70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar cumaya ben mi kova01 mi hazırlıyo listeyi?
Buarada yarın merkezdeki evimize gidiyoruz burada diyeti dağıttım inşallah orada toparlayacağım:(
Düşünün bugün 4-5 lokum yedim gerisini hiç söylemeyeyim :(

Menümü paylaşayım arkadaşlar
Sabah: 1 dilim tost ekmeği üstüne labne peyniri

Ara: az şekerli türk kahvesi ve 1 adet bisküvi

Öğlen: yarımdan daha az simit

Ara: 1 paket eti Form bisküvi ( hani şu sunta gibi olanlardan :-) ) ve yağsız sütle yapılmış latte

Akşam: bir kibrit kutusu kadar tulum peyniriyle yapılmış salata ve 1 dilim kepek ekmeği

Gün içinde 1 lt den biraz fazla su,1 fincan 7 otlu çay içtim ve yaklaşık 10 km tempolu denebilecek gibi yürüdüm kızlar :-) şimdi salatayı biraz eritince 50 tane mekik çekicem :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Maşallah canım ya maşallah benim 1 ayda verdiğimi bir haftada vermişsin resmen :) ama listelerine baktım hakikaten bişi yemiyorsun bu şekilde devam edebilirsen 2 aya kalmaz mezun ederiz seni ;)

Inşallah cânim ya, bıktım kilolu olmaktan. Bir haftada hızlı kilo vermiş olabilirim ama diyete yeni başladığım içindir, biliyorsun ilk zamanlar fazla kilo gidiyor. Bir de geceleri emziriyorum , artı faktör tabi benim için.
Yalnız şöyle bir sorunum var, evde durunca aklım hep yemekte, ben de yemek düşünmemek için kendimi sokaklara attım resmen geziyorum çocuklarla..

Son düzenleme:
Kizlar bwn bugun hastanelik oldum.bagirsakta mikrop cikti. Enfeksiyon olmus.cok su ve tuz kaybettigim icin bol tuzlu sekerli gidalar yemem gerekiyormus Verdigim 200 gr di oda 2 sise serum ve aldigim takviyelerden dolAyi kat be kat geri gelcek
Menu paylasimi yapamicam bir sure

Kizlar bwn bugun hastanelik oldum.bagirsakta mikrop cikti. Enfeksiyon olmus.cok su ve tuz kaybettigim icin bol tuzlu sekerli gidalar yemem gerekiyormus Verdigim 200 gr di oda 2 sise serum ve aldigim takviyelerden dolAyi kat be kat geri gelcek

Çok çok geçmiş olsun! İnşallah hemencik düzelir iyileşirsin!

Çok geçmiş olsun Cnm :(

Geçmiş olsun, sonuçta vücudunun açığını kapatmış olacaksın bu yüzden kiloyu düşünme şimdi, önemli olan sağlık canım

Çok geçmiş olsun önce sağlık canım iyi ol sonra devam edersin inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar cumaya ben mi kova01 mi hazırlıyo listeyi?
Buarada yarın merkezdeki evimize gidiyoruz burada diyeti dağıttım inşallah orada toparlayacağım:(
Düşünün bugün 4-5 lokum yedim gerisini hiç söylemeyeyim :(

Sadece 4-5 mı?
Ben bugün bitdin diye saymadan yedim bütün lokumları. Bı poşet daha vardı gorumcemde verdim rahatladım. Evde olunca tutamıyorum kendimi hic

Inşallah cânim ya, bıktım kilolu olmaktan. Bir haftada hızlı kilo vermiş olabilirim ama diyete yeni başladığım içindir, biliyorsun ilk zamanlar fazla kilo gidiyor. Bir de geceleri emziriyorum , artı faktör tabi benim için.
Yalnız şöyle bir sorunum var, evde durunca aklım hep yemekte, ben de yemek düşünmemek için kendimi sokaklara attım resmen geziyorum çocuklarla..

Ben de ilk 15 gunde 4,2 vermiştim. Ben de emziriyorum. Sonra öyle devam etmedi tabi. Listemin de disina çıktım cok. O ilk kilo verişden sonra rahatladım ya motivasyon da düştü rahat takılıyorum. Sen dd aynı hataya düşme sıkı tut.

Bir de cocuklar kac yasında? Benimkiler biri 14 aylik digeri 3 U doldurmak üzere. Nasil geziyorsunuz? Benim cesaretim yok evdeyim hep.

Gecmis olsun canım. Belki de bir diyetisyen eşliğinde devam etmelisin hi?

Sadece 4-5 mı?
Ben bugün bitdin diye saymadan yedim bütün lokumları. Bı poşet daha vardı gorumcemde verdim rahatladım. Evde olunca tutamıyorum kendimi hic

Ben de ilk 15 gunde 4,2 vermiştim. Ben de emziriyorum. Sonra öyle devam etmedi tabi. Listemin de disina çıktım cok. O ilk kilo verişden sonra rahatladım ya motivasyon da düştü rahat takılıyorum. Sen dd aynı hataya düşme sıkı tut.

Bir de cocuklar kac yasında? Benimkiler biri 14 aylik digeri 3 U doldurmak üzere. Nasil geziyorsunuz? Benim cesaretim yok evdeyim hep.

Gecmis olsun canım. Belki de bir diyetisyen eşliğinde devam etmelisin hi?

Hatun moralimi düzeltiyorsun teşekkürler :)
Ama yarından tezi yok diyete dvm tmm mı?

Çok geçmiş olsun cnm
Sağlığına dönde diyete yine devam edersin takma :34:

Hayırlı pazarlar kızlar
Hiçbir şekilde motive olamıyorum başım dönünce herkes kızıyor bissürü yiyecek yedirtiyor eşim
Bu şekil olacak bilemiyorum ya
Dün yatılı misafirim vardı bu aksam düğün var bi yakınımın uff artık dinlenmek istiyorum
Ilk buraya girdiğim hafta birinci olmuştum sanırım bu sefer olmicak ya
Kesinlikle içimde ufacık bir azim yok
Yediklerimi azalttım şimdilik
Kötüleşince yiyorum ama az az
Gece yememeye çalışıyorum
Ama tabi ben burda sonuncu olururum :43:

Hayırlı pazarlar kızlar
Hiçbir şekilde motive olamıyorum başım dönünce herkes kızıyor bissürü yiyecek yedirtiyor eşim
Dün yatılı misafirim vardı bu aksam düğün var bi yakınımın uff artık dinlenmek istiyorum

Canım bozma moralini lütfen şu baş dönmelerin bi geçsin ondan sonra tekrar başlarsın biraz ara ver kendine olmassan şu düğünü de atlat ondan sonra kendini toparlamaya başla bence ;-)

Hayırlı pazarlar kızlar

Canım bence sen önce sadece abur cubur yemeyerek başla, bünyeni yavaş yavaş alıştır. Zaman geçtikçe yöntem değiştirirsin. Örneğin 1 hafta yarım saatlik yürüyüş eklersin, bir hafta ekmeği azaltırsın gibi. Yavaş yavaş gitsin kilolar ama sağlıklı bir şekilde gitsin. Moralinide yüksek tut canım. Sonunda başaracaksın ben eminim

Kızlar ben okurken çok eğlendim aynı beni anlatıyodu sizde eğlenirsiniz belki diye sizlede paylaşayım dedim :-)

Eklentiler

• $1402244916925.webp
    $1402244916925.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 49
Bugün pazar diye sanırım boş kalmış...
Rosewind geçmiş olsun inşallah ve inşallah diyetine devam edip istediğin kiloya ulaşırsın

Bugün güne coşarak başladım ama toparlıyorum şuan

Sabah
Çeyrek bazlama 2 köfte kızarmış yumurta domates salatalık

Arada cevizli sucuk 1 parmak uzunlukta
1 avuç yer fıstığı
1 kase karışık kuruyemiş
3 lokum

İkindi yani saat 4 de barbunya yedim kaşıkla bi kase dolusu

4 den beri su içiyorum 2 Lt oldu yatana kadar 3-3.5 Lt içerim

Bundan sonra iZleyeceğim diyet listesi var 19 Haziran'da düğün var ve bi elbiseye girmem lazım:(

Kızlar iyi akşamlar
Menümü paylaşıp dinlenmeye geçeceğim sabahtan beri temizlik yapıyorum yorgunum hem de çooooook
Sabah
4 zeytin
Yarım kaşık kadar ufalanmış peynir
Bir bardak portakal suyu

Ara
Bir kupa nescafe

Öğle
Yarım pide
Salata
Ayran

Ara yok

Akşam
Izgara et küçük bir parça
Domates
Salatalık

merhaba kzılar bana yardımcı olabilir misiniz ya spor salonuna bügün yeni kayıt yaptırdım normalde toplu olana katılcktım ama hoca hiç faydası olmaz dedi grubun en arkasına geçip öyle yakalayabildini yaparsın dedi gel ben seni aletlerle beraber çalıştırım böylesi daha ii olur dedi yardımcıda olucak mış sizce aletlerle çalışmam ii mi olur ya ....
:53::53:

kızlaar bugünkü menüm

sabah
bi parça beyaz peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara
kuru kayısı
1 tane mısır patlağı
öğlen
1 kase karpuz
akşam
1 tane haşlanmış patlıcan
çoban salata
tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmek
ara
küçük bi tabak irmik tatlısı(şekersiz üstüne 1 yemek kaşığı dondurma koydum)

şimdi canım bişey yemek istiyo ya ne yesem ki ? saatte geç oldu ?

Son düzenleme:
Back
X