70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarr,
Kandiliniz mübarek olsun:16::16:
Eki Görüntüle 728643
seninde fadime bala:16:
Eki Görüntüle 728644

Kızlar size ısmarlıyom afiyet olsun:52::52::52:
bu resimleri ballı koyardı genelde:9:
Eki Görüntüle 728646
Suzii kız Ballkaymak selam yolladı, çok yemiş dinleniyomuş:27::27:
:9::9::9::9::9:
Suzim gördüm yaramazlık yapmışsın ama cok değil 2 dilim kızarmıs ekmekten bişi olmaz... evde meyve falan vardır sen yemekten sonra meyve yesen belkim bastırır abur cubur ıstedıgını tok hıssettırdıgı için saldırmassın baska seylere hem kalorısıde daha düşük olur en azından :31:

Kadına oh olmus iyi yapmıssın canımcım ama bunu bahane ederek kızarmıs ekmek olmamısss :4::4:

Canım alıntı yapmak için yazdıgımız cevapların altında
"Alıntı ile cevapla ve yanında bir artı" işareti var
coklu alıntı yapmak için artıyı :6::6:
tek kişiye cevap vericeksen "Alıntı ile Cevapla" yı tıkla:6::6:
bizim yazdıgımız cevap yazma sayfasına otomatık gelıcek:6::6:
onun altına sende ıstedıgını yazarsın sonra :6::6::6:

:13::13:

Canım öğle yemeğinde meyveyle geçiştirme hiç iyi değil bi çorba içsen yanına salata yada yogurt daha iyi olur

Birde meyve ye bak faydası olucaktır abur cubur isteğini bastırır tokluk hissi verir ben aksam yedim meyve 1 2 tane sabah eksı cıktım hemde mıdemın kazıntısı geçti :9::9::9:

Öğleni geçiştirme bak dinle bizi bi çorba içsen yanına salata yada koay olsun diye yogurt daha sağlıklı ve dayanılabilir olur :39::39:

Zorlanmıssın ama biraz rahatlamıstr cocuk cok sıkıldı dıyordun ustunu bosver nasılsa makına yıkayacak onun keyfı yerıne gelsın onemlı olan o biraz daha büyüse seni bu kadar hırpalamaz ama oda kucuk annesı aklı ermıyo dahaa :29::29::29:

Balllıııı aranıyorrrr :52:
ballıyı görenler acilen 70-79 arasındakiler topigine bildirimde bulunsunlar lütfen... :51:
Basına para ödülüde mi koysak acep :26:
Yada agırlıgınca altın falan yok cok eder bulan kacırır ballımızı cok kıymetli diye bide :60:

Ay gene albenisiz duramamış bu kız :60: canım oruç tutmussun allah kabul etsin yemen normal ama keske hem makarna hem pilav yemeseydin sadece birini yeseydin bide albeni için :4::4::4::4::4:

Günaydın Fadime abla seninde kandilin mübarek olsun resimler de maşallahlık :60::60::60:
ay herkeşler ballı derdine düşmüş:9::9:
günaydınlaaarrrr:16::16::16::16:
kandiliniz mübarek olsun:54:
saol canım :16:seninde
Kızlar sabah cok acayip birşey oldu uyandıgımda elimde kına vardı...

biyerden bulasmıstır diye yatagı arastırdım ama birşey yok...

Kokusuda var bildiğin kına kokuyor...

Burdaki abla bazı insanlara gece uyurken meleklerin kına yaktıgını söylüyor ama ben hiç duymadım

Çok duygulandım birsey yapmam gerekıyormu bu durumda acaba bilemiyorum...
:53::53::53::53:ilk defa duydumböle bişi:16:
:91:

ben geldiimmm :16::16::16::16:

özledimmm :48::48:

nasilsini kizlarr anca gelebildim aslinda dün gelicektim ama yogunlukdan dünde gelemedim :31:

bugün attim hemen kendimi ise dalarsam yine gelemem dyee :16::16::16:

kandiliniz mübarek olsun :16:
seninde canmım bizde seni özledim çokçok çok:16::16::16::38:
bende özlerim kızzz..
gerginliğimi alıyorsunuz....

benim smile lar neden çıkmıyorki
smile:düşünen surat
bendeimde öle vala iyiki bura var:kkk:
Eki Görüntüle 728744
Eki Görüntüle 728745

internetde gezinirken buldum ne güzel degisime ugrayan insanlar var :31:
görünce sinir oluyorum:30::30:
selamlar nasılsınız hatunlar
kandiliniz mübarek olsun
ballliii neredesin kuzum sen terketme bizi
hiç diyet modunda değilim regl olcam herhalde
öyle ışte bende bi değişiklik yok
seninde canım:16:
kizlar birsey sorucam numarayi gizleyip birini aradiginiz zaman o kisi sizin numaranizi nasil bulur ?

yani böyle birsey varmi Türkiyede :44:
cepden cebi arayiyorum numara gizli ..
bulamazsın canım numara gizlendiyse malesef bulunmuyor:ssz:
bari posta kutunu bosaltsaydin ballim :5: unutturum simdi yazdiklarimi :5:
gene kutu:51:
birde bidikim vardin :1: yakinda benimkide azcik bidikim demeye baslar dogru söylüyon :9: annem ben güldümmü diyo sende yozgatlilar gibi gülmeye basladin :9: gülmem degismis yani dedigin gibi sanat yapa yapa ona baka baka noldum simdi karardimmi :9:
:23::23::23::9::9:
Kızlar ben kaçtım kendinize iyi bakın iyi akşamlar... Bu arada Handecik yok sabahtan beri nerde ki acaba kaynanası mı esir aldı :27::27:
he bacım iş görüşmem vardı ona gittim bugun :ssz:
sabah tartıda baktımki,haftalık hedefimi tutturmuşum ,,dedim daha 2gün var akşama ödül yap kendine,spagetti yedim yoğurtlu ketçaplı:37:
pişmanmıyım evet öküz gibi yedim,,biliyodum böyle olucanı,salak ben şişkinlikten ölücektyim az daha:19::37:

neyse bidaha yapmam aman diyim allahtan biş tabakcık ye dedim kendime hıhh koca tencereyi bitiyodum az daha:47::47:
ay makarna:56::56::56:

isyerinde kaydetetsem isyerinde kalir nasil olcak mail yolasaydim bak hic aklima gelmedi kendi adresime :9:
he dimi gelme sonra biz sanat yapmiyok diye kiz :9:

yok kiz ben kendime 7 dakika mola istedim :ssz::40::17::9::9::9::9:
bende :ssz: yaptim :26:
basim catliyo suzim agri kesicide kar etmedi :ssz::ssz:

oyy canim :38:
ben aradim birini bacim buldu numarami anlamadim gitti :ssz:

yok suzim gizledikden sonra evi caldirdim anonim yaziyordu eminim :ssz:
hosgeldin bebeemm :38:
kiz yazdim ya hatta saplakda attim :9:
görmedimki:19::19:
kiz bende catlatim kutunun dolu diye :9:silmek sorunda kaldim :5: :48::48::48:

kiz bizim askimiz yillara dayali ne kizkaniyon :33: hem sen bizi carsamba günleri hep unutuyon ki :43:
kıskanıyom kız bugun kocamla deil kaynanamlaydım pizza ısmarladı benim iş görüşmem vardı bende resimlerini çekip eltim çatlasın dşie face attım:9::9::9:
yaaa :43: kaydetseydin :5:

he kendi gelmedi bütün gün sanat yapicam diye :4:

sonrada geliyo buraya yok regl gecikdi yok bilmem ne dogru dursana :57:

bak biz hic öyle seyler yapiyomuyuz :9::9:
yapmıyonuzmu vah vah:9::9::9:

off enerjimi alıyon ama sen ki bu topiğin enejik hatunusun spor yapasımgeliyordu onu görünce ne bu böle:6:
ne bileyim iste :ssz:

kıskanıyom kız bugun kocamla deil kaynanamlaydım pizza ısmarladı benim iş görüşmem vardı bende resimlerini çekip eltim çatlasın dşie face attım:9::9::9:

:9:

anaa ölesinide hiç duymaddım eminmisin :53::53::53:
eminim beni aradi :ssz:

kutu kutu pense oynuyok :9: bende sinir oluyorum ama halen homini girtlak yiyom cis yemedim sayilir ama bogazda azalma yok :18:
bende :ssz: yaptim :26:
basim catliyo suzim agri kesicide kar etmedi :ssz::ssz:

oyy canim :38:
ben aradim birini bacim buldu numarami anlamadim gitti :ssz:
hadi ya sende mi :ssz::30: bilmiyordum :37: kiz evde icmiyorum gang a yani korridora ciktim tepeye bakarken kara kedi gördüm cadi da :30: onun yüzünden 7 dakika biraz uzadi cünkü önce korktum :18: ugursuzluk getirirmi ki :44: sonra gel pisi pisi dedim cadi dan bakisiyoduk da nasil gelsin birinden kacmis herhalde komsuya söyliycekdim alalim diye kadinda acmadi :26: aklim piside kaldi :1: yükseklikden korkmazsam catiya cikardim biraz oglan sevsin diye :1:

hadi ya birazdn begeni yaparim sizi :1: iyi yapmissin catlasin eltin :9:

Arkadaşlar Bu Heryerde yaygın bir konu ve bir türlü son nokta konulamadı
Şunu bilinizki telefonunuz bir an için Şebekenizi hackleyip tüm sisteme dalabiliyorsa arayan numarayı tespit olayı mümkün
Ama bu tamamiyle imkansız olduğu için Gereksiz yere kendinizi yormayın Derim ben
Kesinlikle şebeke ile ilgili ve ne yaparsanız yapın arayan gizli nuyu tespit etmenin tek Yolu
Bulunduğunuz ilçenin En yakın Adliye binasına gidip Takip Başlatmaktır,
Yeteri kadar açık oldumu bilmiyorum ama Bunun için uğraşanlar hakikaten beni üzüyor
Zamana Yazık Arkadaşlar...
Saygılar...
bak bi forumda yazmışlar yokyani dediğin gibi bişi :53:

kutu kutu pense oynuyok :9: bende sinir oluyorum ama halen homini girtlak yiyom cis yemedim sayilir ama bogazda azalma yok :18:

hadi ya sende mi :ssz::30: bilmiyordum :37: kiz evde icmiyorum gang a yani korridora ciktim tepeye bakarken kara kedi gördüm cadi da :30: onun yüzünden 7 dakika biraz uzadi cünkü önce korktum :18: ugursuzluk getirirmi ki :44: sonra gel pisi pisi dedim cadi dan bakisiyoduk da nasil gelsin birinden kacmis herhalde komsuya söyliycekdim alalim diye kadinda acmadi :26: aklim piside kaldi :1: yükseklikden korkmazsam catiya cikardim biraz oglan sevsin diye :1:

he bende onun için yaptım zaten sanki kaynanamı çok seviyomuş gibi yazdım bide annemle düşman çatlatan pizza sefası die üstüne:9::9:
kaynanamda dio ki nie öle yazdın eltin kızacak die:9::9::9::9:

değiştir şunu :47:
dur bakim googleden yazınca öle bişi varmıymış :26:
degistiriyom tamammm :ssz:

evet bende suzim :26:
bende balkonda iciyorum evde yasak
kiz ne isin var catida :30: o geldigi gibi gider ellesme sen :26:
ugursuzluk felanda batil inanc suzim :34:

Arkadaşlar Bu Heryerde yaygın bir konu ve bir türlü son nokta konulamadı
Şunu bilinizki telefonunuz bir an için Şebekenizi hackleyip tüm sisteme dalabiliyorsa arayan numarayı tespit olayı mümkün
Ama bu tamamiyle imkansız olduğu için Gereksiz yere kendinizi yormayın Derim ben
Kesinlikle şebeke ile ilgili ve ne yaparsanız yapın arayan gizli nuyu tespit etmenin tek Yolu
Bulunduğunuz ilçenin En yakın Adliye binasına gidip Takip Başlatmaktır,
Yeteri kadar açık oldumu bilmiyorum ama Bunun için uğraşanlar hakikaten beni üzüyor
Zamana Yazık Arkadaşlar...
Saygılar...
bak bi forumda yazmışlar yokyani dediğin gibi bişi :53:
tamam canim ben anladim neyse :ssz: sagol :38:

he bende onun için yaptım zaten sanki kaynanamı çok seviyomuş gibi yazdım bide annemle düşman çatlatan pizza sefası die üstüne:9::9:
kaynanamda dio ki nie öle yazdın eltin kızacak die:9::9::9::9:
haha ay sende az degilsin ama iyi yapmissin ohh :9::9::9:
degistiriyom tamammm :ssz:

evet bende suzim :26:
bende balkonda iciyorum evde yasak
kiz ne isin var catida :30: o geldigi gibi gider ellesme sen :26:
ugursuzluk felanda batil inanc suzim :34:

tamam canim ben anladim neyse :ssz: sagol :38:
kedi cadi daydin ben korridor da :9:
ay elma istiyor onu kesem oglana sonra bi bozuk para yatirip geliyorum banka ya:9: bekleyin beni :52:

haha ay sende az degilsin ama iyi yapmissin ohh :9::9::9:

kedi cadi daydin ben korridor da :9:
ay elma istiyor onu kesem oglana sonra bi bozuk para yatirip geliyorum banka ya:9: bekleyin beni :52:
cabuk gell :14:

evde nie yasak evidemi denetliyorlar yurt dışı o kadar geliştimi:53::53:
evet ben denetliyom :51: :9: yok kiz ben koydum yasagi sevmiyorum ben zehirleniyorum diye icmeyenler ne diye zehirlensin ki :34:
hele hele evde cocuk varken icenlere öyle kiziyorum ki :47::47:
sen kendini zehirliyorsun kendi tercihin o cocuklarin sucu ne :47::47:

o kadar istedimki alta kafa dengi bir Türk gelsin diye

birileri geldi ne konustuklari bile anlasilmiyor hangi millet bilmiyorum cok tuhaf konusuyorlar

konusmuyorlarda sanki kavga ediyorlar :ssz::ssz:

Benim oglan kapti pcyi birazdan yatircam yarim saat oynasin bari bende cepden girdim hic sevmiyorum cepden ama napim arkadas icin cig tavuk bile yiyen varmis :)))

cabuk gell :14:

evet ben denetliyom :51: :9: yok kiz ben koydum yasagi sevmiyorum ben zehirleniyorum diye icmeyenler ne diye zehirlensin ki :34:
hele hele evde cocuk varken icenlere öyle kiziyorum ki :47::47:
sen kendini zehirliyorsun kendi tercihin o cocuklarin sucu ne :47::47:
aferin bacım iyi yapmıssın ben içmiyom ama benimkiiçiyo deli oluyom:47:
bende evi denetliyolar snıdm ne bilimyurt dıuşını bazen gözümüzde çok büyütüyoz galba:9::9::9:
hande oldumu bacim bu resmim nasil ama cok güzel cikmisim demi :23:
tükür :57: nazar degmesin :9:
he bacım gene kendine uygun birini bulmuşsun :9:
bu kocişle gittiğiniz sanat müzesindenmi kalma:9::9::9:
:ssz::ssz::20:
o kadar istedimki alta kafa dengi bir Türk gelsin diye

birileri geldi ne konustuklari bile anlasilmiyor hangi millet bilmiyorum cok tuhaf konusuyorlar

konusmuyorlarda sanki kavga ediyorlar :ssz::ssz:
of allahımne zorkolaylık versin gurbette kilere:ssz:
Benim oglan kapti pcyi birazdan yatircam yarim saat oynasin bari bende cepden girdim hic sevmiyorum cepden ama napim arkadas icin cig tavuk bile yiyen varmis :)))

kız ballı suziye bi çiğ tavuk gönder germanyli olsun:9::9::9::9:

Back
X