70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
bildirimler güzel tebrik ederim
bende düne göre 400 gr artı çıkmayı başardım
bide dün akşam ödem attıran çorba yapıp içmiştim
nasılda ters tepti
67,8le başladım
kaç aydır aynı yerdeyim :23:
gerçi geçenlerde spor salonunda 69,2 çıkmıştım :37:

Canim bagliyordum ama yapmiyor gece kalkip sesleniyor agliyor tuvalte yapmak istiyordu yinede korkup bagliyordum ama onu acip baglarken yazir kaldir uykuluyken olmuyor kilot pamperslardan almistim sanki onlarda cok sikiyor gibi geliyodu fln baktim bezliykende kalkiyor surekli ve tuvalte yapmak istiyor o yuzden cikardim..yoksa hic onu uzmek zorlamak istemem

Allahallah ilk defa duyuyorum bana normal gelmedi canim devam edersen bence doktora git

Evet ona uzuldum uykuluyken yikamak ama mecbur kaldim baglasam yapmiyor kalkiyor illa bu sefer demek cok yorulmus kalkamamis :)) öyle dusunuyorum

Wuuuu tebriklerrr

Hadi allah kavustursunn

Canim hareketli geciyorsa gunlerin su siralar zorlama kendini ..kendie uygun anlari takip et..is yerinde basit hareketler merdiven gidip gelirken yuruyus gibi..
Ayrica 500 gr iyi
Bazen 1 verirsin bazen hic bazen az normal;)

hahaha

Cok guzel bi replikmisssss

Tebrikler yinede vermissin detokstan sonra dahada gider

Adim zehra
Yok yokkkk baglamam..amlattim sadece yasadigimi..olur böyle yaaa..ben gözgöregöre nazar degirdim
memnun oldum zehracim :54: olabiliyor canim icden bazen bizimde cocuklarimiza nazarimiz deyebiliyor :nazar:
Ben sabah sabah pudding yedim.
Dun yapmistim tarti gunu diye ymedim :) sabah yedim ama kendim yaptim ahzir pudding degil

Ögle yemegini disarida yiycem hafifseyler yemeye calisicam aksamda annemlerde balik vaaaarrrrrrr cooook seviyorum

Bugun eski bi kot gomlegimi giydim önceden icini doldururdum mide kismi fln cok utanirdim ..biraz bolarmis daha rahat giydim :)))
Feci mutlu oldum vitesi yukselterek devammmmm

affiyet olsun canim cuma kacamagin olsun :34: ve negüzel bir duygu o eski giydigin giysileri geri giyebilmek :12::129:

icimiz disimiz yogurt corbasi oldu :1:

haha tripini yesinler :9:betüsüm :16: sana birsey demezemde sen benim kalpimdesin tatlim :69:
molaya cikmadan önce bi durgunluk bi keyifsizlik vardin onun yerini saskin ve daha neler dedirtecek seyler geldi basima :53::37:

sagol canim :54: bilmiyorum ki canim :31:herhalde basima geleceklerden haberdar miydim :52:

zaten en iyisi öyle yoksa bidaha göresimiz gelmez :9:

:52::1:

haha yazik eniste beyide öküz ettin birazcikda olsa :9:

olmadi canim :ssz:haftaya eksi görelim sende :38:

yapma fadimem yazik degilmi okadar ugrastin salma kendini :ssz:hadi bana söz ver 100 gramm da olsa haftaya eksi bildirim yapacaksin :38:

keyifsizlik var diyordum ya 12 de molaya ciktik iste bende halen bi durgunluk yeni gelen isarkadasiyla molaya ciktik dedi cok aciktim ne yiyebiliriz istersen ekmek arasi döner yiyelim dedim :27: bi tarafdan diyorum bugün cuma kacamak olsun napalim aldik ekmeklerimizi disariya oturduk 2 ayranla bi dilenci geldi cok acim diye dedim gercekden ac isen sana döner alirim ama para vermem evet cok acim dedi tamam dedim dönerciye dedim 1 tane döner parasini al benden acikmis bu beye verin dedim abla niye yapiyon bunlar senden benden zengin dedi dedim para vermiyorum döner aliveriyorum oturdum 2 isirik aldim ekmegimden dilenci beklemeden gitmis dönerci parami geri getirdi demisdim sana abla dedi o sira da gelsin güvercin benim dönerin cantamin pantolonumun üstüne et :53::53::53: yok artik dedim isarkadasi kiz üzüldü al bitane daha diye yok dedim nasip degilmis demekki dedim :37: istahda kalmadi zaten :37:
dönercide demesin abla sayisal oyna sayisal diye :22: dedim bu sans varken sayisal bile tutmaz :37:

:1::1::1:dönerci de dalga geçmiş sankim Suzim yaa.. bu çorbadan mıdır nedir bi uyku halindeyimki sorma ayakta gözlerim kapanıyo :52::52::52:

Son düzenleme:
bu arada bizim diğer ayrancımız nerde:27: öğretmen hanımın işi uzadı sanırım gelse de sonuçları bi öğrensek ya onda nasıl etki etmişş acep:8:

kizlar merhaba ben bu hafta icin listeyi hazirlayamayacagim, bu seferlik birisi hazirlayabilirse haftaya yine ben yaparim insallah.hepinizi opuyorum, bol eksiler yarin insallah:54::54:
olabilir böyle ya önemli değil işin falan olabilir sonuçta :34: kolay gelsin sanada:16:

Tamam tatlım.

Kızlar bana yapın bildirimleri :23:
Listeyi ben hazırlarım görüşürüz :7:

sana mı yapcez hemen özel mesaj denemesi yapayım ben:9: bu arada 2 kg nasıl verdin bir banada el atsan bundan sonra menülerini yaz bana önceki gün aynısını yiyim abakyım bende bir sorun var herhal:6::52:

:8:ilk bildirim benden sevip de kavuşamayanlara gelsin :P

başlangıç : 79
gecen hafta: 77.5
bu hafta : 76,5
giden 1 kg :)
hedef : 68

regle rağmen :21:
tebrikler regle rağmen 1 kg vermişsin ya ben de istiyorum hiç bişeyim yok 300 grcık verdim:43: haftaya regl olcam zaten hiç düşünemiyorum:43:

ben 30 Kilo verdim gecen sene :1::1:ve bu ay bende araniza katilip bir 10 Kilo daha vermek istiyorummm :9::9:

tebrikler canım nasıl verdin 30 kiloyu ya bizede anlat bakalım ayrıca hoşgeldin aramıza:4:

selam kızlar
nasılda ters tepti
67,8le başladım

nasıl oldu ki dün akşam fazla mı yedin acaba yada kalorili:2: birde spor salonunda farklı çıkman normal ben evin farklı odalarında farklı çıkıyom:1: o yüzden sadece kendi odamda tartılıyorum aynı yer aynı saat en güvenilir yöntem:9: spor salonlarında hep fazla galiniyo ya bence gaza getirmrk için yapıyolar:23: bende ilk gittiğimde o zaman 65 kiloydum tabi 70 çıkmıştım depresyona giriyodum az kalsın sonra sabah evde tartılmıştım 65 bir şok tabi bende:9: ah ah şimdi 60 lı rakamları tekrar görmek istiyorum ama :14:

bu arada menümü yazayım:34:
kahvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta limonlanmış maydonoz bir parça (baya küçüktü ne yazsam bilemedim) peynir domates salatalık
öğlen 1 kase çorba
ara 1 kurabiye:18: ben yaptım kurabiyeyi kesin çok kalorilidir misafir gelecekmişte annemde börek yapıyo şimdi ama onu yemiycem olmaz:19::20: yarın kahvaltoda yerim bir dilim olur bence:17:
akşam 1 kase çorba ve salata düşünüyorum:17:
şimdi şöyle bir durum var bugün acayip bir mide ağrısı hissediyorum öğlen o yüzden sadece çorba yedim kurabiyeyide çok canım çekti ama onu yedikten sonra daha çok midem ağrıdı bu bir işaret bence yemeyetim diye:43: işte o yüzden akşam sadece çorba içerim bugünlük böyle olsun inşallah mide ağrım yarına geçer çok yemiycem gerçekten:25:

ben geldim sabahtan beri elektriklerle uğraiıyoruz anca girebildim geç kalmadım demi bildirime:53:

başlangıç 73.8
geçen hafta 71.4
bu hafta 71.1
giden 300 gr
toplam giden 2.7 kg
hedef 55:21:

hedefime küçük adımlarla ilerliyo olsamda verdiğim için mutluyum bir sonraki hafta inşallah daha çok giden grlarım olur:21:

ben ir geçmişe gideyim beni mesajı da unutmayın burda olur mu:1:
tebrikler canim :46:

canım kızın çok küçükmüş daha iyi öğretmişsin valla çişini
benim kızım 2,5 yaşından sonra öğrendi ama hiç zorlamadı bizi çok şükür
1 kere yatağına yaptı ama ben yapmıyor diye rahat olamıyorum çocuk bu üşütür, sulu şeyleri çok yer yine yapabilir
bencede hiç bağlama gece benim kızımda hiç istemedi bezini öğrenmişken bezine güvenmesin
birde o bez gerçekten eziyet bebekler için

yinede çok almamışsın kuzum
ben o kiloda olmak için neler evrmezdim

senle kapışalım desem beni geçersin valla
güvenemiyorum kendime :1:

süper süper süper
okadar kilo vermişken nasıl bukadar veriyorsun maşallah sana
ben başlarda bile veremiyorum valla
alkışlıyorum arkadaşım

bende anlam veremiyorum böyle şeylere :1:
etliyim butluyum mutluyum arkadaş :1:

ben kaçırmışım bunları yaa
tebrikler kuzucum allah tamamına erdirsin yüzün hep gülsün inşallah
meslektaşmısınız sevdiceğinle

vardır ondada bişey
dilenciye iyi niyet göstermişsin yaaa mesaj gelmiş sana
git bisayısal oyna bencede sonrada bizi unutma ama :23:
he zengin olursam laylaya gitcem:23: ordan kameramanlar gelince cekmeyin demiycem :12:mineye ve bütün kk kizlarina burdan selam söylip öpüyorum diycem :9:
selam kızlar
nasılda ters tepti
67,8le başladım
yok artik minem dur de artik ama olmuyor böyle :52: 70 leri görme nolur :43::14:
:1::1::1:dönerci de dalga geçmiş sankim Suzim yaa.. bu çorbadan mıdır nedir bi uyku halindeyimki sorma ayakta gözlerim kapanıyo :52::52::52:
ben bugün corba icmedim ama benimde uykum geldi $Smiley-bored-2-icon.webpdedim acaba uyku hapi mi atti isarkadasi kahveme :30:
bu arada bizim diğer ayrancımız nerde:27: öğretmen hanımın işi uzadı sanırım gelse de sonuçları bi öğrensek ya onda nasıl etki etmişş acep:8:
he ya o nerde :52: cir cir olmasin corba yüzünden :60::60::60: o birde 2 gün tam yapti :9:

hadi bakalım hayırlısı, hızlı bir şekilde ilerliyor sizin işler, Allah tamamına erdirsin.:54:

amin ablacım :16:

haha tripini yesinler :9:betüsüm :16: sana birsey demezemde sen benim kalpimdesin tatlim :69:
molaya cikmadan önce bi durgunluk bi keyifsizlik vardin onun yerini saskin ve daha neler dedirtecek seyler geldi basima :53::37:

oyy canım :16::16:
benim de başıma böyle bişey geldi geçen gün. markette bi teyze seslendi elinde 3 ekmek kızım bana bunları alır mısın filan dedi
tamam dedim alayım. kasaya gittik ekmekler geçince kadına gidebileceğini söyler şekilde başımla hareket yaptım. sonra kasiyer sordu beraber miydiniz diye. olayı anlattım o da keşke yapmasaydınız filan dedi.. :26: insanlar da bi garip filan dedi de ne bileyim para istemeyince ben de cidden ihtiyacı var sandıydım. belki de vardır tabii :26:
dönere kuşun pislemesi de iyi olmuş cıss yapmamış oldun :34:

kimseyi geçecek, hatta diyet yapacak, hiiçbir şey yapacak halim yok nedendir bilinmez :31:
ama istersen kapışırız belki bana da gaz olur

amin canım evet meslektaşım aynı bölümdeyken tanıştık zaten.. çok sağol:16:

selam kızlar
nasılda ters tepti
67,8le başladım

ne olacak bizim bu halimiz :ssz::ssz:

tebrikler canim :46:

he zengin olursam laylaya gitcem:23: ordan kameramanlar gelince cekmeyin demiycem :12:mineye ve bütün kk kizlarina burdan selam söylip öpüyorum diycem :9:

yok artik minem dur de artik ama olmuyor böyle :52: 70 leri görme nolur :43::14:

ben bugün corba icmedim ama benimde uykum geldi Eki Görüntüle 854242 dedim acaba uyku hapi mi atti isarkadasi kahveme :30:

he ya o nerde :52: cir cir olmasin corba yüzünden :60::60::60: o birde 2 gün tam yapti :9:

uyku hapı giibi çorbamız var bizim akşam deliksiz uyurum herhaldee :52:hem arkadaşın kim kıızz aboovvv:53:

canım benim bu çorba cırcır değil kabız yapıyormuş biraz önce annem dedi telefonda :60::60::60::60:

kizlar sabahtan bu yana 7400 adim attim oturmak yok ise yuruyerek geldim gidiyorum:9::9: aksam dizimi bakarken yuruyus bandi veya pilates aksam 7 den sonra lokma yok su ve limonlu ilik su var :52::52:

günaydin kizlar :54: bugün isler yogun alintilarimi aldim ama tek tek cevaplarsam isin iicinden hic cikamiycam :111:
kizaca kilo veren kizceleri cok tebrik ediyorum veremeyen ve alanlara ne diycem :44: haftaya verin yoksa külahlari degisiriz diyorum :27::1:
betüle birsey diyecekdim unuttum :44: balli seker doktor ilacmi verdi simdi migrän icin :26:
kader bildirimini yapmamis onda nekadar gitti merak ettim bende bildircem birazdan ama bekledigim gibi sonuc alamadim :26:
fadimecim artisin dikkat et tatlim ya sanki bu aralar hep arti bildirim yapiyorsun gibime geldi :26:
nora yapacakmis listemisi sagolsun :42:
kadinlarin anatomisi kuzum senin adin ne :1:kizin belki 1 kere ligine masus yapmisdir cisini bakarsin bi benim oglanda yapmadi yapmadi sonra 2.5 yasinda bi kere yapmisdin sonra bidaha yapmadi altina sükür korkutmuslarda olabilir rüyasinda bakarsin tatlim duruma göre biraz daha bekle derim ben bez baglayipda tekrardan bez e alismasin :26:
daha yazacaklarim vardin ama cogunu unuttum kizlar kusura bakmayin lütfen :16:
auzim normal agri kesici verdi
bi eczaneye kadar kaçıver :23:

uykudan alamadığın enerjiyi tatlıdan mı almaya çalışıyon kız :26:
öff nolacak bizim bu tatlı isteğimiz :31:
vayanaya beni de götürseneeee

karar verdim içimdeki öküze evlenme teklif etcem ben
geldi gitmiyo iyice evi sandı herhal...:31:

bana diceğini mi unuttun :43::43:
tamam tamam daha fazla bişiii duymak istemiyorum beni yalnız bırakın :43::43:

neden keyifsizsin suzim :26:
anlamadim ki :ssz: he kiz gel sende beraber halledek suziyi:51:
kilo veren tüm kızlarrr tebriklerrrr.
suzim haklısın artık hep artıyım beyav:17::17::17:
offff of:26:
senin neyin var canım, anlat bize:54:
evwt canim ya bende onu dusundum her hafta artidasin aman dikkat et:26:

icimiz disimiz yogurt corbasi oldu :1:

sagol canim :54: bilmiyorum ki canim :31:herhalde basima geleceklerden haberdar miydim :52:

zaten en iyisi öyle yoksa bidaha göresi

keyifsizlik var diyordum ya 12 de molaya ciktik iste bende halen bi durgunluk yeni gelen isarkadasiyla molaya ciktik dedi cok aciktim ne yiyebiliriz istersen ekmek arasi döner yiyelim dedim :27: bi tarafdan diyorum bugün cuma kacamak olsun napalim aldik ekmeklerimizi disariya oturduk 2 ayranla bi dilenci geldi cok acim diye dedim gercekden ac isen sana döner alirim ama para vermem evet cok acim dedi tamam dedim dönerciye dedim 1 tane döner parasini al benden acikmis bu beye verin dedim abla niye yapiyon bunlar senden benden zengin dedi dedim para vermiyorum döner aliveriyorum oturdum 2 isirik aldim ekmegimden dilenci beklemeden gitmis dönerci parami geri getirdi demisdim sana abla dedi o sira da gelsin güvercin benim dönerin cantamin pantolonumun üstüne et :53::53::53: yok artik dedim isarkadasi kiz üzüldü al bitane daha diye yok dedim nasip degilmis demekki dedim :37: istahda kalmadi zaten :37:
dönercide demesin abla sayisal oyna sayisal diye :22: dedim bu sans varken sayisal bile tutmaz :37:
sence o kusu kim yollamis olabülü:51:

canım kızın çok küçükmüş daha iyi öğretmişsin valla çişini
benim kızım 2,5 yaşından sonra öğrendi ama hiç zorlamadı bizi çok şükür
1 kere yatağına yaptı ama ben yapmıyor diye rahat olamıyorum çocuk bu üşütür, sulu şeyleri çok yer yine yapabilir
bencede hiç bağlama gece benim kızımda hiç istemedi bezini öğrenmişken bezine güvenmesin
birde o bez gerçekten eziyet bebekler için

yinede çok almamışsın kuzum
ben o kiloda olmak için neler evrmezdim

süper süper süper
okadar kilo vermişken nasıl bukadar veriyorsun maşallah sana
ben başlarda bile veremiyorum valla
alkışlıyorum arkadaşım

bende anlam veremiyorum böyle şeylere :1:
etliyim butluyum mutluyum arkadaş :1:

vardır ondada bişey
dilenciye iyi niyet göstermişsin yaaa mesaj gelmiş sana
git bisayısal oyna bencede sonrada bizi unutma ama :23:
aynen aynen:ssz:

öyle işte topikcim :6:
eee sende ne var ne yok :6:
topikkim senin işinde zor ya:6:
sırtında pek bi yük var :6:
kalabalıklaştık yine :6:
neyse vericez insallah bakaljm sense rahatlarsin:6:
seninlede ilgilenmiyoriz hic :6:

Ben geldim. okul çıkışı bir arkadaşa gittik.orda sohet muhabbet anca işim bitti. tabi mamaları götrdüm. önümde çok dolu bir hafta sonu var. Yine çozutacam diye korkuyom.Bu arada detoks bitti benden giden bu hafta 700 gr. Bu hafta çok sıkı tutum. birde 5 gün 1 saat spor yaptım kızlar. ondan mı gitti detoksun katkısı oldu mu bilmem ama çok şükür 700 gr gitti
Kilo bildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta.73.2
bu hafta 72.5
giden 700 gr
hedef :65

Son düzenleme:
Ben bi doğum yaptım kamyon çarpmış gibi oldum ya. Hep 55 kilo kaslı biriydim süper karnım vardı. Hergün spor yapardım 2 saat. Lisanslı sporcuydum. Tehlikeli bi hamilelikle yerimden kalkamadım yedim yattım bi de çatlaklar geldi. Daha da 9 kilom var karnım fena moralimde bozuk emzirdikçe canım tatlı istiyor. Of aman doğum sonrası depresyona girdim iyice bi anım diğerini tutmuyo. Şimdi birde sıfırdan hayata başlıyıcam başka ilde. İş hayatım ne olcak belli değil.

önce bildirim yapayım sonra bu gün yediklerimi yazayım ama kızmak yok ya da kızacaksanız da teker teker gelin :D :D

başlangıç:83
geçen hafta : 75,1
bu hafta : 74,9
giden 200 gr
toplamda giden :8,1

veee bu gün ne yedim bir güzel kızarma yedim yedim de yedim oysa sadece bir tadına bakıcaktım ama başlayınca duramadım işte oturdu kaldı zaten mideme iki tane soda içtim hala geçmedi ama söz yerimden kalkabilirsen pilates yapıcam yatmadan önce :21::21::21::21::21::21::21::21:

ben bir doğum yaptım.75 kiloyla hamile kaldım,18 kilo aldım,akupunkturla başaldığım yolculuğumda 78 kiloya indim.Biraz motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar,hedefim 60.Çevremdekiler de çeldirmeye çalışıyo;''böyle iyisin,yeter hasta olacaksın'' gibi...yorumlarınızı bekliyorum :(

Back
X