Hosgeldin canim evet tek yoli cok az yemek tutmak bu bogazi senin boyun kac pekiBende sikildim artik 70lerdenzayiflamaya karar verdim 78 le daha tartida 6 ya baslayan bi rakam yok yemiyeceksin ya tutacaksin bak yolun uzun degil cok fazlan yok sabret benim 20 kilo fazlam su an yaklasik 15 oldu daha
Canim benim boy 1.55 . Ben saglik merkezinde diyetisyene gitmistim ne nasil yenir ne kadar yenir bunlari cok guzel anlatti gunluk haklar verdi ona gore duzenliyorum beslenmemiHosgeldin canim evet tek yoli cok az yemek tutmak bu bogazi senin boyun kac peki
Benim oglan gec geliyo kresten 6 bucugu bulur sa.......6dan sonra zararli bir sey yemeyerek zayiflayalim derim ne dersiniz
O zaman 6 bucuktan sonra zararlı bir sey yemeyerek zayiflayalim :))Benim oglan gec geliyo kresten 6 bucugu bulur sa.......
O zaman 6 bucuktan sonra zararlı bir sey yemeyerek zayiflayalim :))
Canim vucut yapın nasil kilon nerde toplanmis benim alt tarafta mesela 40 beden pantolon giyiyorum sen?hadi zayiflayalimm o zaman
Ben neremi anlatsam kum saati tipi gibi. Kollarim cok tombis kalcamda var bel ince pantolon giymiyorum ben etek 48 di bol geliyo simdi yeni birsey almayacagim bisureCanim vucut yapın nasil kilon nerde toplanmis benim alt tarafta mesela 40 beden pantolon giyiyorum sen?
Canım benim de bel ince kalca var boy 1.69 kilo 67. Birkac belli kuralimiz olsun diyorum ben tabi konu sahibi de kabul ederse :)Ben neremi anlatsam kum saati tipi gibi. Kollarim cok tombis kalcamda var bel ince pantolon giymiyorum ben etek 48 di bol geliyo simdi yeni birsey almayacagim bisuresenin boy uzun sanirim kilo nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?