70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam çıtırlarr uzun bi aradan sonra aranıza döndüm Allah ın izniyle liste yapılıyor mu yapılıyorsa kime msj atmam gerekiyor balayından yeni döndüm işlerim yoğun uğrayamıyorum ama işleri toparlayıp gelcem tekrardan liste altına atın beni emi unutmayınn kilo bildirimim;

başlangıç: 69.7
bu hafta: 65.1
hedef: 60 kg inşaAllah :72:

Menün çok güzel. Ben de şuanda nesfit yiyorum:)) benim ilk hedefim 65 e çokyaklaştın. Tebrik ederim seni.
tesekkur ederim canim ins sende biran once ulasirsin hedefine

Bugünkü menü:
Sabah: 1 haşl. Yumurta, peynir, domates, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çaylar
Öğle: ezogelin çorba ( etli pide vardı yemedim)
Ara:ayran, form çay, leblebi
Akşam: 1 kase sütlü nesfit
Spor: 45dk koşu bandında yürüyüş, 15 dk koşu
Dün akşamın acısını çıkarttım bugün.
:42::42::42:
Slm kızlar
Sevinsemiydim bilemedim sanırım üzüldüm hiçbir saglık problemim yok
Sanırım panik atak olmuşum
Depremden çok etkilendim
Ne yapacağımı bilmiyorum
Çok ileri seviyede değilim
İlaç istemiyorum
Vertigomda büyünden artmış yani baş dönmelerim

Diyete devam etmek istiyorum
Sizce gücüm yeterimi
:43::43::43:
diyetine tabiki devam et canim hem bu senin sagligin icin gerekli

Dün sabah 69,8i görmüşken, bugün yaptığıma bakın kızlar yaa: ( hatta beni azarlayabilirsiniz bile))):
1-domates, kk peynir, biraz ekmek 4 zeytin, çay (Aslında sabah iyi başlamıştım)
2- tek şekerli çay. Yarım form bisküvi
3- patlıcan salatası ve 4 kaşık kıymalı bezelye yemeği
4- Tekirdağ da yaparlar: mercimekli köfte harcını asma yaprağına beşgen sarıp pişirdim :) saat üç gibiydi-bir tabak yedim, daha doymamış olmalıyım ki mutfak araştırması yapıp 2 tuzlu kurabiye, 6 uzun kepekli galeta, 1 şeftali, 2 kaşık nutella ve bir çay tabağı hanımeller bisküvi yedim:(
5- saat 6 da, sütlü kahve
6- az önce de kayısı ve kiraz

:(
:20::20::20::20::20::4::4::4::4::4: hic olmamis canim hic
Menümü de paylaşayım
Sabah
Çok az peynir

Ara
1 elma

Öğle
Yarım kepçe çorba

Ara
2 kaşık yoğurt

Akşam
Biraz salata
Karpuz

Midem hala rahatsız ancak bu kadar yiyebildim
valla nasil ayakta duruyosun hayret ediyorum

kızlar bende diyete başlayalı 10 gün oldu 1300 kalorilik diyet yapıyorum ve hergün spor yapıyodum 800 kalori yakacak kadar geçen çarşamba 79.1 dim bu çarşamba 76.3 ama bugün spor yapamadım :( ve dondurma yedim kendimi çok kötü hissediyorum yarın 2 katı spor yapsam ve daha az yesem telafi edebilir miyim acaba :(
cok guzel canim 2.8 kg cok guzel bence

İlk bildirim benden gelsin:
Başlangıç 14 nisan 76.6
Geçen hafta: 70.9
Bu hafta: 70.9
Giden:yok
Toplam giden: 5.7
Hedef: 65
Duraklama dönemine geçtim. O direnirse ben de dşrenirim. Hep o kaçamaklar yüzünden galiba. Bu hafta daha dikkat edicem
yilmak yok canim
Gunaydin.arkadaslar :)

Bildirimler bana lutfen ;)

Bende uapiyim
Baslangic 15 04.2014
Baslangic kg 75
Gecen hafta 72.4
Bu hafta 72.2
Giden 0.2 kg
Toplam giden 2.8 kg
Hedef 69

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tebrikler canim

Baslangic. 1 Nisan 2014
Gecen hafta 73,5
Bu hafta 73
Giden. 500gr
Baslangic. 81,5
Hedef. 65
Toplam giden. 8,5

Yagmurlum istim mesaj atamıyorum burdan alır mısın?
tebrikler canim

Günaydınlar herkese
Başlangıç Tarihi: 30.05.2014
Başlangıç Kilo :69.8 kg
Bu hafta :68.8 kg
Giden :1 kg
Hedef: :57 kg

İşyerindeki yoğunluktan dolayı bu hafta sizleri takip edemedim. Benim ufaklık sebebiyle yarım gün çalışıyorum 12 de evde oluyorum. Evde bebiş etkilenmesin diye neti kapattırdım:)
1 haftadır tartılmadım. Cumayı iple çektim açıkçası. Tam 1 kilo vermişim. 1hafta oldu diyete başlayalı. Zorlanmadım dersem yalan olur.Arada kaçamaklarım oldu:) Bebişimi çok sık emzirdiğim için canım tatlı abur cubur acayip çekiyor. Bu hafta daha dikkat edicem. Temmuz sonu tatil planımız var.Hızlı vermem lazım tatile kilolu çıkmak istemiyorum.Aslında sıkı diyet yapsam emzirmeyle birlikte çok hızlı veririm ama şu boğazımı tutamıyorum:(
:nazar::nazar::nazar::nazar:

Herkese Günaydın:3:

Kilo Bildirimim

Başlangıç Tarihi: 03.02.2014
Başlangıç:78
Geçen hafta:66,6
Bu hafta:65,8
Giden:800
Toplam giden:12,2
Hedef :55

:21::21::21::21::21:
:46::46::46::46::46::46:
O kadar bunaldım ki bulunduğumuz yerden anlatamam bir de yaşadıklarım iyice bıktım ve yemek yemeye dönüyorum sanki sıkıntı stresten :(

Mesajımı attım ama burayada yazayım
Tartılar bozuk derken 80 çıktığımda üstüm kat kat (Ankara buz) çıkarıp tarıldım 77.8 yani değişen bir şey yok tartı bozuk dicem Eren'i 18 kg çıkarmıştı şimdi onu 15.7-8 çıkarıo demek ki doğru dedim artık

Başlangıç 02.05.2014

Hedef 65

Geçen hafta 77.8

Bu hafta 77.8

Bıktım ay bi 75 bile göremedim :(

moralini bozma canim ins ilerleyen zamanlarda gorursun 75i ama yilmak yok

Kilo bildirimim
Başlangıç Tarihi 19 Mayıs 2014
Başlangıç kilo 75
Geçen hafta 73.9
Bu hafta 73.2
Giden 700gr
Toplam giden 1.8
Hedef 63
Çok yavaş veriyorum kızlar. Böyle devam ederse 1 sene sürecek galiba.

:46::46::46::46: canim haftada 1kilo vermen cok guzel bence hizli verirsen gidenlerinde gelmesi bi o kadarda
hizli olur
ben en sona kaldım galiba kızım izin vermedi zor şartlar altında yazıyorum

baş.tarihi : 23.05.2014
başlangıç : 72.2
geçen haf.: 71.7
bu haf. : 70.9
giden : 800
top. giden : 1.3
hedef : 55
:46::46::46::46::46:
Umarım doğru yapıyorumdur kilo bildirimini,ilk haftam olduğu için yanlış bişey varsa düzeltin olur mu?

Başlangıç: 02.06.2014
Başlangıç kg: 78.7
Bu hafta: 76.8
Toplam giden: 1.9
Hedef: 65

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Slm kızlar bugün çok yoğunum pek duramıycam ama herkesi tebrik ediyorum şimdiden liste güzel olucak belli
Baş tar 21.04.14
Baş kilo 74.9
Geç haf 70.5
Bu haf 69.8
Bu haf giden 700
Top giden 5.1
Hedef 58

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:46::46::46::46::46:
selam çıtırlarr uzun bi aradan sonra aranıza döndüm Allah ın izniyle liste yapılıyor mu yapılıyorsa kime msj atmam gerekiyor balayından yeni döndüm işlerim yoğun uğrayamıyorum ama işleri toparlayıp gelcem tekrardan liste altına atın beni emi unutmayınn kilo bildirimim;

ohoho bizim yeni gelin gelmis ayy kiz nerelerde kaldin sen, nasil gecti dugunun islerini bitirde gel anlat bakalim

selam herkese bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:70.9
bugün:70.5
giden:400 gr
:46::26::26::26::26:

tesekkur ederim canim ins sende biran once ulasirsin hedefine

:42::42::42:

diyetine tabiki devam et canim hem bu senin sagligin icin gerekli

:20::20::20::20::20::4::4::4::4::4: hic olmamis canim hic

valla nasil ayakta duruyosun hayret ediyorum

cok guzel canim 2.8 kg cok guzel

yilmak yok canim

tebrikler canim

Evet iyi gitti bakalım canım umarım böyle devam eder ama yağmur sebebiyle spor yapamıyorum o yüzden korkuyorum veremezsem diye

Arkadaşlar kilo bildirimlerini forumda yapıyoruz dimi? Sanki birine özel mesaj yolluyoruz gibi bir izlenim uyandı bende yanlış bişey yapmayım sonra :-)

bende kilo bildirimi yapıyorum ilk defa :)

başlangıç tar: 28.05.2014
baş kilo:79.1
bu çarş:76.3
bugün:76
hedef:62

:) :)

tebrikler canim

ohoho bizim yeni gelin gelmis ayy kiz nerelerde kaldin sen, nasil gecti dugunun islerini bitirde gel anlat bakalim

canımmmm nabersin eskilerden birini görmek ne güzel :21::21: düğün çok güzeldi balayı ondan da güzeldi ama iş hayatı :37: bak gelin oldum ama kilo alıp gelmedimm hatta 64.7 oldun iki gün önce ama bu sabah 65.1 i görünce de mutlu oldum :1: sizleri çok özledim selibelimmm yaa :21:

Merhaba arkadaşlar
Kilo veren çıtırlara kocamaaaaaan :16: yolluyorum
Ben bu hafta tartılmayacağım kilo almadım onun farkındayım ama tartılıp birazcık verdiğimi görünce gevşiyorum motivasyonum bozuluyor bir kereden bişey olmaz havasına giriyorum ve bu bir kerenin arkası da gelmeye başlıyor. yerimde sayıp duruyorum
Bir de böyle deneyeceğim haftaya kadar tartıya çıkmayı yasakladım kendime

Arkadaşlar kilo bildirimlerini forumda yapıyoruz dimi? Sanki birine özel mesaj yolluyoruz gibi bir izlenim uyandı bende yanlış bişey yapmayım sonra :-)

Evet yolluyoruz yağmurlu arkadaşa göndermen lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende bugünkü menümü paylaşıyorum bakın ideal mı fazla mı yazarsanız çok sevinirim

sabah
1 kase corn flakes
ara öğün
2 tane mısır patlağı
öğlen
2 tane grissini
ara öğün
1 elma
akşam
taze fasülye yemeği
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
salata
sonra da acıkırsam 1 elma daha yerim nasıl sizce ?

Evet canım bildirimleri özel mesaj olarak yolluyoruz bu hafta listeyi yağmurlu arkadaşımız yapıyor ona mesaj atmalısın:34:

kızlar bende bugünkü menümü paylaşıyorum bakın ideal mı fazla mı yazarsanız çok sevinirim

sabah
1 kase corn flakes
ara öğün
2 tane mısır patlağı
öğlen
2 tane grissini
ara öğün
1 elma
akşam
taze fasülye yemeği
salata

Canım öğle yemeğinde daha besleyici şeyler yiyebilirsin ara ve akşam menün gayet güzel

canımmmm nabersin eskilerden birini görmek ne güzel :21::21: düğün çok güzeldi balayı ondan da güzeldi ama iş hayatı :37: bak gelin oldum ama kilo alıp gelmedimm hatta 64.7 oldun iki gün önce ama bu sabah 65.1 i görünce de mutlu oldum :1: sizleri çok özledim selibelimmm yaa :21:

Hoşgeldin taze gelin :16: sana bir ömür mutluluklar dilerim. Bu arada kilo almadığın için seni tebrik ederim

Hoşgeldin taze gelin :16: sana bir ömür mutluluklar dilerim. Bu arada kilo almadığın için seni tebrik ederim

hoşbulduk canımmm çok teşekkür ederim amin inşaAllah :16: evlilik stresinden sanırım balayında da o kadar yememe rağmen almadım :1: ayrıca ben seni tebrik ederim 14 kilo büyük bi farktır vücudunda eşin veya çevrenin tepkisi nasıl ne diyorlar seni böyle görünce?:40:

Hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim :) ne güzel kilo almamışsın. Bu arada evet yine her hafta sonuncu kişi yapıyor listeyi. Bu hafta yagmurlu_ist arkadaşımız yapıyor

selam herkese bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:70.9
bugün:70.5
giden:400 gr

Tebrikler :)

bende kilo bildirimi yapıyorum ilk defa :)

başlangıç tar: 28.05.2014
baş kilo:79.1
bu çarş:76.3
bugün:76
hedef:62

:) :)

Tebrikler :) süper nasıl başardın

sabah
1 kase corn flakes
ara öğün
2 tane mısır patlağı
öğlen
2 tane grissini
ara öğün
1 elma
akşam
taze fasülye yemeği
salata

Sanki az gibi geldi bana ama :)

Hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim :) ne güzel kilo almamışsın. Bu arada evet yine her hafta sonuncu kişi yapıyor listeyi. Bu hafta yagmurlu_ist arkadaşımız yapıyor

hoşbulduk canımmm :16: msj attım yağmurluya bu hafta liste altıyım ama haftaya yarıştayım bende sizinlee :1: evet almadım ama vermem gereken kilolarım var tatlımm o yüzden sıkı tutmam lazım bu sefer :1: sen napıosun bakalım görüşmeyeli topikte ne var ne yok eskilerden ses var mı?
:6:

Tebrikler :)

Tebrikler :) süper nasıl başardın

Sanki az gibi geldi bana ama :)

az yemeye çalışıyorum 1200 1300 kalori arası yiyorum tatlı yemiyorum pasta börek vs yemiyorum ve günde 800 kalori yakacak kadar spor yapıyorum tempolu yürüyüş kondisyon bisikleti vs.
bide günde 3 fincan mate yeşil çay karışımı içiyorum yemeklerden önce vericem umarım 14 kilo var daha :)
bu arada kesinlikle nar çiçeği demleyip için çok fazla ödem attırıyo :)

benimde kilo vermem lazım arkadşlar.şu an 78 kiloyum.tedaviye başladım 74 kilo ile..daha da alıcam sanırım..şu an iki aylık ara verdim...neler yapabilirim?

Back
X