70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar bende kacayim evimi temizleyeyim :31:

suziyide kacirdim cenemle hazir o gitmisken bende gideyimde o gelince geleyim kafasini sisirmeye devam edeyim :27: :9::9:

:54::54: :10:

Dünkü menüm

SABAH
1 domates salatalık,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
sade şekersiz nescafe

ARA
3 erik
8 kiraz

ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 adet köfte
2 kepçe yoğurt

ARA
1 adet kandil simidi
tek şekerli çay

AKŞAM
1 kase çorba
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

ve abur cuburlarıma geliyoruz :17:
2 tek tane cips :17:
1 küçük yudum kola :17:
1 adet ciğer yemeğinin ciğeri :17:

2 ltden fazla su jilian yaptım lwl1/7 oldu 2.lwl geçicem az kaldı cok heyecanlıyım :8::8::8:
yatarken elam sirkesi bal yaptım içtim :7::7:

menün çok güzel canım ama bence her öğününe 1 dilim esmer ekmek eklemelisin..ekmekte yemek gerekli vucud için..

Kızlar günaydınnn...Nasılsınız bakalım bugün keyifler yerindedir umarım.. Herkese hayırlı günler diliyorum ve alıntılarımla günü açıyorum :9::9::9:

:60: karaböcük olamam ki ben sarışınım bi kerem :60: yok o değilim ben ama bu beni kendine yakın hissettiğini gösterir cok sevindim sağol canım :60:

Noldu iş görüşmen nasıl geçti başlıyomusun çalışmaya yoksam :9:

:9::9:

Haydin gözün aydın sonunda doğal yollarla getirttin diye diye :9::9:

Canım sen sınavlarına bak keyfine bak biz burdayız arada ugra böyle işlerin bitince tamamen gelirsin :16:

Karbonhidrata fazla yüklenmişsin suzicim yaa biraz su ekmeklerden cek elini ayağını özellikle akşam bari 1 dilim ye :27::37:

Seninde geçmiş kandilin mübarek olsun canım görüşürüz :16::54:

Sende olursun canım hayırlısıyla öyle karamsar bakma :12::12:

Ne kadar iyi ve duyarlı bir insanmış başkası olsa banane der geçerdi :46::46:

:43::43: ama ama ama aamaaaaaaa yaz sen boşver onları :43::43:

Günaydın hoşgeldin canım tabiki hepimiz destek olmak ve destek görmek için buradayız kahvaltın cok iyi sen zaten bı 4 vermişsin ne yapman gerektiğini biliyorsundur uygulayabılırsende ne ala bol azim ve iradeler :8::8::8:

Bence hiç üzülmeyin canım herşey olacagına varır kendini hırpalama bak üzüntüden 1 kilo verdim diyorsun iyi birsey değil böyle ani kilo kayıpları :19:
bir ailenin yıkılmasını istemem ama madem durunamıyo kardeşine de baskasımı yok
kardeşinde sorun olsa cek kulagını dicem ama elin kızına laf anlatılmaz...
ailesi madem kıymetli evlenmeyeymiş...
Bence kardeşine söyleyin tavrını koysun ailesini bu kadar dinlemeye devam ederse gelininiz istenmeyen sonucların olması kacınılmaz gibi geliyor bana...
Artık onun ailesi sadece kardeşiniz ve olacak cocukları bence basta bunu anlaması gerekıyor yoksa düzelmesi cok zor gibi geldi bana:53:

Haklısın Suzicim :ssz:

Kaç yasında bahsettiğin kardeşin ve eşi :26:
Valla eşim bana gitmiceksin dedimi ben ağlarım sızlarım ama git diyene kadar gidemem sırf aramız bozulmasın diye ya ikna ederim yada baska bir yolunu bulup rızasını gönlünü alırım öyle giderim o eşi gitme dediği halde gidiyorsa gözden cıkarmıs bazı seylerı herhalde :ssz::ssz::ssz:
oyle canim ya bende hayret ettim
Dünkü menüm

SABAH
1 domates salatalık,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
sade şekersiz nescafe

ARA
3 erik
8 kiraz

ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 adet köfte
2 kepçe yoğurt

ARA
1 adet kandil simidi
tek şekerli çay

AKŞAM
1 kase çorba

2 ltden fazla su jilian yaptım lwl1/7 oldu 2.lwl geçicem az kaldı cok heyecanlıyım :8::8::8:

cok guzelmis menun
bende jillianda lewel 2de 4.gunumdeyim ikinci birinciden daha az yoruyo sanki

Hoşgeldin canım, elimizden geldiğince oluruz tabii ki.
hosbuldum tesekkur edrrim ;-);-)

günaydin canim :16:

günaydin gülannem :16:

günaydin canim tekrar hosgeldin aramiza :29: kahvaltin güzel canim tabiiki destek oluruz :29:
tesekkur ederim arkadaslar ;-);-) yekrardan zayiflicam tekrardan derken zaten hedefime falan ulasmis degildim ama dort kilo dort kilodur.. Cuma gunleri tartiliyomusuniz yine ?

Kızlar günaydınnn...Nasılsınız bakalım bugün keyifler yerindedir umarım.. Herkese hayırlı günler diliyorum ve alıntılarımla günü açıyorum :9::9::9:

:60: karaböcük olamam ki ben sarışınım bi kerem :60: yok o değilim ben ama bu beni kendine yakın hissettiğini gösterir cok sevindim sağol canım :60:

Noldu iş görüşmen nasıl geçti başlıyomusun çalışmaya yoksam :9:

Haydin gözün aydın sonunda doğal yollarla getirttin diye diye :9::9:

Canım sen sınavlarına bak keyfine bak biz burdayız arada ugra böyle işlerin bitince tamamen gelirsin :16:

Karbonhidrata fazla yüklenmişsin suzicim yaa biraz su ekmeklerden cek elini ayağını özellikle akşam bari 1 dilim ye :27::37:

Ne kadar iyi ve duyarlı bir insanmış başkası olsa banane der geçerdi :46::46:

:43::43: ama ama ama aamaaaaaaa yaz sen boşver onları :43::43:

Günaydın hoşgeldin canım tabiki hepimiz destek olmak ve destek görmek için buradayız kahvaltın cok iyi sen zaten bı 4 vermişsin ne yapman gerektiğini biliyorsundur uygulayabılırsende ne ala bol azim ve iradeler :8::8::8:
Tesekkur ederim sagolun.. Bu seger ins Allah jedefime ulasabilirim..

Bence hiç üzülmeyin canım herşey olacagına varır kendini hırpalama bak üzüntüden 1 kilo verdim diyorsun iyi birsey değil böyle ani kilo kayıpları :19:
bir ailenin yıkılmasını istemem ama madem durunamıyo kardeşine de baskasımı yok
kardeşinde sorun olsa cek kulagını dicem ama elin kızına laf anlatılmaz...
ailesi madem kıymetli evlenmeyeymiş...
Bence kardeşine söyleyin tavrını koysun ailesini bu kadar dinlemeye devam ederse gelininiz istenmeyen sonucların olması kacınılmaz gibi geliyor bana...
Artık onun ailesi sadece kardeşiniz ve olacak cocukları bence basta bunu anlaması gerekıyor yoksa düzelmesi cok zor gibi geldi bana:53:

Haklısın Suzicim :ssz:

Kaç yasında bahsettiğin kardeşin ve eşi :26:
Valla eşim bana gitmiceksin dedimi ben ağlarım sızlarım ama git diyene kadar gidemem sırf aramız bozulmasın diye ya ikna ederim yada baska bir yolunu bulup rızasını gönlünü alırım öyle giderim o eşi gitme dediği halde gidiyorsa gözden cıkarmıs bazı seylerı herhalde :ssz::ssz::ssz:
Bu arada jiliian ne ?

Dünkü menüm

SABAH
1 domates salatalık,
1 dilim peynir,
5 zeytin,
sade şekersiz nescafe

ARA
3 erik
8 kiraz

ÖĞLEN
1 kepçe çorba
1 adet köfte
2 kepçe yoğurt

ARA
1 adet kandil simidi
tek şekerli çay

AKŞAM
1 kase çorba

cok az dencek kadar az cis var :1:ay lafa bak :37::9: güzel canim affiyet olsun :9:
ay suzim ben kutuna sey ettim diye burdan sey etmedim :26:

bende evimi temizliyim bari :54:

aslinda almaya bile gitmiyeceksiniz ararlarsada nasil götürdüyseniz öyle getirin diyeceksiniz iyi bir ders olsun onlara :19:

güzle canim cislar var ama az :34:
kutumada sey edebilirsin :24:burayada sey edebilirsin :24:istedigin yere sey edebülürsün :9:

kizlar bende kacayim evimi temizleyeyim :31:

suziyide kacirdim cenemle hazir o gitmisken bende gideyimde o gelince geleyim kafasini sisirmeye devam edeyim :27: :9::9:

:54::54: :10:
ask olsun olurmu öyle :9: ben herzaman emrine amadeyim :42::9::9::9:
tunaydin kizlar nasilsiniz
tünaydin günaydin merhaba hosgeldin iyiki geldin :1::16:ay ben bugün niye böyleyim :86:

tesekkur ederim arkadaslar ;-);-) yekrardan zayiflicam tekrardan derken zaten hedefime falan ulasmis degildim ama dort kilo dort kilodur.. Cuma gunleri tartiliyomusuniz yine ?

Bu arada jiliian ne ?
evet tatlim cuma günü rapor veriyoruz :18: ay bugün persembe :30: amanen napcam ben simdi :44: nerelere gidem nereye kacem :52:
aksam formüllümü uygulamam lazim acilen :23:

DİKKAT DİKKAT :9:
canlarım malumunuz yarın bildirim günü
ya bana mesaj olarak gönderebilirsiniz
ya da buraya düzgün bi şekilde bildirimleri yapın suzi bana onları toplu bi şekilde gönderir
yine tekrar edelim

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

şeklinde bildirim yapıyoruz.

yeni katılan arkadaşlarımızın

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

şeklinde bildirim yapmaları yeterli

dikkatli olursak çok memnun olurum canlarım :16:
öpüldünüz :54:

niye garibanlik olsun tatlim cok hos cok güzel :16:keske burda da öyle olsa :31:
burda bi okul uniformasi bile yok herkes istedigini giyiyor :31:

bizde de öyle tatlım okula giderken istediğimizi giyiyoruz, mezuniyette sadece kıyafetin üzerine bunlar giyiliyor. yoksa ayrı bi üniformamız yok..
bi biz beyaz önlük giyiyoruz okulda ekstradan o kadar.

inşallah canım :16:

yok karamsar değilim sadece pek uzun oku oku bitmiyor ondan dedim :26:
seneye son zaten artık kendi mezuniyetim olcak inşallah :21:

cok az dencek kadar az cis var :1:ay lafa bak :37::9: güzel canim affiyet olsun :9:

kutumada sey edebilirsin :24:burayada sey edebilirsin :24:istedigin yere sey edebülürsün :9:

tünaydin günaydin merhaba hosgeldin iyiki geldin :1::16:ay ben bugün niye böyleyim :86:

evet tatlim cuma günü rapor veriyoruz :18: ay bugün persembe :30: amanen napcam ben simdi :44: nerelere gidem nereye kacem :52:

hosbulduk canim :16::16::16::16:

ay suzim ben kutuna sey ettim diye burdan sey etmedim :26:

bende evimi temizliyim bari :54:

aslinda almaya bile gitmiyeceksiniz ararlarsada nasil götürdüyseniz öyle getirin diyeceksiniz iyi bir ders olsun onlara :19:

güzle canim cislar var ama az :34:

Mersi canım aynı performansı senden de bekliyoruz :9::9:

menün çok güzel canım ama bence her öğününe 1 dilim esmer ekmek eklemelisin..ekmekte yemek gerekli vucud için..

Haklısın canım ekmek var sabah 2 dlim tam bugday ekmeği yemiştim ama yazmayı unutmusum :31:

oyle canim ya bende hayret ettim

cok guzelmis menun
bende jillianda lewel 2de 4.gunumdeyim ikinci birinciden daha az yoruyo sanki

aman daha az yoruyosa iyi yaa benim bacaklarım cok agrıyor bunu yaparken son mekıke gelınce bı ohh cekıyorum mekık versın hep razıyım da hoplamaca zıplamaca benı bozuyo ama sıkıp dişimi onlarıda eksıksız yapıyorum sadece şınavları cekemıyorum bastakı cunku sağ kolum catlamıstı 1 ay once :8::8::8:

tunaydin kizlar nasilsiniz

Bu arada jiliian ne ?

Evet canım cuma tartılıp buraya bıldırım yapıyoruz abababa bize tablo yapıyo kım ne kadar vermıs yada almış goruyoruz
Jİlian da spor yaptıran bir hatun videosu var ona bakıp spor yapıyoruz bizde o hatunun ismi Jilian Michaels :9::9:

Evet az ama cumaya az kaldı yememem lazımdı :14::14:

ben cok siskoyum ohh ohhh :52::52:sisko olmak istemiyom ohhh ohhh:21: napcam simdi ohh ohh :32:
:9::9::9:

Bende çok şişkoyu bende zayıf olmak istiyorum :14::14:

ya da buraya düzgün bi şekilde bildirimleri yapın suzi bana onları toplu bi şekilde gönderir
yine tekrar edelim

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

Tişkür ederiz bebemmm hatırlatma için :9:

bizde de öyle tatlım okula giderken istediğimizi giyiyoruz, mezuniyette sadece kıyafetin üzerine bunlar giyiliyor. yoksa ayrı bi üniformamız yok..

İnşallah canım allah kolaylık versin tüm okuyanlara zor iştir bilirim :9::9:

Son düzenleme:

Haklısın canım ekmek var sabah 2 dlim tam bugday ekmeği yemiştim ama yazmayı unutmusum :31:

aman daha az yoruyosa iyi yaa benim bacaklarım cok agrıyor bunu yaparken son mekıke gelınce bı ohh cekıyorum mekık versın hep razıyım da hoplamaca zıplamaca benı bozuyo ama sıkıp dişimi onlarıda eksıksız yapıyorum sadece şınavları cekemıyorum bastakı cunku sağ kolum catlamıstı 1 ay once :8::8::8:

Evet canım cuma tartılıp buraya bıldırım yapıyoruz abababa bize tablo yapıyo kım ne kadar vermıs yada almış goruyoruz
Jİlian da spor yaptıran bir hatun videosu var ona bakıp spor yapıyoruz bizde o hatunun ismi Jilian Michaels :9::9:

GECMIS OLSUN canim kolunu catlattiysan ikincide daha cok yorulursun ozaman bu sefer yerde mekik pozisyonunda hoplatip ziplatiyo malesef canim

pardon canim mekik pozisyonunda yazmisim sinav posizyonunda yaptiriyo

yine tekrar edelim

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
giden/gelen:
toplamda giden:
hedef:

başlangıç:
bu hafta:
hedef:

komutanim :42: merak etmeyin ben hepsini yolarim :1:ay yollarim :9: :9::9::54:

olsun kuzum birak beni kendi halime :86:ben sizin beyaz önlügünüzüde seviyom :86::48:
selam kızlar nabersiniz

:17::17::17::17::17::17: gelemiyorum buara :26:
dün aklimdan gectin minem ama unutkanlik oldugundan sabah seni sormayi unuttum niye gelmiyon ki tatlim :26:
:54::16:

merve beni seviyonmu :86: her halimle:49: :23: ay kafayi yedim ben :30::52::37::9::9::9:

enercilik bana yaramiyor :ssz: uykum geldi $Smiley-bored-2-icon.webp

GECMIS OLSUN canim kolunu catlattiysan ikincide daha cok yorulursun ozaman bu sefer yerde mekik pozisyonunda hoplatip ziplatiyo malesef canim

pardon canim mekik pozisyonunda yazmisim sinav posizyonunda yaptiriyo

Off evet şimdi baktım bi dunya zıplatıyo sınav pozisyonunda neyse yapamassam baska videolar bulurum kendime bende jilianı terk ederim :9::9::9:

komutanim :42: merak etmeyin ben hepsini yolarim :1:ay yollarim :9: :9::9::54:

olsun kuzum birak beni kendi halime :86:ben sizin beyaz önlügünüzüde seviyom :86::48:

dün aklimdan gectin minem ama unutkanlik oldugundan sabah seni sormayi unuttum niye gelmiyon ki tatlim :26:

:54::16:

merve beni seviyonmu :86: her halimle:49: :23: ay kafayi yedim ben :30::52::37::9::9::9:

Seviyorum Suzimmm:16::16::16::16::16::16: her halinle de severim ama azimli ve iradeli olursan daha da cok severim :16::16::16:

enercilik bana yaramiyor :ssz: uykum geldi Eki Görüntüle 729382

Sorma yaa benimde uykum geliyo hep bazen kapatıyorum 1 2 sn gözümü dayanamayıp :9::9:

Back
X