70 Beden ic camasir :(

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Kizlar merhaba
Goguslerim kucuk bu yuzden 75 tam destekli kullaniyorum ve asiri iri duruyor ben buyuk dursun degil oldugu gibi dursun istiyorum. 70 beden her yerde bulamiyorum rica etsem ankarada nerede bulabilecegimi bilenler varsa yazabilir mi tesekkur ederimm

Kompedan, loya, penti tarzı yerlerde her beden mevcut buralarda var, ama ben şiddetle internetten almanı tavsıye ederım. Ben genelde camaşır alışverişlerimi bu şekilde yapıyorum, her beden var kapıya kadar ucretsız kargo getiriyolar

canım ankarada nerde var bilemem ama penti de piere cardin de ve bu gibi mağazalarda var 70 beden...
üstelik deneyerek alıyorsun, sana en uygun olanı seçiyorsun...
ben penti den aldım geçenlerde 58 liraydı....
fiyat biraz pahalı oluyor bu mağazalarda ama çok kaliteli ve rahat...üzerinde varlığını bile hissetmiyorsun yumuşacık..hiç rahatsız etmiyor...

ayy önerebilecegin siteler var mi tatlim :)

Cook cok tesekkur ederim canim hemen ugricam :)

ayy önerebilecegin siteler var mi tatlim :)

Cook cok tesekkur ederim canim hemen ugricam :)

Tabi ki:) Reklama girmezse eğer n11.com dan alıyorum ben genelde, üstelik gecen bir sütyen takımı sipariş ettim, baktım ki benim istediğim beden kalmamış, 2 gün içinde paramı iade ettiler, beden uyumsuzluğu olan istemediğin ürünleri falan geri de gönderebiliyosun :) ben cok memnunum, zaten ürün bakarken de ücretsiz kargo olanlardan bakıyorum kargo parası da ödemiyorum. hepsuburada.com da iyi , oradan da alışveriş yapacaktım ama 15 TL kargo parası oldu vazgectim. n11.com candır:)))

Yaa kargo ucreti yok mu su andan itibaren ordayimmm :)

En doğrusunu yapıyorsun canım, küçük göğüslü küçük göğüslüdür onu davul gibi yapmaya gerek yok, sonrada sevgilileri eşleri ilk kez karşılaşacağında! ne yapacağım diyorlar.. ki belli de oluyor dolgular, dümdüz vücut, silikonlu gibi birden fıskıran göğüs...

Ankamall hm'den al bence. Diğer loya gibi yerlerde kup ve sırt ölçüsü ayrımı yok. Farklı kupları bir dene bence.

la senzanın sütyenleri hem çok güzel hemde her bedene tam oturuyo.tavsiye ederim.

Son düzenleme:
bulunduğunuz civarda kipa varsa orayada bakın bende 70 beden takıyorum hep ordan alırım. kipanın kendi kıyafet camaşır reyonu var ben 70-A takıyorum mesela renk renk çeşit reşit var gidip alabilirsin :)

Aynı sorunu bende yaşıyordum.
La senza yla tanışınca sütyenlerimin tam olduğunu farkettim şiddetle La Senza diyorum

Bedenine değil cup ölçüne bak alırken. Eğer çok küçükse a cup olur muhtemelen. 70/75 cup'ı değil bedeni gösteriyor. Tam dolgulu alma yarım dolgu al küçük durur zaten.
Calzedonia'yı tavsiye ederim. La senzayı pek kaliteli bulmuyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…