- 13 Eylül 2009
- 1.784
- 77
- 163
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepimizin öyle ya alışmışız çok yemeyebenim en uzun süren diyetim 3 gündü
bu sefer rekor kırdım bırakmıcam 15 gün dayandım bi 50 gün daha dayancam hapisanedekiler gibi çizgi çekiyorum her geçen güne
![]()
Kızlar bugün çok ama çooook mutluyum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Bugün tartıldım 69,7 yi gördüm. Sevinçten ağlayabilirim. 69 u gördüm ya ölsem de gam yemem. Burası olmasa bu kadar motive olamazdım. Bir de günlükliste yazmak ilk başta saçma, angarya geliyordu zaten biliyorum ne yediğimi diyordum ama hakkaten çok etkili oldu. Kaçamakları dahi yazın bence bir müddet sonra eliniz o kaçamağa giderken vicdan azabı duymaya başlıyorsunuz. Yani bende öyle oldu. Şimdi bu kaçamağı hangi yüzle yazacağım diyip bazen yemekten vazgeçiyordum. Bu arada internetten mayo siparişi vermiştim 42 beden. Giydim büyük geldi. Hemen geri gönderdim 38 bedenini istiyorum dedim. 65 e düşersem içine girebilirim sanırım. Spordan dolayı da vücudum sıkılaştı baya. Göbek gitti nerdeyse. Ayy sevinçten çenem düştü resmen![]()
Bence daha fazlası hem bıktırır uzun vadede hem de sürekli yorgun gezersin.
Benimde aynı valla artık tak dedi canıma kilolar utanır oldum sokakta gezmeye millet göbeğşme popoma bakıyo gibi hissetmeye başladım ilk kez adam akıllı diyet yapayım dedim![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bugün çok ama çooook mutluyum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Bugün tartıldım 69,7 yi gördüm. Sevinçten ağlayabilirim. 69 u gördüm ya ölsem de gam yemem. Burası olmasa bu kadar motive olamazdım. Bir de günlükliste yazmak ilk başta saçma, angarya geliyordu zaten biliyorum ne yediğimi diyordum ama hakkaten çok etkili oldu. Kaçamakları dahi yazın bence bir müddet sonra eliniz o kaçamağa giderken vicdan azabı duymaya başlıyorsunuz. Yani bende öyle oldu. Şimdi bu kaçamağı hangi yüzle yazacağım diyip bazen yemekten vazgeçiyordum. Bu arada internetten mayo siparişi vermiştim 42 beden. Giydim büyük geldi. Hemen geri gönderdim 38 bedenini istiyorum dedim. 65 e düşersem içine girebilirim sanırım. Spordan dolayı da vücudum sıkılaştı baya. Göbek gitti nerdeyse. Ayy sevinçten çenem düştü resmen![]()
kızlar selamlar bende tam 70 kiloyum aranıza katılmak istiyorum çünkü bende bıktım artık bu kilolardan. bide benim kilolar direk göbek ve popo. artık güzel şeyler giyinip biyere gitmek istemiyorum![]()
beni de aranıza alır mısınız ben 24 yaşında 155 boyunda 73 kiloyum
Öyle yapayım madem :) 15 gün oldu bugün tam diyete başlayalı 2 gün spor yapamadım sadece hergün 800 kalori yakacak kadar spor yapıyorum ama arkadaşım hergün daha fazla yapmalisin dedi öyle mi![]()
Kutlarım seni Allah bana da nasip etsin inşallah amin:)
Buarada bilgisayarım yok anca telde hazırlayabilirim sen hazırlarsan daha sağlıklı olur sanırım:) ayrıca ince düşünceliliğin için çok teşekkürler:)
Allah'ım cümlemize istediği kiloyu nasip eyle amin :)
Kaçamakları yesen de yaz. Bir müddet sonra yazmaya utanır olup dikkat etmeye başlıyorsun. Ya da ben kaçamak yaptığımın ertesi günü hafif yiyorum, nesfit gibi mesela . Dengeliyor.Kova bile sorucam kacamakları yazın demişsiniz ya aslında yazmamamız anormal ama ya canınız çekersebnm aklıma hep bu geliyor sonrada menü paylaşmıyorum busefer herşey iptal oluyor
çook sevindim canım tebrikler
Hoşgeldiniz kızlar
Bence gayet iyi spor yapıyorsun canım. Daha fazlası olimpiyatlara hazırlanmak falan olur herhalde
Bu arada senin tavsiye ettiğin nar çiçeği çayı varmış evde, başka bir arkadaşa hibisküs dediğinde anladım evdeki çay olduğunuAma hiç içmemiştim bakalım bugün deneyeyim. Diyet olayına başladığımdan beri ev aktara döndüde ne var ne yok artık bilmiyorum
![]()
Çok sevindim canım darısı başımıza inşallah :) 6 lari gördükten sonra gerisi kolay kaç kilo gitti şimdi ?
moralini bozma canim neden olmasin bende 78 le basladim buraya yavas yavas hedefe dogru ilerliyoruzEvet cok haklisin napalim oti cim bisey bulalim gaza gelelim.
Bemde yuzden hemen farkeder. Esim gecen.gun gidin mi gitti senin dedi mutlu oldum.ama 3.5 kg da yz bole oluyorsa 15 kg versem surat kalmicak. Bu arada esim bir resmimi gormus umiversite sinavina giris icin.cektirdigim resim o kg na don bemde basliycam diyete dio en az 13 yil oncesi kg ua ozaman ona solemedimde 52 kg falandim. Ona 60 dedim. Oda tmm dedi 75den 60 a dus bemde basliyorum dedi ama beeeeen ohoooooo 3ayda 3 ile 4kg arasinda gidip geliyorium
canim protein almaya dikkat et benim diyetetisyen hem oglen hem aksam protein veriyordu yoksa cok acikirsin demistiKızlar menümü yazayım
Bugün biraz kaçırdım sanki :-(
Sabah: kaşarlı küçük tost
Öğlen gene her zamanki gibi vakit bulup yiyemedim :-(
Ara trileçe tatlısıama çok değil sadece küçücük bi dilim çünkü ellerim falan titremeye başladı şekerim düştü gibi hissettim
Akşam: haşlanmış bi tane baget tavuk ama küçük bide 2 kaşık yoğurt
25 dk kadar çok hızlı yürüyüş yaptım şimdi gene çıkıcam yürücem![]()
rica ederim canim biz ilk gecen sene siselere koyduk iyide durdu hic bisey olmamistiSağol canım. Benim de annemde var asma ağacı. Sağolsun o da gönderiyor. Fazlasını haşlayıp derin dondurucuya koyuyorum. Şişeye bastık ama çürüdü. Düşünmen yeter
menunde sporunda cok guzelBugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, salatalık, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, form çay
Öğlen: et döner( sadece eti), şehriye çorbası, salata
Ara: nektarin, erik, 2-3 badem, biraz leblebi
Akşam: 1 karnıyarık, 2 çatal makarna, 1 lokma lahmacun, cacık, 1/2 dlm ekmek
Kendimi çok aç ve halsiz hissettim bugün ama yine de spor yaptım
1 saat aerobik
canim menun guzel cok su tuketmiyomusun caylar + su kesin 4litreyi bulmusturkızlar bugünkü menümü yazayım bende
sabah
domates salatalık küçük bi kase corn flakes çeyrek gözleme
ara
4 tane kayısı
öğlen
1 kase kase karpuz
ara yok
akşam
bi tane zeytinyağlı enginar 1 tane haşlanmış but 2 yemek kaşığı pirinç pilavı 1 dilim kepek ekmeği
ara
4 tane form bisküvi
bide akşam içine meyve doğrayıp buzluğa yoğurt koydum onu yicem
bide 800 kalori yakacak kadar spor yaptım yine ya çok mu yemişim cuma da geliyokorkuyorum çok çıkcam diye
ve günde 3 litre su içiyorum 3 bardak yeşilçay,mate 2 fincan nar çiçeği çayı 3 fincanda çay içiyorum (hepsi şekersiz)
canim sen bu menuyle nasil ayakta duruyorsun vallaBu günkü menüm
Sabah
4 zeytin
1 kk peynir
Yarım dilim ekmek
Ara
Bir kupa nescafe
Öğle
Domates çorbası
1 tane hurma
Ara
1 kupa nescafe
Akşam
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye yemeği
Karpuz
hadi gozun aydin canim eh bu menulerle ve sporla gec bile kaldi tartin seni mutlu etmek icinKızlar bugün çok ama çooook mutluyum. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. Bugün tartıldım 69,7 yi gördüm. Sevinçten ağlayabilirim. 69 u gördüm ya ölsem de gam yemem. Burası olmasa bu kadar motive olamazdım. Bir de günlükliste yazmak ilk başta saçma, angarya geliyordu zaten biliyorum ne yediğimi diyordum ama hakkaten çok etkili oldu. Kaçamakları dahi yazın bence bir müddet sonra eliniz o kaçamağa giderken vicdan azabı duymaya başlıyorsunuz. Yani bende öyle oldu. Şimdi bu kaçamağı hangi yüzle yazacağım diyip bazen yemekten vazgeçiyordum. Bu arada internetten mayo siparişi vermiştim 42 beden. Giydim büyük geldi. Hemen geri gönderdim 38 bedenini istiyorum dedim. 65 e düşersem içine girebilirim sanırım. Spordan dolayı da vücudum sıkılaştı baya. Göbek gitti nerdeyse. Ayy sevinçten çenem düştü resmen![]()
kızlar selamlar bende tam 70 kiloyum aranıza katılmak istiyorum çünkü bende bıktım artık bu kilolardan. bide benim kilolar direk göbek ve popo. artık güzel şeyler giyinip biyere gitmek istemiyorum![]()
bende tam o dönemdeyim canım hemen içicem, hatta birazdan :)Canim cok iyi geliyo ben adet dönemlerim de de içiyorum çok ödem artırıyo ilk gün çok fazla tuvalete gidersin ama :)
6.9 kg gitti canım
moralini bozma canim neden olmasin bende 78 le basladim buraya yavas yavas hedefe dogru ilerliyoruz
canim protein almaya dikkat et benim diyetetisyen hem oglen hem aksam protein veriyordu yoksa cok acikirsin demisti
rica ederim canim biz ilk gecen sene siselere koyduk iyide durdu hic bisey olmamisti
menunde sporunda cok guzel
canim menun guzel cok su tuketmiyomusun caylar + su kesin 4litreyi bulmustur
canim sen bu menuyle nasil ayakta duruyorsun valla
hadi gozun aydin canim eh bu menulerle ve sporla gec bile kaldi tartin seni mutlu etmek icin
hosgeldin canim
kizlar aksam esim ille yari niyetlenelim dedi bende peki dedim telefonunun alarm ini nasil kurdu bilmiyorum ama ben imsak saatine 15dk kala uyandim allal acele bisey hazirladim yedik niyetlendik
saat oglen olmadi benim dilim damagima yapisti Allah'im ramazanda nasil yapicaz bilmiyorum