70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

DİYET LİSTESİ
SABAH 08
4 zeytin.
1 dilim peynir.
ÖĞLE 12
1.5 kase yoğurt.
3 tane kuru incir
AKŞAM 14
2 tane kuru incir.
AKŞAM 18.
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
3 zeytin
4 kuru kayısı
AKŞAM 21
10 yk ıspanak yemeği

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buarada senin menü gayet hafif ama neden en son önünün 9 da ?

merhaba 160 boya 75 kiloyum ben. 9,5 aylık bi oğlum var. eskiden en fazla 65 tim. çakılı kaldım simdi 75 e . hala hamile gibiyim kocaman gobeğim var :43:18::17:

artık zayıflamak istiyorum

hepinize günaydın.
topiğimizde bir sürü yeni isim görüyorum,hoşgeldiniz arkadaşlar.
bu hafta hastalıktan[ben,eşim,çocuklar] takip edemiyorum burayı.
dün de yazdığım gibi diyet-spor güme gitti.
yarın tartı kaç gösterir hiç fikrim yok.açıkçası umurumda bile değil,iyileşip çocuklarım ve evimle ilgilenmekten başka bir şey istemiyorum.
ece siz de iyileşememişsiniz,üzüldüm canım.allah hepimizin şifasını tez zamanda verir inşallah.
pamuk en son senin listeni gördüm,kim hazırladı acaba,bana çok tutarlı gelmedi.gerçi yaş ve kilonu bilmiyorum,tam bir yorum yapamayacağım ama kızlara hep önerdiğim bir şey var sabah krallar gibi,öğlen memur gibi, akşam dilenci gibi beslenin.:34:sabah günün en önemli öğünü,ne yesek yakarız,önemli olan akşamı hafif tutmak ve geç saatte yememek.
diyeti bıraktığımızda beslenmemizde değişiklik olursa kilolar gecikmeden geri gelir.az verelim,yavaş verelim ama yağdan,kasları eritmeden kaybedelim kiloları.ki kalıcı olsun.günlük beslenmemize yakın listelerimiz olursa,porsiyon azaltıp,hareketi arttırarak zayıflayabiliriz.bunun en iyi örneği benim sanırım.mantı,baklava,börek,makarna,sarma,dolma,pilav ve aklınıza gelebilecek herşeyi yemeye devam ediyorum ama dikkati elden bırakmadan.sonuç kilolar yine de gidiyor.ben de bunalıma girip,hayatı ziyan etmiyorum kendime.dengelendiği sürece hiç bir yemek cıss değil bana göre.:56:

Son düzenleme:

kızlar artı çıktım liste bana kalacak diye bildirim yapmadığım şeklinde algılanmasın diye gönüllü oldum
bildirim yapamadım yapmış olsaydın bendeydi
farketmez listeyi ben yapabilirim yine

yok minecigim niye oyle dusunelim ama istersen ben yapayim listeyi gecenlerde de sen yapmistin
ben yapayim bu haftaki belki biraz gaza gelirim :52::52::52::52::52:

nasilsiniz kizlar

ben berbatim her acidan

gecen hafta sali kizimi hastahaneden cikarttik ertesi gun tekkrar basladi bir haftadir 5kere cocuk doktoruna gittik en son busabah yeniden hastahaneye yatis Verdi nesi oldugunuda anlamiyolar tam olarak atesi kusmasi ishali var bide arada oksuruk

bu bi haftada evi tasidik ama daha yerlestiremedim birazi yerlesti

kvde grip oglumu evde biraktiriyolar yeniden ahmete gecicek diye korkuyorum cunku hic korumuyor devamli cocugu opup duruyor

esim iste aksama gidebiliyoruz hastahaneye

yorgun,mutsuz,sinirli,sitresli ve uzgunum

canim cok gecmis olsun niye iyilesemedi acaba bu kuzu ya, kac hafta oldu baska bi hastaneye veya doktora gotursen canim
yanlis teshis falan olmasin cok uzun surdu bence Allahim ins kotu biseyi yoktur sende felak oldun hem hastalik hem tasinma
Allah yardimcin olsun canim, rabbim guc kuvvet versin sana

Bu günkü yediklerim
Sabah
Salatalık
1 adet köfte
Yarım patatesli börek
Kaysı suyu ( şekersiz)

Ara
2.5 kivi

Öğle
Salata
Yarım dilim çikolatalı ekmek

Ara
1 elma
14-15 tane leblebi

Akşam
1 kase çorba
Salata
2-3 kaşık yoğurt

Spor
Çocuklarla 2 saat dolandık bu da spor sayılır mı ki:26::21:

sanki biraz kacamakli bi gun olmus ama dengeli

Iyi akşamlar kızlar
Benim karnım fena ağrıyor geliyor benim ki:(
Bu hafta iştah yerindeydi.
Menüden anlarsınız
Sabah
1 tane boyoz ( 700 KL olduğunu öğrenince şok geçirdim minnacıkk sey)

Öğle
5 köfte 2 çatal pirinç pilavı, 1 tane lahana sarma
Ara
2 probis atıştırmalık bisküvi
Akşam
300 gr çilek yedim galiba: ) ama çok güzeldi tadı dayanamadım. Allahtan kalorisi dúşük

canim sen bidaha o boyoz dan yeme o neymis oyle ya 700 kl sanki bana iskender adana

DİYET LİSTESİ
SABAH 08
4 zeytin.
1 dilim peynir.
ÖĞLE 12
1.5 kase yoğurt.
3 tane kuru incir
AKŞAM 14
2 tane kuru incir.
AKŞAM 18.
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
3 zeytin
4 kuru kayısı
AKŞAM 21
10 yk ıspanak yemeği

aksam 21deki ispanak yemegini yememis olsaydin iyiymis

merhaba 160 boya 75 kiloyum ben. 9,5 aylık bi oğlum var. eskiden en fazla 65 tim. çakılı kaldım simdi 75 e . hala hamile gibiyim kocaman gobeğim var :43:18::17:

artık zayıflamak istiyorum

hosgeldin canim

hepinize günaydın.
yarın tartı kaç gösterir hiç fikrim yok.açıkçası umurumda bile değil,iyileşip çocuklarım ve evimle ilgilenmekten başka bir şey istemiyorum.
ece siz de iyileşememişsiniz,üzüldüm canım.allah hepimizin şifasını tez zamanda verir inşallah.
pamuk en son senin listeni gördüm,kim hazırladı acaba,bana çok tutarlı gelmedi.gerçi yaş ve kilonu bilmiyorum,tam bir yorum yapamayacağım ama kızlara hep önerdiğim bir şey var sabah krallar gibi,öğlen memur gibi, akşam dilenci gibi beslenin.:34:sabah günün en önemli öğünü,ne yesek yakarız,önemli olan akşamı hafif tutmak ve geç saatte yememek.
diyeti bıraktığımızda beslenmemizde değişiklik olursa kilolar gecikmeden geri gelir.az verelim,yavaş verelim ama yağdan,kasları eritmeden kaybedelim kiloları.ki kalıcı olsun.günlük beslenmemize yakın listelerimiz olursa,porsiyon azaltıp,hareketi arttırarak zayıflayabiliriz.bunun en iyi örneği benim sanırım.mantı,baklava,börek,makarna,sarma,dolma,pilav ve aklınıza gelebilecek herşeyi yemeye devam ediyorum ama dikkati elden bırakmadan.sonuç kilolar yine de gidiyor.ben de bunalıma girip,hayatı ziyan etmiyorum kendime.dengelendiği sürece hiç bir yemek cıss değil bana göre.:56:

sanada gecmis olsun canim bosver sagligindan onemli degil diyet
iyilesince telafi edersin elbet
valla sana katiliyorum canim herseyden yiyebiliriz bence ama 1 yedigimiz saate dikkat etmeliyiz 2 miktarina dikkat etmeliyiz

ama bazende olmuyo mesela dun gece beni tatli krizi tuttu aksam saat 10'da ama Allaha sukur hic ciss yemeden 1bardak suyla atlattim :52::52::52::52::52:

Kızlar Günaydın. Bir sorum var sizlere sizce sabah erken kalkmak diette ne kadar önemli. Metabolizma vs açısından. ? Mesela ben 9da kalktığım hafta 1.600 verdim. Ama bir süredir 11den 12den önce gözümü açamıyorum. Hiç kilo vermedim. Etkisi var mıdır sizce ?

Kızlar Günaydın. Bir sorum var sizlere sizce sabah erken kalkmak diette ne kadar önemli. Metabolizma vs açısından. ? Mesela ben 9da kalktığım hafta 1.600 verdim. Ama bir süredir 11den 12den önce gözümü açamıyorum. Hiç kilo vermedim. Etkisi var mıdır sizce ?

tabiki canım cok etkisi var.. vücut yediklerini yakmaz, enerjiye ihtiyaç duymazz. sen gene erken kalk..

DİYET LİSTESİ
SABAH 08
4 zeytin.
1 dilim peynir.
ÖĞLE 12
1.5 kase yoğurt.
3 tane kuru incir
AKŞAM 14
2 tane kuru incir.
AKŞAM 18.
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
3 zeytin
4 kuru kayısı
AKŞAM 21
10 yk ıspanak yemeği

canım kaç kikosun ne kadar vermen gerekiyor. resmen açlık seninkisi... ben senin yediklerini akşam hariç sadece ara öğünlerde yiyorum. hem böyle güçsüz kalırsınn. hızlı kilo mu vermen gerekiyor??

DİYET LİSTESİ
SABAH 08
4 zeytin.
1 dilim peynir.
ÖĞLE 12
1.5 kase yoğurt.
3 tane kuru incir
AKŞAM 14
2 tane kuru incir.
AKŞAM 18.
1 kase yoğurt
2 yk yulaf
3 zeytin
4 kuru kayısı
AKŞAM 21
10 yk ıspanak yemeği

canım kaç kikosun ne kadar vermen gerekiyor. resmen açlık seninkisi... ben senin yediklerini akşam hariç sadece ara öğünlerde yiyorum. hem böyle güçsüz kalırsınn. hızlı kilo mu vermen gerekiyor??

Tatlım dünü bilerek öyle bıraktım vi önce li gün diyeti bozdum çünkü onun için ben 76.700 kiloydum en son tabi verdim ama yarın kesin yazarım 173 boyundayım çokta yavaş vermek istemiyorum açıkçası :S

hepinize günaydın.
Canım ben bilerek dünü hafif bıraktım bi önceki gün diyeti bozmuştum :S

Bir şey yemek isteyip de yemediğimiz zaman da kalori alıyormuşuz.bir dr dan duymuştum. O yüzden az da olsa kaçamaklarımızı yememiz lazımmış.:31: menün gayet iyi.yalnız domates , salatalık yememelisin.hormonluuuuuuu:34:

canım kahvaltıda domates salatalıkda yemezsem ne yiyim çok aç kalıyorum ozaman, domates salatalık biraz şişiriyor..

kızlar dünkü menüyü hiç yazmak istemiyorm...sabah çok güzeldi fakatt okul çıkışı velim çağırdı ve ısrarla gitmek zorunda kaldım.. ama tabağımın hepsini yemedim. her şeyin yarısını yedim akşamıda geçiştirdim
yarın tartı günü sonuncu olmaktan korkuyorumm....

slm arkadaşlar kaç gündür rezil bir şekilde yaşıyoruz ne elektrik ne su bunaldık iice çekilmez oldu buralar
e böyle olunca topiğede giremedim diyette gitt:50:
bu gün artık sıkıcam kendimi yarın liste altı olmamak için yeniden başlardaki gibi olucam bakalım şöyle bir inceledim de yeni kişiler gelmiş girmeyeli hepiniz hoş geldiniz daimi arkadaşlar da baya sıkı devam ediyor tebrik ederim valla ben boşladım biraz

emel canım saatli mi yiyip içiyorsunuz..
ama ben şimdi okul öğle arası verdi yemek yemek için eve gidiyorum.....

yok guzelim saat li falan yiyip icmiyorum ben calisiyorum Sabah 8. 30da basliyorum 10.30 gibi kahve molasi yapiyoruz bazen bu mola 11de de olabiliyor islerin durumuna bagli kahve yerine cay yapiyorum ben kendime
oglen yemegim dersen gene ayni genelde 13 30 da yiyorum ama bazen degisebiliyorda

slm arkadaşlar kaç gündür rezil bir şekilde yaşıyoruz ne elektrik ne su bunaldık iice çekilmez oldu buralar
e böyle olunca topiğede giremedim diyette gitt:50:
bu gün artık sıkıcam kendimi yarın liste altı olmamak için yeniden başlardaki gibi olucam bakalım şöyle bir inceledim de yeni kişiler gelmiş girmeyeli hepiniz hoş geldiniz daimi arkadaşlar da baya sıkı devam ediyor tebrik ederim valla ben boşladım biraz

canim sen hangi sehirde yasiyorsun?
elektrik yok su yok :26::26::26::26: nasil yapiyorsunuz peki?

Back
X