70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hello kizlar bi bakayim dedim nörüyonuz ufak ufak geliyom geri :1:

:16:

100 gram icin skma canini kiz :34: haftaya görürsün 6 lari insallahhh :16:
hadi gözün aydin :34:

sagol canim :16:
ellerine saglik canim :16yeni gelen kizlarda hosgelmislerr :3:

süpersin :46: aramiza hosgeldiin :3:

ah canim sana bu is cok agir geldi :26: gerci kime olsa agir gelir :26:
insallah daha iyi bir is bulursun :38:

hosgeldiin :3:

sagol canimm seninde :16:
aminn canimm seninde :16:
:16::16::16:
canlarım nasılsınız sonunda geldım evıme kımsecıkler gozukmuyo nerelerdesınız sımdı ıftarlık hazırlıcam aksam gorusuruz ınş:16:
gene kimse yok:43:
ben öksüz
ben yetim
:53::53::53:
:3::54:
hosbulduk cnm napıyon cok ozledım kız senı yerlestım cnm evım guzelde komsu burdada yok sansımdanmıdır nedır :ssz::ssz::ssz:
sen napıyon malum gecmıse bakamdım hıç suzımde buralarda gordum yazılarını ay cok ozledım sızı:16::16::16:
gelemiyom canim bende nezamandir :5:
Ellerine sağlık canımcım, listemiz de azalmış iyice:2::2:Kilo veren tüm kızçeler tebriklerrr.

:46::46::46::nazar::nazar::nazar:Aramıza hoşgeldin canım:16::16::16:

Ay canım canım zor böyle de, Allah herkese gönlüne göre bir işte çalışmayı nasip etsin, ama Türkiye şartlarında özel sektörde maalesef biraz zor be gülüm:19::19::19:

Hoşgeldin, tabiiki katılabilirsin.

:20::20::20:
Aminnn canım.

Sağolasın canım, en kısa zamanda bekliyoruz.

Hoşgeldin canım:16::16:
slm kızlar nasılsınız?
çok güzel kilolar verilmiş ben uğramayalı :46:
bende homini gırtlak yedim
bir haftada 2 kilo aldım
çok sinirliyim:19::19:
salcam gitçek sonra 100 kilo dolancam ortalarda dobik dobik:26:
hello baharcim sende gelemiyon herhalde dimi :5:
herkeze tünaydııınnn,,,nihayet netimiz oldu artık,,burdayım sonunda,,:ssz::46::46:

herkezin şimdiden şeker bayramı mübarek olsun:16:

bol bol şeker çikolata baklava yeriz artık napcaz bilmemmm:27:afiyet olsun şimdiden:1:
tugbis gecen basari öykülerini okuyordum ne güzel zayifladin kiz darisi bana :1::54::nazar:
offf nasıl canım sıkılıyo nasıl sıkılıyo anlatamam ya sanki sıkıyolar boğazımı :ssz: zaten 70te takıldım 1 gram altına inemedim 1 aydır kafaları yedim, bi de abim dellendiriyo temelli :ssz: tamam biraz sinirli olabilirim, aniden patlıyo olabilirim ama bana sürekli çocuksun, ergensin gibi küçümsemelerle yaklaşmak zorunda mısın be :ssz: sanki kendisi çok büyük ya 20 yaşında altı üstü :ssz: bayılıyo beni küçümsemeye ya :ssz:

burda pek kimse olmayınca bir derdim var topiğine daldım, insanlar ne kadar anlayışsız ya, hoşlarına gitmeyen yorum yaptığında nasıl da tersliyolar insanı :ssz: dağa taşa vurcam kendimi, oy ben nerelere gidem :ssz:
gelem dövimmi :27:
ama benmesai saatleri içinde burdayım topği kimsesiz bırakmadım..üzgün smile
smile larım yine çıkmıyor

tebrikler canım sen bu azimle inersin haftaya

şimdiki kilon zaten yanıltır canım
lohusalığın çıkana kadar artı kiloların olacaktır
daha çooooooookkkk erken sen bebişini emzir

sağol canım benim

tebrikler canım bu ramazan iyi oldu çok şükür her yönüyle

ibs un olabilir canım dahiliyeye gittinmi hiç

100 gr a üzülme kızzzz..

67.8 iyidir öteki ödemdi şişlikti gazdı vs..

tebrikler canım

ellerine sağlık canım kilo verenleri tebrik ederim..
bu arada kendimide tebrik ederim 1. olmuşum
katılımın azlığından faydalanmışım ama olsun 1. olmak iyidir

bütün iyi dileklerin için sağol canım..
seni çok özledik öpüyorum suzim

hoş geldin gurbet
buralar pek bi sessiz oldu

dikkat edersen gider canım
saldım çayıra dersen o olmadı işte
bırakmıcaz
arada pes etsekte sinirlermiz bozulsada pesetmek yok
biraz dinlenip hedefe odaklanacaz

hoş geldin tuğbacım yeniden
bende özledim sizleri canim ya :16::16::16:
yeni aldım haberini, kuzenim de Paü'yü kazanmış :ssz:
bi tek Denizli'de rahatım diyodum onu da aldılar elimden be :ssz:
kızım senin ne işin var benim okuduğum yerde başka yer mi kalmadı be :ssz:
baş belası kuzen :ssz:
lanet kuzen :ssz:
defol git kuzen :ssz:
gözüme görünme sıkarım ümüğünü kuzen :ssz:
ayni aynur :1: iyi bari iskenceye gecmemissin :9:
gülşeni hiç sevmezdim ama kaç gündür bu şarkıyı dinliyorum sürekli :ssz: hatunun vücudu da süper :ssz: yüzü ve eleri çok zayıf ama çikin duruyo :30:

hasar büyük kalbim gidiyor elden aşığım yani
:106:
önceden daha güzeldin simdi kuru :27:
adım havva 20 yasındaym 159 cm kilom 77.30:5::32:
hosgeldin :3:

sen boş ver 60 ı 65 iyidir

ben beğenmiyorum onu hiç yaa nası yaşıyor öyle kemikten ibaret
yediklerini gördüm zerram tv gösterdiler :53: yani yemediklerini :37:

bu aralar hiç sevmediğim sanatçıları dinlemeye başladım ya noldum ben böyle zevkim mi değişti :24:

:32::32: adını yazmışım daha da yazabilirim, doldurabilirim YAP-ROCK YAP-ROCK :9::9:
bu fazla uymadi bana ay bi sarkiciya denk geldim hicde tanimam ama güzel söylüyor yapistarayim :32:
[video=youtube;8ZAo0DbfLxY]http://www.youtube.com/watch?v=8ZAo0DbfLxY[/video]
yapıyodum bi ara her gün 40 dk koşu bandında yürüyodum da belimde sinir sıkışması var rahat durmadı, katlanamadı spor yapmama nankör bel :41: bacağıma vurdu sonra ağrısı anca anca geçiyo :ssz: bayramdan sonra tekrar başlıcam inşallah :ssz:
ay o bende de oluyordun ama benimki kilodan din herhalde suan yok sükür biraz kilo alayim yine bacagima vuruyor bel agrisi :18:

doktor bol bol yürüyüş yap diyo anlamadım ki napcağımı :44: ben devam ediyim en iyisi yürüyüşe oturdukça kilo verilmiyo :ssz:
yüzmeye gitsen aynurcum cok güzel kilo verirsin gencsin evlenince cocuga karisinca vakit bulaman diyeyim sana :1:
valla canım geçmişe git bi sen 1 yıl sonra görüşürüz yine:9:
ben işe başladım 2 ay olcak takılamkıyom pek artık:6:
suzişteöle anası trde işindede tadilat var pek giremio ara verdi:6:
ballı biz yoksak die heral girmiyor pek topik geziyor bu ara:16:
artık bildirimleri a20 topluyor betüşte yoğun:6:
duygu hiç girmiyor aylardır en son asansörde karşılaştık ama o konuşmayınca bende slm vermedim bilmem tanıdımı:6:
hasret evlendi face bisürü foto koyuyor hergün:6:
ay ne bilim unuttuklarım varmı:26:
mine de ara verdi tatilden sonra gelecek:6:
fadime abla hala istikrarlı bir o kaldı zaten o zmandan:6:
ay bende iyiki giremiom ama maşallah topikte hep gözüm:9::9::9:
nedeolsa eski meslek bekçilik:6:
ayy nie komşun yok senin bakim :6:
kız özledim valla tanımasamda hiç birinizi unutmuyom hep aklımdasınız valla :6:
helemağazaya her alamancı geleni ay acaba ballının kardeşleri falanmı diom:9::9::9::9:
yinede haberler senden handecim :1:
olmazzzz :19: ben evliyim ama neyse saa vereyim bi yanak :38: :52:
:16::16::16::16::16:
ya ya gelmeyince nasilda boynuzu takiverdin bana :20::4:

hello kizlar bi bakayim dedim nörüyonuz ufak ufak geliyom geri :1:

:3::54:

gelemiyom canim bende nezamandir :5:

hello baharcim sende gelemiyon herhalde dimi :5:

tugbis gecen basari öykülerini okuyordum ne güzel zayifladin kiz darisi bana :1::54::nazar:

gelem dövimmi :27:

bende özledim sizleri canim ya :16::16::16:

ayni aynur :1: iyi bari iskenceye gecmemissin :9:

önceden daha güzeldin simdi kuru :27:

hosgeldin :3:

yediklerini gördüm zerram tv gösterdiler :53: yani yemediklerini :37:

bu fazla uymadi bana ay bi sarkiciya denk geldim hicde tanimam ama güzel söylüyor yapistarayim :32:
[video=youtube;8ZAo0DbfLxY]http://www.youtube.com/watch?v=8ZAo0DbfLxY[/video]

ay o bende de oluyordun ama benimki kilodan din herhalde suan yok sükür biraz kilo alayim yine bacagima vuruyor bel agrisi :18:

yüzmeye gitsen aynurcum cok güzel kilo verirsin gencsin evlenince cocuga karisinca vakit bulaman diyeyim sana :1:

yinede haberler senden handecim :1:

ya ya gelmeyince nasilda boynuzu takiverdin bana :20::4:
oyy yerim o boynzlariniii :23: :38:
suzim dedim oakdar anlatamadim tutturdu öpücemde öpücem diye bende bi kere verdim :9::9::9:

oyy yerim o boynzlariniii :23: :38:
suzim dedim oakdar anlatamadim tutturdu öpücemde öpücem diye bende bi kere verdim :9::9::9:

ya ya öyle derler dimi aldatinca :9: kiz sen ne ariyon bu saatde icine mi dogdu benim burda oldugum :23:
ay ballim hic sorma bugün dilek yazdi sonrada nesli yazdi simdide sana denk geldim korkuyom kiz ölcem mi yoksa :30::1:
ay allah korusun oglum daha kücük :5:
anlat bakim ne var ne yok :23:

hakk et noldu senin aldigin makina gecen bende alimmi almim mi dedim 400 euroydun almadim cünkü cok koyu olursa almiyor cok sari olursa almiyor diye birseyler yaziyordun güvenemedim sen naptin :26:

ay baliyi beklerken ne buldum :60::60::60: $531534_541357752565700_565045846_n.webp

anacim ben yatiyom ebelerim geldi :1: iyi geceler tatli rüyalar hayalimizdeki resim önceki sayfada rüyamizda görürüz artik :9:
öptüm :54::16::16::16:

Son düzenleme:
ya ya öyle derler dimi aldatinca :9: kiz sen ne ariyon bu saatde icine mi dogdu benim burda oldugum :23:
ay ballim hic sorma bugün dilek yazdi sonrada nesli yazdi simdide sana denk geldim korkuyom kiz ölcem mi yoksa :30::1:
ay allah korusun oglum daha kücük :5:
anlat bakim ne var ne yok :23:
töbe de kiizzzz :57: Bi öl gebertirim seni :37::9::9::9:
Ay allah korusun :38::38::38: anamm görmedim ben dilegi nereye geldi kiz :52:
Ay benim laptop bugün beni deli etti suzim takildi durdu yazamadimki :47:

balli face de oldugu gibi dürtme olsa dürtecekdim seni takip ettim ama simdi oraya balli gel desem olmaz en iyisi beklim seni :9:

hakk et noldu senin aldigin makina gecen bende alimmi almim mi dedim 400 euroydun almadim cünkü cok koyu olursa almiyor cok sari olursa almiyor diye birseyler yaziyordun güvenemedim sen naptin :26:
oyy canim kusura bakma bende ne zamandir yazicam oraya yazmadim
kendim sorarken iyiydi simdi benimde yazmam lazim
o nu yazdim canimm bakarsin :29:

:52::52::52: :9::9::9:

töbe de kiizzzz :57: Bi öl gebertirim seni :37::9::9::9:
Ay allah korusun :38::38::38: anamm görmedim ben dilegi nereye geldi kiz :52:
Ay benim laptop bugün beni deli etti suzim takildi durdu yazamadimki :47:

oyy canim kusura bakma bende ne zamandir yazicam oraya yazmadim
kendim sorarken iyiydi simdi benimde yazmam lazim
o nu yazdim canimm bakarsin :29:

:52::52::52: :9::9::9:
:16:face de canim cepden yazisdik :40: okudum canim sen devam et takip ediyom seni :1:
ceeee Eki Görüntüle 773116 :1:

not: kocakari gibi bunuda tiklaman lazim herhalde hareket etmesi icin :1:

offf nasıl canım sıkılıyo nasıl sıkılıyo anlatamam ya sanki sıkıyolar boğazımı :ssz: zaten 70te takıldım 1 gram altına inemedim 1 aydır kafaları yedim, bi de abim dellendiriyo temelli :ssz: tamam biraz sinirli olabilirim, aniden patlıyo olabilirim ama bana sürekli çocuksun, ergensin gibi küçümsemelerle yaklaşmak zorunda mısın be :ssz: sanki kendisi çok büyük ya 20 yaşında altı üstü :ssz: bayılıyo beni küçümsemeye ya :ssz:

burda pek kimse olmayınca bir derdim var topiğine daldım, insanlar ne kadar anlayışsız ya, hoşlarına gitmeyen yorum yaptığında nasıl da tersliyolar insanı :ssz: dağa taşa vurcam kendimi, oy ben nerelere gidem :ssz:
Ay canın canım, niye birbirinizi üzüyosunuz, ikiniz de ilerde bugünleri arayacaksınız, hepinizin ayrı evi olacak, üzmeyin birbirinizi. Senin canın sıkılmış belli ama o kadar da sıkma, kaç kilo vermişsin, almamaya çalışman bile büyük başarı canım, sağlıklı ol da kilo bir şekilde hallolur.

bende 77 kiloyum yardıncı olun:5: egzersiz olarak ne yapıyorsunuz yazarmısınız :14:
Hoşgeldin,
Leslie var onun 5,21- 35-48-60 dakikalık yürüyüş egzersizleri var, jillian var, 27 dakika onları yapıyoruz canım.

ben de güvenmiyodum ama çizelgeme bak :15: isteyince oluyo :34:[/FO

aynen bende 92 kiloydum ve şuan 87.80 oldum 6.günüm ilk haftalar hızlı kilo kaybı oluyor sonra bi dönem duruyorrr

Hoşgeldin canım:16::16:

Günaydın kızlarrr,:16::16::16:
Herkese iyi bayramlar:16::16::16:
Yarın ve önümüzdeki 12 gün gelemeyebilirim, yıllık izne çıkacağım, hepiciniz kendinize iyi bakın emi, Bayramda tatlıları kaçırmayın, bunun bir de dönüşü var.
Allaha emanet olun.:16::16::16:

anacim ben yatiyom ebelerim geldi :1: iyi geceler tatli rüyalar hayalimizdeki resim önceki sayfada rüyamizda görürüz artik :9:
öptüm :54::16::16::16:

alıntı yapamıcaktım ama ideal erkek fotosunu görünce ....gülmekten katılan smile...
offffyine smileler yok ya bi gidiyi bi geliyi...

akşam hareketlenmiş buralar iyi hadi bakim ramazan rehaveti yavaş yavaş üstümüzden kalkıyo

günaydın kızlarrr..
uykusuzum küçük oğlum dünden beri çıkarıyo bugün hayır gitme anne diye ağladı
ama maalesef o babaanneye ben işe
ben ağlamıyayım diye zor tuttum
mama alıcam oğlum diyorum hayır anne diyor

bu arada lise sonuçlarıda açıklandı
kızım iyi bi liseye yerleşti şükür

yarında memlekete gidecem samsuna anamların yanına
bütün kardeşler cümbür cemaat olcaz
2 hafta yokum
hepinize iyi bayramlar iyi ttiller

Gunaydinnnnnlar
Bugun ise gitmicem uyydum da uyudummmm :37:

Bikaç gündür girmedim utancimdan, neden utaniyorum açiklayim... Anam yedim de yedim yedim de yedim......... :26:

Bunalimlardayim. hersey karma karisik hayatimda. Belirsiz ne olcak ne yapcam is, ev, bi yandan dügün ertelendi. eh sonuç hominigirtlak kübra canavari is basinda :47: ne bulsa yiyo :56:

Back
X