benimde cikmam lazim yaa![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde cikmam lazim yaa![]()
![]()
100 gram icin skma canini kizhaftaya görürsün 6 lari insallahhh
hadi gözün aydin
sagol canim
ellerine saglik canim :16yeni gelen kizlarda hosgelmislerr
süpersinaramiza hosgeldiin
ah canim sana bu is cok agir geldi :26: gerci kime olsa agir gelir :26:
insallah daha iyi bir is bulursun
hosgeldiin
sagol canimm seninde
aminn canimm seninde![]()
canlarım nasılsınız sonunda geldım evıme kımsecıkler gozukmuyo nerelerdesınız sımdı ıftarlık hazırlıcam aksam gorusuruz ınş![]()
gene kimse yok
ben öksüz
ben yetim
![]()
gelemiyom canim bende nezamandirhosbulduk cnm napıyon cok ozledım kız senı yerlestım cnm evım guzelde komsu burdada yok sansımdanmıdır nedır
sen napıyon malum gecmıse bakamdım hıç suzımde buralarda gordum yazılarını ay cok ozledım sızı![]()
Ellerine sağlık canımcım, listemiz de azalmış iyice:2::2:Kilo veren tüm kızçeler tebriklerrr.
Aramıza hoşgeldin canım
Ay canım canım zor böyle de, Allah herkese gönlüne göre bir işte çalışmayı nasip etsin, ama Türkiye şartlarında özel sektörde maalesef biraz zor be gülüm
Hoşgeldin, tabiiki katılabilirsin.
Aminnn canım.
Sağolasın canım, en kısa zamanda bekliyoruz.
Hoşgeldin canım![]()
hello baharcim sende gelemiyon herhalde dimislm kızlar nasılsınız?
çok güzel kilolar verilmiş ben uğramayalı
bende homini gırtlak yedim
bir haftada 2 kilo aldım
çok sinirliyim
salcam gitçek sonra 100 kilo dolancam ortalarda dobik dobik:26:
tugbis gecen basari öykülerini okuyordum ne güzel zayifladin kiz darisi banaherkeze tünaydııınnn,,,nihayet netimiz oldu artık,,burdayım sonunda,,
herkezin şimdiden şeker bayramı mübarek olsun
bol bol şeker çikolata baklava yeriz artık napcaz bilmemmmafiyet olsun şimdiden
![]()
gelem dövimmiofff nasıl canım sıkılıyo nasıl sıkılıyo anlatamam ya sanki sıkıyolar boğazımızaten 70te takıldım 1 gram altına inemedim 1 aydır kafaları yedim, bi de abim dellendiriyo temelli
tamam biraz sinirli olabilirim, aniden patlıyo olabilirim ama bana sürekli çocuksun, ergensin gibi küçümsemelerle yaklaşmak zorunda mısın be
sanki kendisi çok büyük ya 20 yaşında altı üstü
bayılıyo beni küçümsemeye ya
![]()
burda pek kimse olmayınca bir derdim var topiğine daldım, insanlar ne kadar anlayışsız ya, hoşlarına gitmeyen yorum yaptığında nasıl da tersliyolar insanıdağa taşa vurcam kendimi, oy ben nerelere gidem
![]()
bende özledim sizleri canim yaama benmesai saatleri içinde burdayım topği kimsesiz bırakmadım..üzgün smile
smile larım yine çıkmıyor
tebrikler canım sen bu azimle inersin haftaya
şimdiki kilon zaten yanıltır canım
lohusalığın çıkana kadar artı kiloların olacaktır
daha çooooooookkkk erken sen bebişini emzir
sağol canım benim
tebrikler canım bu ramazan iyi oldu çok şükür her yönüyle
ibs un olabilir canım dahiliyeye gittinmi hiç
100 gr a üzülme kızzzz..
67.8 iyidir öteki ödemdi şişlikti gazdı vs..
tebrikler canım
ellerine sağlık canım kilo verenleri tebrik ederim..
bu arada kendimide tebrik ederim 1. olmuşum
katılımın azlığından faydalanmışım ama olsun 1. olmak iyidir
bütün iyi dileklerin için sağol canım..
seni çok özledik öpüyorum suzim
hoş geldin gurbet
buralar pek bi sessiz oldu
dikkat edersen gider canım
saldım çayıra dersen o olmadı işte
bırakmıcaz
arada pes etsekte sinirlermiz bozulsada pesetmek yok
biraz dinlenip hedefe odaklanacaz
hoş geldin tuğbacım yeniden
ayni aynuryeni aldım haberini, kuzenim de Paü'yü kazanmış
bi tek Denizli'de rahatım diyodum onu da aldılar elimden be
kızım senin ne işin var benim okuduğum yerde başka yer mi kalmadı be
baş belası kuzen
lanet kuzen
defol git kuzen
gözüme görünme sıkarım ümüğünü kuzen![]()
önceden daha güzeldin simdi kurugülşeni hiç sevmezdim ama kaç gündür bu şarkıyı dinliyorum süreklihatunun vücudu da süper
yüzü ve eleri çok zayıf ama çikin duruyo
![]()
hasar büyük kalbim gidiyor elden aşığım yani :106:
hosgeldinadım havva 20 yasındaym 159 cm kilom 77.30![]()
yediklerini gördüm zerram tv gösterdilersen boş ver 60 ı 65 iyidir
ben beğenmiyorum onu hiç yaa nası yaşıyor öyle kemikten ibaret
bu fazla uymadi bana ay bi sarkiciya denk geldim hicde tanimam ama güzel söylüyor yapistarayimbu aralar hiç sevmediğim sanatçıları dinlemeye başladım ya noldum ben böyle zevkim mi değişti
adını yazmışım daha da yazabilirim, doldurabilirim YAP-ROCK YAP-ROCK
![]()
ay o bende de oluyordun ama benimki kilodan din herhalde suan yok sükür biraz kilo alayim yine bacagima vuruyor bel agrisi :18:yapıyodum bi ara her gün 40 dk koşu bandında yürüyodum da belimde sinir sıkışması var rahat durmadı, katlanamadı spor yapmama nankör belbacağıma vurdu sonra ağrısı anca anca geçiyo
bayramdan sonra tekrar başlıcam inşallah
yüzmeye gitsen aynurcum cok güzel kilo verirsin gencsin evlenince cocuga karisinca vakit bulaman diyeyim sanadoktor bol bol yürüyüş yap diyo anlamadım ki napcağımı :44: ben devam ediyim en iyisi yürüyüşe oturdukça kilo verilmiyo![]()
yinede haberler senden handecimvalla canım geçmişe git bi sen 1 yıl sonra görüşürüz yine
ben işe başladım 2 ay olcak takılamkıyom pek artık
suzişteöle anası trde işindede tadilat var pek giremio ara verdi
ballı biz yoksak die heral girmiyor pek topik geziyor bu ara
artık bildirimleri a20 topluyor betüşte yoğun
duygu hiç girmiyor aylardır en son asansörde karşılaştık ama o konuşmayınca bende slm vermedim bilmem tanıdımı
hasret evlendi face bisürü foto koyuyor hergün
ay ne bilim unuttuklarım varmı:26:
mine de ara verdi tatilden sonra gelecek
fadime abla hala istikrarlı bir o kaldı zaten o zmandan
ay bende iyiki giremiom ama maşallah topikte hep gözüm
nedeolsa eski meslek bekçilik
ayy nie komşun yok senin bakim
kız özledim valla tanımasamda hiç birinizi unutmuyom hep aklımdasınız valla
helemağazaya her alamancı geleni ay acaba ballının kardeşleri falanmı diom![]()
ya ya gelmeyince nasilda boynuzu takiverdin banaolmazzzzben evliyim ama neyse saa vereyim bi yanak
![]()
![]()
oyy yerim o boynzlariniiihello kizlar bi bakayim dedim nörüyonuz ufak ufak geliyom geri![]()
gelemiyom canim bende nezamandir
hello baharcim sende gelemiyon herhalde dimi
tugbis gecen basari öykülerini okuyordum ne güzel zayifladin kiz darisi bana
gelem dövimmi
bende özledim sizleri canim ya
ayni aynuriyi bari iskenceye gecmemissin
önceden daha güzeldin simdi kuru
hosgeldin
yediklerini gördüm zerram tv gösterdileryani yemediklerini
bu fazla uymadi bana ay bi sarkiciya denk geldim hicde tanimam ama güzel söylüyor yapistarayim
[video=youtube;8ZAo0DbfLxY]http://www.youtube.com/watch?v=8ZAo0DbfLxY[/video]
ay o bende de oluyordun ama benimki kilodan din herhalde suan yok sükür biraz kilo alayim yine bacagima vuruyor bel agrisi :18:
yüzmeye gitsen aynurcum cok güzel kilo verirsin gencsin evlenince cocuga karisinca vakit bulaman diyeyim sana
yinede haberler senden handecim
ya ya gelmeyince nasilda boynuzu takiverdin bana![]()
oyy yerim o boynzlariniii![]()
suzim dedim oakdar anlatamadim tutturdu öpücemde öpücem diye bende bi kere verdim![]()
töbe de kiizzzzya ya öyle derler dimi aldatincakiz sen ne ariyon bu saatde icine mi dogdu benim burda oldugum
ay ballim hic sorma bugün dilek yazdi sonrada nesli yazdi simdide sana denk geldim korkuyom kiz ölcem mi yoksa![]()
ay allah korusun oglum daha kücük
anlat bakim ne var ne yok![]()
balli face de oldugu gibi dürtme olsa dürtecekdim seni takip ettim ama simdi oraya balli gel desem olmaz en iyisi beklim seni![]()
oyy canim kusura bakma bende ne zamandir yazicam oraya yazmadimhakk et noldu senin aldigin makina gecen bende alimmi almim mi dedim 400 euroydun almadim cünkü cok koyu olursa almiyor cok sari olursa almiyor diye birseyler yaziyordun güvenemedim sen naptin :26:
anacim ben yatiyom ebelerim geldiiyi geceler tatli rüyalar hayalimizdeki resim önceki sayfada rüyamizda görürüz artik
öptüm![]()
töbe de kiizzzzBi öl gebertirim seni
Ay allah korusunanamm görmedim ben dilegi nereye geldi kiz
Ay benim laptop bugün beni deli etti suzim takildi durdu yazamadimki
oyy canim kusura bakma bende ne zamandir yazicam oraya yazmadim
kendim sorarken iyiydi simdi benimde yazmam lazim
o nu yazdim canimm bakarsin
![]()
![]()
ceeee Eki Görüntüle 773116ama yaa![]()
face de canim cepden yazisdik
okudum canim sen devam et takip ediyom seni
ceeee Eki Görüntüle 773116
not: kocakari gibi bunuda tiklaman lazim herhalde hareket etmesi icin![]()
slm. söyle canimmmm
kiz bu seninki miii![]()
ay hadi yt canim erken kalkican sen![]()
aleykümselam söylerim canim bidaha kine
haha yok kiz benimki kel bunun saci var
gidesim de yok aslinda seni görüncegidsemmi ki gitmesemmiki biraz daaha dursammi ki ay napcam simdi
![]()
aman basimdaki yeter bana aman dur allah korusun
tamam ben kacim ballim öptüm cok tatlim kendine iyi bak iyi geceler
Eki Görüntüle 773119
Ay canın canım, niye birbirinizi üzüyosunuz, ikiniz de ilerde bugünleri arayacaksınız, hepinizin ayrı evi olacak, üzmeyin birbirinizi. Senin canın sıkılmış belli ama o kadar da sıkma, kaç kilo vermişsin, almamaya çalışman bile büyük başarı canım, sağlıklı ol da kilo bir şekilde hallolur.offf nasıl canım sıkılıyo nasıl sıkılıyo anlatamam ya sanki sıkıyolar boğazımızaten 70te takıldım 1 gram altına inemedim 1 aydır kafaları yedim, bi de abim dellendiriyo temelli
tamam biraz sinirli olabilirim, aniden patlıyo olabilirim ama bana sürekli çocuksun, ergensin gibi küçümsemelerle yaklaşmak zorunda mısın be
sanki kendisi çok büyük ya 20 yaşında altı üstü
bayılıyo beni küçümsemeye ya
![]()
burda pek kimse olmayınca bir derdim var topiğine daldım, insanlar ne kadar anlayışsız ya, hoşlarına gitmeyen yorum yaptığında nasıl da tersliyolar insanıdağa taşa vurcam kendimi, oy ben nerelere gidem
![]()
Hoşgeldin,bende 77 kiloyum yardıncı olunegzersiz olarak ne yapıyorsunuz yazarmısınız
![]()
ben de güvenmiyodum ama çizelgeme bakisteyince oluyo
[/FO
aynen bende 92 kiloydum ve şuan 87.80 oldum 6.günüm ilk haftalar hızlı kilo kaybı oluyor sonra bi dönem duruyorrr
Hoşgeldin canım![]()
anacim ben yatiyom ebelerim geldiiyi geceler tatli rüyalar hayalimizdeki resim önceki sayfada rüyamizda görürüz artik
öptüm![]()