canim ya suan ayagimda kucugu salliyorum buyuk birakmiyoki uyusun
ben de 75 kg ım umarım faydalı olur