• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu sabah 77.1 :-( sadece 200 gr gitmiş :-( acaba hergün tartılmak iyi bişey değil mi yaa? :-( moralim bozuldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar başdönmem hat seviyede
Sancım var ve iyice şiştim patlar mıyım acep
Midem alt üst
Menülerim sizinki gb değil ne bulduysam yiyorum ama buraya ne yediğimi yazmam lazım
Yazmadıkça azıyorum
Tabi başdönmesi geçsin diye abuk sucuk şeyler de yiyorum
Bilmiyorum sonum ne olur ama ben yinede yazayım
Kızlar bu şeker testi için kaç saatlik açlık gerekiyor biliyormusnz

Bugün menüm şimdilik
Simit+gazoz(ewet gazoz)+çikolata

Aksam yemeginden sonra bisi yeme sabah gel demislerdi bana.
Yediklerin insulin direncini tetikleyecek seyler canim. Acken direk bunlari yersen pankreasin asiri insulin uretme ihtiyaci duyacak ve kan sekerin birden yukselmis olacak basdonmesi halsizlkk de yapar bu durum.
Gecmis olsun

Hıımm bilmiyordum çok Saol :34:

Ne güzel çok seviniyorum son zayıfladığınızı duyunca bana da nasip olur inş

Doğru söylüyorsun :26:mucize bekliyorumda da ben henüz o üretilmemiş:52:

Âmin inş

Bebekmi bilmem ama 5yasında oğlum var :16:

Hemen silicem şimdi:34:

San sünnet olmasımı. Oldu sanıyodum:17:

Cook geçmiş olsn

Bak ne güzel koşu bandın varmış ben de son günlerde ona takmış durumdayım ama komşuda var diye almıyorum :27:laf duymama adına ..
Bikaökere orda denedim süper bişey kesinlikle yap devam et

Konuyu bulabilirsem yazarım benim oğlumda öyleydi

Karbonhidrat mı yorgunluk yapıyor:26:

Yaz canım beklerim benim attığım msjlara bakarsan konuyu ordan da görürsün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım oğlum yine ateşli tek tek yazıp konulara dahil olamıyorum ama unutmayın beni diye yazayım dedim kıslarrrr

gecmis olsun canim Rabbim sifa versin

arkadaşlar merhaba. mücadelenizde başarılar diliyorum. evimde koşu bandım yıllardır boş duruyor. vertigom var. hep yorgun ve tembelim. motivasyonumu sağlayamıyorum. her tarafım selülit. 15 gün sonra kardeşimin düğünü var. hiç bir elbise olmuyor. alt bedenim çok geniş. imdaaatttt
canim 5/5 diyeti diye bi diyet var Facebook ta okumustum istersen arastir netten 2hafta cok az bi sure belki bu diyetle bi kac kilo verebilirsin ama sonrasinda dikkat etmen lazim geri almamak icin cunku sok diyetlerden sonra genelde hep fazlasiyla aliniyor

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates- salatalık, 2zeytin, 1dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: tavuk şinitzel, cacık
Ara: form çay, 1 avuç leblebi, 1 avuç fındık
Akşam: kurufasülye, yoğurt, 1dlm tb ekmeği
Spor: 1 saat aerobik
Bugün kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum.akşam ekmeği o yüZden yedim. Karbonhidratı çok azalttığım için olabilir.
menun guzel canim, bende bu hafta hep yorgunum bende artik sadece sabahlari ekmek tuketiyorum diyetetisyenim oyle soylemisti belkide karbonhidrattan olabilir

Bugünkü menüm
Sabah: domatesli peynirli tost
Öğle: sabah kahvaltımı 12 gibi yaptığım için bişey yemedim.
Akşam: Ton balıklı salata

Bugün 1,5 lt su içtim ve dayanamayıp küçük bir parça fıstık ezmesi yedim :-)

Daha gün bitmedi benim için hala çalışıyorum onun için eve gidene kadar 1,5 lt daha su ve 2 fincan 9lu çay içicem :-) sanırım bu şekilde gidersem veririm bu kiloları :-)

menun guzel canim ins verirsin tabi yeterki azimli olalim

Iyi aksamlar kizlar
Pek.ugrayamiyorum menu paylasamiyorum biliyorum
Kosturmali gunler
Bugunki menumu en.azindan paylasayim
Sabah bolca domates salatalik kirmizi vv yesil biber 2bardak sekersiz cay
Ogle bolca domates salatalik
sonra ev pogacasi yapmistim anneme 1tane sicak sicak yedim
Aksam 1 acili lahmacun ve ayran
2 lt su
Simdi kayisili form cayi iciyorum
25 mekik cekicem

bence menun guzel pohac ve lahmacun var ama asiriya kacmamissin

Bende paylaşayım menümü
Sabah tost çay 1 çikolata
Yeşil kahve
Öğlen Yarım gözleme çay
3 eti puf
Akşam Balık kızartma salata Light kola
3 eti püf
Yeşil kahve
Böyle feciii bir menü paylaşılmaz ama 😞

:52::52::52: eti puf lar cok guzelmis

Ya kızlar sizde de sabahları uyanınca ellerde ve yüzde şişkinlik oluyo mu yoksa bu bana özel bişey mi? Tiroid bezlerimin çalışmadığından şüpheleniyorum! Gerçi cuma randevu aldım gidip test yaptırcam aklıma takılmaya başladı,yüzüğüm bile olmuyo parmağıma sabahları ama akşam üzerine doğru geçiyo! Bu arada tuz falan tüketmiyorum!

benim hic basima gelmedi bilmiyorum canim
Benim menüm
Sabah
4 zeytin
2 yaprak dilim kaşar
Yarım bardak erik suyu

Ara
Bir kupa limonlu yeşilçay

Öğle
1 domates
1 kk peynir
4 kaşık çorba ekmekli (kızımdan kalan)

Ara
Bir kupa şekersiz nescafe

Akşam
2 kepçe çorba
1 kaşık mantar kavurması
2 dilim karpuz

1.5 lt su
canim sen hicbisey yememissin nasil ayakta duruyorsun

Kızlarrr geldim
Bugün çok agresiftim hatta oğluma çok kötü davrandım poposuna koluna vurdum :.( vicdan azabından ölcem neredeyse :( sebebi de çok saçma biliyorum ama benden 1 sn ayrılmk istemiyor wcye bile onunla giriyorum belim sakat bacağım tutmuyor kaldıramıyorum ve gerçekten mızmızlanıp iyice çileden çıkarına vurdum :.( Allahım ya...ben kötü anne miyim?

Menümü yazayım:
Sabah meyveli yoğurt 2 yk yulaf
Öğle yarım saç böreği
Akşam salata tavuk ızgara
Arada yarım portakal elma

Buarada biomel geçmiş olsun oğluna canım

Arkadaşlarım bırakmayalım diyetimizi olur mu?
Yeminle bunalımdayım ya fıtığım zirvesinde resmen 90lık nineler gibi yürüyorum nefret ettim kendimden:.(
Öptüm iyi geceler hanımlarrrr

gecmis olsun canim bel fitigi cok zor
cocuguna bi kez vurdun diye kotu anne olmazsin canim sonucta bizde bi insaniz bizimde bi sinirimiz var birdaha yapmazsin olur biter cocugunu al kucagina iyice saril op oda unutur

Dün akşam çok halsizdim kızlar. Yemekten sonra 1dlm karpuz, 1 dlm kavun yedim. Arkasına da 170 kalorilik çilekli dondurma yedim. Vicdan azabı çektiğim için 1500 adım (220 kalori:)) twist yaptım. Bugün porsiyonumu küçültmek için küçük yemek tabağı sipariş ettim. Kendim az koyamadığım için tabağı küçülttüm :)) bu da hala çok iradeli olamadığımı ancak inatçı olduğumu gösteriyor. Yalnız dondurmadan sonra kendime geldim.
biri dondurmami dedi :18::18::18::18:

Günaydın kızlar nasılsınız
gunaydin canim ben iyiyim cok sukur sen nasilsin?

Midem alt üst
Menülerim sizinki gb değil ne bulduysam yiyorum ama buraya ne yediğimi yazmam lazım
Yazmadıkça azıyorum

Bugün menüm şimdilik

gecmis olsun canim

Bu sabah 77.1 :-( sadece 200 gr gitmiş :-( acaba hergün tartılmak iyi bişey değil mi yaa? :-( moralim bozuldu

bence hergun tartilma canim ben cuma gunleri tartiliyorum bildirim gunu oldugu icin birde pzts gunleri tartiliyorum hafta sonu genelde kacamak yaptigim icin ne kadar aldigimi ogrenmek amacli ama hergun tartilma moralin bozulur

canim 5/5 diyeti diye bi diyet var Facebook ta okumustum istersen arastir netten 2hafta cok az bi sure belki bu diyetle bi kac kilo verebilirsin ama sonrasinda dikkat etmen lazim geri almamak icin cunku sok diyetlerden sonra genelde hep fazlasiyla aliniyor

menun guzel canim, bende bu hafta hep yorgunum bende artik sadece sabahlari ekmek tuketiyorum diyetetisyenim oyle soylemisti belkide karbonhidrattan olabilir

cocuguna bi kez vurdun diye kotu anne olmazsin canim sonucta bizde bi insaniz bizimde bi sinirimiz var birdaha yapmazsin olur biter cocugunu al kucagina iyice saril op oda unutur

gecmis olsun canim

bence hergun tartilma canim ben cuma gunleri tartiliyorum bildirim gunu oldugu icin birde pzts gunleri tartiliyorum hafta sonu genelde kacamak yaptigim icin ne kadar aldigimi ogrenmek amacli ama hergun tartilma moralin bozulur

☺Regl zamanı çikolata tatlı krizi tarçın falan kesmiyor ama çooook şükür bu kadar yemeye almadım kilo hayretteyim yani

Midem alt üst
Yazmadıkça azıyorum

Bugün menüm şimdilik

Niye ki ya alla alla git hemen Dr a canım Demir eksikliği baş dönmesi yapıyor şeker düşüklüğü de halsiz agrasif akşam yemeğinden sonra bişi yememen lazım saat başı şeker yüklemişler di bana 3 kere tokluk şekerim çok düşük çıktı az sık ye dediler ilaç yok
Çok geçmiş olsun acil baktır bence

gecmis olsun canim

Bende pazartesine kadar tartılmıcam bu defa motivesi düşüyo insanın aslında benim bugün 3. Günüm diyete başlayalı ve 3 günde 1.700gr vermişim düşününce kötü değil ama her gün tartılmamın sebebi acaba bu kadar aç kalmam işe yarıyo mu diye merak ediyorum hep. zaten mantıklı düşününce günde 1 kilo zaten kimse veremez dimi ama :-)

Sabahta eşim işe giderken tehdit etti beniiiiii :-( eğer eylüle kadar 10 kg vermessem deniz falan yok dediiiii :-( kültür turuna götürcekmiş beniiii böööhhüüü :-(

arkadaşlar merhaba. mücadelenizde başarılar diliyorum. evimde koşu bandım yıllardır boş duruyor. vertigom var. hep yorgun ve tembelim. motivasyonumu sağlayamıyorum. her tarafım selülit. 15 gün sonra kardeşimin düğünü var. hiç bir elbise olmuyor. alt bedenim çok geniş. imdaaatttt

hoşgeldin canım. azmedersen, sabredersen ve topicte devam edersen eminim istediğin kiloyu verirsin. 15 günde belki hepsini veremezsin ama, olsun yavaş yavaş verirsin bütün kilolarını. Bu arada kaç kilosun ve boyun kaç?

Birileri rica etsem bana kilo cetveli yapmayı öğretebilir mi acıba :$

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323&page=146&p=35184733#post35184733

bak canım ben buraya ayrıntılı olarak yazdım. buradan yapabilirsin

Çok kilolu değilsin biraz çabayla hop onlarda gitmiş ben yeni 2. Doğumumu taptım sezaryanlıyım kaldı kilolar yavaş yavaş gidiyor işte
Senin vermen daha kolay olacak inş
Yeşil kahve çekirdeğini tavsiye ettim tozunu alanlar içemedi çekirdek bulup deneyin bana iyi geliyo

canım senden duyduktan sonra bende yeşil kahve aldım.çekirdek olarak. tadı çok kötüymüş :) bende yeşil çayın içine 5 tane attım,birde limon sıktım tadı çok güzel oldu. Bilmiyorum tabii böyle işe yarar mı? senin bir yöntemin var mı tadını güzelleştirmek için

Kızlarrr geldim
Bugün çok agresiftim hatta oğluma çok kötü davrandım poposuna koluna vurdum :.( vicdan azabından ölcem neredeyse :( sebebi de çok saçma biliyorum ama benden 1 sn ayrılmk istemiyor wcye bile onunla giriyorum belim sakat bacağım tutmuyor kaldıramıyorum ve gerçekten mızmızlanıp iyice çileden çıkarına vurdum :.( Allahım ya...ben kötü anne miyim?

Menümü yazayım:
Sabah meyveli yoğurt 2 yk yulaf
Öğle yarım saç böreği
Akşam salata tavuk ızgara
Arada yarım portakal elma

Buarada biomel geçmiş olsun oğluna canım

Arkadaşlarım bırakmayalım diyetimizi olur mu?
Yeminle bunalımdayım ya fıtığım zirvesinde resmen 90lık nineler gibi yürüyorum nefret ettim kendimden:.(
Öptüm iyi geceler hanımlarrrr

kendini üzme canım, herkesin böyle zamanları olur.

Ben kuruyemilçiden aldım aktardsda vardır ama mutlaka çekirdek alın günde 2 kete yemekten yarım saat önce 1 yemek kaşığı bşr fincan suda 4 dk demliyorum
Şimdi iyi geceler dileyim oğlumun ateşi düştü yatıyorum çok şükür

Bu arada çok geçmiş olsun canım

Ya çekirdek kötü diil aynı yeşil çay gibi çok bekletmeden suda hop içilcek alla alla niye böyle oluyo ki ben de herşeyi içebilen biri değilim ama bunda o kötü tadı almadım
Napsakki canım ya

Herkese selamlar,bende zayıflamak istiyorum ve takımda yarışmak istşyorum:)) kuralı nedir napmamız gerek bilgi verirmisiniz.Şuan 70.8 kg yum diyetisyene gidiyorum hedefim 57 olmak diyet listelerimi uyguluyorum ama daha çok motive olmak istiyorum spor yada yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor.

Günaydın kızlar yazdıklarınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim
Bu sabah bozuk olan 2 tartı var
Birinde 75 birinde 80 çıktım
Psikolojim bozuldu yav!:(
Sanırım bu hafta cuma günü kilo bildirimi yapamayacağım şimdiden haberiniz olsun
Sabah bir parça bazlama yedim normalde 1-1.5 yiyen ben ya bir tıkandım bir içim yandı anlatamam bırak bir taneyi çeyrek yememişimdir:) tabi bu beni mutlu etti ama tartılar kafamı karıştırdı:(

Ya çekirdek kötü diil aynı yeşil çay gibi çok bekletmeden suda hop içilcek alla alla niye böyle oluyo ki ben de herşeyi içebilen biri değilim ama bunda o kötü tadı almadım
Napsakki canım ya

Çekirdek derken minik minik kırıntı gibi mi yoksa tam kahve çekirdeği mi? Haftaya alıcam bende inşallah tozunu içtim de hatırladıkça fenalaşıyorum:)

Herkese selamlar,bende zayıflamak istiyorum ve takımda yarışmak istşyorum:)) kuralı nedir napmamız gerek bilgi verirmisiniz.Şuan 70.8 kg yum diyetisyene gidiyorum hedefim 57 olmak diyet listelerimi uyguluyorum ama daha çok motive olmak istiyorum spor yada yürüyüş yapmaya hiç vaktim olmuyor.

Hoşgeldin:)
Günlük menüler sporlar yazılıyor
Cuma günleri geçen hafta bu hafta hedef kilolar yazılıyor
Birbirimizin menülerini yorumluyoruz
Bu kadar
Yaş boy çocuk durumu nasıl sizde?

Selam kızlar , nasılsınız, günaydın :80:

Günaaaydddııııınnn :)

Napsakki canım ya

ben çok mu beklettim suda acaba. az bekletip tekrar deneyeyim en iyisi :26:

Hoşgeldin canım. burada günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Birbirimizin menülerine elimizden geldiğince yorum yapıyoruz. Her cuma sabah aç karnına, wcden sonra tartılıp kilomuzu yazıyoruz. ve o hafta listeyi yapacak arkadaşa özel mesajda atıyoruz. listede sonuncu olan bir sonraki hafta listeyi yapıyor. Zaten burada bulundukça dahada iyi öğrenirsin. Cuma günü tartılıp kilo bildirimini yap. Bu hafta ilk haftan olduğu için liste altı olursun. Daha sonraki haftalar, yarışmaya dahil oluyorsun sende. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın :16:

Günaydın kızlar yazdıklarınız içimi rahatlattı çok teşekkür ederim
Bu sabah bozuk olan 2 tartı var
Birinde 75 birinde 80 çıktım
Psikolojim bozuldu yav!:(
Sanırım bu hafta cuma günü kilo bildirimi yapamayacağım şimdiden haberiniz olsun
Sabah bir parça bazlama yedim normalde 1-1.5 yiyen ben ya bir tıkandım bir içim yandı anlatamam bırak bir taneyi çeyrek yememişimdir:) tabi bu beni mutlu etti ama tartılar kafamı karıştırdı:(

Canım burda daha önceden olan bir arkadaşın yöntemini yazayım. Trendy nin yöntemiydi galiba. tam dolu olan bir damacanayı tartıyordu tartının doğru olup olmadığını öğrenmek için. Bende bu yöntemden yola çıkarak şöyle yapıyorum. 5 kiloluk açılmamış su şişesi. Yada kilosundan emin olduğum tam olan birşeyi tartıyorum. 3 kg lık tuzu tarttım mesela tam tarttı. Mutlaka öyle birşey bulabilirsin.

Günaaaydddııııınnn :)

ben çok mu beklettim suda acaba. az bekletip tekrar deneyeyim en iyisi :26:

Hoşgeldin canım. burada günlük menülerimizi paylaşıyoruz. Birbirimizin menülerine elimizden geldiğince yorum yapıyoruz. Her cuma sabah aç karnına, wcden sonra tartılıp kilomuzu yazıyoruz. ve o hafta listeyi yapacak arkadaşa özel mesajda atıyoruz. listede sonuncu olan bir sonraki hafta listeyi yapıyor. Zaten burada bulundukça dahada iyi öğrenirsin. Cuma günü tartılıp kilo bildirimini yap. Bu hafta ilk haftan olduğu için liste altı olursun. Daha sonraki haftalar, yarışmaya dahil oluyorsun sende. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın :16:

Canım yemyeşil olmıycak 3 dk yeter

Kızlar ameliaa şimdi baktım sende yapmışsın
Ya bu toplu alıntı telefonda yapılabiliyor mu? Bende yapmak istiyorum
tabii yapılıyor canım. yorum yapmak istediğin mesaja tıklıyorsun ya, hiçbirşey yapmadan aynen diğer istediğin yorumların üstüne tıklayak devam ediyorsun, zaten yukarda çoklu mesaj seçtiğin için işaret çıkıyor. en son ona tıklayıp çoklu mesaj yazabiliyorsun :) inşallah anlatabilmişimdir.

Back
X