kizlar eve geldim annem kaani kresden almaya gitmis türk veliler icin sohbet yapmislar iki tane egitmen türk bayani annemi otuturmuslar konusuyorlarmis
sonra bende vardim orda bi cocugun annesi vardin benlen yasit sayilir neyse ay bi hava atiyor herkese türkce yarim yamalak konusuyor almanca cevap veriyor hic sevmem öyle kendini begenmis insanlari hemen kil kaptim
bende onu bozdum cocuklarin etkinliklerinden falan konusuyoruz dogal hayvanlardan falan onu biliyor bunu biliyor evcil hayvan dan sohbet acildi dalga geciyor gepard almak lazim eve diyor gepardin türkce neoldugunuda bilmiyor citaya diyor herhalde ama sade türküz yani buna ne gerek var
neyse bende dedim o veliye ben zaten biliyorum anlatiklarindan fazlasini buranin belediyesinde calisiyorum hersey elimin altinda bütün bilgiler diye hic huyum degildin öyle hava atmak ama onun havasini söndüreyim diye bende ona hava attim kizardi zaten kizkandi
neyse cikarkende annem o egitimci kadinin teki onu bozmus zaten ben gelmeden lütfen türkce konusalim demis sanada kil oldu iyi yaptin dedi annem dedim bende anneme biliyorsun anne ben demezdim birsey ama gicik kaptim 
sonracima iste eve geldim onun üstüne atayim bari
2 tane kizarilmis ekmek yedim
aksama kadar iiyi gidiyor aksam bozuyorum dün aksam sütlac bile yememisdim bugün civitim yine menümü paylasayim :18:
sabah: 2 diyet kara ekmek (2 si 100 kalori) 2 dilim sade salam salatalik
ara: 1 armut
öglen: sade makarna yarim tabak caciklan karistirdim kendi kreasyonum
(isarkadasi dünden bana japonmakarnasi yiyelim dedim sen birak japonu ben sana yaparim dedim sabah erkenden kalktim tuzlu suda kaynattim attim kaba götürdüm cünkü onun dedigi makarnalar yagli ondan kacayim dedim
)
ara: seftali
aksam: et sote 1 dilim kara ekmek
ondan sonra 2 kizarmis ekmek
daha da gün uzun :18:ama bol su icip artik birsey yemiycem

sonracima iste eve geldim onun üstüne atayim bari

sabah: 2 diyet kara ekmek (2 si 100 kalori) 2 dilim sade salam salatalik
ara: 1 armut
öglen: sade makarna yarim tabak caciklan karistirdim kendi kreasyonum

ara: seftali
aksam: et sote 1 dilim kara ekmek
ondan sonra 2 kizarmis ekmek