70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuzum pek keyifli degilim aslinda ama senin su asagida kiprasip duran bana cilveler yapan ufakligi gordum neselendim:16::16:

ve tabikiiiii seni gorunce mutlu oldummmmm

yok tartilmadim bebegim ya korkyom tartilmaya cunku eksiyi goremeyince uzuluyom birakiyommm :50:
ayy sagol tatlim :16::16::16: sizi keyifli görünce bende hemen keyifleniyorum :16:
ben tartildim arti dayim yine :ssz: reglde var :ssz: canimda sIkIn isyerinde anlasmamazliklar var :ssz:
öyle iste tatlim hepimizin kendince sIKIntIlari var iste allah baska dert vermesin yinede halimize sükür :31:
selam kızlar :3::3:
iş arkadaşlarımızdan birinin doğum günüsydü:26:
pastası kesildiydi:26:
banda bir tabak getirmişler sağolsun:26:
:39::39::39:
:31::31::31:
:17::17::17:
:17:
ohhhh missss afiyet olsun bosver aksama hafif gecir olsa da bende yesem pasta :27:
:17: ay ben unutmussum :17: dün ben molada arkadasimla kahve icmeye gittim ve kahvenin yaninda bir dilim cikolatali pasta yemisdim :78:

merhaba kızlaaar:16::16::16:

hoş geldin suzim:54::54:
neden bıraktı canım yaa:31:inş. daha güzel bir iş bulur en kısa zamanda:16:üzme tatlı canını:54:

theleog ta burdaymış nasılsın canım benim:16::16:

Son düzenleme:

sanada gunaydin kuzu hepinize gunaydin kizlarrrr:16::16::16::16:

bence de corba icebilirsin hatta ekemgini yemezsen biraz fazla da icebilirsinn:32:

bendede kapuska 1 dlm ekmek 3 kasik yogurt var:27: gunduzleri iyiyim aksamlari sapitiyorumm nedense:47:
çorba içtim canım ama yanındada yarım dilim ekmek yedim :17:
akşamları bende dayanamıyorum ama tarçınlı süt iyi geldi dene sende
sizi gidi sizi :9: biri böregin fotosunu göstermiyor biride kurabiyenin :4: ya gözden kacirsaydim saplakdan kurtulcaksiniz :9:
suzim yaaa yediğimi bile yazarken hatırladım
tüh dedim yaaa nerden geldi elime :20:
bencede yiyebilirsin minem yoksa aksam bizim karnimizdaki kurtlar rahat durmuyor :9:
aynen canım
aç olmasakta alışkanlık var ağzımız boş durmuyor

bende okurken sıradan insanlardan bahsedilir sanıyorudm ama nerde iki edebiyat öğrencisinin ders çalışması gibi :1: sırada 3 kitabım var canım onlar bitince önerilerini de okucam canım çok sağol
:16:
aynen yaaa hep şiirsel konuşmalar
ama not alınacak çok cümle var facede yayınlamalık :1:
selam kızlar :3::3:
iş arkadaşlarımızdan birinin doğum günüsydü:26:
pastası kesildiydi:26:
banda bir tabak getirmişler sağolsun:26:
:39::39::39:
:31::31::31:
:17::17::17:
ayyy yerimmmm
demek bir tabak hazırlamışlar
ye canım ye afiyet olsun yaramasın inşallah
akşamı hafif atlatırsın
dün: acaba kücük yazsam kacabilirmiyim sapklakdan :27::18:

sabah: yogurt 2 kasik yulafezme 1 tatli kasigi recel ay bu bugünün dün sabah birsey yemedim :17:

cünkü isyerinde pizza siparis verdiler bende öglen: tütük makarna yedim isapnak ve beyaz peynirli :17:
ara: mandalina:39: 1 torba aldim pazartesi :27:habire mandalina yiyip duruyorum aralarda :86:
aksam: biraz türlü 2 kasik birazda yine makarna :17: ama cok az 4-5 kasik ancak :17:
ara: 1 kase findik :17:
offf esim isi birakti pazartesinden beri :25:o evde diye sIkIntIdan habire yiyorum :ssz:
tütük makarna ne kız :1: şimdi bu menü dününmü dün sabah bişey yemedin öğlen ve akşam makarna yedin doğrumu anladım
şaplak geliyor bak yalan de
:52::52:
1 kase fındıkkkkkk o en beteri kuzu yaaa 10-15 taneyi geçmeyecek bende başlarsam dur diyemem fındık konusunda

neden bıraktı canım yaa:31:inş. daha güzel bir iş bulur en kısa zamanda:16:üzme tatlı canını:54:

iyiyim sekercim sen nasilsin, nasil gidiyor diyet :16:yaw pardon saglikli ve hafif yasam dicektimm:9:

bosuna onca saat calisiyormus patronu hakkini vermiyormus tek calisip bu kadin napcak dedigi yok ama :ssz::ssz::ssz:
düzelir bakalim insallah :ssz:

kuzum sen uzulme yaa bu dunya boyle ama gercekten anlayissiz ve soorumsuz insanlarla yasamak zor yani sadece senin durumun icin demiyorum genelde de boyle sen ne yapsanda degismez ondan kendini uzme enerjin bosuna gitmesin :31:

merhaba tatlim :16: herkes kocasi yaninda olsun ister:26: bende alisdim adam evde oldumu gözüme diken oluyor sankim :37: insallah canim ya :5:

çorba içtim canım ama yanındada yarım dilim ekmek yedim :17:
akşamları bende dayanamıyorum ama tarçınlı süt iyi geldi dene sende

suzim yaaa yediğimi bile yazarken hatırladım
tüh dedim yaaa nerden geldi elime :20:

aynen canım
aç olmasakta alışkanlık var ağzımız boş durmuyor

aynen yaaa hep şiirsel konuşmalar
ama not alınacak çok cümle var facede yayınlamalık :1:

ayyy yerimmmm
demek bir tabak hazırlamışlar
ye canım ye afiyet olsun yaramasın inşallah
akşamı hafif atlatırsın

tütük makarna ne kız :1: şimdi bu menü dününmü dün sabah bişey yemedin öğlen ve akşam makarna yedin doğrumu anladım
şaplak geliyor bak yalan de
:52::52:
1 kase fındıkkkkkk o en beteri kuzu yaaa 10-15 taneyi geçmeyecek bende başlarsam dur diyemem fındık konusunda
evet sonradan hatirladim cikolatali pastada yemissim :17:hakkettim saplaki :5: düdük dimi :17:tütük yazmissim :9:
off ya gelirken findik bitti diye 1 kilo findik indirimdeydin bende aldim :ssz: bi kase esime bi kase kendime doldurdum :77:
iyiyim sekercim sen nasilsin, nasil gidiyor diyet :16:yaw pardon saglikli ve hafif yasam dicektimm:9:
ne yalan söylim :30::1:ne saglikli nede hafif geciyor bu aralar :18::77:

canlarımm cigerlerimm:16:
gelemedim :5: şimdide kociş laptopu vermiyoo :57: :19:
geçmişi merak ediyom:6::26:
herkesler iyidir umarım:31:
ben yoğunum :ssz: büyük ihtimalle yarında gelemem :43:
bide öküz gibi ay pardon inek gibi:37: yiyiyorum:26: regl gelicek bu hafta artidayim kesin:18:
Allah a emanet olun çıtırlaaarrr:52::54:

o kocişine söyleeee :47::47::47:
:57::57::57:
versin laptopu
beni sinirlendirmesin :95::95::95:
:113::113::113:

ben geldim bayanlar cezalarımı yaptım ben hemde çok eğlendim 3 gündür sizede öneririm:32: 10 dk squat yaptım 10 dk karın için egzesiz geri kalan 20 dk da napsam napsam dedim çokta yoruyo zaten bende açtım mezdeke ilk başta göbek atmaya başlamışım baktım sonra yok kolbastı falan derken en son şakşukayla kapattım hoppidi hoppidi:27: zaten bir baktım 40 dk falan olmuş cezamıda geçmişim ama bir terledim bir terledim annem gördü kafandan su mu döktün bu havada diyo:1: yok oryantal yapıyom dedim:9:

ooohhh iyi yapmışsın :21::21:

Leake bende öle kullansam
Şimdi suzi iyice zayıflamaz oğlunun düğünü bahane eder :9:

ben de çok iyi değilim de
yine bi bayana göre iyimişim öyle diyo bizim bey :37:

dinlerim tabi kuzumm :16::16: dediğin olsun tamam seni mi kırcamm
:54:

oyy seni severim öperim kıyamam :16::16::16:
:54::54:

ne güzelmiş
dün eşimde kendine güveniyorsan al git arabayı dedi
3-5 kere sürmeyle nasıl güvencem kendime :ssz:

3-5 sürmeyle olmuyor ya rutine döksen biraz bi kaç ayda alışırsın
bazen parketcek filan oluyorum o zamanlarda ineyim diyorum sen parket diye
onda bile almıyor arabayı sağolsun anlatıyor sakin sakin parkettiriyor bana
yaparsın diyor sürekli gaz veriyor :9:
babam olsa kızardı o yaptığım basit hatalara da fatih sağolsun pek anlayışlı :16::16:

ben senin kiza besi biyerde takarim betülüm :9::16:
yok evde birakmayiz onu :9:

ohh benim kız köşeyi döndü :27::27:

büyüyünce yolar betüşün kızı sizii :27:
:27:
[/QUOTE]

yolar tabii :27::27:
ne demişler anasına bak kızını al :27::27:

ay beynim durdu herhalde kim kime mesaj atti karistirdim iyice :111:

ayy kuzum kıyamam sana yaaa
bu adamı dövelim toplaşıp
hep üzüyor seni :47:
öyle minem hep üzüyor kiymet bilse bilmiyorda :5: dün diyo sen napiyon ki calisipda oturup oturup geliyorsun :19:
ben istemezmiyim cocuguma aileme vakit ayirabileyim sabahin köründe kalkiyorum aksam üstü eve gidiyorum hic birseye dogru dürüst yetemiyorum ondan sonrada ne yapiyormussum cok doluyum da bi tarafdanda biraktim ama yani eskisi gibi üzülmüyorum uyusmus gibiyim düzelir diye bekliyorum ben alisdim birakamiyorum onu oglan desen babaya düskün kavgamiz yok eskisi gibi cok sükür ama gecim derdi ve onun kaygisizligi da yetiyor bazen :ssz:
kuzum sen uzulme yaa bu dunya boyle ama gercekten anlayissiz ve soorumsuz insanlarla yasamak zor yani sadece senin durumun icin demiyorum genelde de boyle sen ne yapsanda degismez ondan kendini uzme enerjin bosuna gitmesin :31:
hakklisin canim o yüzden bende ugrasmayi kafaya takmayi da birakmissim zaten herhalde :ssz:
hala kendimi toparlayamadım çok canım sıkılıyor,kendime güvenim kalmadı aynaya bakmak istemiyorum:5:
tatlim kendini birakma bende bi arpa yol yapamadim ama umutum var daha olacak insallah bizde güzelcene zayifliyacagiz bu yaz olacak insallah :16::16::16:

suzim suzim :31:
Allah sana sabır versin bebeğim ne diyeyim :ssz:
kim aldığı ücreti yeterli görüyor ki
çok nadir öyle insanlar
o kadar emek verip çalışılıyor
illa ki daha çok bekler insan
senin eşin çalışmaya alışkın değil :ssz:
düzelir inşallah da sen de biraz rahatlarsın:ssz::ssz:

ay beynim durdu herhalde kim kime mesaj atti karistirdim iyice :111:

öyle minem hep üzüyor kiymet bilse bilmiyorda :5: dün diyo sen napiyon ki calisipda oturup oturup geliyorsun :19:
ben istemezmiyim cocuguma aileme vakit ayirabileyim sabahin köründe kalkiyorum aksam üstü eve gidiyorum hic birseye dogru dürüst yetemiyorum ondan sonrada ne yapiyormussum cok doluyum da bi tarafdanda biraktim ama yani eskisi gibi üzülmüyorum uyusmus gibiyim düzelir diye bekliyorum ben alisdim birakamiyorum onu oglan desen babaya düskün kavgamiz yok eskisi gibi cok sükür ama gecim derdi ve onun kaygisizligi da yetiyor bazen :ssz:

hakklisin canim o yüzden bende ugrasmayi kafaya takmayi da birakmissim zaten herhalde :ssz:

tatlim kendini birakma bende bi arpa yol yapamadim ama umutum var daha olacak insallah bizde güzelcene zayifliyacagiz bu yaz olacak insallah :16::16::16:

erkekler yani çoğu erkek böyle işte,çocuklarımız için katlanıyoruz tabiki ne yapıcan takmamaya çalış inş. bulur en kısa zamanda
bu hafta böyle gitti pazartesiden başlıycam inş.ne olacak benim bu halim:50:

Son düzenleme:
canım yaaa üzme kendini inş. en kısa zamanda iş bulur:26:rızkı veren Allahtır:16::16:
insallah canim insallah :38:
o kocişine söyleeee :47::47::47:
:57::57::57:
versin laptopu
beni sinirlendirmesin :95::95::95:
:113::113::113:

ooohhh iyi yapmışsın :21::21:

ben de çok iyi değilim de
yine bi bayana göre iyimişim öyle diyo bizim bey :37:

oyy seni severim öperim kıyamam :16::16::16:
:54::54:

babam olsa kızardı o yaptığım basit hatalara da fatih sağolsun pek anlayışlı :16::16:

ohh benim kız köşeyi döndü :27::27:

yolar tabii :27::27:
ne demişler anasına bak kızını al :27::27:
[/QUOTE]
ohh hem köseyi dönün :9:sonrada anali kizli yolun bizi :30::30::30::9::9::9:
suzim suzim :31:
Allah sana sabır versin bebeğim ne diyeyim :ssz:
kim aldığı ücreti yeterli görüyor ki
çok nadir öyle insanlar
o kadar emek verip çalışılıyor
illa ki daha çok bekler insan
senin eşin çalışmaya alışkın değil :ssz:
düzelir inşallah da sen de biraz rahatlarsın:ssz::ssz:
cok dogru tatlim ama anlayana iste :31:sagol betülüm :ssz:
erkekler yani çoğu erkek böyle işte,çocuklarımız için katlanıyoruz tabiki ne yapıcan takmamaya çalış inş. bulur en kısa zamanda
bu hafta böyle gitti pazartesiden başlıycam inş.ne olacak benim bu halim:50:
canim daha cumaya 2 gün var birde bugün hep pazartesine atiyoruz bugün fazla kacirdiysam aksam sade salata sebze ye iki günde de toparlaya bilirsin :16::16::16:
sagol canim benim öyle yapiyorum da iste yinede insanin cani sIkILiyor

kizlar mola geldi gec kaldim :10::54:

ohhhh missss afiyet olsun bosver aksama hafif gecir olsa da bende yesem pasta :27:
sağol canım:16:

ayy sagol tatlim :16::16::16: sizi keyifli görünce bende hemen keyifleniyorum :16:
ben tartildim arti dayim yine :ssz: reglde var :ssz: canimda sIkIn isyerinde anlasmamazliklar var :ssz:
öyle iste tatlim hepimizin kendince sIKIntIlari var iste allah baska dert vermesin yinede halimize sükür :31:

:17:

:17: ay ben unutmussum :17: dün ben molada arkadasimla kahve icmeye gittim ve kahvenin yaninda bir dilim cikolatali pasta yemisdim :78:

pasta unutulurmu kız:4::4:
ben bi hafta vicdan yaparım şimdi:31:
bu arada eşin inşallah kısa zamanda iş bulur suzimm bu zamanda tek maaş zor..

ay mineyi alıntı yaptıydım çıkmadı
saol canım af:29:iyet oldu valla

Suzimmm Suzimmm allah sana bolcana sabırlar versin canım benim, inşallah oğluşun büyüynce hayırlı bir evlat olur da bugünlerin acısını unutursun, ne diyebilirim ki, gerçekten çok zor, tek başına bir evin yükünü çekip, üstüne bir de kadir-kıymet bilinmemesi. Üzme canını Allah a havale et gitsin.:16::16:

evet sonradan hatirladim cikolatali pastada yemissim :17:hakkettim saplaki :5: düdük dimi :17:tütük yazmissim :9:
off ya gelirken findik bitti diye 1 kilo findik indirimdeydin bende aldim :ssz: bi kase esime bi kase kendime doldurdum :77:
çikolatalı pasta ve fındık için :20:
ama moralinde bozuk kıyamıyorum suzim sana

dün spordan geldim
sen ne fenasın dedim eşime
bu soğukta hastayım bide yürüyerek spora gönderiyorsun beni dedim
dipno: kendisi çocuğa baktığı için bırakamıyor beni
e sür diyor kendine güveniyorsan al diyor
yaa öğret diyorum sen sürecem dedinde benmi sürdürmedim diyor
bikerede gel sen kullan de
sadece tenha yollarda sürdürüyor :26:
yaa oturmak değilki mesele
sen evine para götürüyorsun sonuçta
tamam eşşek gibi çalışıpta karşılığını alamayan çok insan var
ama sonuçta ekmek parası
o işi yapmasa eve ekmek götüremiycek
bikomşum var maddi durumları iyiydi aslında polisti kocası
sonra biöğrendi batmışlar kadın mantı açmaya başladı
çok zorlanıyor ama napsın
kocasına veriyor git borcu öde diyor
adam napıyo gidyo alıyo marlbora sigarayı
erkekler böyle kuzum ne sorumluluk var ne kıymet bilme
kadın canını versin çalışsın erkeklerin umurunda değil

insallah canim insallah :38:

ohh hem köseyi dönün :9:sonrada anali kizli yolun bizi :30::30::30::9::9::9:

cok dogru tatlim ama anlayana iste :31:sagol betülüm :ssz:

canim daha cumaya 2 gün var birde bugün hep pazartesine atiyoruz bugün fazla kacirdiysam aksam sade salata sebze ye iki günde de toparlaya bilirsin :16::16::16:
sagol canim benim öyle yapiyorum da iste yinede insanin cani sIkILiyor

kizlar mola geldi gec kaldim :10::54:

:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X