- Konu Sahibi emreaydinfan
-
Kizlar merhaba
Goguslerim kucuk bu yuzden 75 tam destekli kullaniyorum ve asiri iri duruyor ben buyuk dursun degil oldugu gibi dursun istiyorum. 70 beden her yerde bulamiyorum rica etsem ankarada nerede bulabilecegimi bilenler varsa yazabilir mitesekkur ederimm
Kizlar merhaba
Goguslerim kucuk bu yuzden 75 tam destekli kullaniyorum ve asiri iri duruyor ben buyuk dursun degil oldugu gibi dursun istiyorum. 70 beden her yerde bulamiyorum rica etsem ankarada nerede bulabilecegimi bilenler varsa yazabilir mitesekkur ederimm
Kompedan, loya, penti tarzı yerlerde her beden mevcut buralarda var, ama ben şiddetle internetten almanı tavsıye ederım. Ben genelde camaşır alışverişlerimi bu şekilde yapıyorum, her beden var kapıya kadar ucretsız kargo getiriyolar
canım ankarada nerde var bilemem ama penti de piere cardin de ve bu gibi mağazalarda var 70 beden...
üstelik deneyerek alıyorsun, sana en uygun olanı seçiyorsun...
ben penti den aldım geçenlerde 58 liraydı....
fiyat biraz pahalı oluyor bu mağazalarda ama çok kaliteli ve rahat...üzerinde varlığını bile hissetmiyorsun yumuşacık..hiç rahatsız etmiyor...
ayy önerebilecegin siteler var mi tatlim :)
Cook cok tesekkur ederim canim hemen ugricam :)
Tabi ki:) Reklama girmezse eğer n11.com dan alıyorum ben genelde, üstelik gecen bir sütyen takımı sipariş ettim, baktım ki benim istediğim beden kalmamış, 2 gün içinde paramı iade ettiler, beden uyumsuzluğu olan istemediğin ürünleri falan geri de gönderebiliyosun :) ben cok memnunum, zaten ürün bakarken de ücretsiz kargo olanlardan bakıyorum kargo parası da ödemiyorum. hepsuburada.com da iyi , oradan da alışveriş yapacaktım ama 15 TL kargo parası oldu vazgectim. n11.com candır:)))[/B][/SIZE][/COLOR]
Yaa kargo ucreti yok mu su andan itibaren ordayimmm :)
Kizlar merhaba
Ankamall hm'den al bence. Diğer loya gibi yerlerde kup ve sırt ölçüsü ayrımı yok. Farklı kupları bir dene bence.Kizlar merhaba
Kizlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?