70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Siiz de haklısınız, baban da haklı, herkes haklı, allah bir yoluna koyar Betüşüm, sıkma canını, doktor olacaksın ha, bizleri unutma emi, mesleğe başladığında canım benim. Allah gönlünüze göre yerlerde çalışma nasip eylesin inşallah:54::54:

unutmam inşallah ablacım. yoğun olursam buraya gelemem belki ama yine de feysten görüşürüz inşallah..
evet babam da haklı da napalım ben garip bi yere atanırsam o zaman da zorunlu hizmetten gelmem çok zor olacak bunu da düşünmesi lazım :31:

fadimenin dedigi gibi betülüm babanda hakli sizde haklisiniz nolcak simdi:26: hayirlisi olsun bekleyin bakalim biraz :26:

bu akşam yola çıkıyorum inşallah suzim. eve gitcem bi nişan yerimi filan seçeceğim. o sırada bunları da düzgünce konuşmayı düşünüyorum babamla. kararlıysa bişey diyemem artık onun dediği olur biz de çekeriz napalım :31:

unutmam inşallah ablacım. yoğun olursam buraya gelemem belki ama yine de feysten görüşürüz inşallah..
evet babam da haklı da napalım ben garip bi yere atanırsam o zaman da zorunlu hizmetten gelmem çok zor olacak bunu da düşünmesi lazım :31:

bu akşam yola çıkıyorum inşallah suzim. eve gitcem bi nişan yerimi filan seçeceğim. o sırada bunları da düzgünce konuşmayı düşünüyorum babamla. kararlıysa bişey diyemem artık onun dediği olur biz de çekeriz napalım :31:

oda aceleye getirmek istemiyor herhalde hersey zamaninda olsun istiyor :26: betül diyelim atanmaniz ayri illerde olsa tekrar basvuramiyormusunuz nasil oluyorki bu atanmalar yani kari kocayi ayri koymazlar herhalde dimi varmi öyle :26:

Kefiri aç karnına içip, yarım saat sonra yemeğini yersen daha etkili olur. Sade Türk kahvesi iyi gelir, bir de sıcağıa yakın ılık su iç canım bağırsakları çalıştırır. Ayrıca akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz ısla, sabah cevizini ye, suyunu iç, yarım saat sonra kahvaltı yap.

sağol fadimem sabah aç karna sıcak su içtim ama hala şişkinliğim var :26: birazdan türk kahvesini denim ben olmadı cevizi yaparımm :40:
yat dinlen ballim benim imkanim yok :5: demin wc ye gittim 10 dakika gözlerimi kapattim iyi geldi saat 12 de benim karsimdaki isarkadasi molaya cikiyor o gidince tekrar wc de göz kapatmaya gitcem :26:

siyah boyadim canim baska renk boyuyamiyorum kendime güvenip :18:birde kuaförde boyatsaydin kuzu :26:

gizli gizli wc ye göz kapatmaya gidiyorum :30:evde olsam vurup kafayi yatardim yatmadan gecmiyor :50:

bencede yapin birseyler artik :27: betülüde alin araniza:4: kirmizili kizceler sizi :4:

fadimenin dedigi gibi betülüm babanda hakli sizde haklisiniz nolcak simdi:26: hayirlisi olsun bekleyin bakalim biraz :26:

kuzu ben kendim boyayamıyorum zaten hep kuaföre gidiyorum beyaz çok olduğu için kapatamıyorum:30: sizin orası da bizim gibi mi izin vermezler mi eve gitsen :26:

sağol fadimem sabah aç karna sıcak su içtim ama hala şişkinliğim var :26: birazdan türk kahvesini denim ben olmadı cevizi yaparımm :40:

kuzu ben kendim boyayamıyorum zaten hep kuaföre gidiyorum beyaz çok olduğu için kapatamıyorum:30: sizin orası da bizim gibi mi izin vermezler mi eve gitsen :26:
hadi ya ozaman kuaförün beceriksiz :22: tatlim senin yasin kacda beyazin cok :53:
biraz iyi gibiyim 2 ye bi wc ye gittip dinleniyom sagol kuzum istarda ayrilirdim da simdi carsamba günü bi görüsmem var oglunun egitim yeri ile benim isyerinin haberi var o yüzden ayrilamiyorum birde nisan olacagini da biliyorlar hasta olan insan buralara gidemez o yüzden cekecem mecbur :ssz:

Hayırlı yolculuklar canım.

Yap bakalım canım, faydası olur muhakkak.
hadi ya ozaman kuaförün beceriksiz :22: tatlim senin yasin kacda beyazin cok :53:
biraz iyi gibiyim 2 ye bi wc ye gittip dinleniyom sagol kuzum istarda ayrilirdim da simdi carsamba günü bi görüsmem var oglunun egitim yeri ile benim isyerinin haberi var o yüzden ayrilamiyorum birde nisan olacagini da biliyorlar hasta olan insan buralara gidemez o yüzden cekecem mecbur :ssz:
Suziii sabret bakalım, akşama ne kaldı:54:

oda aceleye getirmek istemiyor herhalde hersey zamaninda olsun istiyor :26: betül diyelim atanmaniz ayri illerde olsa tekrar basvuramiyormusunuz nasil oluyorki bu atanmalar yani kari kocayi ayri koymazlar herhalde dimi varmi öyle :26:

farklı yere atanırsam eşimden ayrılmamam için istifa etmem gerekiyor. zaten 3 defa istifa hakkımız var onlardan birini kullanmış oluyorum. bi dahaki kuraya girene kadar 6 ay filan kaybediyoruz. yani bu durum hem bize 6 ay maaş kaybı, hem de istifa hakkımın kaybı olarak dönecek. babamlar çok kesin konuşunca sevdicek de bunları açıklayamamış. saygısızlık olmasın, sırf biz istiyoruz diye istemedikleri bir şeyi kabul etmesinler diye. ama ben gidip konuşcam ya olmaz böyle :31:

kuaförüm iyi dee istediğim rengi yapmıyo yıpranıyo saçların diyo açmayalım düğünün var di falan millete pembe bile yapıo bana yapmıyo ince teli yazık saçlarına diyo :26: yaşım 27 kuzuu ben il boyamı 18li yaşlarımda yaptım beyazlarım o zmanlardan önce vardıı
kına sürüyordum tabi sinirli asabi biri olduğuum içinmiş öyle demişti doktor ben 15 yaşındayken :53: nolmuş canım insanlık hali bunlarda hi halden anlamıyorlar canım aaa :20:

hello günaydin bademli sekerler :1::16:

allah biliyor niyetimizi onlar bizim iyi niyetimizi kulaniyorsa demekki allah korkusu da kalmamis onlarda :31:
evet bi tarafdan cis yapmamis oldum dogru diyorsun betülüm :1:

haha annenede bayildim ben anama armutlu activia aliyorum seviniyor :9: kader birde noldu biliyormusun dönerleri yedikden sonra bende yiyemedikden sonra asansöre bindik 300 kiloya kadar aliyor bi adamda binmeye kalkti asansör ötmeye basladi 300 kiloyu gectiniz diye :53:dedim icimden sisko ben degilim döneri bile yiyemedim yani isarkadasi kilosunu demiyor ama kesin 100 e yakin :18:

benimde 3 günden beri basim catliyor ballim ya :50:

herifinde yok ne cozutuyon :57:

iyi halt ettin :4: geri sisko topic olacan alamanyalara gelir döverim bak seni :4:

güzel gitmis canim :46:

banada dogumdan sonra kamyon carpti :1: ben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira :1: hayirlisi olsun canim :16: kilolarimizdan da kurtulcaz insallah :29:

hep öyle diyorlar ama ben rahat degilim kilolarla sende kendini iyi hissetmiyorsan ver canim hosgeldin :29:

:27::27:

eskisine bakcan canim onlan tartiliyordun zaten ballinin dedigini de yapabilirsin su siseleri ile dogru mu tartiyor diye tebrik ederim kuzu :46::nazar:

uyyy suzis adasim :16: bizim pasa napiyor 3 ay oldumu tatlim gel sende yamacimiza :16::16::16:

hadi hayirlisi canim :23:

hosgeldin canim :3:

bencede bir degisiklik yapip bünyeni sasirtabilirsin :28:

:33::33::33:

ben cok yogun oluyorum bu aralar haftasonu gelemiyorum :ssz:

:52: unutmamis :30:
canımm suzım benımmmmmm:13::29:

paşamm büyüdü 5.ayımızdayız canımmmmm:nazar:cok sukurr dogumdan sonrakı kg den 5,5 kg fılan kaldı daha dun ılk regl oldum gıbı tabı gerısı gelırseeeeeeee kendımı dusene sokmaya claısıyorum sporda yaparsam gobıs gıdecek amamekık cekmeye baslamadım daha ahh bır vakıt olsa sımdılerde pek vaktım yokkkkkkk:6::6::6::6::26::52:
cok ozledım sızlerı hep aklımdaısnız canımmmmmmmmmmmm

farklı yere atanırsam eşimden ayrılmamam için istifa etmem gerekiyor. zaten 3 defa istifa hakkımız var onlardan birini kullanmış oluyorum. bi dahaki kuraya girene kadar 6 ay filan kaybediyoruz. yani bu durum hem bize 6 ay maaş kaybı, hem de istifa hakkımın kaybı olarak dönecek. babamlar çok kesin konuşunca sevdicek de bunları açıklayamamış. saygısızlık olmasın, sırf biz istiyoruz diye istemedikleri bir şeyi kabul etmesinler diye. ama ben gidip konuşcam ya olmaz böyle :31:
Ay canım yaa, gerçekten önemliymiş, güzelce anlatırsın babana, iyiki damat bişey dememiş, sen daha iyi anlatırsın. Hayırlısı olsun bakalım.

paşamm büyüdü 5.ayımızdayız canımmmmm:nazar:cok sukurr dogumdan sonrakı kg den 5,5 kg fılan kaldı daha dun ılk regl oldum gıbı tabı gerısı gelırseeeeeeee kendımı dusene sokmaya claısıyorum sporda yaparsam gobıs gıdecek amamekık cekmeye baslamadım daha ahh bır vakıt olsa sımdılerde pek vaktım yokkkkkkk:6::6::6::6::26::52:
Allah bağışlasın, amaaan tam sevmelik olmuş, kıtır kıtır yicen onu annesi. Sen azimli kızçesin hem tekrar verirsin canım. Biz de seni çok özledik:54::54::54:

sen söyle o zaman evlenme teklifi olmadan mı istemeye gelceksiniz de :34:
bizimki de yoldan geldi. ne yapcaz diye konuşuyoduk da işte yüzük alcaz ya filan dedim
düğün daha yaza ya çok var ona gibi şeyler dedi
olur mu öyle şey dedim istemeden önce teklif olması lazım
istedikten sonra teklif etmenin ne anlamı var dedim
erkeklere böyle biraz yapacaklarını söylemek lazım ne istediğini çaktır acık :34:

bakalım işte 1.5 ay kadar var ballım artık her şeyi yetiştiririm inşallah :31:
yoksa başka gerginlik yok :31:

bebişim kendine bi hedef koy.. insanın önünde mi amaç olunca çok fena dikkat ediyor. şimdi aşkitomla ben fena diyetteyiz :9:

evet çok ii oldu bu
hedefim 5 haftada 7.5 kilo :23::23:

ay bu gidişle söylicem zati ya :1::1::1: bu arada sende iyi yapmışsın tatlım :) evet ne yazıkki söylemeden bişey yapıcak halleri yok keşke biraz kadın dilinden anlasalar ama nerde

Bu ay maaşımı alınca ilk işim spor salonuna giidp yazılmak kızlar.Çünkü masabaşı bi işim var fazlasıyla hareketsizim. Hayatımda ilk defa kilo vermekte bu kadar kararlı hissediyorum kendimi.

Umarım devamı gelir hep böyle devam eder yaşam alışkanlıklarımı değiştirmeye başladım şekeri hayatımdan çıkardım. Ekmek te yemiyorum hiç. Hayatım boyunca ekmekle aram pek iyi olmadı zaten. Her sabah kalktığımda 1 büyük bardak suyumu içiyorum .Hedefim 10 kilo vermek. az önce diyet başarı öykülerini okudum daha da bi gaza geldim :52: Bribirimize destek olalım bu sefer başaralım inşallah

Artık iş yerinede kahvaltı için domates salatalık zeytin peynir getiricem.Öğlenleri dışardan söylediğimiz için biraz sıkıntı oluyo ama bugün salata ve cacık yedim

Son düzenleyen: Moderatör:
molaya ciktim geldim kizlar biraz iyi geldi temiz soguk hava uyusturdu beynimi hafifledi agrim migdemin bulanmasida gecti gibi öglen migdemi bastirsin diye 2 dilim kara ekmek yedim sürme peynir ile birde cola aldim onu iciyorum off allah kimseye dert verip derman aratirmasin :31:

Tamam canım, ıhlamur iç de öyle yat canım, faydası olur, tekrar geçmiş olsun.:54:
tamam fadimem annemde olacak ihlamur icerim cok sagol tatlim:16:
öylede kötüymüs canim baban bence bu sorunlarin olacagini düsünemedigi icin öyle dedi ama söylersen oda anlar tatlim konus bakalim :38::54::16:

kuaförüm iyi dee istediğim rengi yapmıyo yıpranıyo saçların diyo açmayalım düğünün var di falan millete pembe bile yapıo bana yapmıyo ince teli yazık saçlarına diyo :26: yaşım 27 kuzuu ben il boyamı 18li yaşlarımda yaptım beyazlarım o zmanlardan önce vardıı
kına sürüyordum tabi sinirli asabi biri olduğuum içinmiş öyle demişti doktor ben 15 yaşındayken :53: nolmuş canım insanlık hali bunlarda hi halden anlamıyorlar canım aaa :20:
ay kuzum ya genetikdir belki tatlim bizim ailede mesela gec beyaz sac olur sinirden diye bende duymusdum ama benim tek tük beyazim var onlarida kopariyorum :30: stress sIkIntI sinir hat safada kuzu bende ona bakarsan simdi bembeyaz olmaliydim :52: benimde sacim cok dökülüyor benimkide böyle belirtiyor :43:

uyy yirim onu :16:ay nekadar cabuk geciyor zaman ya masallah :emir_bebek::nazar::nazar::nazar: 5,5 kg kaldi derken :52:kac kilosun ki simdi suzisim :52::52::52:

Bu ay maaşımı alınca ilk işim spor salonuna giidp yazılmak kızlar.Çünkü masabaşı bi işim var fazlasıyla hareketsizim. Hayatımda ilk defa kilo vermekte bu kadar kararlı hissediyorum kendimi.

Umarım devamı gelir hep böyle devam eder yaşam alışkanlıklarımı değiştirmeye başladım şekeri hayatımdan çıkardım. Ekmek te yemiyorum hiç. Hayatım boyunca ekmekle aram pek iyi olmadı zaten. Her sabah kalktığımda 1 büyük bardak suyumu içiyorum .Hedefim 10 kilo vermek. az önce diyet başarı öykülerini okudum daha da bi gaza geldim :52: Bribirimize destek olalım bu sefer başaralım inşallah

Artık iş yerinede kahvaltı için domates salatalık zeytin peynir getiricem.Öğlenleri dışardan söylediğimiz için biraz sıkıntı oluyo ama bugün salata ve cacık yedim

sporunuda yapabilirsen cok güzel olur tabii canim :29: bende gecen sene yazildim ilk ay iyi gidi burdada 1 sene mecburi oluyor sonra vakit bulamadim dogru dürüst ve param bosuna gitti :ssz:
masabasi calisdigimiz icin bizim daha cok dikkat etmemiz lazim aslinda ve spor olsa cok daha güzel olur tabii :31:

günaydın kızlar

hepinize hayırlı haftalar diliyorum

ben niye listede yokummmmmm :(( oysaki bildirimimi yapmıştım

Ayy , tatlım yaa bende 15 kişi saydım listeyi yapınca 14 oldu, kim eksik bulamadım kusura bakma haftaya olmaz kuzu öyle :26:

gunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorum :39: ne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım :(

Kuru kayısı ye tatlım bence benim bütün tatlı ihtiyacımı karşılıyor ve canım hiçbişi istemiyor :31:

sporunuda yapabilirsen cok güzel olur tabii canim :29: bende gecen sene yazildim ilk ay iyi gidi burdada 1 sene mecburi oluyor sonra vakit bulamadim dogru dürüst ve param bosuna gitti :ssz:
masabasi calisdigimiz icin bizim daha cok dikkat etmemiz lazim aslinda ve spor olsa cok daha güzel olur tabii :31:

Bende az önce biyerle görüştüm aklıma yattı baya sadece bayanlara özel erkeklerin oldugu spor salonunda hiç rahat edemiyorum o kaslı erkekleri görünce terlerini flan gidesim geliyo :31: Çarşamba randevum var bakalım neler dicekler.

masabaşı oldugu için iki merdiven çıksam tıkanıyorum ya.bu arada kilo veren arkdaşlar akşam yemeklerinde neler yediniz evinizde günlük pişen yemeğimi yoksa kendinize özel sebze flanmı haşladınız ?

molaya ciktim geldim kizlar biraz iyi geldi temiz soguk hava uyusturdu beynimi hafifledi agrim migdemin bulanmasida gecti gibi öglen migdemi bastirsin diye 2 dilim kara ekmek yedim sürme peynir ile birde cola aldim onu iciyorum off allah kimseye dert verip derman aratirmasin :31:

tamam fadimem annemde olacak ihlamur icerim cok sagol tatlim:16:

öylede kötüymüs canim baban bence bu sorunlarin olacagini düsünemedigi icin öyle dedi ama söylersen oda anlar tatlim konus bakalim :38::54::16:

ay kuzum ya genetikdir belki tatlim bizim ailede mesela gec beyaz sac olur sinirden diye bende duymusdum ama benim tek tük beyazim var onlarida kopariyorum :30: stress sIkIntI sinir hat safada kuzu bende ona bakarsan simdi bembeyaz olmaliydim :52: benimde sacim cok dökülüyor benimkide böyle belirtiyor :43:

uyy yirim onu :16:ay nekadar cabuk geciyor zaman ya masallah :emir_bebek::nazar::nazar::nazar: 5,5 kg kaldi derken :52:kac kilosun ki simdi suzisim :52::52::52:

bilemem ki Suzim öyle demişti bende na yoruyorum işte abim benden 4 yaş büyük onda yok maşallah :52: bu arada iyi olmana sevindim kuzuu:54: saç dökülmesi için bi ara bioxcin kullandım bana iyi geldi kesildi dökülmesi yine ona başlicam sanırım onun da kokusu yok bişey yok saçlarım sampuan koksun istiyorum ben oysakii :2:

Kızlar yine güzel muhabbetler olmuş ama kimse menü yazmamış :41::19:

Sabah:
Omlet
1 dlm ekmek
şekersiz çay

Ara:
Kahve

Öğlen:
3 adet köfte ( ızgara)
mercimek çorbası (1 kase)
Brokoli - biber - domates ( 1-2 adet)

Ara: