70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam, grupta aktif kişiler vardır umarım. Ben varım diyorum, cumartesi ilk bildirimimle geleceğim diyerek kaçıyorum :):halay:

Ben bu gece yola çıkıyorum ve gittiğim yerlerde terazi yok:KK43:Bu yüzden benim bildirim günüm bu seferlik cuma olsun.Sali sabahı 72.400 gelmiştim.Bu sabah 70.900 um.Kararliyim gideceğim buralardan (69.900 u gördüğüm an bir diğer gruba kacarim):sus:

günaydınlarrr :) grubun en kilolu bayanı geldi hanımmmm :) 79.300 gr la başlıyorum.yeni ay bol eksili geçer inşallah :)
sabah 3 bardak su içtim aç karnına şimdi yeşilçayımla birlikte domates salatalık maydonoz bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek ve yarım havuç .

günaydınlarrr :) grubun en kilolu bayanı geldi hanımmmm :) 79.300 gr la başlıyorum.yeni ay bol eksili geçer inşallah :)
sabah 3 bardak su içtim aç karnına şimdi yeşilçayımla birlikte domates salatalık maydonoz bir dilim peynir bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek ve yarım havuç .
Hosgeldin.Harika bir kahvalti.Benim kahvaltimda gevrek ,boyoz ve masada ki geri kalan herşey:kızgın:bu gün cildirdim.Haftanın geri kalanı aç gezsem anca Cuma günkü kiloma dönerim herhalde.

Hosgeldin.Harika bir kahvalti.Benim kahvaltimda gevrek ,boyoz ve masada ki geri kalan herşey:kızgın:bu gün cildirdim.Haftanın geri kalanı aç gezsem anca Cuma günkü kiloma dönerim herhalde.
ben akşam öğününe kadar kendimi frenleiyorum da akşam eve gidince freni patlamış kamyon gibi mutfakta yemek yerken buluyorum kendimi :) onu törpülersem olucak inşallah

günaydınlarr :) dün akşam kabak sote cevizli hazır işkembe çorbası içtim.misafirliğe gittik orda da bir çay bir ıhlamur yedim ikramları geri çevirdim:KK71:bu sabaha gelecek olursak kepek ekmeğe peynirli domatesli tost ve şekersiz çay :) akşama misafirliğe gidicem kazam mübarek olsun :)

tavuklu salata ardından ananaslı yeşilçay :) suyum 2 litreye yaklaştı
Canım süper kararlı gördüm seni,bu şekilde gidersen 69 kiloya aynı anda ineceğiz seninle.Ben cuma/salı arası ailelerin yanındaydım ve ister istemez yeme olayını kaçırdım.Bu gün ve yarın için kampa aldım kendimi

Canım süper kararlı gördüm seni,bu şekilde gidersen 69 kiloya aynı anda ineceğiz seninle.Ben cuma/salı arası ailelerin yanındaydım ve ister istemez yeme olayını kaçırdım.Bu gün ve yarın için kampa aldım kendimi
canım 69 a bir hayli yolum var benim ya :) ama kararlı olmak zorundayım sıkıldım artık kilolu halimden.
senin kilon kaç kendinden bahsedermisin biraz.
ben çalışıyorum muhasebeciyim sürekli oturuyorum eve giderkende eşimle giditoeum haliyle hareketsiz bir hayatım var.düzenimi oturtturup sporu hayatıma dahil etmem lazım.:kızgın: bir de akşamdan yemeğimi hazır ettim mi benden iyisi yok :oops:

Back
X