70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tatlim bikac kere daha uygun kiyafetler giyersen fark.kapanir cok rahatsiz oluyorsan ya kozmetik urun.alican yada solaryum. Ben ikinci saydiklarimi pek onermiyorum ama senin rahatsizlik derecene gore degisir ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya otobronzerim varda kullanmak istemiyorum solaryumda düşündüm ama bilmiyorum ne yapıcam kızarıklık gecsinde bakalım renk farkı ne olacak :( teşekkür ederim canım bu yağmurlu havada ankara gibi yerde nasıl böyle yandım pes bana zaten :(

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: fırın tavuk( 1 parça), cacık
Ara: 1avuç badem
Akşam: tavuk mantar sote, ayran, salata
Ara: soda, ayçekirdeği, light kola ( arkadaş depresyondaydı ben de gazabına uğradım, bi başlayınca bırakılmıyor ki)
Spor: merdiven inip çıktım nöbetçiyim çünkü:((

Ya otobronzerim varda kullanmak istemiyorum solaryumda düşündüm ama bilmiyorum ne yapıcam kızarıklık gecsinde bakalım renk farkı ne olacak :( teşekkür ederim canım bu yağmurlu havada ankara gibi yerde nasıl böyle yandım pes bana zaten :(

Bana da eskiden olmuştu. O duyguyu iyi bilirim. Küçüktüm eve gider gitmez keselendim bir umut:)) nafile. Yanan yerlerimi kapatıp geri kalan yerlerle güneşlendim. Yine boş. Canını sıkma, takma kafana

Bana da eskiden olmuştu. O duyguyu iyi bilirim. Küçüktüm eve gider gitmez keselendim bir umut:)) nafile. Yanan yerlerimi kapatıp geri kalan yerlerle güneşlendim. Yine boş. Canını sıkma, takma kafana

peki yapıcak bişey yok zaten :( ne kadar zamanda geçti canım seninki ?

Karpuz hem tatlı ihtiyacimi alıyo :) bide ben yemeklerden önce mate Yeşilçay karıştırıp demliyorum günde 3 fincan içiyorum tok tutuyo yemek yiyemiyosun zaten :) bide metabolizmayi hızlandırıyo eğer vücudunda ödem varsa da aktardan nar çiçeği al demle iç acayip ödem artırıyo ben başlayalı 13 gün olmuş 79.1 den 75.7 ye düştüm inşallah 1 ay dolduğunda 73 u gorebilirim :)

ayyyttt :18::18::18::18::18::18: şimdi tam kontrol ettim hesapladım2.247 kcal yaptım ya 247 kalori fazla tüketmişim :( ya bu arada nar çiçeği çayı dicem dimi aktardan alırken ben yeşil çay tükediyodum nar çiçeğini ilk defa duydum ya :27::27:

ayyyttt :18::18::18::18::18::18: şimdi tam kontrol ettim hesapladım2.247 kcal yaptım ya 247 kalori fazla tüketmişim :( ya bu arada nar çiçeği çayı dicem dimi aktardan alırken ben yeşil çay tükediyodum nar çiçeğini ilk defa duydum ya :27::27:

evet canım nar çiçeği diye iste yok derse hibiskus de çok işe yarıyo mate de tok tutuyo :)
ben 1200 kalorilik diyet yapıyorum bide her yediğimi anında yazıyorum geçmemek için kalori hakkım bitmişse yemiyorum

Ya spor yapamayinca kendimi çok kötü hissediyorum sanki azıcık yesem de 100 kilo alıyorum gibi hissediyorum :) yağmur yüzünden de yapamadım işte :( bide bu amele yanigim nasıl geçecek ya ben bütün yaz böyle mi gezicem :((

Yok canım sende o ööle kalıcı olmaz bi kaç duştan sonra geçer biraz keee yaparsın yanık iyileşince olur biter :-)

Yok canım sende o ööle kalıcı olmaz bi kaç duştan sonra geçer biraz keee yaparsın yanık iyileşince olur biter :-)

ay saol canım ya valla acayip takıntı yaptım yaz okulum var nasıl gitcem diye düşütüyodum 20 gün sonra :)

beni bugün akşam gezmesi yaktı ya :(

diyetteyim de yeme :) :) ben bugün 1 tencere sarma yaptım tatlılar yaptım ama hiç yemedim 3 tane sarma yedim :) yediğin her lokmada zayıflayıp ne kadar güzel olacağını düşün :) o zaman iştah falan kalmaz çok sıkıldım ben kilolu olmaktan herkes çok güzelsin biraz kilo versene diyo :( 3 ay sonra görecek herkes acayip hırs yaptım sende öyle düşün :)

Son düzenleme:
Kızlar bugün cesaretimi toplayıp dışarı çıktım ama resmen sol bacağıma felç indi yürüyemedim arkadaşımla 2-3 mağaza bakalım dedik ben oturdum ark kıyafetleri getirdi :(
İnşallah iyileşirim kızlar bu fıtık beni perişan etti:(

Buarada tek tek okudum kızlar

Sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz

Sibelin sanırım yanığı var Ankara'da bu havada yandım demişsinde öğlene kadar hatta 3e kadar bildiğin günlük güneşlikti yanılır yani ama çok geçmiyor o amele yanığı fakat tam güneşlenirsen tatile falan gidip bayaa geçer o bariz çizgi;)

Aliefe 79.8 ise en düşüğü ben karıştırdım seni birileriyle:( ama olsun inş 6 lıları göreceğiz

Kızlar bugün cesaretimi toplayıp dışarı çıktım ama resmen sol bacağıma felç indi yürüyemedim arkadaşımla 2-3 mağaza bakalım dedik ben oturdum ark kıyafetleri getirdi :(
İnşallah iyileşirim kızlar bu fıtık beni perişan etti:(

Buarada tek tek okudum kızlar

Sanırım yeni gelenler var hoş geldiniz

Sibelin sanırım yanığı var Ankara'da bu havada yandım demişsinde öğlene kadar hatta 3e kadar bildiğin günlük güneşlikti yanılır yani ama çok geçmiyor o amele yanığı fakat tam güneşlenirsen tatile falan gidip bayaa geçer o bariz çizgi;)

Aliefe 79.8 ise en düşüğü ben karıştırdım seni birileriyle:( ama olsun inş 6 lıları göreceğiz
O fitk bende de var. Ara ara yokluyo ama senin gbi gecen sene oldum. Hemde nikahkma 1 hafta kala.dr acilen fizik tedavi dedi annem" dr hanim haftaya nikahi var fizik tedavi suresini bekleyemez ayag A kaldirin biranonce" demisti :)
Igneler igneler sonra gecti. Simdi ara sira yokluuo.

diyetteyim de yeme :) :) ben bugün 1 tencere sarma yaptım tatlılar yaptım ama hiç yemedim 3 tane sarma yedim :) yediğin her lokmada zayıflayıp ne kadar güzel olacağını düşün :) o zaman iştah falan kalmaz çok sıkıldım ben kilolu olmaktan herkes çok güzelsin biraz kilo versene diyo :( 3 ay sonra görecek herkes acayip hırs yaptım sende öyle düşün :)
Supersin. Cok azimlisin masallah.bole dewam et.

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğle: fırın tavuk( 1 parça), cacık
Ara: 1avuç badem
Akşam: tavuk mantar sote, ayran, salata
Ara: soda, ayçekirdeği, light kola ( arkadaş depresyondaydı ben de gazabına uğradım, bi başlayınca bırakılmıyor ki)
Spor: merdiven inip çıktım nöbetçiyim çünkü:((
Aksamki ara olmasa super menu kova

Bende dun indirdim yazdim. Ama beni bugjnlerde dikkate almamak lazim yatiyorum. Hastalikdan dolayi canim bisryde istemiyo 800 kalori almisim.bakalim ilerlryen gunlere

herkese günaydın,

mutlu, sağlıklı ve iradeli birgün olur inşallah...

Son düzenleme:
Tebrik ederim, kaç günder bir kontrole gidiyorsunuz acaba ? Bende diyetisyene gitmek istiyorum aslında ama hiç güvenim yok onlara nedense :31:

canım; haftada 1 kontrole gidiyorum,daha öncede doğum sonrası gitmiştim ve fazla kilolarımı vermiştim,şimdide gidiyorum,yani ben faydasını görüyorum,sürekli üstümde bir kontrol olması iyi oluyor,yoksa kendim çok kaçırıyorum

Sevgili zayıflama yolunda birlikte yürüdüğüm arkadaşlarım ben pazara kadar yoğum çünkü tatil zamanı
Tartılabilirsem cuma bildirim yapıcam
Ancak açık büfe kendimi nasıl tutarım kaç kilo alırım bilemiyorum 😝nefsimi yener bol bol yüzüp gelirim inş
Allah'a emanet olun yazamazsam beni unutmayın 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X