geçmiş olsun kuzularrrrrAllah şifanızı versin
sagol tatlim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun kuzularrrrrAllah şifanızı versin
Siiz de haklısınız, baban da haklı, herkes haklı, allah bir yoluna koyar Betüşüm, sıkma canını, doktor olacaksın ha, bizleri unutma emi, mesleğe başladığında canım benim. Allah gönlünüze göre yerlerde çalışma nasip eylesin inşallah![]()
fadimenin dedigi gibi betülüm babanda hakli sizde haklisiniz nolcak simdi:26: hayirlisi olsun bekleyin bakalim biraz :26:
unutmam inşallah ablacım. yoğun olursam buraya gelemem belki ama yine de feysten görüşürüz inşallah..
evet babam da haklı da napalım ben garip bi yere atanırsam o zaman da zorunlu hizmetten gelmem çok zor olacak bunu da düşünmesi lazım
bu akşam yola çıkıyorum inşallah suzim. eve gitcem bi nişan yerimi filan seçeceğim. o sırada bunları da düzgünce konuşmayı düşünüyorum babamla. kararlıysa bişey diyemem artık onun dediği olur biz de çekeriz napalım![]()
Kefiri aç karnına içip, yarım saat sonra yemeğini yersen daha etkili olur. Sade Türk kahvesi iyi gelir, bir de sıcağıa yakın ılık su iç canım bağırsakları çalıştırır. Ayrıca akşamdan 1 bardak suya 2 ceviz ısla, sabah cevizini ye, suyunu iç, yarım saat sonra kahvaltı yap.
yat dinlen ballim benim imkanim yokdemin wc ye gittim 10 dakika gözlerimi kapattim iyi geldi saat 12 de benim karsimdaki isarkadasi molaya cikiyor o gidince tekrar wc de göz kapatmaya gitcem :26:
siyah boyadim canim baska renk boyuyamiyorum kendime güvenip :18:birde kuaförde boyatsaydin kuzu :26:
gizli gizli wc ye göz kapatmaya gidiyorumevde olsam vurup kafayi yatardim yatmadan gecmiyor
bencede yapin birseyler artikbetülüde alin araniza
kirmizili kizceler sizi
fadimenin dedigi gibi betülüm babanda hakli sizde haklisiniz nolcak simdi:26: hayirlisi olsun bekleyin bakalim biraz :26:
hadi ya ozaman kuaförün beceriksizsağol fadimem sabah aç karna sıcak su içtim ama hala şişkinliğim var :26: birazdan türk kahvesini denim ben olmadı cevizi yaparımm
kuzu ben kendim boyayamıyorum zaten hep kuaföre gidiyorum beyaz çok olduğu için kapatamıyorumsizin orası da bizim gibi mi izin vermezler mi eve gitsen :26:
Hayırlı yolculuklar canım.unutmam inşallah ablacım. yoğun olursam buraya gelemem belki ama yine de feysten görüşürüz inşallah..
evet babam da haklı da napalım ben garip bi yere atanırsam o zaman da zorunlu hizmetten gelmem çok zor olacak bunu da düşünmesi lazım
bu akşam yola çıkıyorum inşallah suzim. eve gitcem bi nişan yerimi filan seçeceğim. o sırada bunları da düzgünce konuşmayı düşünüyorum babamla. kararlıysa bişey diyemem artık onun dediği olur biz de çekeriz napalım![]()
Yap bakalım canım, faydası olur muhakkak.sağol fadimem sabah aç karna sıcak su içtim ama hala şişkinliğim var :26: birazdan türk kahvesini denim ben olmadı cevizi yaparımm
kuzu ben kendim boyayamıyorum zaten hep kuaföre gidiyorum beyaz çok olduğu için kapatamıyorumsizin orası da bizim gibi mi izin vermezler mi eve gitsen :26:
Suziii sabret bakalım, akşama ne kaldıhadi ya ozaman kuaförün beceriksiztatlim senin yasin kacda beyazin cok
biraz iyi gibiyim 2 ye bi wc ye gittip dinleniyom sagol kuzum istarda ayrilirdim da simdi carsamba günü bi görüsmem var oglunun egitim yeri ile benim isyerinin haberi var o yüzden ayrilamiyorum birde nisan olacagini da biliyorlar hasta olan insan buralara gidemez o yüzden cekecem mecbur![]()
Hayırlı yolculuklar canım.
Yap bakalım canım, faydası olur muhakkak.
Suziii sabret bakalım, akşama ne kaldı![]()
baska carem yok zaten fadimemsaat 5 de cikiyorum eve geleyim diyene kadar saat 6 ya gelir oglanla birlikde 8-8.30 gibi yatarim herhalde
![]()
oda aceleye getirmek istemiyor herhalde hersey zamaninda olsun istiyor :26: betül diyelim atanmaniz ayri illerde olsa tekrar basvuramiyormusunuz nasil oluyorki bu atanmalar yani kari kocayi ayri koymazlar herhalde dimi varmi öyle :26:
hadi ya ozaman kuaförün beceriksiztatlim senin yasin kacda beyazin cok
biraz iyi gibiyim 2 ye bi wc ye gittip dinleniyom sagol kuzum istarda ayrilirdim da simdi carsamba günü bi görüsmem var oglunun egitim yeri ile benim isyerinin haberi var o yüzden ayrilamiyorum birde nisan olacagini da biliyorlar hasta olan insan buralara gidemez o yüzden cekecem mecbur![]()
canımm suzım benımmmmmm:13:hello günaydin bademli sekerler
allah biliyor niyetimizi onlar bizim iyi niyetimizi kulaniyorsa demekki allah korkusu da kalmamis onlarda
evet bi tarafdan cis yapmamis oldum dogru diyorsun betülüm
haha annenede bayildim ben anama armutlu activia aliyorum seviniyorkader birde noldu biliyormusun dönerleri yedikden sonra bende yiyemedikden sonra asansöre bindik 300 kiloya kadar aliyor bi adamda binmeye kalkti asansör ötmeye basladi 300 kiloyu gectiniz diye
dedim icimden sisko ben degilim döneri bile yiyemedim yani isarkadasi kilosunu demiyor ama kesin 100 e yakin :18:
benimde 3 günden beri basim catliyor ballim ya
herifinde yok ne cozutuyon
iyi halt ettingeri sisko topic olacan alamanyalara gelir döverim bak seni
güzel gitmis canim
banada dogumdan sonra kamyon carptiben catlaklarima dünya haritasi diyorum ama sükür hafifledi fazla belli olmuyor artik oglumdan bana hatira
hayirlisi olsun canim
kilolarimizdan da kurtulcaz insallah
hep öyle diyorlar ama ben rahat degilim kilolarla sende kendini iyi hissetmiyorsan ver canim hosgeldin
eskisine bakcan canim onlan tartiliyordun zaten ballinin dedigini de yapabilirsin su siseleri ile dogru mu tartiyor diye tebrik ederim kuzu
uyyy suzis adasimbizim pasa napiyor 3 ay oldumu tatlim gel sende yamacimiza
hadi hayirlisi canim
hosgeldin canim
bencede bir degisiklik yapip bünyeni sasirtabilirsin
ben cok yogun oluyorum bu aralar haftasonu gelemiyorum
unutmamis
![]()
Ay canım yaa, gerçekten önemliymiş, güzelce anlatırsın babana, iyiki damat bişey dememiş, sen daha iyi anlatırsın. Hayırlısı olsun bakalım.farklı yere atanırsam eşimden ayrılmamam için istifa etmem gerekiyor. zaten 3 defa istifa hakkımız var onlardan birini kullanmış oluyorum. bi dahaki kuraya girene kadar 6 ay filan kaybediyoruz. yani bu durum hem bize 6 ay maaş kaybı, hem de istifa hakkımın kaybı olarak dönecek. babamlar çok kesin konuşunca sevdicek de bunları açıklayamamış. saygısızlık olmasın, sırf biz istiyoruz diye istemedikleri bir şeyi kabul etmesinler diye. ama ben gidip konuşcam ya olmaz böyle![]()
Allah bağışlasın, amaaan tam sevmelik olmuş, kıtır kıtır yicen onu annesi. Sen azimli kızçesin hem tekrar verirsin canım. Biz de seni çok özledikcanımm suzım benımmmmmm:13:
paşamm büyüdü 5.ayımızdayız canımmmmmcok sukurr dogumdan sonrakı kg den 5,5 kg fılan kaldı daha dun ılk regl oldum gıbı tabı gerısı gelırseeeeeeee kendımı dusene sokmaya claısıyorum sporda yaparsam gobıs gıdecek amamekık cekmeye baslamadım daha ahh bır vakıt olsa sımdılerde pek vaktım yokkkkkkk
:26:
cok ozledım sızlerı hep aklımdaısnız canımmmmmmmmmmmm
sen söyle o zaman evlenme teklifi olmadan mı istemeye gelceksiniz de
bizimki de yoldan geldi. ne yapcaz diye konuşuyoduk da işte yüzük alcaz ya filan dedim
düğün daha yaza ya çok var ona gibi şeyler dedi
olur mu öyle şey dedim istemeden önce teklif olması lazım
istedikten sonra teklif etmenin ne anlamı var dedim
erkeklere böyle biraz yapacaklarını söylemek lazım ne istediğini çaktır acık
bakalım işte 1.5 ay kadar var ballım artık her şeyi yetiştiririm inşallah
yoksa başka gerginlik yok
bebişim kendine bi hedef koy.. insanın önünde mi amaç olunca çok fena dikkat ediyor. şimdi aşkitomla ben fena diyetteyiz
evet çok ii oldu bu
hedefim 5 haftada 7.5 kilo![]()
tamam fadimem annemde olacak ihlamur icerim cok sagol tatlimTamam canım, ıhlamur iç de öyle yat canım, faydası olur, tekrar geçmiş olsun.![]()
öylede kötüymüs canim baban bence bu sorunlarin olacagini düsünemedigi icin öyle dedi ama söylersen oda anlar tatlim konus bakalimfarklı yere atanırsam eşimden ayrılmamam için istifa etmem gerekiyor. zaten 3 defa istifa hakkımız var onlardan birini kullanmış oluyorum. bi dahaki kuraya girene kadar 6 ay filan kaybediyoruz. yani bu durum hem bize 6 ay maaş kaybı, hem de istifa hakkımın kaybı olarak dönecek. babamlar çok kesin konuşunca sevdicek de bunları açıklayamamış. saygısızlık olmasın, sırf biz istiyoruz diye istemedikleri bir şeyi kabul etmesinler diye. ama ben gidip konuşcam ya olmaz böyle![]()
ay kuzum ya genetikdir belki tatlim bizim ailede mesela gec beyaz sac olur sinirden diye bende duymusdum ama benim tek tük beyazim var onlarida kopariyorum
kuaförüm iyi dee istediğim rengi yapmıyo yıpranıyo saçların diyo açmayalım düğünün var di falan millete pembe bile yapıo bana yapmıyo ince teli yazık saçlarına diyo :26: yaşım 27 kuzuu ben il boyamı 18li yaşlarımda yaptım beyazlarım o zmanlardan önce vardıı
kına sürüyordum tabi sinirli asabi biri olduğuum içinmiş öyle demişti doktor ben 15 yaşındaykennolmuş canım insanlık hali bunlarda hi halden anlamıyorlar canım aaa
![]()
uyy yirim onucanımm suzım benımmmmmm:13:
paşamm büyüdü 5.ayımızdayız canımmmmmcok sukurr dogumdan sonrakı kg den 5,5 kg fılan kaldı daha dun ılk regl oldum gıbı tabı gerısı gelırseeeeeeee kendımı dusene sokmaya claısıyorum sporda yaparsam gobıs gıdecek amamekık cekmeye baslamadım daha ahh bır vakıt olsa sımdılerde pek vaktım yokkkkkkk
:26:
cok ozledım sızlerı hep aklımdaısnız canımmmmmmmmmmmm
Bu ay maaşımı alınca ilk işim spor salonuna giidp yazılmak kızlar.Çünkü masabaşı bi işim var fazlasıyla hareketsizim. Hayatımda ilk defa kilo vermekte bu kadar kararlı hissediyorum kendimi.
Umarım devamı gelir hep böyle devam eder yaşam alışkanlıklarımı değiştirmeye başladım şekeri hayatımdan çıkardım. Ekmek te yemiyorum hiç. Hayatım boyunca ekmekle aram pek iyi olmadı zaten. Her sabah kalktığımda 1 büyük bardak suyumu içiyorum .Hedefim 10 kilo vermek. az önce diyet başarı öykülerini okudum daha da bi gaza geldimBribirimize destek olalım bu sefer başaralım inşallah
Artık iş yerinede kahvaltı için domates salatalık zeytin peynir getiricem.Öğlenleri dışardan söylediğimiz için biraz sıkıntı oluyo ama bugün salata ve cacık yedim
günaydın kızlar
hepinize hayırlı haftalar diliyorum
ben niye listede yokummmmmm( oysaki bildirimimi yapmıştım
gunaydın kızlar bugunlerde cok acıkıyorum kan sekerım dusuyor gıbı oluyorum sok ıkı gundur daha fazla sankı o yuzden tatlı seyler yemek ıstıyorumne yapmalıyım :44: ıkı gundurde gelemıyordum k bakmayın yaa bılgısayar yoktu yanımda teldende gıremıyordum dunde sınemaya falan gıttık gıremedım
![]()
sporunuda yapabilirsen cok güzel olur tabii canimbende gecen sene yazildim ilk ay iyi gidi burdada 1 sene mecburi oluyor sonra vakit bulamadim dogru dürüst ve param bosuna gitti
masabasi calisdigimiz icin bizim daha cok dikkat etmemiz lazim aslinda ve spor olsa cok daha güzel olur tabii![]()
molaya ciktim geldim kizlar biraz iyi geldi temiz soguk hava uyusturdu beynimi hafifledi agrim migdemin bulanmasida gecti gibi öglen migdemi bastirsin diye 2 dilim kara ekmek yedim sürme peynir ile birde cola aldim onu iciyorum off allah kimseye dert verip derman aratirmasin
tamam fadimem annemde olacak ihlamur icerim cok sagol tatlim![]()
öylede kötüymüs canim baban bence bu sorunlarin olacagini düsünemedigi icin öyle dedi ama söylersen oda anlar tatlim konus bakalim
ay kuzum ya genetikdir belki tatlim bizim ailede mesela gec beyaz sac olur sinirden diye bende duymusdum ama benim tek tük beyazim var onlarida kopariyorumstress sIkIntI sinir hat safada kuzu bende ona bakarsan simdi bembeyaz olmaliydim
benimde sacim cok dökülüyor benimkide böyle belirtiyor
uyy yirim onuay nekadar cabuk geciyor zaman ya masallah
5,5 kg kaldi derken
kac kilosun ki simdi suzisim
![]()