70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Elseven

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
904
500
18
37
Kizlar ben 167 boy 71 kiloyum artik 7 rakamindan bile nefret eder oldum 65 suanki hedefim ama birturlu motive olamiyorum bana 60 li rakamlari gormek isteyen diyen arkadaslari lazim tabi illa 60 li isteyen degil:) herkez gelebilir .lutfen yedillerimizi yazarak rahatlayalim yanlislari dogrulari napmamiz gerektini yazalim bana destek olun lutfennnn buarada bu sabah ac karnina tartida 69.6 yi gordum cok mutluyum bugun daha cok guc geldi

Geldiiim. :) hadi hayırlı olsun diyet konun. Vereceksin inşallah kiloları.
Cips yiyorum diyorsun cipsi kim alıyor eve? Bak eve giren şey yenir o yüzden almayacaksın. atıştırmalık olarak en fazla kuruyemiş al aburcubur yerine. O da çekirdek değil, yer fıstığı, fındık, ceviz gibi. Tabi onları da kase kase değil, az az.

Hisgeldin canim insallah uygulamaya calisicam dediklerini sen kac kiloydun ki problemin varmi

Gecein1 inde makarna salatasi yedim hunharca napicam ben simdi gitti diyet cok.moralim bozuk

Bende sikildim artik 70lerdenzayiflamaya karar verdim 78 le daha tartida 6 ya baslayan bi rakam yok yemiyeceksin ya tutacaksin bak yolun uzun degil cok fazlan yok sabret benim 20 kilo fazlam su an yaklasik 15 oldu daha

Bende sikildim artik 70lerdenzayiflamaya karar verdim 78 le daha tartida 6 ya baslayan bi rakam yok yemiyeceksin ya tutacaksin bak yolun uzun degil cok fazlan yok sabret benim 20 kilo fazlam su an yaklasik 15 oldu daha
Hosgeldin canim evet tek yoli cok az yemek tutmak bu bogazi senin boyun kac peki

Hosgeldin canim evet tek yoli cok az yemek tutmak bu bogazi senin boyun kac peki
Canim benim boy 1.55 . Ben saglik merkezinde diyetisyene gitmistim ne nasil yenir ne kadar yenir bunlari cok guzel anlatti gunluk haklar verdi ona gore duzenliyorum beslenmemi
Egzersizlerini yapamiyorum biraz yaptim simdi leslie yapiyorum biraz ama zayiflayalim yani ben katilirim

Egzersiz ve menu mu paylasacagiz nasil olacak meler yapalim? Elseven heeeyy nerelerdesin

bnde 67 68 kiloym bym 1.65 hedefm 58-60 ama diyet yapmak istemiyorm çikolatalar tatlılar ve cipsler bana acayip mutlulk veriyo ve ben vazgeçemiyorm ama bana diyete girme isteği gelmiyo önce kafamıza bunu koymamz lazm bn ZAYIFLAYACAM diyee

Canim vucut yapın nasil kilon nerde toplanmis benim alt tarafta mesela 40 beden pantolon giyiyorum sen?
Ben neremi anlatsam kum saati tipi gibi. Kollarim cok tombis kalcamda var bel ince pantolon giymiyorum ben etek 48 di bol geliyo simdi yeni birsey almayacagim bisure senin boy uzun sanirim kilo nasil

Selam kızlar...
benim boy 163 felan sanırım. kilo da 70 sizinle bu 7 lerden kurtulma furyasına bende zevkle katılabilirim..
Sonuçta destek şart...

Ben neremi anlatsam kum saati tipi gibi. Kollarim cok tombis kalcamda var bel ince pantolon giymiyorum ben etek 48 di bol geliyo simdi yeni birsey almayacagim bisure senin boy uzun sanirim kilo nasil
Canım benim de bel ince kalca var boy 1.69 kilo 67. Birkac belli kuralimiz olsun diyorum ben tabi konu sahibi de kabul ederse :)

Siz uzunsunuz yaaaa ben kisayim malesef sizlerin fazlasi cok degil neyse umitvar olacagim evet kurallar onemli olabilir konu sahibine uygunsa. Elseven hala makarna salatasinin etkisindemi si uhut canim onu her gun yeni bir gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…