- 4 Ocak 2012
- 3.243
- 21
- 108
- 35
betül at gibi kiz derler ya öyleonun metobolizmasinin yaninda ferrari halt etmis
kiz eskiden carsambaya kadar herseyi yiyordun 2 gün dikkat edip cumaya eksi cikiyordun
öyle oluyor zaten benimkinin babasi arayip sormaz zorla bi kere götürdüm babasigile sonra onlar kiymetli oldu ben kötü olan
en iyisi öyle canim takmamak ben artik ön planda önce oglumu sonra ev masraflarini en sonuna onu koydum sirayabana bikeresinde sen kendini bulunmaz hindkumasi mi sanediyorsun dedi halen o sözünü unutmadim yada tipine bak ne varsa tipimde hakkimi helal etmiyorum zaten ikinci evliligim diye sustum oturdum oglan babasiz büyümesin diye sustum oturdum kactim kendim ettim kendim buldum diye sustum oturdum sevdim yine sustum oturdum öyle iste canim keskelerim cok var artik onuda öyle kabullendim
![]()
at gibi kız mı

bu hafta da öyle oldu suzim bugün başladım adam akıllı dikkat etmeye :26:
bakalım cumaya ne olcak hala aynı performansımı koruyor muyum

canım benim yaa

Canım bence de biraz pratik yapsam hemen hatırlarım gibime geliyor. Yazın annem geç dreksiyon diyor olmaz ahmet kullansın diyom. Sonra kızdı geçtim. Biraz kullandım ter su içinde kalışım. Arkada kızım ve yeğenlerim vardı .Panik oldum oma çok şükür bir şey olmadı.
evet insan kendine acımıyor da çocuk olunca kıyamıyor.. ben de hız yapmayı çok seviyorum da düşünüyorum hep hamile kaldığım andan itibaren biter hız hevesim.. Allah korusun