- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
bendeyaptim :26:
basim catliyo suzim agri kesicide kar etmedi
oyy canim
ben aradim birini bacim buldu numarami anlamadim gitti![]()
anaa ölesinide hiç duymaddım eminmisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendeyaptim :26:
oyy canim
ne bileyim isteoff enerjimi alıyon ama sen ki bu topiğin enejik hatunusun spor yapasımgeliyordu onu görünce ne bu böle![]()
görmedimki
kıskanıyom kız bugun kocamla deil kaynanamlaydım pizza ısmarladı benim iş görüşmem vardı bende resimlerini çekip eltim çatlasın dşie face attım
yapmıyonuzmu vah vah![]()
eminim beni aradianaa ölesinide hiç duymaddım eminmisin![]()
ne bileyim iste
eminim beni aradi![]()
kutu kutu pense oynuyokseninde fadime bala
bu resimleri ballı koyardı genelde
ay herkeşler ballı derdine düşmüş
saol canımseninde
ilk defa duydumböle bişi
seninde canmım bizde seni özledim çokçok çok
bendeimde öle vala iyiki bura var
görünce sinir oluyorum
seninde canım
bulamazsın canım numara gizlendiyse malesef bulunmuyor
gene kutu
he bacım iş görüşmem vardı ona gittim bugun
ay makarna![]()
hadi ya sende mibendeyaptim :26:
oyy canim
hadi ya birazdn begeni yaparim sizigörmedimki
kıskanıyom kız bugun kocamla deil kaynanamlaydım pizza ısmarladı benim iş görüşmem vardı bende resimlerini çekip eltim çatlasın dşie face attım
yapmıyonuzmu vah vah![]()
kutu kutu pense oynuyokbende sinir oluyorum ama halen homini girtlak yiyom cis yemedim sayilir ama bogazda azalma yok :18:
hadi ya sende mibilmiyordum
kiz evde icmiyorum gang a yani korridora ciktim tepeye bakarken kara kedi gördüm cadi da
onun yüzünden 7 dakika biraz uzadi cünkü önce korktum :18: ugursuzluk getirirmi ki :44: sonra gel pisi pisi dedim cadi dan bakisiyoduk da nasil gelsin birinden kacmis herhalde komsuya söyliycekdim alalim diye kadinda acmadi :26: aklim piside kaldi
yükseklikden korkmazsam catiya cikardim biraz oglan sevsin diye
hadi ya birazdn begeni yaparim siziiyi yapmissin catlasin eltin
![]()
degistiriyom tamammmdeğiştir şunu
dur bakim googleden yazınca öle bişi varmıymış :26:
evet bende suzim :26:kutu kutu pense oynuyokbende sinir oluyorum ama halen homini girtlak yiyom cis yemedim sayilir ama bogazda azalma yok :18:
hadi ya sende mibilmiyordum
kiz evde icmiyorum gang a yani korridora ciktim tepeye bakarken kara kedi gördüm cadi da
onun yüzünden 7 dakika biraz uzadi cünkü önce korktum :18: ugursuzluk getirirmi ki :44: sonra gel pisi pisi dedim cadi dan bakisiyoduk da nasil gelsin birinden kacmis herhalde komsuya söyliycekdim alalim diye kadinda acmadi :26: aklim piside kaldi
yükseklikden korkmazsam catiya cikardim biraz oglan sevsin diye
hadi ya birazdn begeni yaparim siziiyi yapmissin catlasin eltin
![]()
tamam canim ben anladim neyseArkadaşlar Bu Heryerde yaygın bir konu ve bir türlü son nokta konulamadı
Şunu bilinizki telefonunuz bir an için Şebekenizi hackleyip tüm sisteme dalabiliyorsa arayan numarayı tespit olayı mümkün
Ama bu tamamiyle imkansız olduğu için Gereksiz yere kendinizi yormayın Derim ben
Kesinlikle şebeke ile ilgili ve ne yaparsanız yapın arayan gizli nuyu tespit etmenin tek Yolu
Bulunduğunuz ilçenin En yakın Adliye binasına gidip Takip Başlatmaktır,
Yeteri kadar açık oldumu bilmiyorum ama Bunun için uğraşanlar hakikaten beni üzüyor
Zamana Yazık Arkadaşlar...
Saygılar...
bak bi forumda yazmışlar yokyani dediğin gibi bişi![]()
haha ay sende az degilsin ama iyi yapmissin ohhhe bende onun için yaptım zaten sanki kaynanamı çok seviyomuş gibi yazdım bide annemle düşman çatlatan pizza sefası die üstüne
kaynanamda dio ki nie öle yazdın eltin kızacak die![]()
kedi cadi daydin ben korridor dadegistiriyom tamammm
evet bende suzim :26:
bende balkonda iciyorum evde yasak
kiz ne isin var catidao geldigi gibi gider ellesme sen :26:
ugursuzluk felanda batil inanc suzim
tamam canim ben anladim neysesagol
![]()
degistiriyom tamammm
evet bende suzim :26:
bende balkonda iciyorum evde yasak
kiz ne isin var catidao geldigi gibi gider ellesme sen :26:
ugursuzluk felanda batil inanc suzim
tamam canim ben anladim neysesagol
![]()
cabuk gellhaha ay sende az degilsin ama iyi yapmissin ohh
kedi cadi daydin ben korridor da![]()
ay elma istiyor onu kesem oglana sonra bi bozuk para yatirip geliyorum banka yabekleyin beni
![]()
evet ben denetliyomevde nie yasak evidemi denetliyorlar yurt dışı o kadar geliştimi![]()
Benim oglan kapti pcyi birazdan yatircam yarim saat oynasin bari bende cepden girdim hic sevmiyorum cepden ama napim arkadas icin cig tavuk bile yiyen varmis :)))
aferin bacım iyi yapmıssın ben içmiyom ama benimkiiçiyo deli oluyomcabuk gell
evet ben denetliyom![]()
yok kiz ben koydum yasagi sevmiyorum ben zehirleniyorum diye icmeyenler ne diye zehirlensin ki
hele hele evde cocuk varken icenlere öyle kiziyorum ki
sen kendini zehirliyorsun kendi tercihin o cocuklarin sucu ne![]()
he bacım gene kendine uygun birini bulmuşsunhande oldumu bacim bu resmim nasil ama cok güzel cikmisim demi
tükürnazar degmesin
![]()
of allahımne zorkolaylık versin gurbette kilereo kadar istedimki alta kafa dengi bir Türk gelsin diye
birileri geldi ne konustuklari bile anlasilmiyor hangi millet bilmiyorum cok tuhaf konusuyorlar
konusmuyorlarda sanki kavga ediyorlar![]()
Benim oglan kapti pcyi birazdan yatircam yarim saat oynasin bari bende cepden girdim hic sevmiyorum cepden ama napim arkadas icin cig tavuk bile yiyen varmis :)))
aferin bacım iyi yapmıssın ben içmiyom ama benimkiiçiyo deli oluyom
bende evi denetliyolar snıdm ne bilimyurt dıuşını bazen gözümüzde çok büyütüyoz galba
he bacım gene kendine uygun birini bulmuşsun
bu kocişle gittiğiniz sanat müzesindenmi kalma
of allahımne zorkolaylık versin gurbette kilere
kız ballı suziye bi çiğ tavuk gönder germanyli olsun![]()
icirme evde
he bu arada beklediğim şey geldi bugun![]()