• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 kilo oldum napsam da versem şu kiloları ....

galatea

Sümüklü böcek
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
184
4
26
Edirne
Tatile girdiğimde 69 kiloydum ve 3 ayda en azından 60 olabilmeyi umut etmiştim ama nolduysa oldu ve ben 71 kiloyum ara ara spora başlayıp 69 lara düşsem de yine 71 kiloyum ve son zamanlarda canım diyet yapmak istemiyo sabah başlayıp akşam 11 lerde yenilen makarnayla bozuyorum. Bana yardım edin şu kiloları napsam da atsam Yardım etçek denetlicek ablalar arıyorum (15 yaşındayım )

Tatile girdiğimde 69 kiloydum ve 3 ayda en azından 60 olabilmeyi umut etmiştim ama nolduysa oldu ve ben 71 kiloyum ara ara spora başlayıp 69 lara düşsem de yine 71 kiloyum ve son zamanlarda canım diyet yapmak istemiyo sabah başlayıp akşam 11 lerde yenilen makarnayla bozuyorum. Bana yardım edin şu kiloları napsam da atsam Yardım etçek denetlicek ablalar arıyorum (15 yaşındayım )

Sürekli pes edip yeni günlük mü açıyorsun :26:

Bu arada doğum günün ne zamandı 15 olmuşsun? 98li misin 99lu mu?

Benim günlüğüme katılsana :16:

Ya evet acayip pes ettim ama bunu günlük olsun diye değil belki biri yardım eder neler yemeliyim falan yardımcı olur diye açtım 16 yaşındayım ama daha alışamadım 16ya :1:

Back
X