70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kızın çok küçükmüş daha iyi öğretmişsin valla çişini
benim kızım 2,5 yaşından sonra öğrendi ama hiç zorlamadı bizi çok şükür
1 kere yatağına yaptı ama ben yapmıyor diye rahat olamıyorum çocuk bu üşütür, sulu şeyleri çok yer yine yapabilir
bencede hiç bağlama gece benim kızımda hiç istemedi bezini öğrenmişken bezine güvenmesin
birde o bez gerçekten eziyet bebekler için
B]

Yazin tatil dönüsü deniycem diye dusunuyordum..yani onuda kendimide uzmeden ,,iyikide denemistim hic uzulmeden hallettik..bence yapamaz ögrenemezderken zaman geciyor ve zamanini gecirincede alismasi daha zor oluyor

Buyuk kizimda daha kucuk derken 3 yasinda söylemisti..dile kolay 1 yil fark var:))

Ben bi doğum yaptım kamyon çarpmış gibi oldum ya. Hep 55 kilo kaslı biriydim süper karnım vardı. Hergün spor yapardım 2 saat. Lisanslı sporcuydum. Tehlikeli bi hamilelikle yerimden kalkamadım yedim yattım bi de çatlaklar geldi. Daha da 9 kilom var karnım fena moralimde bozuk emzirdikçe canım tatlı istiyor. Of aman doğum sonrası depresyona girdim iyice bi anım diğerini tutmuyo. Şimdi birde sıfırdan hayata başlıyıcam başka ilde. İş hayatım ne olcak belli değil.

Hadi yaa bu karin catlagida gercekten sans,,,yag kullanmisssindir?? Benim 3 cocugum var hic catlagim olmadi..simdi kiloya bagli kalca kisminda var galiba:/// kiyamadim karnina yaa..kadinda karin kasi süper bence ..ne sporu yapiyordun?

kızlar çok canım sıkkın :ssz:
sürekli yiyorum süreklii :14:
offf toparlayayım dedikce yiyorum
deliricem :ssz:
ne yapıcağımı şaşırdımm :14:

Yaaa niye öyle yapiyosunnn
Esin evde yokken spor diyet yemekleri özgurce takilsanaaa
Yalniz kalip atistirmalik yiyorsun dimiiiii
Yapmaaaaa
Yapmmaaaa

kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bana ya benim diyet listemde bi yanlışlık varsa söyler misiniz hemen değişim zira kilo vermemdeki engeller kalksın

şimdi diyetisyenim bana tee ay öncesinden 1600 kalorilik liste hazırladı işte liste şu:
sabah 09:00
1 fincan çay 1 ince dilim peynir 5 adet zeytin 2 ince dilim ekmek yağsız salatalık domates
ara 11:00 1 çay bardağı yourt 1 porsiyon meyve
öğle 13:00 8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği 2 yemek kaşığı yourt 2 ince dilim kepek ekmeği
ara 15:00 1 fincan çay şekersiz 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı leblebi
akşam 19:00 1 kase çorba 2köfte kadar et 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yourt yağsız salata,
ara yatmadan 2 saat önce 1 çay bardağı süt 1porsiyon meyve

bu listeyi uygulayamamıştım çalıştığım için kızlar

bu arada şu
1600 kalorilik diyet
Hedef: 10 günde 5 kilo.
Günlük kalori: 1600 Kcal

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet.

%55 Karbonhidrat, %16 Protein, %29 Yağ.

Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.diye yazıyordu nette

şimdiki listeme gelince lütfen acaba öğün saatlerim yanlışsa uyarın beni şimdi yazıcam menüdeki
yani bugünkü ama değişiyor bazen saatleri bende birer saatlik arayla yada ikişer saatlik arayla ayarlıyorum neyse uzatmımm :)
sabah 11:00
gayet besleyici bi kahvaltı kahvaltıya pek sınır koymuyorum neyse
ara 13:00
yeşil çay 1 adet mandalina
öğlen 15:00
sebze yemeği
2 dilim ekmek
1 çay bardağı ayran
ara 17:00
yeşil çay
akşam 19:00
sebze yemeği
salata
1 dilim börek çok canım çektide :) :)

kızlar bugünkü listemde yanlış varsa söyleyin özellikşe saat hususunda :132:

Basta börek:))) siradisi bi durum heralde. O yuzden ona bakmiyorum...uzman degilim ama sordugun icin söyliyeyim
Vericegin kilo fazlaysa öglenki 2 dilim normal..ama azsa 1 dilim olabilir,,yada biraz verdikten sonra 1 e düsürebilirsin
Ve aksam saatinide 1 saat daha erkene alabilirsin bence ..eminim onunda etkisi olur
Birde spor eklersen daha ne olsun

he bi de :26:
dün akşam alınan karara göre :26:
aralık sonunda nişanım varmış :26:
ve ben şişkoyum :26:

Nerdeyse 2 ay varrr
Bu hedef gibi olur sana ne guzel
Zaman belli olunca sanki daha iradeli oluyor insan
Hadi bu iki ayda bir hedef koy ve aralik sonunda ulas

Haftasonu cumartesi güzel gecti kacamaksiz bugün bir dilim pasta yedim :24:
Haftasonu motivasyonu diyelim
Bugun oglumun maci vardi ve yenildiler..gecen yil cok iyi bir sezon gecirmislerdi bu sene cok zor bi lige yükseldiler ve cok buyuk sehirler var biz kücük sakin bi köydeyiz,,ve tabi diger takimlar cok iyi ,,,malesef yeniliyoruz birde bizimkiler 2001 cogu..rakip takimlar genelede 2000 li ve bir kafa buyukler bizim cocuklardan
O yuzden bu sene biraz gergin ve sikici geciyor
Ben basketbol faniyim:)) nba maclarini kacirmam haftasonlarimizda maclarda geciyor..öyle iste ..haftasonu böyle bitti:))

Yarin hizli bir maraton basliyor,, bu cuma 6 haneli olmak istiyorum reglimede 1 hafta var tam sis oldugum zaman olucak ama ins özellikle cok dikkat edicem
Gecen hafta jilian yaptim 5 gün haftasonu yapmadim bu haftada yapicam 10 gunu bitirince 2. levele gecicem..etkisini farkettigim nadir videolarda bu jilian
Meydani bos buldum yaaa konustumda konustum :))
Yarin gorusuruz ;))))

ayy hadi inşallah tatlım çok mutlu olursunuz darısıda başıma bizde düşünüyoruz ama bakalım benim odun bir yontulsa :)

sen söyle o zaman evlenme teklifi olmadan mı istemeye gelceksiniz de :34:
bizimki de yoldan geldi. ne yapcaz diye konuşuyoduk da işte yüzük alcaz ya filan dedim
düğün daha yaza ya çok var ona gibi şeyler dedi
olur mu öyle şey dedim istemeden önce teklif olması lazım
istedikten sonra teklif etmenin ne anlamı var dedim
erkeklere böyle biraz yapacaklarını söylemek lazım ne istediğini çaktır acık :34:

Rabbim ömür boyu mutluluk versin inşallahh:16:
gerginliği bırak tadını çıkar canım çok güzel şeyler bunlar :34:

bakalım işte 1.5 ay kadar var ballım artık her şeyi yetiştiririm inşallah :31:
yoksa başka gerginlik yok :31:

bebişim kendine bi hedef koy.. insanın önünde mi amaç olunca çok fena dikkat ediyor. şimdi aşkitomla ben fena diyetteyiz :9:

Nerdeyse 2 ay varrr

evet çok ii oldu bu
hedefim 5 haftada 7.5 kilo :23::23:

Hadi yaa bu karin catlagida gercekten sans,,,yag kullanmisssindir?? Benim 3 cocugum var hic catlagim olmadi..simdi kiloya bagli kalca kisminda var galiba:/// kiyamadim karnina yaa..kadinda karin kasi süper bence ..ne sporu yapiyordun?

Cnm hamileyken çatlak önleyici mustelanın sonra zeytinyağı kakao badem yağı karışımı da sürdüm yok banamısın demedi yine de çatladım. Benim sadece karnımda var.
Boks yaptım şimdi sezaryenin üstünden 6 ay geçsin ve şu taşınma işleri bitsin yine yapıcam. Ben çok severim koşmayı bol bol koşardım şimdi göğüslerim acıyo süt yüzünden koşamıyorum sıkı südyen de takamıyorum. Ancak yürüyüş. Dünden beri de sağ göğsüm tıkalı ölüyorum sancıdan :( ateş ve halsizlik yapıyo sabah doktora gidicez

he bi de :26:
dün akşam alınan karara göre :26:
aralık sonunda nişanım varmış :26:
ve ben şişkoyum :26:
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun canımmmm, çok sevindim:54::54::54:

kızlar lütfen yardımcı olur musunuz bana ya benim diyet listemde bi yanlışlık varsa söyler misiniz hemen değişim zira kilo vermemdeki engeller kalksın

şimdi diyetisyenim bana tee ay öncesinden 1600 kalorilik liste hazırladı işte liste şu:
sabah 09:00
1 fincan çay 1 ince dilim peynir 5 adet zeytin 2 ince dilim ekmek yağsız salatalık domates
ara 11:00 1 çay bardağı yourt 1 porsiyon meyve
öğle 13:00 8 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği 2 yemek kaşığı yourt 2 ince dilim kepek ekmeği
ara 15:00 1 fincan çay şekersiz 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı leblebi
akşam 19:00 1 kase çorba 2köfte kadar et 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yourt yağsız salata,
ara yatmadan 2 saat önce 1 çay bardağı süt 1porsiyon meyve

bu listeyi uygulayamamıştım çalıştığım için kızlar

bu arada şu
1600 kalorilik diyet
Hedef: 10 günde 5 kilo.
Günlük kalori: 1600 Kcal

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet.

%55 Karbonhidrat, %16 Protein, %29 Yağ.

Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.diye yazıyordu nette

şimdiki listeme gelince lütfen acaba öğün saatlerim yanlışsa uyarın beni şimdi yazıcam menüdeki
yani bugünkü ama değişiyor bazen saatleri bende birer saatlik arayla yada ikişer saatlik arayla ayarlıyorum neyse uzatmımm :)
sabah 11:00
gayet besleyici bi kahvaltı kahvaltıya pek sınır koymuyorum neyse
ara 13:00
yeşil çay 1 adet mandalina
öğlen 15:00
sebze yemeği
2 dilim ekmek
1 çay bardağı ayran
ara 17:00
yeşil çay
akşam 19:00
sebze yemeği
salata
1 dilim börek çok canım çektide :) :)

kızlar bugünkü listemde yanlış varsa söyleyin özellikşe saat hususunda :132:
Sabah ne kadar erken güne başlarsan, metabolizman da çalışmaya başlar, mesela sabah 8-9 gibi kalkamıyor musun, en azından kalkınca 1 ceviz olsun veya 3-5 fındık olsun veya 1 elma yeme imkanın varsa yersen, metabolizma da başlar işe. Öğlenleri de ekmeği kaldırma şansın var mı, ekmek yerine çorba ve salata+yoğurt (ayran varmış)ekleyebilirsin, akşam da yoğurt ekle, yoğurt yağ yaktırıcı özelliği var, her öğün yiyebilirsin.
Al benden cde o kadar:20::20::20::20:

Günaydın kızlarrr,:54::54::54:
Suziii bu hafta da ümidim yok canım yaaa, çok kaçamak yaptım, döv beni:18::18::18::17::17::17::17:

Günaydınn cankızlaarr :54:
Bu hafta düğünümüz var kızlarr abiyemi aldım ve 38 beden :52: hafta snuna kadar bişey çıkmaaz inşallah ay çok beğendim şuan tadilatta gelince resmini çekcem sizle paylaşcemm :1:
[TABLE="class: grid, width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]:nazar:
[/TD]
[TD]NICK
[/TD]
[TD]BASLANGIC KILO
[/TD]
[TD]GECEN HAFTA
[/TD]
[TD]BU HAFTA
[/TD]
[TD]GIDEN GELEN
[/TD]
[TD]TOPLAMDA GIDEN
[/TD]
[TD]HEDEF
[/TD]
[TD]:12:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]NorA
[/TD]
[TD]83 kg
[/TD]
[TD]71,1
[/TD]
[TD]68,8
[/TD]
[TD]2,300 kg
[/TD]
[TD]14,200 kg
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]:nazar::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]anatkh018
[/TD]
[TD]69,7
[/TD]
[TD]66,3
[/TD]
[TD]65,2
[/TD]
[TD]1,100 kg
[/TD]
[TD]4,500 kg
[/TD]
[TD]56
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]ra_punze
[/TD]
[TD]79
[/TD]
[TD]77,5
[/TD]
[TD]76,5
[/TD]
[TD]1000 kg
[/TD]
[TD]2,500 kg
[/TD]
[TD]68
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]ZAYIFLA
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[TD]73,2
[/TD]
[TD]72,5
[/TD]
[TD]700 gram
[/TD]
[TD]7,500 kg
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]:46:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]selibeli
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[TD]76,1
[/TD]
[TD]75,6
[/TD]
[TD]500 gram
[/TD]
[TD]???????????
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]BenSuzi
[/TD]
[TD]77,1
[/TD]
[TD]73,1
[/TD]
[TD]72,7
[/TD]
[TD]400 gram
[/TD]
[TD]4,400 kg
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]Kadınlığın
Anatomisi

[/TD]
[TD]74
[/TD]
[TD]70,5
[/TD]
[TD]70,2
[/TD]
[TD]300 gram
[/TD]
[TD]3,800 kg
[/TD]
[TD]?????
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]deadline
[/TD]
[TD]73,8
[/TD]
[TD]71,4
[/TD]
[TD]71,1
[/TD]
[TD]300 gram
[/TD]
[TD]2,700 kg
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]gulcedizayn
[/TD]
[TD]83
[/TD]
[TD]75,1
[/TD]
[TD]74,9
[/TD]
[TD]200 gram
[/TD]
[TD]8,100 kg
[/TD]
[TD]?????
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]hakuda
[/TD]
[TD]79
[/TD]
[TD]67,9
[/TD]
[TD]68
[/TD]
[TD]+100 gram
[/TD]
[TD]11,000 kg
[/TD]
[TD]63
[/TD]
[TD]:22:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]abababa
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]66,9
[/TD]
[TD]67,1
[/TD]
[TD]+200 gram
[/TD]
[TD]5,900 kg
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]ftemiz
[/TD]
[TD]62,8
[/TD]
[TD]65,1
[/TD]
[TD]65,5
[/TD]
[TD]+400
[/TD]
[TD]2,700 kg
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]balkaymakim
[/TD]
[TD]79
[/TD]
[TD]65,2
[/TD]
[TD]65,8
[/TD]
[TD]+600 gram
[/TD]
[TD]13,200 kg
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]gulanne
[/TD]
[TD]84,5
[/TD]
[TD]77,6
[/TD]
[TD]78,5
[/TD]
[TD]+900 gram
[/TD]
[TD]6000 kg
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu Hafta ilk bildirimini yaparak listeye girmeye hak kazanan arkadaşlar Efuli, umay0110, ayeyldz, phalanx, minderbob ve yklm...
Hoşgeldiniz hatunlar :13:

Lütfen bu hafta daha çok dikkat edin,
Bildirimleri mesaj olarak atmanız ve tam olarak atmanız çok önemli , buna dikkat edin lütfen bir daha ki haftaya...
Hepinizi seviyoreee öpüldünüz :21::21:

canım benim hazırladığın listende birinci olduğun için önce seni tebrik ederim devamı gelir inşallah ellerine sağlık çok güzel liste olmuş inşallah her hafta kapışırız senle böyle :13:

hadi ya ne güzel tatlım ya bişey sorucam istemeye gelmeden evlenme teklif etti mi kuzum sana ya benim ki istemeye glicez diyo ama evlilik teklifi ortada yok :(

canım benim yaa benim kankimde de böyle bi problem var çocuğa az çıtlatim diorum kankim istemeiyor o da sağolsun akıl edemiyor bu ay içinde istemeye gelcek bi de kız sana evet demeden nereye geliyon bi yüzüğünü al yemeğe çıkar falan yok hiç aklına gelmiyo şu erkek milletinin yaa :6:

günaydııınnn :119::119:
900 gram gitti bile :23::23:

günaydınn canım stresten çok gider daha sözümde 1 haftada 4 kilo vermiştim şimdi çok rahatım ki 400gr bile zor veriyorum :52:
Günaydın Kızlarrr :16::16:

günaydınnn canımmm :3:

günaydın hepinize çıtır hatunlar:21: yine bir haftaya daha başlıyoruz umarım bu hafta bol kilo vermeli bir hafta olur:21: geçmişe dönemedim ders çalışmam lazım bir gelip bakayım dedim sadece:26: bu arada nora arkadaşımızı tebrik ediyorum birinciliği için ve anatkh018 ide verdiği 1 kilodan ötürü kocaman yebrik ediyorum ve bende istiyorum bu ne ya:23:

neysem efendim çok bişey okumadığımdan neler dönüyor bilemiyorum artık akşama menümle geldiğimde dönebildiğim kadar döniceğim:23: haydi bakalım hepimize hareketli az yemeli ama sağlıklı günler diliyorum ve kaçıyorum:10:

bizimki de yoldan geldi. ne yapcaz diye konuşuyoduk da işte yüzük alcaz ya filan dedim
erkeklere böyle biraz yapacaklarını söylemek lazım ne istediğini çaktır acık :34:

bebişim kendine bi hedef koy.. insanın önünde mi amaç olunca çok fena dikkat ediyor. şimdi aşkitomla ben fena diyetteyiz :9:

evet çok ii oldu bu
Evet bunu avantaja cevirebilirsinnn;))

Cnm hamileyken çatlak önleyici mustelanın sonra zeytinyağı kakao badem yağı karışımı da sürdüm yok banamısın demedi yine de çatladım. Benim sadece karnımda var.
Boks yaptım şimdi sezaryenin üstünden 6 ay geçsin ve şu taşınma işleri bitsin yine yapıcam. Ben çok severim koşmayı bol bol koşardım şimdi göğüslerim acıyo süt yüzünden koşamıyorum sıkı südyen de takamıyorum. Ancak yürüyüş. Dünden beri de sağ göğsüm tıkalı ölüyorum sancıdan :( ateş ve halsizlik yapıyo sabah doktora gidicez

Ooo bokscok enteresan:) hemen ilk aylarda baslamak gerekiyor süremeye karnin sismeye baslamadan
Sen toparlarsin yine,,alt yapi iyi;) aman acele edip sütünü ihmal etme..emin ol herseyin zamani geliyor ama emzirme süresi hic geri gelmiyor ve özel bi duygu yaaa..cok istememe ragmen 6 ayi zor tamamladim ben

2 saat uykunun artdından 1 yumurta ile güne başlanır :50: uykum vaar
Naptin gece gece
Aaaaa sendin diymi gece gec yatip sonra cok yorulan spora vakit bulamayan hmmmmm

günaydııınnn :119::119:
900 gram gitti bile :23::23:

Günaydin. Oooo ayran detoksuylami?

Günaydın Kızlarrr :16::16:

Günaydin;)

günaydın gençlik:3::3::3::3::3:
yeşilçaylarınızı alın ve gelin topiğeeeeee:7:
güzel bir hafta olsun işallahhhhh
:16:

Günaydın kızlar :29:
Rica ediyorum cumaya kadar tartılmayın !!! :53:
Kafanızı kırdırmayın uleeenn :52::52::52:

Hafta sonu hiç zorlanmadım ama dün akşam annemin yaptığı pastadan yedim iki dilim ama pişman değilim keyfim yerinde cumaya kadar fazlasıyla eritirim ben o pastaları
:8::8:

Haftasonu cumartesi güzel gecti kacamaksiz bugün bir dilim pasta yedim :24:
Haftasonu motivasyonu diyelim
Bugun oglumun maci vardi ve yenildiler..gecen yil cok iyi bir sezon gecirmislerdi bu sene cok zor bi lige yükseldiler ve cok buyuk sehirler var biz kücük sakin bi köydeyiz,,ve tabi diger takimlar cok iyi ,,,malesef yeniliyoruz birde bizimkiler 2001 cogu..rakip takimlar genelede 2000 li ve bir kafa buyukler bizim cocuklardan
O yuzden bu sene biraz gergin ve sikici geciyor
Ben basketbol faniyim:)) nba maclarini kacirmam haftasonlarimizda maclarda geciyor..öyle iste ..haftasonu böyle bitti:))

Yarin hizli bir maraton basliyor,, bu cuma 6 haneli olmak istiyorum reglimede 1 hafta var tam sis oldugum zaman olucak ama ins özellikle cok dikkat edicem
Gecen hafta jilian yaptim 5 gün haftasonu yapmadim bu haftada yapicam 10 gunu bitirince 2. levele gecicem..etkisini farkettigim nadir videolarda bu jilian
Meydani bos buldum yaaa konustumda konustum :))
Yarin gorusuruz ;))))
bende artık 6 haneleri görmek istiyorum neyse :1: bende aynı durumdayım ya regl oldum olcam bi olamadım çok şiş hissediyorum karnım falan ağrıyo sonuç yok ama olsa da bir kurtulam:25: hafta sonu bende yapmadım ama jillian gerçekten hissettiriyo en azından sıkılaşmış hissediyorum ben daha 4 gün yapmıştım ama o bile etkiledi arkadaşımla görüştük sen kilomu veriyosun ya dedi geçen haftaya göre daha zayıf duruyosun falan ddi bende bir gaz motivasyon jillian yapmaya karar verdim bu hafta bakalım cuma nolcak:52:

Günaydın kızlar :29:
Rica ediyorum cumaya kadar tartılmayın !!! :53:
Kafanızı kırdırmayın uleeenn :52::52::52:

Hafta sonu hiç zorlanmadım ama dün akşam annemin yaptığı pastadan yedim iki dilim ama pişman değilim keyfim yerinde cumaya kadar fazlasıyla eritirim ben o pastaları
:8::8:
o dA senin ödülün olsun norammmm:15:

Yazin tatil dönüsü deniycem diye dusunuyordum..yani onuda kendimide uzmeden ,,iyikide denemistim hic uzulmeden hallettik..bence yapamaz ögrenemezderken zaman geciyor ve zamanini gecirincede alismasi daha zor oluyor

Buyuk kizimda daha kucuk derken 3 yasinda söylemisti..dile kolay 1 yil fark var:))

Yaaa niye öyle yapiyosunnn
Esin evde yokken spor diyet yemekleri özgurce takilsanaaa
Yalniz kalip atistirmalik yiyorsun dimiiiii
Yapmaaaaa
Yapmmaaaa

Basta börek:))) siradisi bi durum heralde. O yuzden ona bakmiyorum...uzman degilim ama sordugun icin söyliyeyim
Vericegin kilo fazlaysa öglenki 2 dilim normal..ama azsa 1 dilim olabilir,,yada biraz verdikten sonra 1 e düsürebilirsin
Ve aksam saatinide 1 saat daha erkene alabilirsin bence ..eminim onunda etkisi olur
Birde spor eklersen daha ne olsun

Nerdeyse 2 ay varrr
Aslinda bende oyle dusunmustum.ama
surekli yiyorum iste ama bugun :20:

evet çok ii oldu bu
aslinda surda topu topu 5 kilom kaldi :ssz:
sende halledersin insallah canim:16:

Back
X