Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar ben geri cikiyorum sabahdan beri dis agrisi cekiyorum sabah disciyi aradim haftaya pazartesine randevu verdi birtane hap yuttum ama öglen iyice azdi cok agriyor aradim tekrar dedim ölüyom agridan gel dediler disciyede gitcem simdi daha gecen ay gittigimde 6 ay sonra görüsürüz demisdi bende sevinmisdim cok korkuyorum cok![]()
kizlar ben geri cikiyorum sabahdan beri dis agrisi cekiyorum sabah disciyi aradim haftaya pazartesine randevu verdi birtane hap yuttum ama öglen iyice azdi cok agriyor aradim tekrar dedim ölüyom agridan gel dediler disciyede gitcem simdi daha gecen ay gittigimde 6 ay sonra görüsürüz demisdi bende sevinmisdim cok korkuyorum cok![]()
canım istersen bilgilerini gönder, yapıvereyim. Boyunu, kilonu hedef kilonu.
Geçmiş olsun Suzim, hiç sorma bizde de var dişçi derdi, çarşamba günü gideceğim ben de, daha önce yaptırdığım diş, önce dolgu vardı, sonra kanal yapıldı, sonra kaplama yapıldı, ama yine ağrımaya apse yapmaya başladı, artık bu sefer ne yapılacak bilmiyom ama bir dişten 3 senedir çekmediğim kalmadı ya, akşam da kızımın dişine kaplama yapılacak ona gideceğiz. Allah hepimize acil şifalar versin.
Rica ederim canım, ne demek
Ben geldimmmmm![]()
Selam hanımlar,
Bugünkü menümü veriyorum efenim buyrun;
Sabah
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
Kibrit kutusundan az büyük beyaz peynir
3 dilim salam
Ara
1 topkek
1 kase sütlü Klfeks
İkindi
1 tas naneli yoğurt
Birazdan akşam yemeği yiyeceğim;
3 ızgara köfte
1 domates, 1 salatalık ve marul salatası
1 dilim tam buğday ekmeği
Nasıl bayanlar?
Hatunlar yarın görüşürüz :))
Yeni hatunlarla da tanışalım, ben kısaca Nora , 23 yaşımdayım, 2 senedir forumdayım , 89 ile başlamıştım şu an 69-70 arası gidip geliyorum, bunu başarmam da bu topiğin hakkı büyüktür...
Burası yeniden eskisi gibi olsun, bayanlar incecik olsun istiyorum, öptüm herkesi kendinizden bahsederseniz sevinirim
Ayy bi de ben sigarayıda bıraktım bayanlaar![]()
Kadinligin_Anatomisi O topkekler 4 degilmiydi canim? Sabahlari ekmek yemiyormusun hic?
Hatunlar yarın görüşürüz :))
Yeni hatunlarla da tanışalım, ben kısaca Nora , 23 yaşımdayım, 2 senedir forumdayım , 89 ile başlamıştım şu an 69-70 arası gidip geliyorum, bunu başarmam da bu topiğin hakkı büyüktür...
Burası yeniden eskisi gibi olsun, bayanlar incecik olsun istiyorum, öptüm herkesi kendinizden bahsederseniz sevinirim
Ayy bi de ben sigarayıda bıraktım bayanlaar![]()
1 bardak sütün içine toz tarçın ekleyip içmeyi dene istersen, tarçın tatlı krizine iyi geliyor.Bugün klasik kahvaltı mönüme 10 tane fındık ekledim. Yoksa karbonhidrat krizine tutulacaktım.
Aşırı derecede tatlı yemek istiyorum.
Allahım sabır ver.
size faydalı bilgiler aktarmak istiorummmmbugün ögrendim paylasayım dedim
her sabah bir çay kasıgı çörek otu yiyn zayıflamaya yardımcıymıss
suynuzun içine günde 3 defa bir parça elma kabugu bir tane kabuk tarçın çok az rendelenmis zencefil ve bir dilim limonkoyup için istahı çok azaltıyormus arkadasım denemis![]()
1 bardak sütün içine toz tarçın ekleyip içmeyi dene istersen, tarçın tatlı krizine iyi geliyor.
Günaydın canım. Senin bayramın da kutlu olsun. Sana kolay gelsin. Bu arda bu hafta kilo verdiğin için seni kutluyorum.Günaydın kızlarr,
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.
Ben yine işbaşındayım, evde olanlara iyi tatiller![]()
Günaydın. Bu ara bende yeme kirizlerindeyim. Yakında reğle olcam ondandır diye düşünüyorum değilse vay halime :18::18::18:Bugün klasik kahvaltı mönüme 10 tane fındık ekledim. Yoksa karbonhidrat krizine tutulacaktım.
Aşırı derecede tatlı yemek istiyorum.
Allahım sabır ver.