70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldim. okul çıkışı bir arkadaşa gittik.orda sohet muhabbet anca işim bitti. tabi mamaları götrdüm. önümde çok dolu bir hafta sonu var. Yine çozutacam diye korkuyom.Bu arada detoks bitti benden giden bu hafta 700 gr. Bu hafta çok sıkı tutum. birde 5 gün 1 saat spor yaptım kızlar. ondan mı gitti detoksun katkısı oldu mu bilmem ama çok şükür 700 gr gitti
Kilo bildirimi
Başlangıç:80
Gecen hafta.73.2
bu hafta 72.5
giden 700 gr
hedef :65
selam canımm ya bu detoks hiç işe yaramadı desene hani 2 kilo gidiyordu:kkk::kkk::kkk::kkk: bana etkisi oldu mu olmadı mı anlamadım yanii :2:

ben bir doğum yaptım.75 kiloyla hamile kaldım,18 kilo aldım,akupunkturla başaldığım yolculuğumda 78 kiloya indim.Biraz motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar,hedefim 60.Çevremdekiler de çeldirmeye çalışıyo;''böyle iyisin,yeter hasta olacaksın'' gibi...yorumlarınızı bekliyorum :(
hoşgeldin canım sen bakma millete kilodan kime fayda gelmişki sana gelsin ama tabiki kendine çok katı davranmicaksın yavaş yavaş vereceksin kilolarını günlük yediklerini yaz biz sana neyin yanlış neyin doğru olduğunu söyleriz canım elimizden geldiğince kiolarının gitmesi için bizi takip etmen yeterli olacaktır canım :8:

önce bildirim yapayım sonra bu gün yediklerimi yazayım ama kızmak yok ya da kızacaksanız da teker teker gelin :D :D

başlangıç:83
geçen hafta : 75,1
bu hafta : 74,9
giden 200 gr
toplamda giden :8,1

veee bu gün ne yedim bir güzel kızarma yedim yedim de yedim oysa sadece bir tadına bakıcaktım ama başlayınca duramadım işte oturdu kaldı zaten mideme iki tane soda içtim hala geçmedi ama söz yerimden kalkabilirsen pilates yapıcam yatmadan önce :21::21::21::21::21::21::21::21:

tabi verdin 200grmı yedin de yedinn tutamadın kendinii:20:

günaydın kızlaarr :3::3::3:

kilo bildirimimi yapmaya geldim ama benim tartılar bana oyun oynuyor sanırım 2 tartım var birini 3 ay önce diğerini 3 gün falan oldu alalı ilk aldığımda ikisiyle tartıldım aynı kiloyu gösterdi 100-200gr fark dışında ama bu sabah tartıldığımda ikisi çok farklıydı o yüzden detoks yaradı mı yaramadı mı anlamadım ben yine yüksek çıkanı kabul görüyorum tabi ama ikisini de paylaşıyorum görün diye :8:
yeni tartım;

başlangıç: 69.7kg
geçen hafta:66.3kg
bu hafta: 66.7 kg
gelen:400gr :30:
toplam gelen:1700gr
hedef:56

eski tartım;

bu hafta: 65.2 kg
giden:1100gr:21:
toplam giden:4500gr

sevineyim mi üzeleyim mi anlamadım valla :27:

Kızlaaar bildirimleri tamamlayın , bizde düğün telaşı var, öğlen gelip yapıcam arada listeyi :52:

süpersiniz hanımlar:66:
ben oglusdan pek vakı t bulamıyorum bakmaya sıze :17:
ama yedıklerıme dıkkat edıyorummm dıet yapmasamda abur cuburu abartmıyorum ınsallah sızlerı cok opuyorummm ıyıkı varsını zgelıcem kurkcu dukkanıma aklımdasınız hepppppp
:72::72::72::72:

günaydın kızlaarr :3::3::3:

kilo bildirimimi yapmaya geldim ama benim tartılar bana oyun oynuyor sanırım 2 tartım var birini 3 ay önce diğerini 3 gün falan oldu alalı ilk aldığımda ikisiyle tartıldım aynı kiloyu gösterdi 100-200gr fark dışında ama bu sabah tartıldığımda ikisi çok farklıydı o yüzden detoks yaradı mı yaramadı mı anlamadım ben yine yüksek çıkanı kabul görüyorum tabi ama ikisini de paylaşıyorum görün diye :8:
yeni tartım;

bu hafta: 66.7 kg
gelen:400gr :30:
toplam gelen:1700gr

eski tartım;

bu hafta: 65.2 kg
giden:1100gr:21:
toplam giden:4500gr

sevineyim mi üzeleyim mi anlamadım valla :27:
GÜNAYDIN KADERCİĞİM
Seni tebrik ederim 1100 vermişsin canım. :46::46::46::46:
eski tarını baz almalısın çünkü gecen hafta onunla tartılmıştın.
Detoks bence işe yarıyor ama biz bu kadar verebildik. bence 2 kiloyu çok kilolular veriyordur. Birde çok doyurucuydu. ben hiç zorlanmadım.

GÜNAYDIN KK CITIR HANIMLARI:
Herkes için güzel bir hafta sonu olsun. Dilerim kaçamaklar az olur.Antalya da yine muhteşem bir sonbahar havası var.:46::46::46::46:
Bu gün sabah hergünkü saatimde 6.30 kalktım. 3 mil lessi üztüne 20 dak göbek çaıştım:46::46::46::46:. duşumu aldım. yeşil çayımı içiyom.
Biraz sonra karşı site de arkadaşıa kahvaltıya gitcem:52::52::52::52:
Sonra akşama misfirlerim var onlara mamalar hazırlyacağım:56::56::56::56:
Evimi toplayıp temizleyeceğim. bana çok iş var:41::41::41:
hepinizi öpüyom:54::54::54: arada ugrarım. listeyi merak ediyorum.

Son düzenleme:
gunaydin kizlar nasilsiniz su an kahvalti yapiyorum :1: insallah bu hafta 76 tartida gorucem ama spor yapamiyorum yaa cunku gebelik suphem var korkuyorum.. :15:

GÜNAYDIN KADERCİĞİM
Seni tebrik ederim 1100 vermişsin canım. :46::46::46::46:
eski tarını baz almalısın çünkü gecen hafta onunla tartılmıştın.
Detoks bence işe yarıyor ama biz bu kadar verebildik. bence 2 kiloyu çok kilolular veriyordur. Birde çok doyurucuydu. ben hiç zorlanmadım.

doğru diyorsun aslında ama ben NorA_ ya diğerini yolladım:1: ayy mutlu oldum valla öyle ise her ay yapim ben bu detoksu :8:
evet doyurucu açlık hissi vermiyor insana keyfim geldi sayende sağol canımcımm:54: NorA_ya diyim de eski tartıma göre olanı yapsın bari :1::1:

GÜNAYDIN KK CITIR HANIMLARI:
Herkes için güzel bir hafta sonu olsun. Dilerim kaçamaklar az olur.Antalya da yine muhteşem bir sonbahar havası var.:46::46::46::46:
Bu gün sabah hergünkü saatimde 6.30 kalktım. 3 mil lessi üztüne 20 dak göbek çaıştım:46::46::46::46:. duşumu aldım. yeşil çayımı içiyom.
Biraz sonra karşı site de arkadaşıa kahvaltıya gitcem:52::52::52::52:
Sonra akşama misfirlerim var onlara mamalar hazırlyacağım:56::56::56::56:
Evimi toplayıp temizleyeceğim. bana çok iş var:41::41::41:
hepinizi öpüyom:54::54::54: arada ugrarım. listeyi merak ediyorum.

valla ne diyim hayran kaldım azmine sabahın köründe yaptıklarına bak :16:kolay gelsin şimdiden canımm dikkat et yerken olur mu emekerin boşa gitmesin :39:görüşürüz tatlımm :54:

gunaydin kizlar nasilsiniz su an kahvalti yapiyorum :1: insallah bu hafta 76 tartida gorucem ama spor yapamiyorum yaa cunku gebelik suphem var korkuyorum.. :15:

selam günaydın canım afiyet olsun :8: ayy bebişin mi olcak seninn bi sürü teyzesi olcak :16::16: :52::52:

menüm
sabah
domat salatalık peynir yumurta tost yağı az
ara
yeşil çay
öğle
çorba salata
ara
mandalina
akşam
patesli tavuk haşlama şeklinde

evet kızlar ben kaçtım biraz yürüsem iiyi olcikk :):75:

günayydııınnnn :16:
yeni gelen kızlar hoşgeldiniz:3:
kadercim ben tartilmadan önce 3 tane 1,5 lt.lik
su şişelerim var onlari koyup tartiyorum
4,5 gosterirse bende tartiliyorum yoksa tartinin yerini degistiriyorum taki dogru tartana kadar sende oyle
yap istersen :34:
karnim cok agriyo kizlar ya:26:
mide bulantisida bi yandan :26:
boyle olunca duzenlide yiyemiyorum:31:

4,5 gosterirse bende tartiliyorum yoksa tartinin yerini degistiriyorum taki dogru tartana kadar sende oyle

güzel fikir canım böyle yapayım bari bundan sonra :1::1: günaydın bu arada ballı kaymağım

günaydın hanımlar
kızlar lütfen benide alın aranıza ne güzel bi topik burası okurken motive oldum valla o kadar çok diyet uyguladım ki hepğsinde
sonuç sil baştan oldu lütfen yardımcı olun banada 79 kiloyla başlıyorum hergünme menümü yazıcam 6 oğün yiyorsunuz ornek listeyi okudum ilk hedefim 72 hergün düzenli yürüyüş yapıyorum zaten lkisteye de uyduğum zaman gider kilolar :8::8::8:

yürü yürü bi hal oldum yaaa çok handalaşmışım ben :43::43::43:
vaziyet baya kötü sporda :(

oy oy umarım bu haftada az buz verebilirim
:27::27:bu arada kızlar hani belli bi süre sonra kilo vermemiz yavaşlıyor ya o arada diyet şeklimizi değiştirsek bişey fark eder mi ya tekrar kilo verme hızımız artarmı ki ?
$DuzenliKosu[1].webp

günaydın hanımlar
kızlar lütfen benide alın aranıza ne güzel bi topik burası okurken motive oldum valla o kadar çok diyet uyguladım ki hepğsinde
sonuç sil baştan oldu lütfen yardımcı olun banada 79 kiloyla başlıyorum hergünme menümü yazıcam 6 oğün yiyorsunuz ornek listeyi okudum ilk hedefim 72 hergün düzenli yürüyüş yapıyorum zaten lkisteye de uyduğum zaman gider kilolar :8::8::8:
hoşgeldinnn :21:
ben de 2 hafta önce 79 ile başlamıstımmm :) hedef 68 :13:

valla ne diyim hayran kaldım azmine sabahın köründe yaptıklarına bak :16:kolay gelsin şimdiden canımm dikkat et yerken olur mu emekerin boşa gitmesin :39:görüşürüz tatlımm :54:

selam günaydın canım afiyet olsun :8: ayy bebişin mi olcak seninn bi sürü teyzesi olcak :16::16: :52::52:
insallah cnm teyze olursun oylece olsun istiyorum hayirlisi :emirbebek:

anlamadim ki :ssz: he kiz gel sende beraber halledek suziyi:51:

yağlarına yağlarına vuralım :51::51:

tatlıları düzenli götürüyon ama ballım :19:

Back
X